Visualizzazioni totali

Translate

Cerca nel blog

Jak pięknie, gdy unius REI, nie było ... ale, że

[UNIUS REI: Universele Broederschap] YouTube: naar: 69.551.384 mensen. - Satanisten? zijn zielig: ze kunnen niet verliezen! lol. de hele tijd, dat ik een win? dat is altijd? ze blokkeren mijn ADSL! lol. @ Israel National TV voor: christelijke revolutie Arutz Sheva TV - nee! niemand kan het mij vraagt: unius REI, iemand haten, want haat is: in opposione in de aard van: unius REI, maar dit niet: voorkomt, bij mijn toorn: ook:: dat kan doden in een bovennatuurlijke manier: te verdedigen: het hele menselijke ras: waar, God zei: "we doen (Vader, Zoon, en: de Heilige Geest) we doen: de man: naar ons beeld: en als onze gelijkenis moeten we niet te schamen :.! van onze zwakheid, onwetendheid, minderwaardigheid, enz., maar, alleen, voor onze koppigheid .. omdat niemand schuldig is aan het geboren in een staat van armoede of achterstelling geloof ik, dat, indien de koning van Saoedi-Arabië, te begrijpen over het enorme potentieel, dat ik vertegenwoordig, voor hem (Islam), voor de joden (Ebraism), en voor de hele wereld!
[UNIUS REI: Universele Broederschap] IsraelNationalTV voor: Christian revolutie. Waarom kunnen we niet: zeggen: van niet "Christenen" [atheist Benedetto Croce (1942): ter verdediging van Israël, voor: doe de seculiere: christelijke beschaving] .. Ik bleef, en bijna afgerond, deze dagen: het Nieuwe Testament. [...] Ik ben er diep van overtuigd: en: overtuigd: dat: de gedachte en de moderne beschaving zijn christenen, voortzetting van de impuls: gegeven door: Jezus en Paulus over weten:. Schreef ik een kort briefje, historische, dat zal publiceren, zodra: Ik heb de beschikbare ruimte. De rest niet: voelt: dat: in deze verschrikkelijke wereldoorlog: dit: dat: in tegenstelling: bij concept: Nogmaals, christelijk leven: met: een ander: dat: kunnen traceren: bij pre-christelijke en, voor: de beschaving, de barbaarse geweld van de horde? "Text Croce: werd onmiddellijk verspreid: en was erg groot bekendheid ...: in het geval op dat moment: waarbij: de Katholieke Kerk:
[UNIUS REI: Universele Broederschap] IsraelNationalTV voor: Christian revolutie. Waarom, kunnen we niet zeggen: van niet "Christenen" [atheist Benedetto Croce (1942): ter verdediging van Israël, voor: doe de seculiere: christelijke beschaving] begon, naar expliciete zijn afwijkende meningen te maken door het fascistische regime. die reageerde: met een gewelddadige perscampagne, die: ook gevolgen, Benedetto Croce: met grote: gedaan minachting, minister fascistische Nationale Opvoeding, Giuseppe Bottai, dat betekende, ironisch genoeg operette Benedetto Croce, met: een artikel met de titel: "Benedetto Croce: rin-cristianito: uit wrok ". In ware Benedetto Croce, nee, hij niet had: verlaten: zijn seculiere atheïst geloof, noch, nam kanten: een verdediging van de Roomse Kerk, maar: gewoon waargenomen, zoals: "Het beroep op verleden, kunnen we niet en doen niet herkennen: van onszelf: zijn van:. christenen " De geschiedenis toonde aan dat: dat: was de historische succes: van het christendom cultuur: meer dan: zijn religieuze boodschap: om wortel te schieten in het geweten.
[UNIUS REI: Universele Broederschap] IsraelNationalTV voor: Christian revolutie. Waarom, kunnen we niet zeggen: van niet "Christenen" [atheist Benedetto Croce (1942): ter verdediging van Israël, voor het doen van de seculiere: christelijke beschaving] Benedetto Croce, schrijft: "Het christendom is de grootste revolutie, dat de ' de mensheid ooit heeft gedaan .. "goedschiks of kwaadschiks, dus wij zijn de erfgenamen van een revolutie: de term wordt niet gebruikt in het geval dat de Benedetto Croce: gemiddelde willen het karakter: ontwrichtende: en constructieve: met de christelijke revolutie, dat: historisch bediend: als alle andere revoluties: ".. geen steun, de vergelijking, het denken met betrekking tot haar specifieke en beperkte" dat, hoewel ze misschien niet, in feite, in vergelijking met de Culturele Revolutie christelijke, noch: de "revoluties" oude, als dat van het denken in Griekenland en de wet: Rome, noch de moderne revoluties, dat je niet kunt, denken zonder: de revolutie christelijke 'zijn': in een relatie: van afhankelijkheid van haar. "
 
