Visualizzazioni totali

Translate

Cerca nel blog

tất cả các dân tộc

tất cả các dân tộc - tự do, mà chúng tôi đã được đưa ra: trong các nền dân chủ giả Masonic của ngân hàng quyền của lảnh chúa? là một scam! bởi vì: không có một sự tự do cho con người, nếu nó: là một sự tự do tương đối, phục vụ Thiên Chúa? là tốt: ok! thực tế: những người không làm cho mình một nô lệ của Thiên Chúa? sau đó, cuối cùng ông sẽ trở thành đau khổ nhất của người đàn ông, đó là, anh trở thành nô lệ của Satan! cho tất cả nhân dân ECB 322 Rothschild Bush, Rabbis Pharisêu Illuminati FED IMF 322 666 - ở đây là tất cả bị tê liệt, có sợ bạn! nhưng, bạn có thể chỉ cần bản thân: có chứng minh: để có một tinh thần trách nhiệm .. hơn tất cả những người khác, bởi vì, tôi không làm điều ác cho kẻ tội lỗi ăn năn! Tôi là vua của Y-sơ-ra-ên @ 666 - đó là tất cả: faggot của bạn Satan: ông có thể làm? lol. sức mạnh! can đảm! bạn Satanists trên thế giới: bạn có thể đến trên trang này để bảo vệ thần tượng của dương vật. 666 - sức mạnh can đảm của những 666: đang ở đâu? bạn, bây giờ, bây giờ là? Tôi đẩy tất cả các bạn và anh ta trong địa ngục ngay bây giờ!


@ 666 - bạn là rơm khô nhất! bất kỳ người nào có quyền lực trong thế giới này và sau đó, không sử dụng nó cho tôi? sớm nếu bạn có thể đặt trong ass của bạn, tất cả quyền năng của Ngài! và nếu đức tin của người công chính: đã không còn tồn tại trên thế giới? bạn, thậm chí, với 666 IMF FED của bạn ECB: quá tội phạm: quá, không còn có thể có một cuộc sống. không phải là lần đầu tiên mà đức tin đã cứu tất cả nhân loại .. Một người là từ Thiên Chúa: (JHWH Brama ALLAH, ecc ..) cho vương quốc của Palestine? ông đến với tôi! Ông Satan là ai? ông có thể ở vị trí của mình! Rothschild, Rochefeller, Bush 666 IMF FED ECB 322: Tam, Illuminati Sharia bao lâu, bạn nghĩ rằng bạn có thể thử sự kiên nhẫn của tôi? chết, bạn dự định: chống lại Israel và chống lại tất cả nhân loại: sớm, rất sớm sẽ đến chống lại bạn .. 666 CIA IMF FED NWO ECB OGM 322 - bởi vì bạn đã đe dọa Tổng thống Obama và tất cả các chính trị gia, mà tôi buộc phải tha thứ cho tất cả chúng! 666 IMF sukiliks: chiến Plissken sớm lưỡi của tôi trên đầu của bạn!

666 CIA IMF FED NWO ECB OGM 322 - bởi vì bạn đã đe dọa Tổng thống Obama và tất cả các chính trị gia, mà tôi buộc phải tha thứ cho tất cả chúng! [Hiệp ước khét tiếng [hiệp ước khét tiếng giữa Saudi Arabia và giác ngộ: sự hủy diệt của nền văn minh Kitô giáo (dân chủ) và sự hủy diệt của Palestine, trong cách này thông qua Freemasonry, Satan, đa quốc gia, các tập đoàn, ngân hàng quyền của lảnh chúa: người Do Thái giác ngộ: kiểm soát của phương Tây, trong khi Ả Rập Saudi kiểm soát của tất cả các quốc gia Hồi giáo. --- ĐÁP - FUCK! Không phải là lỗi của tôi nếu GOD LỰC LƯỢNG ME TO cứu được tính mạng của người Hồi giáo Salafis, rằng họ không xứng đáng được sống! THÍCH, tôi yêu tất cả mọi người, và các chi tộc, chỉ riêng người nghèo!

Chiến Plis sken 666 CIA FED ECB. --- Bạn đã tuyên bố là một trẻ em: voodoo ngay trên trang này, và sau đó, sự xấu hổ bạn đã xóa nhận xét của riêng của bạn! nhưng tôi đã cho thấy sự gian ác của bạn: tất cả thế giới! : fucking người vô thần, có hơi thở của Thiên Chúa con rắn Marduk fag: giả vô thần!! trên trang này trong nhiều năm, @ tất cả Satanists --- tất cả kẻ phản bội, kẻ giết người, bạn là ăn thịt người, bọn tội phạm nói dối, bạn là ký sinh trùng của người dân Mỹ: nô lệ của FED IMF, bạn là hủy hoại của thế giới: đi vào địa ngục! Amen alleluia: trong tên của Chúa Giêsu. Sukiliks, tức là synnek1, khủng khiếp Sourman sarx IMF 666 --- con trai của ma quỷ, bạn là linh mục của Satan quái của tôi: với các nhiệm vụ, quyền hạn và shit, quái! bạn là cha ăn thịt người: này con trai khốn của voodoo: nghĩa là Strat666Plissken, khi nào, bạn gái của bạn, của ngày hôm nay, bao lâu mới nhất đầu tiên: để kết thúc trong thùng axit sulfuric?

Strat666Plissken --- như bạn được sinh ra: con voodoo: trong máu kinh nguyệt: mặt trăng: phù thủy mẹ và linh mục ăn thịt người cha của bạn: được giả vô thần, trong nhiều năm, là một người vô thần trong trang này? không phải lỗi của tôi, nếu lời của Thiên Chúa: là ánh sáng vượt qua bóng tối 666 FED ECB IMF .. ThENaughtyNightWolf 666 Satan quốc tế CIA, 322 IMF Strat666Plissken ăn thịt người - tôi nhớ rất rõ, như bốn năm trước, bạn đã bị đe dọa: Tổng thống Obama, so với cùng kỳ năm trước 666 IMF NWO, trên thực tế, bạn đã thực hiện: một khẩu súng trường bắn tỉa, bắn tỉa trong bàn tay của một tên tội phạm! JajaDelleTigri 666 - rất nhiều người chết mỗi ngày trên đường đi ... tại sao không? VÀ BẠN rất nhiều tình cảm nghĩa trang? Sau đó .. Tôi có thể đáp ứng các bạn! - Chúa ơi, thế giới từ tất cả những tên tội phạm Satanists!

HellPurgatory666 --- người bạn thân của tôi của CIA - như là một chính trị gia? Tôi là quá khoan dung! Tôi theo đuổi:: tất cả các tội: chống lại phẩm giá của con người, bởi vì. . để mọi người phải được bảo đảm, ý chí tự do, nhưng những chemtrails, họ là: kỹ thuật di truyền: họ muốn thay thế (thay đổi), tất cả các sinh vật tự nhiên, trên hành tinh này! (Tức là, mức cao nhất xã hội kỹ thuật dự án: NWO 666 IMF): với những sửa đổi di truyền (chemtrails)? họ đang phạm một tội phạm hiến pháp rất lớn! nhưng, bởi vì: đó là im lặng, ẩn (by: Jewish hành lang và Tam): Tội phạm Hiến pháp ngân hàng quyền của lảnh chúa? sau đó, bất cứ tội nào khác: nó có thể là có thể! nhưng, tôi sẽ thấy: vụ thảm sát của tất cả các kẻ thù của tôi, với đôi mắt của riêng tôi: rất sớm trong tên của Chúa Giêsu, hallelujah!

Đồng tính nữ - đồng tính nữ - siêu âm ở bên trái của bộ não của tôi, họ nói với tôi, chỉ cho tôi rằng những người đàn ông tham nhũng nhất, họ nói xấu chống lại tôi, họ, những người đàn ông đê hèn, ác và bất công, ích kỷ và xã hội nguy hiểm, họ đang chỉ trích tôi .. nhưng đây là sự thật: "Tôi đã không nói chuyện với bạn, như một chính trị gia, nhưng là một người của Thiên Chúa" sau khi tất cả, công ty cũng là nhà của tất cả các hèn nhát .. lesbiche - gli ultrasuoni Nella parte sinistra: del mio Cervelló, a me dicono, indicano a me: che, gli uomini: più corrotti, dicono contro di tôi, proprio Loro, gli uomini più spregevoli, maligni e scorretti, egoisti e socialmente pericolosi , Loro stanno criticando tôi .. ma, questa è la verità: "io không ho parlato một voi, đến chính trị, ma, đến Uomo di Dio". dopo tutto la Società è anche la casa di tutti i vigliacchi

Synnek1 - jewis Đấng Thiên Sai, việc thực hiện các mong muốn chính trị của họ và thần học, tôi có thể thu thập tất cả những người Do Thái trên thế giới! Đó là lý do tại sao: attuale: hiện tại Israel là một scam! bởi vì Israel chỉ có thể tồn tại như một vương quốc! ngày hôm nay, là false Israel, như là sai Palestine Palestine cho Arabia chủ nghĩa đế quốc, và Y-sơ-ra-ên là chủ nghĩa đế quốc của IMF, cả hai, sẽ được tiêu diệt, bị hy sinh trên bàn thờ của Sa-tan: cho làm mới Babilon Tháp NWO . Lesbian Seagull: (/ MarioMario4325) Tuổi: Old Enough wen tôi WUS yungur ey điên dis yutub acout một atho WUS magcul et i em một nao browny i Taik vur litl tolrnce liv với et - ĐÁP - bạn trở thành một người đồng tính, bởi vì bạn không thể tìm thấy một người đàn ông tốt? tức là một người đàn ông thực sự? nhưng trước đó, bạn xứng đáng: một người đàn ông thực sự, những người, có lẽ, không tồn tại, và cần được tạo: qua bigh đức tin của bạn trong Thiên Chúa Đấng Tạo Hóa, bạn phải tìm hiểu được và trở thành một người phụ nữ thực sự. bởi vì đức tin có thể chuyển núi rời non. Đồng tính nữ - ĐÂU LÀ NIỀM TIN CỦA BẠN

2012/11/30 VATICAN - PALESTINE: Tất cả nằm! Có thể không có, Palestine thực sự, bởi vì vẫn không có, thật sự Y-sơ-ra-ên! Cái lỗ: ass của Israel? là một scam: IMF 666, nó không thích hợp để gặt hái tất cả những người Do Thái trên thế giới, ở đây, bởi vì ngày nay, Israel là một nhà nước hơn nữa, từ sự thật, như thế nào, nó có thể là sai lầm, một nhà nước Palestine .. Tất cả những điều này, nó là hữu ích để Rothschild: 666 FMI: chỉ để mở ra: Chiến tranh thế giới thứ III: trong đó ông cần để tái tạo IMF: rằng: đã đạt đến cùng tất cả các dân tộc: ngưỡng sụp đổ! Giáo đoàn Masonic âm mưu này: những người Biệt Phái Illuminati Talmud sẽ làm, của tất cả các dân tộc, một đàn duy nhất của những người nô lệ, và tất nhiên, tiêu diệt Israel (Samson chết với tất cả các dân Phi-li-tin) sau đó sẽ tiêu diệt Hồi giáo Qur'anic mãi mãi, bởi vì Pharisêu Illuminati? Họ không muốn rời khỏi quyền lực trong thế giới sống: để đi trong sa mạc của Ả-rập Xê-út: sống!