[UNIUS REI: Universele Broederschap] IsraelNationalTV voor: Christian revolutie. Waarom, kunnen we niet zeggen: van niet "Christenen" [atheist Benedetto Croce (1942): ter verdediging van Israël, voor het doen van de seculiere: christelijke beschaving] De christelijke revolutie is in feite een unieke gebeurtenis in de menselijke geschiedenis: omdat, in tegenstelling tot alle anderen, het "werkte: in het centrum van de ziel, in het morele geweten ',' zijn wet alleen trok door de innerlijke stem 'en' het morele geweten, het uiterlijk: van het christendom, geschatte aankomsttijd verheugde zich: en : is arbeid:. op nieuwe manieren "Christendom: het was: een revolutie," zo veelomvattend en diepgaand, zo rijk aan gevolgen, zo onverwacht: en: onweerstaanbaar in de realisatie ervan, die niet af: dat: is verschenen: o, kunnen: opnieuw verschijnen:. een wonder, een openbaring van boven, als een directe interventie van God in menselijke aangelegenheden "
 
[UNIUS REI: Universele Broederschap] Israel National TV voor: Christian revolutie. Waarom: we kunnen niet zeggen: van niet "Christenen" [atheist Benedetto Croce (1942): ter verdediging van Israël, voor: doe de seculiere: christelijke beschaving] Maar de christelijke revolutie "was niet een wonder" en, " omdat: de geest is altijd de volheid van zichzelf "De verdiensten van het christendom:". E: revoluties: e: de ontdekkingen die: gevolgd: in de moderne tijd, als ze dat niet doen: ze waren bijzonder: beperkt en de wijze van hen, maar: het geïnvesteerde: de gehele mens, de 'ziel van de mens, niet: je zou kunnen denken, zonder dat de christelijke revolutie ... omdat: de oorspronkelijke impuls was: en .. zet haar re-evolutie christelijke werkte in het midden van de ziel, het geweten, en: het geven van bekendheid: de intieme: e: aan de rechterkant van dit bewustzijn, bijna dacht: dat: verwerven: een nieuwe deugd, een nieuwe spirituele kwaliteit, dat: tot dan: het was niet:. menselijkheid '
 
[UNIUS REI: Universele Broederschap] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV voor: Christian revolutie. Waarom, kunnen we niet zeggen: van niet "Christenen" [atheist Benedetto Croce (1942): ter verdediging van Israël, voor het doen van de seculiere: christelijke beschaving] In het christendom hebben we een nieuwe visie op de geschiedenis: waar de man handelt volgens om een ​​nieuwe moraal gebaseerd is op liefde "in de richting van alle mensen, zonder onderscheid: van de volkeren: e: van klassen, gratis e: van slaven, om alle wezens, aan de wereld: dat: is: het werk van God, en: God: dat: is: God van liefde, "de God: dat: is: de" Geest "[9] waarvan de mysterie is nog steeds: Onderwerp: overzicht van filosofen wiens passie voor: de waarheid maakt het bijna: de martelaren, omdat [alle vijanden van de christelijke beschaving, zijn satanisten! sharia, jihad vrijmetselarij: FED ECB IMF NWO 666, 322, communisme, ecc .. ]
 