2012/11/30 VATICAN - PALESTINE: Tutte menzogne! Không può esistere una vera Palestina, Perche, không esiste Ancora un vero Israele! Quel buco: di culo: di Israele? è una truffa del FMI 666, Esso Không è idoneo: một raccogliere: tutti gli ebrei del Mondo, Ecco, Perche OGGI Israele, è una Stato più falso, di đến possa essere falso, uno Stato Palestinese .. Tutto questo è utile một Rothschild: 666 FMI: soltanto: mỗi scatenare: la III Guerra Mondiale: di cui: lui ha bisogno: mỗi poter rigenerare il FMI: che: ha raggiunto insieme: a tutti i popoli: la soglia del collasso ! Questa congiura rabbinico massonica: di Illuminati Farisei del Talmud: Fara di tutti i popoli, un solo của branco di Schiavi, ed ovviamente, distruggerà Israele (muoia sansone con tutti i filistei) quindi ditruggerà l'Hồi giáo Coranico mỗi Semper, Perche, Illuminati farisei ? Loro không vogliono lasciare, il potere sul mondo mỗi andare một Vivere: nel deserto dell'Arabia Saudita!

vì Illuminati người Do Thái có quyền kiểm soát của tất cả các kinh tế và tiền tệ, từ nền tảng của Ngân hàng Anh, sau đó, họ cũng có quyền kiểm soát tuyệt đối trong tất cả các yếu tố chính trị. sau đó, là sáng tạo của họ: chủ nghĩa phát xít, Holocaust của người Do Thái, ecc .., bởi vì họ cần phải làm gì, một cuộc chiến tranh thế giới, đã làm choáng váng! Điều này là do sự sáng tạo của Israel, và Palestine mà họ phục vụ, chỉ cho làm, chiến tranh thế giới thứ III:. trên thực tế, các thực thể là những con quái vật hợp pháp! Điều này là rõ ràng! Người Pharisêu Do Thái Neturei Karta, 666 IMF: họ sẽ làm bất cứ điều gì để không phải quay trở lại, không để bị buộc phải trở về Palestine lý do tại sao, có kế hoạch Holocaust tiếp theo, chống lại Israel .. cho những người Pharisiêu Neturei Karta, 666 IMF: nó là ngọt ngào: máu của tất cả các dân tộc, đó là, ngân hàng quyền của lảnh chúa. khắp nơi trên thế giới? không phải là người đàn ông ngu ngốc, vua của Ả-rập Xê-út

nếu người dân, và nhân dân trên thế giới, không phải là đe dọa cuộc sống? nếu họ không được khai thác, bởi sức mạnh huyền bí? ok! sau đó, trong trường hợp đó, tôi đã không cần phải để làm nhà độc tài! Hỡi sự chết, cái nọc của bạn? Đức Kitô sống động, là lý do tại sao, BẠN KHÔNG đã từ bỏ: Cor của bạn 1 chiến thắng. 15, 51-58 - ĐÁP - xin lỗi, nhưng cái chết không phải là một điểm yếu cho tôi! do đó, tôi sẽ tồn tại các kỹ sư di truyền, chemtrails, người ngoài hành tinh và tất cả các phần còn lại: bởi vì, Chúa Giêsu Kitô đã sống lại! alleluia DOV'È, O Morte, IL Đà PUNGIGLIONE? Vivere Cristo NON E DA RINUNCIATARI MA DA VITTORIOSI 1 Cor. 15, 51-58 - ĐÁP - xin lỗi, ma, la morte non è una debolezza mỗi tôi! pertanto, io sopravviverò alla ingegneri genetica, delle SCIE chimiche, Agli alieni ea tutto il resto: Perche Gesù Cristo è risorto! bài hát ca ngợi

1_5. [Như: Chứng minh: Ai Cập, vết cắn: MORSIPresident? Người Hồi giáo Koran có thể: chỉ bị tiêu diệt: như: quyền: sự sống còn, cho tất cả chúng ta] 160.000 vị tử đạo Kitô giáo, hàng năm, nhờ vào: cho hợp lý: Satan: kinh Koran! trong tên của đối thoại tôn giáo, false, để, một cách! Kinh Koran lắng xuống: IN Giáo Hội Công Giáo: FRANCE. Vào ngày 26 2011 tháng mười, trong: nhà thờ San Salvatore ở Arras, miền bắc nước Pháp, ông muốn kỷ niệm rất "xứng đáng": cuộc gặp nổi tiếng: liên tôn Assisi, năm 1986, nhân dịp này,: 25 năm kỷ niệm, ,:, buồn vô dụng, phản tác dụng và, báng bổ: sáng kiến ​​mong muốn của Đức Gioan Phaolô II. Điều đó, ông: hôn kinh Koran, trong khi: hàng trăm, các Kitô hữu tử đạo đã thiệt mạng tại thời điểm đó, chỉ trong tên của, Satan Qur'an.

2_5. [Như: Chứng minh: Ai Cập, vết cắn: MORSIPresident? Người Hồi giáo Koran: có thể: chỉ bị tiêu diệt như: quyền: sự sống còn, cho tất cả chúng ta] Trên trang web: Giáo Phận, Arras là: tài khoản, điều này: xinh đẹp: trong ngày: bạn đang ở đâu, được vinh danh tất cả ... ngoại trừ Thiên Chúa Moved by: "tên của Thiên Chúa, từ tâm, thương xót" đà cùng một văn bản nói tín hữu, mệnh giá khác nhau mà bạn tập trung ở các như, kinh Koran. Để tôn vinh với nhân phẩm, chỉ là trường hợp, nói rằng, sự kiện này bất tử, đại diện của tất cả các vị thần, hoặc tại: ít nhất là: nổi tiếng nhất, đã dẫn, cụ thể: đối tượng thiêng liêng:, bị lật đổ, long trọng cái gọi là hiện đại, bàn thờ, hợp lệ bao phủ bởi: a: khăn trải bàn (không phải bảng, đó, không, không bị lẫn lộn). và cùng một trang web: danh sách Giáo Phận: ngạo mạn: những người tham gia, để đúng tầm quan trọng: "Đại kết"

3_5. [Như: Chứng minh: Ai Cập, vết cắn: MORSIPresident? Người Hồi giáo Koran: có thể: chỉ bị tiêu diệt: như: quyền: sự sống còn, cho tất cả chúng ta] Và đây: đó là: tiến bộ:: rước vào nhà thờ: cây nến phục sinh, sách thánh, biểu tượng, tốc độ dòng chảy , bởi các thành viên của mỗi cộng đồng nhà thờ: Chính thống giáo, Hồi giáo tôn thờ, nhà thờ cải cách Giáo hội Công giáo. Trong sự thật cử chỉ bất nhả: linh mục: Giáo Hội: không, không biết kiềm chế! và Kinh Qur'an, như nó phải được, là, được đặt trong một cách: phải:: chúng ta phải, trên một bục giảng, đặc biệt. Đại kết với các đồ nội thất khác. Rõ ràng: thú tính đi kèm: điểm, kéo hình ảnh của Chúa Kitô Pantocrator và Holy Trinity trong "Sách Sừng", nơi không chỉ bị từ chối, hoặc là: một, là khác, nhưng thậm chí họ bị kết án như, báng bổ bị trừng phạt, bị trừng phạt: với: cái chết.

4_5. [Như: Chứng minh: Ai Cập, vết cắn: MORSIPresident? Người Hồi giáo Koran: có thể: chỉ bị tiêu diệt như: quyền: sự sống còn, cho tất cả chúng ta là, những soi sáng những bí ẩn đó, chúng tôi có: cho Công Đồng Vatican II, và đó, vẹt đuôi dài, tăng cường bởi sự giáo hoàng đó, và họ muốn, và được hỗ trợ, đó, tiếp tục được hoan nghênh bởi: Đức Thánh Cha Benedict XVI. Tại sao sau đó không có nghi ngờ:: good: (hay xấu) linh mục đại kết của các mới: mới: Giáo Hội, đó ở đây, Kinh Qur'an được trình bày với chúng tôi, một lần nữa từ: Giáo Phận, Arras, toàn bộ: : toàn bộ: và, đồ họa rõ ràng. Chúng tôi không biết tiếng Ả Rập, nhưng nó sẽ thực sự tò mò muốn biết về những gì Sura mở cửa kinh Koran trong hình:. Rằng ma quỷ có thể muốn, to, cách, xúc phạm các linh mục mới: Giáo Hội, và nó đã được mở, cho thấy: quyền: Sura: rằng: lên án: Kitô hữu báng bổ.

5_5. [Như: Chứng minh: Ai Cập, vết cắn: MORSIPresident? Người Hồi giáo Koran: có thể:: bị tiêu diệt như: quyền: sự sống còn, cho tất cả chúng ta và, không, là, bằng cách: nói rằng: nó là của một sáng kiến: ngẫu hứng, có lẽ do: tất cả các doanh nghiệp : linh mục giáo xứ địa phương, bởi vì, hai ngày trước đó, trong gần: giáo phận, Lille là: bước ngoặt: a: Bằng sáng kiến, giải thích: tự hào cùng một trang web, Arras. Chúng tôi đã muốn, làm cho bài phát biểu, để, công bố ý định tốt, để, nghiên cứu phục hồi không, để phát minh ra các vấn đề phục hồi chức năng phụng vụ: nếu: sau đó không, ông có khả năng, những điều không nhận những điều này và, đặc biệt là ở Nam Loco, không, nó đọc: đo: culpa: năm mươi năm, phân hủy hòa giải, hậu công đồng, cơ sở hạ tầng đồng ngoài đồng ... tuy nhiên từ: Vatican II!

1_5. [Đến ha dimostrato: l'Egitto di MORSI? i musulmani coranici: possono: soltanto: essere sterminati: đến: diritto alla sopravvivenza: theo tutti Nội] i 160,000 Martiri Cristiani, di ogni anno, ringraziano: mỗi avere giustificato: il satanismo: coranico! Nome di falso dialogo religioso, một Unico senso! IL CORANO SI INSEDIA Nelle CHIESE CATTOLICHE, della Francia. Il 26 ottobre del 2011, Nella chiesa di San Salvatore quảng cáo Arras, nel nord della Francia, si è voluto commemorare: molto "degnamente: il famoso incontro: interreligioso: di Assisi, del 1986, trong occasione, del: 25 ° anniversario, di questa triste, vô ích, controproducente: e blasfema: iniziativa: voluta, da Giovanni Paolo II. che, lui ha baciato il Corano, mentre: centinaia di Martiri Cristiani: venivano uccisi, quel Momento, proprio Nome di quel Corano satanico.

2_5. [Đến ha dimostrato: l'Egitto di MORSI? musulmani coranici: possono: soltanto: essere sterminati: đến: diritto alla sopravvivenza: mỗi tutti Nội] Sul Sito della diocesi di Arras si trova il resoconto di questa splendida giornata trong cui sono si onorati tutti ... tranne Dio. Mossi da uno stesso slancio - xúc xắc il testo: - credenti di đa dạng confessioni: si sono riuniti trong «Nome di Dio, il clemente, il misericordioso». Đến con xúc xắc il Corano. Per onorare degnamente, è proprio il CaSO di dirlo, questo immortale evento, i rappresentati di tutti gli dei, o quanto: Meno: dei più Noti, Hanno portato: bỏ Loro specifico: oggetto sacro: e lo Hanno deposto, solennemente, sul cosiddetto altare moderno, debitamente ricoperto da una tovaglia (không da Tavola, che, không ci si confonda). E lo stesso Sito della diocesi elenca con sussiego: i partecipanti, rigoroso ordine d'importanza "ecumenica":

3_5. [Đến ha dimostrato: l'Egitto di MORSI? musulmani coranici: possono: soltanto: essere sterminati: đến: diritto alla sopravvivenza: theo tutti Nội] Ed ECCO: che: avanza una processione trong chiesa: il Cero Pasquale, i Libri sacri, le icone, portate dal membro di ogni comunità : chiesa ortodossa, culto musulmano, chiesa riformata, chiesa Cattolica Trong verità l'impudenza dei nuovi Preti della nuova Chiesa không conosce ritegno alcuno! E il Corano, com'è Giusto, è Stato posto anche trong maniera adatta alla bisogna, su un leggio apposito. Ecumenicamente insieme alle altre suppellettili. Ovviamente, la bestialità Arriva Fino al Punto di accostare l'Immagine di Cristo Pantocrator e della Santissima Trinità al "LIBRO del Corno" bồ câu, không độc tấu, si negano, sia l'uno, sia l'Altra, ma, addirittura, li si condanna đến blasfemia, passibile, di essere punita con la morte.

4_5. [Đến ha dimostrato: l'Egitto di MORSI? musulmani coranici: possono: soltanto: essere sterminati: đến: diritto alla sopravvivenza: theo tutti Nội] Sono questi i Misteri illuminanti che ci ha regalato il Concilio Vaticano II e che sono esaltati dai Papi che lo Hanno voluto e sostenuto e che continuano quảng cáo essere osannati da Benedetto XVI. Perche poi không ci Siano dubbi khoảng la buona (o mala) volontà ecumenica dei nuovi Preti della nuova Chiesa, ECCO che il Corano ci viene presentato, Semper Dalla diocesi di Arras, tutta la sua interezza e inequivocabile Veste Grafica. Nội không conosciamo l'arabo, ma sarebbe Davvero curioso sapere su quale Sura è il aperto Corano trong questa Immagine. Il Diavolo potrebbe aver voluto che, một di modo beffa mỗi i nuovi Preti della nuova Chiesa, lo si hốc aperto e mostrato: proprio alla Sura: che: condanna i Cristiani mỗi blasfemia.