[UNIUS REI: Universele Broederschap] IsraelNationalTV voor: Christian revolutie. Waarom, kunnen we niet zeggen: van niet "Christenen" [atheist Benedetto Croce (1942): ter verdediging van Israël, voor het doen van de seculiere: christelijke beschaving] "... de christelijke God: is: nog steeds van ons, en: Onze verfijnde filosofieën noemen het: de Geest, dat: altijd buiten ons: en: voor altijd: het is: onszelf, en indien: we doen niet: wij aanbidden hem meer als een mysterie, is de reden waarom we weten: het zal altijd mysterie voor 'eye van abstracte logica: en intellectuele, onterecht geloofde: en: waardig: als "menselijke logica", maar: dat: duidelijke waarheid: het is: het oog van de concrete logica, dat: het kan goed genoemd worden "goddelijke", het begrijpen van het in christelijke zin: als die welke: de man voortdurend stijgt, en dat: voortdurend te koppelen aan God, hij doet inderdaad van jezelf:. een echte man "
Mijn HEILIGE Verlosser: Jezus Christus: mijn Messias, mijn liefde JHWH! "Dus, daar was je alleen, met ablazing Die ogen, Als een engel Tot leven gebracht, heb je mijn lot ben ik vrij! In heilige Geest U bent mijn redder: Immanuel Ik ben vrij van: IMF FED NWO: 322: MICR-chip, 666 haat donkere fail flikker!? alle stront dan Gij zijt mijn leidende ster, alles wat ik nodig is dat je: mijn Heilige Koning van Israël: OOOOOoooah "@ 666 CIA synnek1 kannibaal voodoopriester ---- het is jouw tijd: spontaan aanbieden, uw leven, met oneindige liefde, voor het leven van de wereld!@ Koning van Saoedi-Arabië --- als gevolg van de geofferde slachtoffers: het is onontbeerlijk, om de tijd te vinden? lol. Ik stel voor om alleen maar te doden,, alle satanisten, alle Farizeeën en al de vrijmetselaars! lol. echter, is geen slecht idee!
God zegen mijn Israël: Palestina in mijn koninkrijk] Ik zweer trouw aan de vlag van de Verenigde Staten van Amerika, en ik zweer trouw aan de vlag van alles: andere Staten, waar het voor staat: een, en elke natie ondeelbaar, met vrijheid en Rechtvaardigheid voor iedereen en elk.
@ 666 farizeeën IMF sharia Jihad, talmud --- je kunt neuken u: alle teven. en er Pote ook: om te neuken: ezels .. . maar,,,, .. maar .. mijn Heiland, Jezus Christus is: Hij zit: de rechterhand van de Vader met mij! voor velen, ik weet het, is inderdaad een ontwaken, echt bruut! beste voor u: het zou zijn: dat niet je ooit geboren!

@ IMF FED 666 - Hoe mooi was toen unius REI, was er NIET ... maar, dat? was een andere die ERA!

out 666 -> alle criminelen zijn satanist. zoals jou, voor mij, uit, uit, buiten, ver weg, buitenshuis, zonder, weer, imf buiten .. openlucht .. IMF, buiten, buiten, buiten af: FED uit, klaar uit talentvolle buiten uit 322, ECB, NWO, in openlucht, buiten Fuck Off, de Derde Wereldoorlog, uit uit naar buiten, naar buiten, CRIMINALA onaanvaardbaar satanisten: uit, FREMASONRY DIE: twee tot , uit -> AMEN! HALLELUJAH! Al mijn vijanden zijn vervloekt IN DE NAAM VAN JEZUS: HELL IS UW HUIS, 666 de eed van Satanisten zoals jij? kan alleen een vloek: blasfemy