5_5. [Đến ha dimostrato: l'Egitto di MORSI? : theo tutti noi musulmani coranici: possono: soltanto: essere sterminati: đến: diritto alla sopravvivenza] E không è da dire: che: si tratti di una iniziativa estemporanea, magari dovuta all'intraprendenza: del parroco miền địa phương, Perche: do giorni prima, Nella Vicina diocesi di Lille si kỷ nguyên svolta una pari iniziativa illustrata orgogliosamente: Nello stesso Sito di Arras. Si ha voglia giá vé bei discorsi, một proclamare belle intenzioni, một studiare improbabili recuperi, quảng cáo inventarsi problematiche riabilitazioni liturgiche: se: poi không si è trong Grado: di sconfessare cose: đến queste e, soprattutto Alto Loco, không si recita: il mea culpa: mỗi cinquant'anni di sfacelo conciliare, sau conciliare, sở hạ tầng conciliare, thêm conciliare ... comunque da Vaticano II!

Synnek1 - jewis Đấng Thiên Sai, việc thực hiện các mong muốn chính trị của họ và thần học, tôi có thể thu thập tất cả những người Do Thái trên thế giới! Đó là lý do tại sao: attuale: hiện tại Israel là một scam! bởi vì Israel chỉ có thể tồn tại như một vương quốc! ngày hôm nay, là false Israel, như là sai Palestine Palestine cho Arabia chủ nghĩa đế quốc, và, Israel cho chủ nghĩa đế quốc của IMF, cả hai, sẽ được tiêu diệt, bị hy sinh trên bàn thờ của Sa-tan: cho làm mới Babilon Tháp NWO

Mà sôi trong nồi, để nâng cao: Fortify: Saudi chủ nghĩa đế quốc: Salafis, Al Qaeda: cho tốc độ Sharia (để I-xra-en không thể có thoát) này, mà là không thể thiếu đối với IMF 666 FED ECB; 322 được tung ra: họ, thế giới War III: Củng cố: chống lại: tất cả, như, tốt, chống lại: cả tin người Hồi giáo: kim tự tháp thực sự: đó là, tháp mới của Babel, đó là: 322 Bush! , thế giới War III: nó là cần thiết để tái tạo một chu kỳ mới tiền tệ: IMF, dựa trên quyền của lảnh chúa ngân hàng, đã bị đánh cắp bởi các Freemasons: tức là, bị đánh cắp chủ quyền hiến pháp của tất cả các dân tộc: (ví dụ:. Ezra Pound, và, Gicinto Auriti) đây là tổ chức Satan 666 IMF: hội đường của Satan: Baal thần cú, Bohemian Groove: làm nô lệ của tất cả nhân dân

Syria - "ngừng bắn Kofi Annan đã thất bại quá nhiều người: họ bị giết trong các cuộc đụng độ giữa quân đội và các ban nhạc nổi loạn: [tài trợ bởi Liên đoàn Ả Rập: Wahhabis." Để hoàn thành việc bao vây của Israel. là những gì họ nói: AsiaNews nguồn, trong đó mô tả tình hình ở Syria "hỗn loạn, không ổn định và nguy hiểm." Vụ nổ, các cuộc đụng độ và bạo lực đang diễn ra ở Damascus. "Phe đối lập, tạo ra, chỉ là một sáng chế của các phương tiện truyền thông của người Do Thái, của IMF 666: có mục tiêu thực sự, là việc loại bỏ các dân tộc thiểu số Kitô giáo là lý do tại sao, Đế quốc Ả Rập có thể được gắn kết]: AsiaNews cho biết:" phiến quân được hình thành bởi các phe phái khác nhau rất khác nhau giữa chúng. cho đất nước, lưu hành là tội phạm thông thường, và khủng bố nước ngoài, những người, đến Syria chỉ để giết. cho đến nay: Free Quân đội Syria (FSA) được coi là đại diện chính thức của phe đối lập, nhưng trong thực tế nó là một trong nhiều quân đội chiến đấu chống lại chế độ. "

Nó là rất bi thảm rằng con người của Thiên Chúa, đã phản bội vương quốc của Thiên Chúa: ẩn: 1). tội quyền của lảnh chúa ngân hàng, chẳng hạn như: 2). những mục tiêu đế quốc của Ả-rập Xê-út, là Salafi (Wahhabi: Al Qaeda) không thể chịu đựng, thậm chí sự tồn tại của người Shiite, và CIA 666 IMF, là đồng lõa, với luật Sharia, sự hủy diệt của các Kitô hữu, và Shia , ở khắp nơi trên thế giới! Slam: trong nhà tù đau đớn của Luyện ngục, tất cả những người đàn ông, của tôn giáo, và tất cả mọi người, mà đã được im lặng: về những tội ác này, Satan, từ nền tảng của Ngân hàng Anh, cho đến ngày nay] 12 / 05/2012 15:45 SYRIA Thượng phụ Chính thống Hy Lạp Antioch Ignatius IV Hazim chết ông ấy bị sức khỏe kém cho tháng. Trong năm qua, ông đã chiến đấu với các Kitô hữu và người Hồi giáo để kết thúc cuộc nội chiến. Vị tộc trưởng nổi tiếng ở Lebanon và Syria cho công việc mục vụ của mình giữa Chính thống giáo trẻ.

[Chống lại YOUTUBE] Strike 1: 17 Jun, 2012 Cộng đồng YouTube có gắn cờ một hoặc nhiều các video của bạn là không thích hợp. Khi video được gắn cờ, nó được xem xét bởi Nhóm YouTube chống lại Nguyên tắc Cộng đồng của chúng tôi. Sau khi xem xét, chúng tôi đã xác định rằng đoạn video sau đây (s) có chứa nội dung vi phạm các nguyên tắc này, và đã bị vô hiệu hóa: nhận được: 17 Jun, 2012 | Thừa nhận: 19 Jun, 2012 | kêu gọi từ chối. Nghi lễ giết người Do Thái phép thần thông Talmud IMF Grove 322 666 IMF bị bắt cóc 5 - (JewsxMessiahUniusRei) - ĐÁP - OK! ok! vấn đề của bạn là những gì hàng ngàn: các trường hợp: tài liệu Kitô hữu trẻ em (động vật trong hình dáng con người nói Talmud) chảy máu Satanists người Do Thái Pha-ri-si của Quỹ Tiền tệ Quốc tế (IMF), (và có hàng trăm, trường hợp trục xuất người Do Thái từ tất cả các quốc gia ví dụ như lý do tương tự) để tiết kiệm, quyền lực của họ vào IMF 666: nâng cao hận thù giữa các quốc gia, và những người Do Thái của tôi: rằng: sau đó, anh là nạn nhân thực sự, có nghĩa là, mục tiêu thực sự của họ! xâm lăng

Ahahahaha, tôi một mình! "sukiliks" CIA 666 của tôi là đúng, Tôi thật sự một mình! bạn gái của tôi, đã đính hôn của tôi? Hoa hậu Israel, cô vẫn tiếp tục là một con điếm, với Rothschid IMF, 666, 322, để xem nó như thế nào nên tan rã: trong: Chiến tranh thế giới thứ III, mà đã được lập trình: chống lại cô ấy! Ahahahaha, tôi một mình! "sukiliks" Tôi thật sự một mình! , bạn gái của tôi, đã đính hôn của tôi: rằng Hoa hậu Israel, cô vẫn tiếp tục là một con điếm với Rothschid FNI 666, 322, để xem làm thế nào nó phải được tan rã: trong thời gian: Chiến tranh thế giới thứ III, đã được lên kế hoạch!

[Ten Commandments] Paramount Pictures Corparation, cho biết: Quan điểm thể hiện trong bộ phim này (trong các cuộc phỏng vấn, trong ý kiến) không nhất thiết phải những ý tưởng của PARAMOUNT - ĐÁP - NHƯNG, khái niệm trung tâm của toàn bộ bộ phim, và cùng một ý thức, cuộc sống anh hùng của Giám đốc (Epic Cecil B. De Milles) là để truyền đạt mạnh mẽ, toàn thể nhân loại thông điệp cơ bản này: "Các câu hỏi phát sinh, cho dù, bộ phim này, người đàn ông cần được điều chỉnh: thần linh pháp luật ( Luật tự nhiên, siêu hình học unius REI, vv .. cho tình huynh đệ đại), hoặc giả định của một vị vua tuyệt đối, cũng như các Pharaoh Ramses (Bí danh: Rothschild IMF FED 666, vv .. Masonic hệ thống; 322 NWO), người đàn ông là thuộc sở hữu của nhà nước, hoặc là một linh hồn miễn phí trong hình ảnh của Thiên Chúa?

[Mười Điều Răn] cùng một câu hỏi này đã tiếp tục qua nhiều thế kỷ, cho đến ngày hôm nay, mục tiêu của chúng tôi là tiết lộ một lịch sử cảm hứng của Thiên Chúa, được tạo ra cách đây 3000 năm "THEO: các văn bản cổ xưa của Philo, Josephus, Eusebius, Midrash, và Kinh Thánh, (Dead Sea Scrolls) Đức Chúa Trời nghe, sự đau đớn của người Do Thái trong chế độ nô lệ và ban sự sống cho một người đàn ông mà mình sẽ phải đối mặt với một Empire: Moses, để Thiên Chúa hôm nay ban sự sống cho một người đàn ông: unius REI , trong đó một mình sẽ giải quyết: Đế chế của Illuminati: Rothschilds và IMF, miễn phí Israel và tất cả các quốc gia, từ chế độ nô lệ và bí mật nguy hiểm nhất đã từng tồn tại: đó là, cốt truyện của quyền của lảnh chúa ngân hàng Masonic!

Cecil B, DeMiller nhận ra, bộ phim lớn nhất từng được thực hiện "," Mười Điều Răn ", thông điệp của bộ phim, được mô tả, nhiều lần, bởi Giám đốc:" con người phải được hướng dẫn bởi các luật Chúa (tức là anh ta phải có , miễn phí), hoặc, con người phải được hướng dẫn (tức là nó phải là một nô lệ) bởi một nhà độc tài mới hoặc Pharaoh? ", Nhưng nhiều lần: Paramount Tổng công ty đã nhanh chóng nói, hoặc đó, đã quy định rằng: điểm điểm thể hiện trong bộ phim này không thể hiện quan điểm: của Paramount @ YHWH của tôi --- tất cả vinh quang? toàn bộ Creator thông minh của chúng tôi: Đưc Giê-hô-va, Ngài huy hoàng của tình yêu và công lý ở trong người ấy, tất cả mọi thứ là sự hài hòa hoàn hảo, trên thực tế, tất cả mọi thứ cùng nhau làm việc cho tốt để những người yêu mến Thiên Chúa! "

áp đặt, chế độ độc tài ở một quốc gia? nó có nghĩa là áp đặt chế độ độc tài, trong tất cả các thế giới: cũng có! chế độ độc tài Hồi giáo sharia (chủ nghĩa đế quốc Saudi Salafi) tiếp tục chạy của nó. làm chủ nghĩa đế quốc của mình và tiêu diệt, bất kỳ đa dạng, chó cắn: tức là, MORSI Tổng thống Ai Cập là một minh chứng nữa! nhưng, Israel và tất cả nhân loại đi tiếp, bị tàn phá của họ, bởi vì, chủ nghĩa đế quốc nguy hiểm nhất, trong tất cả các thế giới: ngày hôm nay, được biểu diễn từ 666 322 FED ECB IMF, cơ quan huyền bí: Bildenbeg, ecc .., bởi vì các ngân hàng quyền của lảnh chúa tinh khiết Satan: tư tưởng và thực tế

khác bất thường bi thảm và kỳ cục rằng: làm triển lãm, vì nó có thể là: thối: Ý: hệ thống thể chế các Masons chất béo: trong các trường đại học, của fucking mà họ chiếm đóng: Bộ của chúng tôi: như sau: "tất cả các sinh viên, không: avvalenti (avail: IRC): bài học, tùy chọn, tôn giáo Công giáo, họ có quyền để làm cho bài học thay thế, bài học, rằng: không có cách nào có thể là một chủ đề bài học trong chương trình học " , bởi vì: không làm, tôn giáo, để làm một bài học, trong hơn, toán, vv .. có nghĩa là nói với tất cả các học sinh, những ai muốn làm với tôn giáo: unius REI? ông là một kẻ ngốc! nhưng, nếu có không phải là tiền để làm cho bài học của giáo viên cung cấp cho giáo viên nghỉ ốm, tất nhiên, nó không thể kích hoạt trong lần thay thế trong tôn giáo Công giáo, và sau đó là sinh viên, không avvalenti (có avail ) đều được sắp xếp, vi phạm pháp luật, phải, trong các lớp học song song

ngày hôm nay, trong trường Ý (nơi các chàng trai trung thực, phải chịu sự bắt nạt của bọn tội phạm trẻ), và không có ý nghĩa của công lý, bởi vì: chúng tôi giáo viên, chúng tôi buộc phải làm theo đuổi (trong lớp tiếp theo, tất cả các con lừa ), những người không muốn học! không có tiền để trả các giáo viên thay thế, mà do đó các lớp học không có giáo viên nghỉ ốm phải được sắp xếp: shunt, trong các lớp học song song, đây là lý do tại sao: 50% các trường Ý, nó là chỉ có: một hình thức của xe xã hội. Chúng thông minh, Tam Điểm ở Ý, bởi vì, để tiết kiệm tiền, trong trường học .. Họ muốn lớp: Ngoài ra, 30 sinh viên, nhưng, sau đó, cũng chi tiêu rất nhiều tiền trong các chức năng khách quan và trong các hoạt động bổ sung của buổi chiều .. nhưng tất cả những điều này? không có ý nghĩa! bởi vì nó là bài học căn bản của chương trình: phải được bảo vệ!

nếu chúng ta muốn một cách hợp lý, tất cả các lãng phí, lãng phí: rất lớn, trong trường, có nghĩa là, trong hệ thống giáo dục và đào tạo (như trong bất kỳ khu vực kinh tế, hành chính công), nó phải được nói, tất cả các hoạt động bổ sung: chúng một tội ác chống lại các hoạt động cốt lõi cơ bản, tất cả các hoạt động bổ sung: chỉ là: một công cụ để cung cấp cho tiền: các khách hàng mafia: của Giám đốc, và quản trị trường học! và điều này: đặt: nguy cơ, ý thức về tính hợp pháp và công lý: rằng: nó phải được chính phủ: nhà nước, bởi vì: vị trí điều hành:, và trách nhiệm, không đi được: trong sự chỉ đạo của người nhất còn nguyên vẹn về mặt đạo đức, nhưng là có sẵn, cho các nhà khai thác, sức chứa, có nghĩa là, các đồng lõa thể chế: giai cấp cầm quyền hiện tại!