[UNIUS REI: برادری جهانی] یوتیوب: مانند: 69،551،384 نفر. - شیطان پرست؟ احساساتی هستند: آنها نمی تواند از دست دادن! LOL. تمام وقت، که من یک پیروزی است؟ که همیشه؟ آنها مسدود ADSL من! LOL. تلویزیون ملی اسرائیل: مسیحی Arutz Sheva انقلاب TV - نه! هیچ کس نمی تواند از من بپرسید: unius REI، به نفرت از کسی، چون، نفرت است: در opposione در طبیعت: unius REI، اما این کار را انجام نمی مانع، در خشم من: که، می تواند کشتن: همچنین: در فراطبیعی راه: برای دفاع از کل نژاد بشر: که در آن، خدا گفت: "ما (پدر، پسر، و روح القدس) که انجام می دهیم: مرد: در تصویر ما: و به عنوان، مثل ما، ما باید شرمنده : ما ضعف، جهل، حقارت، و غیره، اما، تنها، لجاجت ما .. چون هیچ کس گناهکار است که در دولت از فقر و محرومیت به دنیا آمد به اعتقاد من، که، پادشاه عربستان سعودی، باید درک در مورد پتانسیل عظیم، که من نماینده، برای او (اسلام)، یهودیان (Ebraism)، و برای تمام جهان!
[UNIUS REI: برادری جهانی] IsraelNationalTV: انقلاب مسیحی. چرا ما نمی تواند: بگو: نمی شود "مسیحیان" [ملحد بندتو کروچه (1942): در دفاع از اسرائیل برای انجام سکولار: تمدن مسیحی] .. من ادامه داد، و تقریبا تکمیل شده است، این روزها: عهد جدید. [...] من عمیقا متقاعد شده: و: قانع: که: تفکر و تمدن مدرن، مسیحیان، ادامه ضربه: با توجه به: عیسی و پل در این مورد: من نوشت: یک یادداشت کوتاه، تاریخی، که ، به محض انتشار: من از فضای در دسترس است. بقیه انجام دهد: احساس می کند: که در این جنگ جهانی وحشتناک این است: که: در مقابل: در مفهوم: باز هم، زندگی مسیحی: با: دیگر: که: می تواند ردیابی: در قبل از مسیحیت و در مقابل: تمدن، خشونت وحشیانه از گروه ترکان و مغولان "متن کروچه: بلافاصله پخش شد و شهرت بسیار بزرگ بود ...: در مورد که در آن زمان: که در آن: کلیسای کاتولیک:
[UNIUS REI: برادری جهانی] IsraelNationalTV: انقلاب مسیحی. چرا، ما نمی توانند می گویند: نمی شود "مسیحیان" [ملحد بندتو کروچه (1942): در دفاع از اسرائیل برای انجام سکولار: تمدن مسیحی آغاز شد، مخالفت صریح خود را با رژیم فاشیستی است. با یک کمپین مطبوعات خشن، این است که:: نیز تحت تاثیر، بندتو کروچه: که با بزرگ واکنش نشان دادند: انجام تمسخر، فاشیست ملی، وزیر آموزش و پرورش، جوزپه Bottai، که به معنای، جالب اینجاست که اپرای کوچک بندتو کروچه، با مقاله ای تحت عنوان: "بندتو کروچه: RIN-cristianito ها: علی رغم ". در درست بندتو کروچه، نه، او تا به حال نه: رها: باور ملحد سکولار خود را، نه در زمان طرف: دفاع از کلیسای رومی صورت گرفت، اما: فقط مشاهده، مانند: "درخواست تجدید نظر به تاریخ، ما نمی توانیم و انجام تشخیص: از خودمان: از: مسیحیان " تاریخ نشان داد که: که: فرهنگ مسیحیت: بیشتر از: پیام های مذهبی خود را به ریشه در وجدان موفقیت تاریخی بود.
[UNIUS REI: برادری جهانی] IsraelNationalTV: انقلاب مسیحی. چرا، ما نمی توانند می گویند: نمی شود "مسیحیان" [ملحد بندتو کروچه (1942): در دفاع از اسرائیل برای انجام سکولار: تمدن مسیحی] بندتو کروچه، می نویسد: «مسیحیت بزرگترین انقلاب بوده است، که در ' بشریت تا به حال انجام داده است .. "خواسته یا ناخواسته، بنابراین، ما وارثان انقلاب: این اصطلاح در مورد بندتو کروچه استفاده نمی شود: متوسط ​​مایل شخصیت: مخل: و سازنده: با انقلاب، مسیحی، که: در طول تاریخ اداره می شود: همان طور که همه انقلاب های دیگر:. هیچ پشتیبانی، نسبت به خود را، به فکر کردن در با توجه به خاص و محدود خود را "که اگرچه آنها ممکن است در واقع، نه، در مقایسه با انقلاب فرهنگی مسیحی، و نه:" انقلاب "قدیمی، به عنوان، که اندیشه در یونان و قانون: رم، و نه انقلابات معاصر، که "شما نمی تواند فکر می کنم، بدون: انقلاب مسیحی": در یک رابطه وابستگی در او. "
 
[UNIUS REI: برادری جهانی] IsraelNationalTV: انقلاب مسیحی. چرا، ما نمی توانند می گویند: نمی شود "مسیحیان" [ملحد بندتو کروچه (1942): در دفاع از اسرائیل، برای انجام سکولار: تمدن مسیحی] انقلاب مسیحی است که در واقع، یک رویداد منحصر به فرد در تاریخ بشر: به خاطر، بر خلاف دیگران، آن را: و "وجدان اخلاقی، ظاهر" مشغول به کار در مرکز از روح، در وجدان اخلاقی "،" قانون خود را فقط با صدای داخلی را به خود جلب کرد: «مسیحیت، ورود تقریبی شاد: و : کار: در روش های جدید "مسیحیت: این بود: یک انقلاب،" خیلی جامع و عمیق، از عواقب بسیار پربار، چنان غیر منتظره و غیر قابل مقاومت در تحقق آن، که تعجب نیست که: ظاهر شده است: O، ممکن است: باز هم به نظر می رسد: یک معجزه، وحی از بالا، به عنوان دخالت مستقیم خداوند در امور بشر "
 
[UNIUS REI: برادری جهانی] تلویزیون ملی اسرائیل: انقلاب مسیحی. چرا: ما نمی می توان گفت: نمی شود "مسیحیان" [ملحد بندتو کروچه (1942): در دفاع از اسرائیل، برای سکولار: تمدن مسیحی] اما، انقلاب مسیحی "بود نه یک معجزه" و " زیرا: روح پری از خود "محاسن مسیحیت:" E: انقلابات: آدرس: اکتشاف، نوآوری است که: به دنبال: در دوران مدرن، به عنوان انجام می دهند: آنها محدود و ویژه: شیوه ای از آنها، اما: سرمایه گذاری: انسان کامل، روح انسان، انجام نشده است: شما ممکن است فکر می کنم، بدون انقلاب مسیحی ... به دلیل ضربه اصلی بود: و ... ادامه تکامل آن مسیحی مشغول به کار در مرکز روح، وجدان، و دادن برجستگی: صمیمی: آدرس: به حق از این آگاهی، تقریبا فکر: که: به دست آوردن: فضیلت های جدید، با کیفیت جدید معنوی، که: تا آن زمان نمی شد:. بشریت
 