Tôi hy vọng sẽ không bao giờ nhìn thấy một lần nữa, trên trang này: StratxPlissken: tức là, Kain Kurgan, 666: thầy phù thủy voodoo hình sự: Đại lý: Satan quốc tế, đe dọa các chính trị gia,. ông giả vờ là một người vô thần, và thay vào đó là một nhân viên:: 322: synnek1: CIA IMF: rằng: tất cả chúng: cốt truyện: cho sự hủy diệt của Israel, có nghĩa là, để tiêu diệt niềm hy vọng của thuyết độc thần .. và nó là một sự ô nhục, rằng, người đứng đầu làm tình: hình sự: vua của Ả-rập Xê-út không hiểu bất cứ điều gì! nó là hiển nhiên, bộ não của mình: là dưới sự kiểm soát của ma quỷ! sau khi tất cả chỉ là anh ta rằng: lập kế hoạch giết người của các vị tử đạo Kitô giáo trên toàn thế giới! (Tôi không biết làm thế nào một số người, giết chết hàng triệu người trên thế giới sau đó, tin là thánh). Tuy nhiên, điều này là đúng: một trong những người đầu tiên nói rằng tất cả mọi người đều bình đẳng? đây là Chúa Giêsu Kitô! với anh là danh dự và vinh quang! lý do tại sao ông là tốt nhất, hành tinh này đã được biết đến!

CustodeDellaFedeSATANIC, đây là hiển nhiên: khi, làm cho mất phả hệ: cha nội? Người Do Thái cũng đã trở thành: làm thế nào goyim trong con mắt của những người Pha-ri-si thắp sáng Neturei Karta: (נטורי קרתא trong Aramaic cho "người giám hộ của thành phố": tức là người giám hộ của Babylon tháp, 666 IMF NWO)! 1. họ đã giết Chúa Giê-xu bởi người La Mã, 2. họ đã làm tiêu diệt người Do Thái của Hitler, và 3.they đã giết Israel:, 2 tỷ đồng của người Hồi giáo sharia .. nhưng: này là hiển nhiên: họ: Giác Ngộ giáo sĩ Do Thái Pha-ri-si là kẻ chủ mưu, hoặc thiết kế của tất cả các điều này!

như IMF 666: sùng bái Baal Talmud: Illuminati: Neturei Karta: Kế hoạch, sự hủy diệt của Israel: tại sao, nó là hợp lý rằng: Satanists muốn tiêu diệt thuyết độc thần, bởi vì, Israel đại diện, thuyết độc thần chống lại: exterminators của tất cả các dân tộc, cụ thể là: Salafis, Đức quốc xã thực sự của "người anh em Hồi giáo", mà không tha thứ cho bất kỳ sự khác biệt, như các MORSI Tổng thống, ở Ai Cập đã cho thấy, với 50 quốc gia của tội phạm Sharia! mà các Kitô hữu được ngăn cản quyền được sống, bởi vì người Hồi giáo là những người lập kế hoạch diệt chủng mỗi @ Kain Kurgan 666 IMF Cain Lucifer CIA --- tôi tôn thờ: Đức Giê-hô-va: chỉ. nhưng, đó, bạn tôn thờ Satan của bạn: sau đó, bạn có thể đưa ra con số chính xác về sự hy sinh của con người mà bạn thực hiện mỗi năm?

所有人民 - 自由,我們一直在給定的:在這些假民主國家的鑄幣稅銀行共濟會的?是一個騙局!這是因為:就沒有了,一個人的自由,如果它是一個相對自由,在上帝的服務呢?好:OK!事實:誰也不讓自己的奴隸神嗎?然後,他將最終成為最悲慘的人,那就是他成為撒旦的奴隸!所有人民ECB 322拉比的法利賽人光明FED IMF羅斯柴爾德布什,322 @ 666 - 在這裡都癱瘓了,有,怕你!但是,你可能只是你自己:有證明:有責任感..超過所有的人,因為,我不作惡悔改的罪人!我是國王的以色列@ 666 - 這一切:你的柴草撒旦:他可以嗎?大聲笑。實力!勇氣!你撒旦教徒在世界各地:您可以在此頁面來捍衛你的偶像公雞。 666 - 強度勇氣的人666:在哪裡呢?你,現在,現在,是嗎?我推你和他在地獄裡吧!

@ 666 - 你是最乾燥的稻草!任何人:在這個世界,然後,我不使用它的呢?早的話,你可以把你的屁股,他所有的力量!如果在義人的信心已不復存在:在世界嗎?你,甚至,與666 IMF FED歐洲央行:太罪犯:太多,就不再有自己的生活。是不是第一次了,信仰拯救了整個人類..一個是從神來:JHWH鯿真主,ECC(..)的巴勒斯坦國的?他到我這裡來!他是撒旦?他可以留在自己的位置!羅斯柴爾德,Rochefeller,布什666 IMF FED ECB 322:共濟會,光明伊斯蘭教 - 你認為你可以試試我的耐心有多久?死了,你的計劃:對以色列和對全人類:很快,很快會來對你.. 666 CIA IMF FED NWO歐洲央行OGM 322 - 因為你已經嚇倒美國總統奧巴馬和所有的政客,我不得不原諒所有的人! IMF sukiliks 666:Plissken地層 - 我的刀很快將你的頭!

666 CIA IMF FED NWO歐洲央行OGM 322 - 因為你已經嚇倒美國總統奧巴馬和所有的政客,我不得不原諒所有的人!臭名昭著的協議[臭名昭著的協議與沙特阿拉伯和開明的:基督教文明(民主)和巴勒斯坦的破壞,通過這種方式共濟會,撒旦,跨國公司,企業,銀行鑄幣稅:開明的猶太人的破壞:西方的控制權,而沙特的所有穆斯林國家的控制。 ---答案 - FUCK!不是我的錯,如果上帝強迫我挽救了穆斯林的沙拉菲派,他們不應該生活!喜歡,我愛所有的人,和所有人民,只有可憐的!

地層參與計劃的貸款機構sken 666 CIA FED ECB。 ---您自稱是一個伏都教孩子:此頁面上,然後,為你的恥辱已經刪除了您自己的評論!但我已經證明了你的邪惡:世界上所有的!你:無神論者他媽的,有氣息的神蛇馬爾杜克FAG:無神論者假的!此頁面上幾年了!@撒旦教徒---叛徒,殺人犯,你是食人族,罪犯騙子,你是美國人民的寄生蟲:IMF FED的奴隸,你是世界的毀滅:進入地獄!在耶穌的名字:阿哈里路亞。 ,即synnek1,聳人聽聞的Sourman扎爾克斯國際貨幣基金組織666 Sukiliks ---魔鬼的兒子,你是牧師我他媽的撒旦的權力和狗屎,他媽的!你的父親是食人者:這個混蛋兒子的巫毒教:即Strat666Plissken的時候,你的女朋友,今天,多久會:第一:結束了在硫酸的bin?

Strat666Plissken ---因為你出生在月經血:巫毒教孩子:月亮:你的母親巫婆和你的父親食人族的祭司,是假的無神論者,多年來,在這個頁面是一個無神論者嗎?不是我的錯,如果神的道是光,它克服了黑暗FED ECB IMF 666 .. ,同比增長666 IMF NWO ThENaughtyNightWolf 666撒旦教國際CIA,322 IMF Strat666Plissken食人族 - 我記得很清楚,像四年前,你被嚇倒:奧巴馬總統,其實,你已經取得的狙擊步槍,狙擊手手中的刑事​​! JajaDelleTigri 666 - 這麼多的人每天死於前進的道路上...為什麼不是你?和你愛的那麼多的墓地嗎?然後..我能滿足你! - 我的上帝,自由的世界從這些惡魔崇拜者罪犯!“

HellPurgatory666 ---我親愛的朋友,CIA - 我作為一個政治家。我太寬容了!我只追求:所有罪行:對人的尊嚴的,因為。每個人都必須固定,自由意志,但這些chemtrails的。?,他們是:基因工程:他們要更換(變更),所有的生物是自然的,在這個星球上! (即最高的社會工程:666 IMF NWO):這些遺傳的修改(chemtrails),?他們犯有犯罪憲法巨大的!但是,因為它是沉默的,隱藏的(按:猶太遊說集團和共濟會):犯罪憲法銀行鑄幣稅。 ,任何其他犯罪:它可能是可能的!但是,我會看到我所有的敵人的大屠殺,用我自己的眼睛:早在耶穌的名字,哈利路亞!

的女同志 - @女同志 - 超聲在左邊,我的大腦,他們對我說,表示我的男人最腐敗的,他們對我說不好,他們這些人卑鄙,邪惡的和不公平的,自私的,危害社會的,他們批評我。。但是這是實話:“我還沒有給你說,作為一個政治家,但作為一個神人。”畢竟,該公司也是國內所有的懦夫...... lesbiche - GLI ultrasuoni NELLA單方面sinistra:DEL MIO cervello,dicono一個我,indicano一個我:車,GLI uomini:彪corrotti,dicono控器二我,PROPRIO洛羅,GLI uomini彪spregevoli,maligniËscorretti,egoistiËsocialmente pericolosi洛羅stanno criticando我..馬,奎斯塔èLA VERITA:“io的非豪PARLATO一個VOI,來政治,馬,來UOMO二DIO”。 DOPO TUTTO SOCIETAèanche la Casa的二合奏我vigliacchi

Synnek1 - 我jewis彌賽亞,實現自己的政治願望和神學,我可以收集所有的猶太人的世界!這就是為什麼的:attuale的:目前以色列是一個騙局!因為以色列的存在,只是作為一個王國!今天,是假的以色列,是假的巴勒斯坦:巴勒斯坦是為帝國主義阿拉伯,以色列是帝國主義的IMF,都將被摧毀,被撒旦的祭壇上犧牲:為新Babilon塔NWO 。女同性戀的海鷗:(/ MarioMario4325)年齡:足夠老聞一WUS yungur EY瘋顯示yutub ACOUT的等的WUS magcul ATHO我EM鬧我一個褐台技膀胱輸尿管逆流LITL tolrnce LIV WIF等 - 答案 - 你成為一個女同志,因為你不能找到一個好男人嗎?即一個真正的男人嗎?但在此之前,你應得的:一個真正的男人,也許不存在,並應創建:通過你的信仰bigh在造物主,你必須學習,成為一個真正的女人。因為信心可以移山。女同志 - 你的信心

二○一二年十一月三十零日梵蒂岡 - 巴勒斯坦:全是謊言!不能有,一個真正的巴勒斯坦,這是因為還沒有真正的以色列!這個洞:以色列的屁股?是一個騙局:國際貨幣基金組織666,它是不適合的:得到所有的猶太人的世界,在這裡,因為在今天,以色列是一個國家進一步,從事實,怎麼樣,它可以是假的,巴勒斯坦國..所有這一切,它是有用的羅斯柴爾德:666 FMI:只有發動第三次世界大戰:他需要再生IMF:即:已達到了所有人民的門檻崩潰!這個猶太法學博士的共濟會陰謀的塔木德的光明法利賽人會做,所有人民,一單一群奴隸,當然,摧毀以色列的(參孫一切非利士人死亡),然後將摧毀伊斯蘭教“古蘭經永遠,因為法利賽人光明?他們不希望離開的力量,在世界上生活在沙特阿拉伯的沙漠中去生活!