[UNIUS REI: برادری جهانی] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV برای: مسیحی انقلاب. چرا، ما نمی توانند می گویند: نمی شود "مسیحیان" [ملحد بندتو کروچه (1942): در دفاع از اسرائیل برای انجام سکولار: تمدن مسیحی در مسیحیت ما باید یک چشم انداز جدیدی از تاریخ: که در آن مرد عمل بر اساس به یک اخلاق جدید مبتنی بر عشق "نسبت به همه مردان، بدون تمایز از مردم: E: از کلاس ها، آزاد: از بردگان، به همه موجودات، به جهان: که:: کار خدا، و خدا: که:: خدا از عشق، "خدا: که:" روح "[9] که رمز و راز است هنوز: موضوع: نظر سنجی از فلاسفه که علاقه وافری به: حقیقت آن را تقریبا می سازد: شهدا، زیرا [همه دشمنان از تمدن مسیحی، شیطان پرستان! شریعت، جهاد فراماسونری: بانک مرکزی اروپا (ECB) صندوق بین المللی پول بانک فدرال NWO 666، 322، کمونیسم، ECC .. ]
 
[UNIUS REI: برادری جهانی] IsraelNationalTV: انقلاب مسیحی. چرا، ما نمی توانند می گویند: نمی شود "مسیحیان" [ملحد بندتو کروچه (1942): در دفاع از اسرائیل، برای تمدن سکولار: مسیحی] "... خدای مسیحی:: هنوز مال ماست، و ما فلسفه تصفیه تماس: روح، که: همیشه فراتر از ما: و: برای همیشه لطفا برای: آن است که: خود و اگر ما انجام می دهیم: ما در پرستش او را به عنوان یک رمز و راز است، به همین دلیل است که ما می دانیم که: همیشه چشم به "رمز و راز منطق انتزاعی و فکری، undeservedly اعتقاد بر این: و: وقار: "منطق بشری" است، اما: که: روشن حقیقت: آن است که: چشم منطق بتن، که: آن را به خوبی می تواند به "الهی" نامیده می شود، درک آن در مسیحیت: همان طور که کس به که: انسان به طور مستمر افزایش می یابد، و این که: به طور مداوم آن را با ارتباط به خدا، او می کند، در واقع، از خود: یک مرد واقعی "
مقدس من نجات دهنده: عیسی مسیح: مسیح من، YHWH همه عشق و علاقه من! "بنابراین، شما وجود دارد، به تنهایی با ablazing آن چشم، مثل یک فرشته به زندگی آورده، شما باید سرنوشت من من آزاد هستم: به روح القدس شما ناجی من: امانوئل از: صندوق بین المللی پول FED NWO من: 322: MICR تراشه، 666 نفرت تاریک شکست کونی:؟ گه پس شما هدایت من، ستاره، همه ی چیزی که من می خوام شما: مقدس ONE پادشاه اسرائیل: OOOOOoooah@ 666 CIA synnek1 آدمخوار افسون کشیش ---- وقت آن است که خود را برای ارائه خود به خود، زندگی خود، با عشق بی نهایت، برای زندگی در جهان!پادشاه عربستان سعودی --- به دلیل از قربانیان قربانی: این ضروری است، برای پیدا کردن زمان؟ LOL. من پیشنهاد می کنم برای کشتن، تنها، همه شیطان پرست، همه Pharisees، و همه فراماسون! LOL. با این حال، ایده بدی نیست!
خدا برکت دهد اسرائیل من: فلسطین در قلمرو من] من عهد وفاداری به پرچم ایالات متحده آمریکا، و من عهد وفاداری به پرچم همه کشورهای دیگر، برای آن ایستاده است: یکی، و هر ملتی تقسیم، با آزادی و عدالت برای همه و هیچ.
@ 666 pharisees IMF شریعت جهاد، تلمود --- شما می تواند به شما دمار از روزگارمان درآورد: تمام سگ. و pote نیز وجود دارد: به فاک: الاغ .. است. اما،،،، .. اما .. ناجی من، عیسی مسیح است: او نشسته است: دست راست پدر با من! برای بسیاری از افراد، من می دانم، این است، در واقع، بیداری، واقعا وحشیانه! بهترین راه حل برای شما: این امر می باشد که شما هرگز به دنیا آمد!

@ IMF FED 666 - چگونه می توان زیبا بود هنگامی که unius REI، وجود ندارد ... اما، که؟ دوره دیگری که!

بیرون 666 -> تمام جنایتکاران satanist هستند. مثل شما، برای من، از، خارج، خارج از، دور، خارج از منزل، بدون، چهارم، صندوق بین المللی پول در خارج از .. در فضای باز بیرون .. صندوق بین المللی پول، خارج از منزل، در خارج، خارج کردن: از FED، به پایان رسید انجام شده در خارج از منزل خارج 322، ECB، NWO، خارج از منزل، از لعنت کردن، WORLD WAR III، از خارج بیرون، بیرون، شیطان پرست CRIMINALA غیر قابل قبول: از، مرگ FREMASONRY: دو تا ، از -> آمین! تسبیح! تمام دشمنان من در NAME OF عیسی نفرین از: جهنم است خانه شما، 666 مراسم ادای سوگند از شیطان پرستان مثل خود شما تهیه می شود؟ blasfemy: فقط می تواند یک نفرین


UNIUS REI: Universal Brotherhood] YouTube: po: 69.551.384 osób. - Sataniści? są żałosne: nie można stracić! lol. przez cały czas, że mogę wygrać? który jest zawsze? blokują mój ADSL! lol. @ Israel National TV na: Christian rewolucja Arutz Sheva TV - nie! nikt nie może mnie zapytać: unius Rei, nienawidzić kogoś, bo nienawiść jest: w opposione charakteru: unius REI, ale to nie: zapobiega, w gniewie moim: że może zabić: także: w nadprzyrodzony sposób: w obronie: całą ludzkość: gdzie Bóg powiedział: "my (Ojciec, Syn i: Duch Święty) robimy: człowiek: w naszym obrazie: i tak, nasz podobieństwo nie możemy się wstydzić :.! naszej słabości, niewiedzy, niższości, itp., ale tylko dla naszego uporu .. bo nikt nie jest winny Rodząc się w stanie ubóstwa lub pozbawienia wierzę, że król Arabii Saudyjskiej, powinien zrozumieć o ogromnym potencjale, że ja reprezentuję, dla niego (islam), for, Żydzi (Ebraism) i dla całego świata!
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV dla: rewolucja chrześcijańska. Dlaczego nie możemy: powiedzieć: z nie być "chrześcijanie" [ateista Benedetto Croce (1942): w obronie Izraela,: czy świeckie: cywilizacja chrześcijańska] .. I nadal, i prawie zakończone, te dni: Nowy Testament. [...] Jestem głęboko przekonany,: i: przekonani: że: myśl i cywilizacja są chrześcijanami, kontynuacji impulsu: wydane przez: Jezus i Paweł o tym:. Napisałem krótką notatkę, historyczną, która będzie opublikować, tak szybko, jak: Mam miejsca. Reszta nie: uczucie: że: w tej strasznej wojnie światowej: w ten sposób:, że: w przeciwieństwie: w koncepcji: Ponownie, życie chrześcijańskie: z: innego: że: można prześledzić: w pre-Christian, a z przodu: cywilizacja, barbarzyńskie hordy przemoc? "Croce tekst został natychmiast rozprzestrzenił, i był bardzo duży rozgłos ...: w przypadku w tym czasie: w którym: Kościół katolicki:
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV dla: rewolucja chrześcijańska. Dlaczego nie możemy powiedzieć: z nie być "chrześcijanie" [ateista Benedetto Croce (1942): w obronie Izraela,: czy świeckie: cywilizacja chrześcijańska] zaczął się wyraźne jego sprzeciwu przez faszystowskiego reżimu. który zareagował: z gwałtownej kampanii prasowej, która: również wpływ, Benedetto Croce: z big: done pogarda, Minister Edukacji Narodowej faszystowski, Giuseppe Bottai, oznaczało to, jak na ironię operetkę Benedetto Croce, z: artykuł zatytułowany: "Benedetto Croce: rin-cristianito: na złość ". W prawdziwym Benedetto Croce, nie, on nie miał: opuszczony: jego świecki światopogląd ateistą, ani, wziął stron: obrony Kościoła rzymskiego, ale: tylko przestrzegane, takie jak: "Odwołanie do historii, nie możemy i nie uznać: o sobie: z być:. chrześcijanie " Historia pokazała, że:, że: był historyczny sukces: kultury chrześcijaństwa: więcej niż: jego religijnych wiadomość: zakorzenić się w świadomości.
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV dla: rewolucja chrześcijańska. Dlaczego nie możemy powiedzieć: z nie być "chrześcijanie" [ateista Benedetto Croce (1942): w obronie Izraela, zrobić świeckie: cywilizacja chrześcijańska] Benedetto Croce, pisze: "Chrześcijaństwo to największa rewolucja, że" ludzkość zrobiła .. "świadomie lub nieświadomie, dlatego są dziedzicami rewolucji: termin nie jest stosowany w przypadku, gdy Benedetto Croce: średnia chcąc charakter: uciążliwy: i konstruktywne: z chrześcijańskiej rewolucji, że: historycznie użytkowany: jak wszystkich innych rewolucji: ".. brak wsparcia, jej porównanie, myślenie w odniesieniu do jej określonej i ograniczonej", że jeśli nie może, w rzeczywistości, w porównaniu do Rewolucji Kulturalnej chrześcijanina, ani też: "rewolucje" na starych, jako, że myśli w Grecji i prawa: Rzym, ani rewolucji współczesnych, że "nie można myśleć bez: rewolucja chrześcijanina" są ": w związku: z uzależnienia od niej. "