二○一二年十一月三十零日梵蒂岡 - 巴勒斯坦:menzogne​​皆如此!非璞esistere UNA蘆薈帕萊斯蒂納,Perche的,非esiste ANCORA聯合國維羅Israele!奎爾薩拉斯BUCO:二culo:二Israele? èUNA truffa德爾FMI 666,埃索非電子idoneo:raccogliere:合奏GLI ebrei德爾盟,ECCO,Perche的OGGI,Israele,E UNA stato彪falso,二來possa essere falso,UNO stato Palestinese .. è效用值一個羅斯柴爾德:666 FMI:soltanto:每scatenare:TUTTO questo,LA III蓋拉MONDIALE:二崔永元:呂公頃bisogno:每波特rigenerare金正日FMI:車公頃raggiunto insieme:什錦我波波利“:LA soglia德爾collasso !奎斯塔congiura rabbinico massonica:二光明Farisei德爾塔木德:法拉二合奏我波波利,未獨奏布蘭科二SCHIAVI,埃德ovviamente,distruggeràIsraele(muoia SANSONE CON合奏我filistei)quindiditruggeràL'的伊斯蘭教Coranico每森帕,Perche的,光明farisei ?洛羅非vogliono lasciare,IL potere SUL盟每andare一個VIVERE:通道德塞爾dell'Arabia Saudita!

因為光明猶太人的一切經濟和貨幣的控制,從英國央行的基礎,那麼,他們也有政治因素的絕對控制權! ,是他們的創作:納粹主義,納粹大屠殺的猶太人,ECC ...,因為他們需要做的,世界的戰爭,這是非常毀滅性的!這是因為:以色列和巴勒斯坦創造他們服務,只有做,第三次世界大戰:只。事實上,這些實體法律的怪物!這是顯而易見的!法利賽人猶太Neturei KARTA,666 IMF:他們會想盡一切辦法沒有回去,不被強迫返回巴勒斯坦!為什麼,有計劃在未來的大屠殺,反對以色列..法利賽人,666 Neturei KARTA IMF:它是甜的各族人民的血,那就是,銀行鑄幣稅。世界各地的呢?有沒有人比較笨,沙特阿拉伯的國王

如果人們和人民,在世界各地,沒有生命危險嗎?如果他們不利用,通過神秘的力量嗎? OK!那麼,在這種情況下,我沒有需要做的獨裁者!其中,“死啊,你得勝的權勢?活著的基督,是什麼原因,你不放棄:在你的勝利哥林多前書。 15,51-58 - 答案 - 對不起,但是死亡是不是我的弱點!因此,我將生存遺傳工程師,chemtrails,外星人和所有其餘的:因為,耶穌基督已經復活了!哈里路亞DOV'È,ØMORTE,IL TUO PUNGIGLIONE? VIVERE CRISTO非E MA DA DA RINUNCIATARI VITTORIOSI 1肺心病。 15,51-58 - 答案 - 對不起,馬,拉莫提非è的UNA debolezza每我!的IOsopravviverò阿拉ingegneri遺傳學,pertanto,Angela SCIE chimiche,AGLI alieni EA TUTTO金正日RESTO:Perche的格蘇基督山èrisorto!哈里路亞

1_5。 [如:證明:埃及,以咬傷:MORSIPresident的呢?穆斯林可蘭經“:只有被消滅的權利:生存,我們所有的1​​60,000基督教殉難者,每年感謝:合理的:撒旦教”可蘭經“!的名稱,假宗教對話,,單程! “可蘭經”平息:IN:法國天主教教堂,。 26,在2011年10月:在阿拉斯,法國北部聖薩爾瓦多教堂,他要紀念:“值得”:著名的會議:宗教間的阿西西,在1986年之際,25週年, :傷心的,無用的,結果適得其反,褻瀆的:主動若望保祿二世所期望的。那天,他親吻“古蘭經”,而數百名:殉道的基督徒被殺害了那個時候,只是在名稱,“古蘭經”撒旦。

2_5。 [如:證明:埃及,以咬傷:MORSIPresident的呢?穆斯林可蘭經“:::被消滅:::生存的權利,為我們所有的人:教區在網站上,阿拉斯的帳戶,這個美麗:天:你在哪裡,榮幸...除了上帝感動:相同的動力 - 文中說 - 信徒,各教派都聚集在“神的名字,慈善的,仁慈的。”如,“可蘭經”說。榮譽與尊嚴的情況下,只是說,這不朽的事件,代表所有的神,或在:最:最有名的,導致的,其具體的:神聖的對象:被廢黜的,鄭重地!,所謂的現代壇,應有:一:台佈(不表,這不,不要搞錯!)。 ,相同的網站:教區列表:傲慢的參與者,在嚴格的順序的重要性:“合一”

3_5。 [如:證明:埃及,以咬傷:MORSIPresident的呢?穆斯林古蘭經“:只有被消滅:::生存的權利,我們這裡是:進展::遊行教會:逾越節的蠟燭,聖書,圖標,流速每一個社區教會:東正教,穆斯林崇拜,教會,天主教改革的教會的成員。在真理的厚顏無恥:新司鐸:新的教會:不,不知道克制! ,“可蘭經”,因為它應該是,是,被放置在一個方法:右鍵:我們必須,上,講台特殊。合一與其他家具。很顯然,人獸交來了:點,拉:聖三一基督Pantocrator的形象和在“書的號角”,不僅被拒絕,要么:1,是:其他,但即使他們譴責作為,褻瀆受到懲罰,被處罰::死亡。

4_5。 [如:證明:埃及,以咬傷:MORSIPresident的呢?穆斯林可蘭經“::只有被消滅的權利:生存,對我們所有人來說是,這些照明的奧秘,我們有:給予第二次梵蒂岡會議,這,金剛鸚鵡,加強了教皇也就是說,他們想,和支持,不斷地稱讚:教宗本篤十六世。那麼,為什麼不,有疑惑::好(或壞!)新的合一祭司:新的:教堂,在這裡,“可蘭經”呈現​​在我們面前,再從教區,阿拉斯,在整個: :全部的,明確的圖形。我們不知道阿拉伯語,但它會很好奇,想知道什麼蘇拉:是開放的“古蘭經”:圖像。 ,魔鬼可能想,方式,侮辱到新的:新的教會的祭司,它是開放的,顯示:正確的:蘇拉:即:譴責:基督徒褻瀆。

5_5。 [如:證明:埃及,以咬傷:MORSIPresident的呢?穆斯林可蘭經“:::被消滅的權利:生存,我們所有的人],不,是由:說:這是一個倡議:即興的,也許是因為所有的企業當地教區的牧師,因為,兩天前,在附近的教區,里爾的轉折點:一個平等的倡議,解釋說:自豪地在同一地點,阿拉斯。我們:想:,做演講,以,宣告良好的意圖,,學習不可能收回,發明了禮儀康復問題:如:不,他是有能力的,否認的事情,因為這些,特別是在南車,不,內容如下:測量:過失:為五十年,衰減調和,大公會議後的基礎設施大公額外的-大公...然而,從梵蒂岡II!

1_5。 [來哈dimostrato:L'Egitto二MORSI?我musulmani coranici:possono:soltanto:essere sterminati:來:diritto阿拉sopravvivenza:每:合奏河內]我160.000烈士克里斯蒂亞尼,二OGNI安諾,ringraziano:每avere giustificato:金正日satanismo:coranico!諾姆二falso dialogo religioso,淺草UNICO! IL CORANO SI INSEDIA奈利CHIESE CATTOLICHE,:德拉FRANCIA。白細胞介素26奧托布雷DEL 2011年,Nella的基耶薩二聖薩爾瓦多廣告阿拉斯,NEL北德拉弗朗西亞,實èvoluto commemorare:MOLTO“degnamente”金正日法莫索Incontro的:interreligioso:二阿西西1986年,德爾,occasione,德爾:25°週年紀念,二奎斯塔特里斯特,窳,controproducente:E blasfema:iniziativa:voluta,大喬凡尼保羅II。枝,呂公頃baciato IL Corano,mentre:烈士克里斯蒂亞尼centinaia二:venivano uccisi,QUEL幾分鐘。,PROPRIO在諾姆二QUEL Corano的satanico。

2_5。 [來哈dimostrato:L'Egitto二MORSI?我musulmani coranici:possono:soltanto:sterminati essere:來:diritto阿拉sopravvivenza:每合奏河內]德州鐸德拉diocesi二阿拉斯SI trova金正日resoconto二的奎斯塔SPLENDIDA giornata在崔斯SONO onorati合奏... tranne DIO。莫西達UNO stesso slancio - 骰子IL德圖: - credenti二不同confessioni:SI SONO。裡尤尼蒂工廠“諾姆二迪歐,IL克萊門特,IL misericordioso»。來骰子IL Corano。每onorare degnamente,èPROPRIO金正日CASO二dirlo,questo immortale事件摘要,我rappresentati二合奏GLI台達電子,O雙幣種:絕經:DEI彪NOTI,漢諾portato:聯合國洛羅specifico:oggetto骶:老飯能deposto,solennemente!,SUL cosiddetto altare MODERNO,:debitamente ricoperto,,達:UNA tovaglia(非DA TAVOLA,車,非CI SI confonda)。 Ë羅stesso鐸德拉diocesi elenca CON sussiego:我partecipanti,在rigoroso ordine的D'importanza“ecumenica”:

3_5。 [來哈dimostrato:L'Egitto二MORSI?我essere sterminati:來:diritto阿拉sopravvivenza musulmani coranici:possono:soltanto:每合奏河內]埃德ECCO:車:AVANZA的UNA processione在Chiesa的:金正日CERO帕斯誇萊,我利布里犧牲,LE ICONE,portate DAL membro二OGNI COMUNITA :基耶薩ortodossa,culto musulmano,基耶薩riformata,基耶薩Cattolica,艾米利亞 - 羅馬涅大區。在VERITA L'impudenza DEI Nuovi酒店普雷蒂德拉NUOVA基耶薩非conosce ritegno alcuno! ËIL Corano,com'èGIUSTO,èstato POSTO anche在阿拉bisogna maniera adatta中,蘇聯合國leggio apposito。 Ecumenicamente insieme查看altre suppellettili。 Ovviamente,bestialitàArriva的菲諾人PUNTO二accostare L'想像,二基督山PantocratorË德拉Santissima的Trinità人“libro德爾Corno”的鴿子,非獨奏,SI negano L'UNO,新航,新航L'ALTRA,馬,addirittura,李斯condanna來blasfemia,passibile,二essere punita CON LA MORTE。

4_5。 [來哈dimostrato:L'Egitto二MORSI?我musulmani coranici:possono:soltanto:sterminati essere:來:diritto爾阿拉sopravvivenza:每合奏河內索諾questi我misteri illuminanti枝詞公頃regalato金正日Concilio梵蒂岡II E枝SONO esaltati戴PAPI枝滷味飯能volutoË延音é枝continuano廣告essere osannati達司司長Benedetto XVI。 Perche的POI非CI思亞諾dubbi大約LA BUONA(O麻辣!)volontàecumenica DEI Nuovi酒店普雷蒂德拉NUOVA基耶薩,ECCO車金正日Corano詞viene presentato,森帕DALLA diocesi二阿拉斯,在tutta LA制止危及海上航行安全非法行為interezzaËinequivocabile間場畫報。卡達非conosciamo的Arabo,馬sarebbe DAVVERO curioso sapere蘇感受性蘇拉èAperto公司在奎斯塔想像,IL Corano。 ,看哪一個MODO二白楓,每個I Nuovi酒店普雷蒂德拉NUOVA基耶薩Il diavolo potrebbe的平均值voluto枝,SI溝渠的Aperto公司Êmostrato PROPRIO阿拉蘇拉:車condanna我克里斯蒂亞尼每blasfemia。

5_5。 [來哈dimostrato:L'Egitto二MORSI?我musulmani coranici:possono:soltanto:sterminati essere:來:diritto爾阿拉sopravvivenza:每合奏河內]非電子達可怕的:車:司tratti二UNA iniziativa estemporanea,馬加里dovuta all'intraprendenza:DEL parroco的語言環境,Perche的:由於GIORNI表面,NELLA蟻diocesi二里爾SI時代svolta UNA享有iniziativa,illustrata orgogliosamente:Nello的stesso鐸二阿拉斯。四公頃voglia的票價北discorsi,一個proclamare的美女intenzioni,一個studiare的improbabili recuperi,廣告inventarsi problematiche riabilitazioni liturgiche:SE:POI非SI E在格拉多:二sconfessare葡萄糖來queste E,非SI recita在奧拓本地,soprattutto:金正日過失:每cinquant'anni二sfacelo conciliare,後conciliare的,基礎設施conciliare,超conciliare ... comunque達梵蒂岡II!