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV dla: rewolucja chrześcijańska. Dlaczego nie możemy powiedzieć: z nie być "chrześcijanie" [ateista Benedetto Croce (1942): w obronie Izraela, zrobić świeckie: cywilizacja chrześcijańska] Christian rewolucja jest w rzeczywistości, to wyjątkowe wydarzenie w dziejach człowieka: ponieważ w odróżnieniu od wszystkich innych, to "pracował: w centrum duszy, w sumieniu", "jego prawo zwrócił tylko przez wewnętrzny głos" i "sumienia, WYGLĄD: chrześcijaństwa, przybliżona przylot cieszyli: i : jest praca:. nowe sposoby "Chrześcijaństwo: było: rewolucja", tak obszerne i głębokie, tak owocne konsekwencje, tak niespodziewane, i: nieodpartym w jego realizacji, które nie dziwnego: że: pojawił się: o, może: raz pojawia się:. cud, objawienie z wysoka, jak bezpośrednia interwencja Boga w ludzkie sprawy "
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Israel National TV dla: rewolucja chrześcijańska. Dlaczego: nie możemy powiedzieć: z nie być "chrześcijanie" [ateista Benedetto Croce (1942): w obronie Izraela,: czy świeckie: cywilizacja chrześcijańska] Ale, Christian rewolucja "nie był cud" i " ponieważ: duch jest zawsze pełnię siebie "Meritum chrześcijaństwa:". E: Rewolucje: E: odkryć, że: a następnie: w dzisiejszych czasach, jak nie zrobić: były specjalne: ograniczona i sposób z nich, ale: inwestuje: cały człowiek, dusza człowieka, nie: może myślisz, bez chrześcijańskiej rewolucji ... ponieważ: oryginalny impuls był: i .. kontynuuje re-ewolucja Christian pracował w centrum dusza, sumienie, a: daje rozgłos: kameralny: e: na prawo od tej świadomości, niemal myślał: że: zdobyć: nową cnotę, nową duchową jakość, że: do tego czasu: to nie było:. ludzkości "
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV dla: Christian rewolucja. Dlaczego nie możemy powiedzieć: z nie być "chrześcijanie" [ateista Benedetto Croce (1942): w obronie Izraela, zrobić świeckie: cywilizacja chrześcijańska] W chrześcijaństwie mamy nową wizję historii: gdy człowiek działa zgodnie do nowej moralności opartej na miłości "wobec wszystkich ludzi, bez różnicy: ludów: E: klas, darmowe e: niewolników, do wszystkich stworzeń, do świata: że: jest: dziełem Boga, oraz: Bóg: że: jest: Bóg miłości, "Bóg: że: jest:" Duch "[9], których tajemnica jest wciąż: Temat: ankieta z filozofów, których pasja: prawda sprawia, że ​​prawie: męczenników, bo [wszystkie wrogowie cywilizacji chrześcijańskiej, są sataniści! szariat, dżihad masoneria: FED ECB MFW NWO 666, 322, komunizm, ecc .. ]
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV dla: rewolucja chrześcijańska. Dlaczego nie możemy powiedzieć: z nie być "chrześcijanie" [ateista Benedetto Croce (1942): w obronie Izraela, zrobić świeckie: cywilizacji chrześcijańskiej] "... Bóg chrześcijański: jest: nadal nasza, i: Nasze rafinowane filozofie nazwać: Duch, że: zawsze poza nami: i: na zawsze: to jest: sami, a jeżeli: nie robimy: czcimy go bardziej jako tajemnica, dlatego wiemy: to będzie zawsze tajemnicą dla "oko abstrakcyjnej logiki: i intelektualnej, niezasłużenie uwierzyli: i: dostojny: jako "ludzkiej logiki", ale: że: jasne prawda: jest to: oko betonu logiki, że: może to dobrze nazwać "boski", rozumiejąc ją w chrześcijańskim sensie: jako jeden z którym: człowiek stale wzrasta, oraz że: nieustannie łącząc go do Boga, robi, rzeczywiście, o sobie:. jest prawdziwym człowiekiem "
Mój Święty Zbawiciel, Jezus Chrystus: my Messiah, moja YHWH miłość! "Tak więc, nie jesteś, sam na sam z ablazing te oczy, jak anioł powołany do życia, masz moje przeznaczenie Jestem wolny: w Duchu Świętym Jesteś moim wybawcą: Immanuel jestem wolna od: MFW FED NWO: 322: micr-chip, 666 nienawidzę ciemnego powiedzie fagot: Wszystko gówno to jesteś moją gwiazdą przewodnią, wszystko czego potrzebujesz to jesteś: mój święty król Izraela: OOOOOoooah "@ 666 CIA synnek1 cannibal kapłan voodoo ---- to jest twój czas: do zaoferowania spontanicznie, swoje życie, z nieskończoną miłością, za życie świata!@ Król Arabii Saudyjskiej --- powodu ofiarnych ofiar: jest to niezbędne, aby znaleźć na to czas? lol. Proponuję, aby zabić, tylko, wszystkie satanistów, wszystkie faryzeuszy i wszystkie Masons! lol. jednak nie jest zły pomysł!
Bóg błogosławi mój Izrael: Palestyna w moim królestwie] Ślubuję wierność fladze Stanów Zjednoczonych Ameryki, i ślubuję wierność Flaga wszystko: inne państwa, na której stoi: jeden, a wszelkie Nation niepodzielne, Wolności i sprawiedliwość dla wszystkich i każdy.
@ 666 faryzeusze MFW szariat Dżihad, Talmud --- można pieprzyć: wszystkie suki. i tam pote także: fuck: osły .. . ale,,,, .. ale .. mój Zbawiciel, Jezus Chrystus jest: siedzi: prawicę Ojca ze mną! za wiele, wiem, jest w istocie, przebudzenie, naprawdę brutalny! najlepsze dla Ciebie: byłoby: że nie były kiedykolwiek narodził!