Synnek1 - 我jewis彌賽亞,實現自己的政治願望和神學,我可以收集所有的猶太人的世界!這就是為什麼的:attuale的:目前以色列是一個騙局!因為以色列的存在,只是作為一個王國!今天,是假的以色列,是假的巴勒斯坦:巴勒斯坦是為帝國主義阿拉伯,以色列是IMF的帝國主義,都將被摧毀,被撒旦的祭壇上犧牲:為新Babilon塔NWO

在鍋裡沸騰的,是提高:Fortify的:沙特帝國主義的沙拉菲派,“基地”組織的伊斯蘭教,(使以色列不能越獄):速度是這樣的,這是不可缺少的666 IMF FED ECB; 322被釋放他們,第三次世界大戰:為了鞏固:對:所有的,那麼,對輕信穆斯林:真正的金字塔是,新的通天塔,它們是:322布什! ,第三次世界大戰:它是必要的,重新生成一個新的貨幣週期:IMF,銀行鑄幣稅的基礎上,這是由共濟會被盜:即,偷了憲法的主權,各國人民:(例如:以斯拉記英鎊,,Gicinto Auriti),這是體制撒旦教666 IMF:撒旦的猶太教堂:巴力神的貓頭鷹,在波希米亞槽:做奴役的各國人民的

敘利亞 - “停火科菲·安南已經失敗了。太多的人,他們在地震中喪生的軍隊和反政府武裝之間的衝突樂隊:[阿拉伯國家聯盟資助的瓦哈比教派”完成以色列的包圍圈]。他們說:亞洲新聞來源,它描述了敘利亞局勢混亂,不穩定和危險的。“在大馬士革發生爆炸,衝突和暴力。 “反對派,建立,僅僅是一個發明的666 IMF的猶太媒體,其真正的目的,是消除少數民族基督教是為什麼,沙特帝國可以凝聚力]:亞洲新聞通訊社表示:”叛軍形成各種派系他們之間的意見分歧很大。為國家,循環都是普通罪犯和外國恐怖分子,來到敘利亞只殺。日期:自由敘利亞軍(FSA)被認為是的官方反對黨代表,但其實它是一個政權的許多軍隊,攻打。 “

這是很可悲的,這屬神的人,背叛了神的國:隱藏:1)。銀行鑄幣稅的犯罪,如:2)。帝國主義的目的,沙特阿拉伯,沙拉菲(瓦哈比教派的“基地”組織)無法容忍,甚至存在什葉派,美國中央情報局666 IMF,是“幫兇”,與伊斯蘭教法的滅絕的基督徒,和什葉派在世界各地!我SLAM:在可怕的痛苦監獄的煉獄,所有的人,宗教,每個人,一直沉默不語有關,這些罪行的撒旦教,從英國央行的基礎,這一天。] / 05/2012 15:45敘利亞安提阿的伊格內修斯IV哈茲姆希臘東正教牧首去世了幾個月,他身體一直不好。在過去的一年中,他打了基督徒和穆斯林,結束內戰。的族長是著名的在黎巴嫩和敘利亞他的年輕東正教的牧靈工作。

[YOUTUBE打擊1:2012年6月17日對YouTube社群標記您的影片中的一個或多個不合適。一旦一個視頻標記,YouTube團隊對我們的社區準則進行審查。經審查,我們已經確定,以下視頻(S)包含的內容違反了這些準則,並且已被禁用:收稿:2012年6月17日承認:2012年6月19號|呼籲拒絕。猶太教儀式殺人卡巴拉猶太法典IMF格羅夫322 666 IMF綁架5 - (JewsxMessiahUniusRei) - 答案 - OK! OK!您的問題:什麼是成千上萬的情況:記錄基督教的猶太人的撒旦教徒法利賽人的IMF流血的孩子(動物以人的形式“塔木德),(有數百個,案件驅逐猶太人從所有國家,比如一樣的道理!)保存,他們的力量到國際貨幣基金組織666:提高之間的仇恨的國家,我的猶太人:那麼,是他真正的受害者,那就是,真正的目標,他們的侵略

ahahahaha,我獨自一人!我的“sukiliks”的666 CIA是真實的,我真的孤單!我的女朋友,我的未婚妻嗎?:以色列小姐,她仍然是一個妓女,Rothschid IMF,666,322,看看它是如何應解體:在第三次世界大戰,它已經被編程:對她! ahahahaha,我獨自一人!我的“sukiliks”我真的很孤獨!我的女友,我的未婚妻嗎?:以色列小姐?,她仍然是一個妓女Rothschid民族主義與融合主義者陣線666,322,看看它是如何解體:在:第三次世界大戰,這是已經預定了!

[十誡]派拉蒙影業集團大中華區說:“(在接受媒體採訪或評論)在這部影片中所表達的意見並不一定PARAMOUNT的想法 - 答案 - 但是,整部影片的核心概念,同樣的意義,英雄式的生活處長塞西爾·B.·米勒斯的史詩是要傳達強大的,整個人類的基本信息:“出現的問題,是否,這部電影的是,這名男子應當遵循的神聖的法律(自然法,形而上學unius REI等..世界大同),或由一個絕對君主的推定,是法老拉美西斯(別名:羅斯柴爾德IMF FED 666等。共濟會的系統; 322 NWO),屬於國家所有的人,或者是一個自由的靈魂在上帝的形象?

[十誡此相同的問題已經持續了幾個世紀,直到今天,我們的目標是透露神的啟示的歷史,在3000年前“按照古文字的哲學,約瑟夫,尤西比烏斯,米德拉士,和神聖的經文,(死海古卷)上帝聽到了,痛苦的猶太人奴役,給了一個人,其中,僅會面臨著一個帝國:摩西,所以神今天給生活一個人的生活:unius REI ,單單解決:帝國的光明:羅斯柴爾德家族和國際貨幣基金組織(IMF),免費以色列和所有國家,曾經存在的最危險,最隱蔽的奴役,這是共濟會的銀行鑄幣稅的情節!

塞西爾B,DeMiller意識到,有史以來最偉大的電影,“”十誡“的電影的消息,描述了很多次,由主任:”人必須遵循的神聖的法律(即,他必須免費),或,人類必須遵循一個新的獨裁者或法老(即它必須是一個奴隸)嗎? “,但數次:派拉蒙公司很快地說,或者說,已經明確指出:在這部影片中表達的意見並不代表的意見:派拉蒙@我的YHWH ---所有的榮耀?。整體而言,我們的智能的創造者:耶和華!,他的愛與正義的輝煌在他看來,一切都是完美的和諧,事實上,“所有的東西一起工作的好那些愛上帝的人!”

徵收,在一個國家的專政?這意味著,實行專政,在所有的世界:還可以!伊斯蘭獨裁統治:對伊斯蘭教法的(帝國主義沙特沙拉菲)繼續運行。做他的帝國主義和消滅,任何的多樣性,狗咬傷:即,穆爾西埃及總統進一步證明!但是,以色列和全人類的未來,他們的死亡,因為,最危險的帝國主義,在所有的世界:今天表示,隱匿性機構666 322 FED ECB IMF:Bildenbeg,ECC ...,因為鑄幣稅銀行純撒旦主義思想和實踐

另一個悲慘的,怪誕異常,做展覽,因為它可以:爛:意大利制度體系:這些脂肪梅森:在大學,該死的,他們佔領了我們的事工:以下內容:“所有的學生, :avvalenti(都:IRC)的教訓,可選的,天主教的宗教,他們有權利替代的教訓,教訓,即:在沒有辦法可以是:一節課的課程主題“ ,這是因為:不這樣做,宗教,做一:課,數學等..是指所有學生,誰願意做與宗教:與unius REI說?他是個傻瓜!但是,如果,有沒有錢使,代課教師的教訓:病假的教師,當然,這是不可能的激活替代的時間在天主教的宗教,然後學生,,不avvalenti(都)進行排序,違反法律的,正確的,在平行班

今天,在意大利的學校(誠實的男孩,必須受欺負的青少年罪犯),其中:有沒有正義感,這是因為:我們老師,我們被迫做追求(隔壁班的,所有的驢)也是,誰不想要學習!有沒有錢付老師交替,因此該班沒有老師(病假)必須進行排序:分流,平行班,在這裡的原因:意大利學校的50%,它是唯一的:一種社會停車場。他們是很聰明,共濟會在意大利,因為,為了省錢,在學校..他們希望班:另外,30名學生,但是,之後,又花了很多錢:目標函數:和額外的活動:午後的..但所有這一切嗎?沒有意義!的課程,因為這是根本的教訓:一定要保護!

如果我們想要合理化全部揮霍,浪費巨大的,在學校裡,也就是在系統的教育和培訓(如在任何其他部門,公共管理),它必須說,所有的活動附加:他們是犯罪的打擊:基本的核心活動,所有活動補充:只是工具:把錢到黑手黨的客戶:本公司董事,和學校管理員!和:把處於危險之中,法制觀念和正義:即:它必須在政府的狀態,這是因為:行政職務:和的責任,而不是去為:在人的方向最完整的道德,但可,為運營商,更包容,也就是體制的幫兇:目前的統治階級!

我希望再也看不到了,上此頁:StratxPlissken:666凱因庫爾幹,即:刑事巫毒教巫師:代理:撒旦教國際,恐嚇政治家,。他假裝是一個無神論者,取而代之的是僱員:322:synnek1:CIA IMF:即:他們簡介:毀滅以色列的,那就是,摧毀一神論的希望......這是一個恥辱,不明白什麼他媽的頭:犯罪:沙特阿拉伯國王!這是顯而易見的,他的大腦控制下的惡魔!畢竟只是他計劃謀殺的基督教殉難者,在整個世界! (我不知道該怎麼有些人,殺死百萬計的世界各地的人們,相信是神聖的)。但是,這是真實的:誰第一個說,所有的人都是平等的嗎?這是耶穌基督!他的榮譽和榮耀!為什麼他是最好的,這個星球上!

CustodeDellaFedeSATANIC,這是顯而易見的:作為,使失去的家譜:父親的父親嗎?猶太人也已成為:如何在法利賽人眼中的非猶太人點燃Neturei KARTA:(נטוריקרתא在阿拉姆語為“守護之城”:即巴比倫塔守護者,666 IMF NWO)! 1。他們真的殺了耶穌被羅馬人,2。他們被希特勒殺害猶太人。他們沒有殺死以色列人,2億美元的穆斯林對伊斯蘭教法的..但是:這是很明顯的:他們開明的拉比的法利賽人的煽動者或者設計師這一切!

如國際貨幣基金組織666:崇拜巴力塔木德:光明:的Neturei KARTA:計劃,以色列的破壞?:為什麼,這是合乎邏輯的:撒旦教徒要摧毀一神論的,因為以色列表示,一神論對:滅蟲所有人民,即:沙拉菲派“穆斯林兄弟”,不會容忍任何區別,真正的納粹,作為總統穆爾西,在埃及的顯示,與50個國家的伊斯蘭教法的犯罪!在基督徒生命權,防止因為穆斯林是每種族滅絕的策劃者凱因庫爾幹666 IMF該隱路西法CIA ---我的崇拜者:耶和華:只。但是,那你崇拜你的撒旦:然後,你可以犧牲生命的人們,你每年給出確切的數字?

例如因為在國際貨幣基金組織666:崇拜巴力塔木德:光明:Neturei KARTA:計劃,以色列的破壞嗎?:為什麼,它的邏輯是:撒旦教徒要以摧毀一神論,因為,以色列表示,在一神論反對:在滅蟲的所有,在埃及人民,即:沙拉菲派“穆斯林兄弟”,不會容忍任何區別,真正的納粹,作為總統穆爾西表明,有50個國家的伊斯蘭教法的犯罪!在基督徒生命權,防止因為穆斯林是每種族滅絕的策劃者

CustodeDellaFede SATANIC,假天主教 - 在任何一個國家,土地或民族的?有兩個民族,所以它是:同樣,對的人:猶太人,其實人的光,那就是:人的一天,他們認識到他們的彌賽亞,並哭了出來:“和散那! “,但是,人的夜晚,共濟會的權力,的Neturei KARTA,IMF,法利賽人光明,連同他們的客戶:官宦之家,殺人犯,公務員等..社會的渣滓,他們是人民的夜666,在黑暗中,他們是那些已抓獲耶穌!這就是為什麼,我屬於一天的人,而屬於人的夜晚。但是,我們是兩個意大利人!
YouTube

YouTube Spotlight


 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  1 secondo fa
  MIDDLE EAST [tutto sbagliato, l'Islam teocratico: non permetterà al popolo, un ripensamento: contro gli islamisti, i copti saranno totalmente, sterminati, e Israele sarà costretto a trascinare il mondo nella III guerra mondiale, perché è questa la agenda del FMI] Unfinished: the Arab Spring's Islamic winter. by Samir Khalil Samir. Almost two years after the Arab uprising, the Middle East finds itself increasingly Islamist and increasingly violent. Yet the young people had fought for greater dignity and freedom. It is a job half done: freed of dictators, but still without full democracy. The great scholar of Islam Samir Khalil Samir offers his vision (Part One) Beirut (AsiaNews) - Sadness prevails in the Middle East over the turn that the Arab Spring is taking. The most significant image is that of young people these days peacefully besieging Mohamed Morsi's presidential palace in Heliopolis.
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  16 secondi fa
  [all wrong, theocratic Islam: Do not allow, that, the people, can have an afterthought, against the Islamists, Copts will be totally exterminated, and Israel will be forced to drag the world into World War III, because that is the agenda: of the IMF: for his imperialism 666 322 NWO: Islam will disappear!]] After nearly two years we are still at the starting point, faced with a fresh attempt at dictatorship. It seems that the Arab Spring has been swept away. In addition, there is an increasingly clear bias towards Islam. This is evident in Cairo, but also in Tunisia, Libya and Syria. The Arab Spring: bread, work and dignity! The Arab Spring was the first rebellion against regimes that were born from a military revolution which gradually gave way to full scale dictatorships. The protest movements that have emerged in the past two years are a sign that there is a consciousness among the Arabs that says:
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  26 secondi fa
  [all wrong, theocratic Islam: Do not allow, that, the people, can have an afterthought, against the Islamists, Copts will be totally exterminated, and Israel will be forced to drag the world into World War III, because that is the agenda: of the IMF: for his imperialism 666 322 NWO: Islam will disappear!]] We are fed up, and the force was such that it overthrew these dictatorships. It was an improvised protest against poverty and unemployment, and for more freedom and dignity. But this is the destruens, destructive, successful part, backed by a willingness to change these countries. Now, however, it must be followed by the constructive part, based on the ability to build a better and democratic society. Egypt, the "Muslim Brotherhood" and Sunni fundamentalism But it seems almost impossible to build a democratic system:
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  37 secondi fa
  [all wrong, theocratic Islam: Do not allow, that, the people, can have an afterthought, against the Islamists, Copts will be totally exterminated, and Israel will be forced to drag the world into World War III, because that is the agenda: of the IMF: for his imperialism 666 322 NWO: Islam will disappear!]] there are at least 3 generations that do not know what democracy is. In Egypt, until 1952 there was a weak monarchy that had delegated power to Britain. There was indeed a form of democracy, but for the rich and the wealthy, who failed to address social issues. Abdel Nasser exploited this very failing: his was a social revolution. Soon, however, we slipped from an authoritarian system under Nasser, to an increasingly dictatorial under Mubarak; for more than 60 years people have only learned to obey, not to think of any changes.
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  54 secondi fa
  [all wrong, theocratic Islam: Do not allow, that, the people, can have an afterthought, against the Islamists, Copts will be totally exterminated, and Israel will be forced to drag the world into World War III, because that is the agenda: of the IMF: for his imperialism 666 322 NWO: Islam will disappear!]] Sometimes the government has dared to carry out some more or less beneficial reforms, as was the case in Egypt, Tunisia, Iraq, Syria. So we do not know what a democratic regime means, and we can not learn this in only two years! The long road to democracy. The problem now is to learn how to succeed in bringing democracy to laws and structures. But this can not be improvised. In fact, who took power? The more organized. The young people who carried out the revolution had no experience in government. They wanted to change and have changed, but failed to propose a party or political entity.
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  1 minuto fa
  [all wrong, theocratic Islam: Do not allow, that, the people, can have an afterthought, against the Islamists, Copts will be totally exterminated, and Israel will be forced to drag the world into World War III, because that is the agenda: of the IMF: for his imperialism 666 322 NWO: Islam will disappear!]] Those who had experience, but belonged to the old regime were put aside. The only organizations left were that had been marginalized by the old regime, but active during the dictatorship, namely the Muslim Brotherhood. So with false promises, clever tricks, manipulation, the Muslim Brotherhood managed to climb to power. In addition, the fact that as much as 40% of the Egyptian population is illiterate has encouraged the Islamists enough to claim that their party is based on the divine law, sharia, and not atheism or human laws, to convince them.
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  1 minuto fa
  [all wrong, theocratic Islam: Do not allow, that, the people, can have an afterthought, against the Islamists, Copts will be totally exterminated, and Israel will be forced to drag the world into World War III, because that is the agenda: of the IMF: for his imperialism 666 322 NWO: Islam will disappear!]] Therefore the fact that both that young and old have reacted by rejecting the absolute power of Morsi, is very important. People also realize that the problem is not only Morsi, but the entire Islamist movement. The current drama in Egypt - and the Middle East - is that everyone wants democracy, but we do not know what it is. We know what it is not democracy - such as the power structure of the Muslim Brotherhood - but we do not know how to define it. It might take decades to finally outline some positive social project.
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  1 minuto fa
  [all wrong, theocratic Islam: Do not allow, that, the people, can have an afterthought, against the Islamists, Copts will be totally exterminated, and Israel will be forced to drag the world into World War III, because that is the agenda: of the IMF: for his imperialism 666 322 NWO: Islam will disappear!]] But we can begin right now by helping prepare the ground work for full democracy. For example, until we have a higher illiteracy rate (more than 40%), there will be no democracy. Those who can not read, can not fully follow current affairs and depend on others for information, thus they do not have the ability to discern, to assess whether a proposal is constructive or not. The ordinary man and religious authority. On the other hand, the illiterate - usually the ordinary man - depends on religion, because in good faith, he believes that the things of God are the best. He has been repeatedly taught that the imams know what God wants, that sharia is the best legislation possible,
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  1 minuto fa
  [all wrong, theocratic Islam: Do not allow, that, the people, can have an afterthought, against the Islamists, Copts will be totally exterminated, and Israel will be forced to drag the world into World War III, because that is the agenda: of the IMF: for his imperialism 666 322 NWO: Islam will disappear!]] that the Koran is the total perfection ... And so he listens to the imam, who tell him that the Koranic model is the best model for society, even if it is only promoted by Islamic fundamentalists. But he does not reflect on the fact that while this model may be perfect for the seventh century, for Saudi Arabia, a Bedouin society, it may not be so for a modern, industrialized, globalized economy. unfortunately, the Egyptians slavishly follow the imams and their interpretation of God. If one dares to ask, "Why pray? Why pray five times a day?" They all respond," It is God who wants it". And so people are silent.
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  2 minuti fa
  [all wrong, theocratic Islam: Do not allow, that, the people, can have an afterthought, against the Islamists, Copts will be totally exterminated, and Israel will be forced to drag the world into World War III, because that is the agenda: of the IMF: for his imperialism 666 322 NWO: Islam will disappear!]] Long years of education are needed to change this subjection to the imams.The education system is based on memorization, not only of the Koran and some sayings of Muhammad, or of incomprehensible pre-Islamic poetry, but also history and even science and mathematics. Students in school today learn things by heart, but they do not learn to think in a personal way, to reflect. This will also take time. The essential test: the social challenge. Another important element will be the encounter between the Islamist proposal and the social situation.
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  2 minuti fa
  [all wrong, theocratic Islam: Do not allow, that, the people, can have an afterthought, against the Islamists, Copts will be totally exterminated, and Israel will be forced to drag the world into World War III, because that is the agenda: of the IMF: for his imperialism 666 322 NWO: Islam will disappear!]] Now that the Muslim Brotherhood began to govern it will have to demonstrate that it can govern well, that the unemployment rate will decrease, the economy will improve. If this does not happen, people will reconsider the veracity of their promises. The Islamists have always said that Islam obliges us to justice, that the rich must help the poor. Their motto is "Islam is the solution" (Al-Islâm huwa l-hall). In response to every question: "Islam is the solution." The moment of confrontation has arrived: if in practice they do not change anything,
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  2 minuti fa
  [all wrong, theocratic Islam: Do not allow, that, the people, can have an afterthought, against the Islamists, Copts will be totally exterminated, and Israel will be forced to drag the world into World War III, because that is the agenda: of the IMF: for his imperialism 666 322 NWO: Islam will disappear!]] then those claims will be proven to be no more than an empty ideology. And this will be a stage in the process that leads to democracy. These days Morsi is carrying out a sort of coup d'état: he has given himself complete power: executive, legislative and judicial. On 21 November, Mohamed al-Baradei, Nobel Laureate, former head of the International Atomic Energy Agency and founder of the Egyptian al-Dostour new party, said: "Mohamed Morsi has now usurped all the powers of the state and is in fact a self-proclaimed new Pharaoh". Then he approved the Constituent Assembly
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  2 minuti fa
  [all wrong, theocratic Islam: Do not allow, that, the people, can have an afterthought, against the Islamists, Copts will be totally exterminated, and Israel will be forced to drag the world into World War III, because that is the agenda: of the IMF: for his imperialism 666 322 NWO: Islam will disappear!]] (devoid of many social partners, including Christians and liberals) and launched a lame referendum on the constitution... But it has provoked a huge reaction: this too is the beginning of democracy! The function of the army. What is somewhat surprising about the Egyptian revolution is that the army - which was supposed to be the secularizing strength within society - has remained totally silent before this Islamic wave. One suspects that this shift towards radical Islam suits the army; the United States,
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  3 minuti fa
  [all wrong, theocratic Islam: Do not allow, that, the people, can have an afterthought, against the Islamists, Copts will be totally exterminated, and Israel will be forced to drag the world into World War III, because that is the agenda: of the IMF: for his imperialism 666 322 NWO: Islam will disappear!]] which is the major contributor to the army budget; Qatar and Imam Qaradawi, who was initially opposed to the Arab Spring, but now that all governments born of it are Islamists, supports them. To understand, we must admit that in Egypt the army follows whoever holds power and supports the military. If the Muslim Brotherhood guarantees the privileges the military has acquired, then the army in return will agree to support the new power. The military is not ideological, but practical. Now it realizes that the government is Islamist and it accepts it. It is a little different from the Turkish army, which is true instrument of Ataturk's secularism.
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  3 minuti fa
  [all wrong, theocratic Islam: Do not allow, that, the people, can have an afterthought, against the Islamists, Copts will be totally exterminated, and Israel will be forced to drag the world into World War III, because that is the agenda: of the IMF: for his imperialism 666 322 NWO: Islam will disappear!]] The Egyptians tend to be less schematic, quicker to easy deals, less staunch in its support. It must also be said that the Egyptian Islamism is not terroristic. Whenever there is a terrorist act, Morsi condemns it. Moreover, he made a great impression mediating between Hamas and Israel in Gaza. And for that the army and the people are somewhat calmer in their approach. My impression is that the Arab world - and perhaps throughout the Muslim world - will have to move from a military dictatorship, to a strongly Islamic dictatorship
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  3 minuti fa
  [all wrong, theocratic Islam: Do not allow, that, the people, can have an afterthought, against the Islamists, Copts will be totally exterminated, and Israel will be forced to drag the world into World War III, because that is the agenda: of the IMF: for his imperialism 666 322 NWO: Islam will disappear!]]because people are religious, Muslim and still respects this ideal of society. The new stage will be the practical reality that will let people be the judges. For now, the jury is out and largely in favor of Islam. But if in time Islam fails to improve people's lot, then the ideals that underlie the Islamists agenda will appear as a pure falsehood. This could give way to a popular reaction that could lead to a healthy secularism in Arab society. In the end, those who guarantee food and work will win. (End of Part One)
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  20 minuti fa
  A conflict within Islam. 12/07/2012 [se non rinunciano alla sharia? sterminare i musulmani sarà inevitabile: dopo tutto è a questo che ha lavorato il FMI!] MIDDLE EAST. Syria, from the Arab spring to war between Sunnis and Shiites. by Samir Khalil Samir. Many players have entered the Syrian conflict: Saudi Arabia, Qatar, Iran, Turkey, Israel, Iraq, Lebanon, Russia, China, USA, Europe. All are dominated by a conflict within Islam. Christians in the most difficult situation: a choice between political dictatorship or Islamic dictatorship. Radical Islam on the rise in Europe, but the West does not seem to care. Part two of the analysis by the great scholar of Islam. Beirut (AsiaNews) - In Syria, what began as an Arab Spring, eager for greater dignity, work and freedom, has slipped out of hand to become a regional and international conflict in which Saudi Arabia and Qatar are fighting against Iran ,
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  20 minuti fa
  A conflict within Islam. [if, give up: not, to sharia?? exterminate the Muslims will be inevitable, after all, to this his agenda IMF: new world war!] Turkey and Israel against Syria, Russia and China against the United States and Europe. At first efforts were concentrated on the demand for greater dignity, but after receiving only violence as a response from the government, the Spring has become a well armed rebellion. Many army officers have defected and organized an armed response. Now both sides are fighting with weapons. A conflict within Islam. Syria, unlike Egypt, is a multicultural and multiethnic country: there are Druze, Christians (9%), Kurds (7%), Sunni (70%), and other small groups, and this country, so far, is dominated by the Alawite (12-13%).
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  21 minuti fa
  A conflict within Islam. [if, give up: not, to sharia?? exterminate the Muslims will be inevitable, after all, to this his agenda IMF: new world war!] All this leads the Syrian tensions to a regional conflict. The fear, for Sunnis and the majority of Arab countries, is that Syria, religiously tied to Iran, could become increasingly instrumental to the spread of Shiism. It must be said that Iran's enemies, rather than Israel, are Sunnis. On the other hand, the fear of Islam is the fear of Shiism, which is advancing in every Islamic country. Last week, in Cairo (Egypt), I came across a group of Shiite Muslims for the first time in more than a millennium, who were promoting their religion there. They were stopped by Sunni leaders. I have heard that the same phenomenon is occurring in Algeria, Morocco, Tunisia, and in many African countries.
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  21 minuti fa
  A conflict within Islam. [if, give up: not, to sharia?? exterminate the Muslims will be inevitable, after all, to this his agenda IMF: new world war!] In the conflict between Sunnis and Shiites, the religious dimension is a pretext for a political struggle. The conflict arose after Muhammad's death (in 632). In his farewell speech, in Ghadir Khomm, Muhammad wanted as his successor in command, his son Ali. In his place, however, there was Abu Bakhr, the father of Fatima, the wife of Muhammad, who was from another tribe. Then there were two other caliphs, Omar Ibn al-Khattâb and Uthman Ibn 'Affân. The Shiites are those who defend the line of the power of Ali and the family of the prophet. So, from the very outset the conflict is ethnic in origin, almost a family feud. Up to this very day, the Shiites, when they recite the Muslim blessing, they bless Muhammad "and his family" (wa-âlihi).
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  21 minuti fa
  A conflict within Islam. [if, give up: not, to sharia?? exterminate the Muslims will be inevitable, after all, to this his agenda IMF: new world war!] And from this one can immediately recognize that they are Shiites. The tribal, ethnic and political opposition is here to stay for eternity. I was in Najaf (Iraq) last month, and every day there were lectures and broadcasts against Sunnis, especially against Saudi Arabia and the Wahhabis. This conflict is even more bitterly imbedded than the hatred between Palestinians and Israelis. The conflict in Syria is the result of this wound, because there Shiism is in power and the Sunni majority is excluded. What future? Syria's future is still unclear. One of the solutions mentioned is to divide Syria - according to an Israeli-American plan - into diverse sectarian cantons, undermining Syria as power and crumbling it up into many small states.
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  22 minuti fa
  A conflict within Islam. [if, give up: not, to sharia?? exterminate the Muslims will be inevitable, after all, to this his agenda IMF: new world war!] The crumbling of Syria is likely to cause an earthquake in Turkey, another multiethnic and multicultural country, where there are millions of Kurds and Alevis million, and several other groups. At the same time, Turkey wants to exclude the existence of a Kurdish nation on its borders, involving the Kurds of Syria, Iraq and Iran. We are at a monumental impasse and with no solution in sight for Syria unless the international community intervenes. The rebellion can not do anything without international help. On the other hand, the international community is afraid to enter the Syrian cauldron because there are also many radical fringes of Islamists and al-Qaeda in the opposition.
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  22 minuti fa
  A conflict within Islam. [if, give up: not, to sharia?? exterminate the Muslims will be inevitable, after all, to this his agenda IMF: new world war!] There are also those who attest that the Islamist solution is better for the United States, in safeguarding economic ties with America. By now, the solution is no longer in the hands of the Syrians. The problem is regional and international. Iran and Turkey are the two powers that have the possibility of expansion. The rest of the Arab world does not have it, either from the point of view of the population or the military. Therefore, the common opinion in Syria: "There is no way out and we are waiting for an international decision." The fate of Christians. In this context, the situation of Christians is by far the weakest. They have no one to rely on. In some ways similar to what happened in Iraq, where it seems that Christianity is in the process of disappearing,
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  22 minuti fa
  A conflict within Islam. [if, give up: not, to sharia?? exterminate the Muslims will be inevitable, after all, to this his agenda IMF: new world war!] maybe in 50 years there will be no more Christians in this country. In Lebanon, unfortunately, same phenomenon is in act, a land emptying of Christians, due to insecurity and emigration. Yet there is no ostensibly "religious" discrimination or wars, it has occurred due to economic and sometimes cultural reasons.
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  22 minuti fa
  A conflict within Islam. [if, give up: not, to sharia?? exterminate the Muslims will be inevitable, after all, to this his agenda IMF: new world war!] Of course, Lebanon, in the middle of the last century, attempted to build a pluralistic, multi-ethnic and multi-religious social structure. It is the only country to have attempted this and remains a model - albeit fragile - in the Middle East, as mentioned Pope Benedict XVI when he came to visit last September. But the future outlook is a difficult one. In Syria Christians fear an Islamist future, and the same can be said for Egyptian Christians. The attitude of the Christian leaders in the face of rebellion has often been criticized. But we must try to understand. No one argues that the Syrian regime of Bashar al-Assad is good, even less democratic. Everyone knows that political freedom is almost non-existent, as well as freedom of speech.
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  23 minuti fa
  A conflict within Islam. [if, give up: not, to sharia?? exterminate the Muslims will be inevitable, after all, to this his agenda IMF: new world war!] Everyone knows that anyone who opposes the policy of the regime ends up in prison and subjected to torture. On the other hand, unlike many Muslim countries, Christians enjoy total religious freedom in Syria, thanks to the doctrine of the Baathist regime (that of Baas = Ba'th created by the Orthodox Christian Michel Aflaq). Syria does not distinguish between Muslim (to whatever group one belongs) and Christian: everyone is an equal citizen. But state control is everywhere, for everyone. Like all dictatorships, order and security are guaranteed. None of these advantages are to be despised. And since the majority of Christians have no political ambitions, nor intend to enter into politics,
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  23 minuti fa
  A conflict within Islam. [if, give up: not, to sharia?? exterminate the Muslims will be inevitable, after all, to this his agenda IMF: new world war!] they live in peace and freedom by accepting the limitations set forth by the Baathist power. So, knowing that there is no perfect system in politics, they choose the lesser evil: a guarantee of life, safety, freedom of religion, renouncing political freedom. Their approached is consoled by the fact that no-one knows what the alternative could be. Looking at the evolution of the Arab-Islamic world, the alternative seems to be a fundamentalist Islamic regime, which is worse because it touches the deep convictions of the human person. In other words: the only choice is between a political or religious dictatorship. The latter would seem far more frustrating. If we compare the situation of Christians in Syria and that of Egypt,
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  23 minuti fa
  A conflict within Islam. [if, give up: not, to sharia?? exterminate the Muslims will be inevitable, after all, to this his agenda IMF: new world war!] no doubt the lot of the Syrians would seem preferable: Christians enjoy the same rights of all Syrians, contrary to the Egyptians! What the future will be, no one can predict. Certainly it will take courage: a defeatist attitude is not worthy of the Christian vocation to rebuild, along with all other citizens, a more human city. The West's attitude . The West, preoccupied with its economic and political problems, does not seem to care much about the Islamist drift. But it does not realize that this Islamization has many consequences and repercussions for the West itself. Islamic fundamentalism is becoming increasingly obvious in the Muslim community in Europe. The last survey in France, by the IFOP,
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  24 minuti fa
  A conflict within Islam. [if, give up: not, to sharia?? exterminate the Muslims will be inevitable, after all, to this his agenda IMF: new world war!] on how the French view Islam, shows that the situation is getting worse: more than 60% of the French believes Islam is incongruous to the West, unable to integrate. This negative view comes from the fact that the Islamic world clearly rejects the West, which it considers "atheist" and "immoral". Added to that the current debate on gay marriage, on civil unions (PACS), on adoption by unmarried couples. For the fundamentalist Muslim world, the West is against God and therefore is to be fought, and in the Islamist discourse, the West is the "new Jahiliyyah," the new paganism. For the West, Islam is impossible to assimilate and the Muslim seems unable to integrate into European culture. It is therefore to be rejected.
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  24 minuti fa
  A conflict within Islam. [if, give up: not, to sharia?? exterminate the Muslims will be inevitable, after all, to this his agenda IMF: new world war!] Western secularism (especially French) is atheism for the Muslim world. So talk of secularism is automatically rejected by many. Pope Benedict XVI, in his apostolic exhortation "Ecclesia in Medio Oriente" September 14, 2012 (No. 29), highlights this: " Some Middle Eastern political and religious leaders, whatever their community, tend to look with suspicion upon secularity (laïcité) as something intrinsically atheistic or immoral. " Instead the model suggested by the pope is another: "A healthy secularity, on the other hand, frees religion from the encumbrance of politics, and allows politics to be enriched by the contribution of religion, while maintaining the necessary distance, clear distinction and indispensable collaboration between the two spheres.
 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  25 minuti fa
  A conflict within Islam. [if, give up: not, to sharia?? exterminate the Muslims will be inevitable, after all, to this his agenda IMF: new world war!] No society can develop in a healthy way without embodying a spirit of mutual respect between politics and religion, avoiding the constant temptation either to merge the two or to set them at odds." Therefore the West's attitude towards religion has some repercussions on the Islamic world's attitude towards the West. And Europe should be taking this into account. (End of Part Two. For Part One see here: Unfinished: the Arab Spring's Islamic winter)

 • Nessuno Unius REI 
  Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento 
  45 minuti fa
  Egypt protests explode. Bites:Morsi, on the run from the presidential palace Clashes in the streets against the reforms desired by the President. Firing of tear gas, then the security forces withdraw. El Baradei. "In the presence of a president with absolute power, and in the absence of a judiciary, have recourse to the ballot box is a move illegal and misleading false democracy," he wrote on Twitter opposition leader Mohamed ElBaradei. - ANSWER - Salafis, MUSLIM BROTHERHOOD, ARAB LEAGUE, ARAB ARABIA? ARE the religious maniacs killers, like everywhere else, also in Syria! are incompatible with democracy, and human rights, if they do not remove the Sharia? they will become more dangerous, than Nazism

Nessun commento:

king Unius REI

king Unius REI
jewish Messiah

my Rabbi

my Rabbi
Kaduri Yitzhak

my jhwh my jhwh Select 666 Country:

Re dei Re, Signore dei Signori Unius REI, governatore universale

my jhwh my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

Re di Israele

Re di Israele
e di Palestina: Unius Rei

my jhwh my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

☦️burn satan ☦️shariah Allah ☦️owl lilit Marduch burn JaBullOn Baal SpA: burn in Jesus's name, alleluia!

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

Nella forza dei popoli per il riscatto della sovranità ferita

Nella forza dei popoli per il riscatto della sovranità ferita
il signoraggio deruba la sovranità costituzionale!

500 cristiani al giorno muoiono ancora oggi

500 cristiani al giorno muoiono ancora oggi
il massacro silenzioso dei cristiani (Antonio Socci)

300.000.000 di cristiani sono considerati criminali a causa della loro fede.

300.000.000 di cristiani sono considerati criminali a causa della loro fede.
500 di loro ogni giorno perdono la vita

DIO SANTO, FORTE E IMMORTALE.

DIO SANTO, FORTE E IMMORTALE.
ABBI PIETÀ di NOI e del MONDO INTERO!

la più grande truffa del genere umano! A dei privati S.p.A.

la più grande truffa del genere umano! A dei privati S.p.A.
in cambio di carta, diamo le nostre vite!

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh


i am Unius REI in kingdom of Palestine