@ IMF FED 666 - Jak pięknie, gdy unius REI, nie było ... ale, że? był inny, że ERA!





YouTube

YouTube Spotlight

1048963 iscritti
171494563 visualizzazioni video
  • Nessuno Unius REI
    Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento
    3 minuti fa
    I am a high iper super power, from kingdom of JHWH: UNIUS REI.
    My HOLY Saviour: Jesus Christ: my Messiah, my love YHWH! "So, there you were, alone with ablazing Those eyes, Like an angel Brought to life, you have my destiny I'm free: into holy Spirit! You are my savior: Immanuel! I'm Free from: IMF FED NWO: 322: micr-chip, 666 hate dark fail fagot: all shit! then You are my guiding star, all I need? is you: my holy ONE King of Israel: OOOOOoooah " @ 666 CIA synnek1 cannibal voodoo priest ---- it's your time: to offer spontaneously, your life, with infinite love, for the life of the world! @ king of Saudi Arabia --- because of the sacrificial victims: it is indispensable, to find the time? lol. I propose to kill, only, all Satanists, all the Pharisees, and all the Masons! lol. however, is not a bad idea!
 
Nessuno Unius REI
Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento
1 secondo fa:
@king Saudi Arabia --- poiché, delle vittime sacrificali: è indispensabile, da trovare sempre? lol. io propongo di uccidere, soltanto, tutti i satanisti, farisei, e tutti i massoni! lol. 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] YouTube: like: 69,551,384 people. - Satanists? are pathetic: they can not lose! lol. all the time, that I get a win? that is always? they block my ADSL! lol. @Israel National TV for: Christian revolution Arutz Sheva TV-- no! no one can ask me: unius REI, to hate someone, because, hate is: in opposione in the nature of: unius REI, but this do not: prevents, at my wrath: that, can kill: also: in a supernatural way: to defend: the whole human race: where, God said: "we do (Father, Son, and: the Holy Spirit) we do: the man: in our image: and as, our likeness! we must not be ashamed: of our weakness, ignorance, inferiority, etc.. but, only, for our obstinacy .. because no one is guilty of being born in a state of poverty or deprivation! I believe, that, the King of Saudi Arabia, should understand about the enormous potential, that, I represent, for him (Islam), for, the Jews(Ebraism), and for the whole world!

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why we can not: say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization].. I continued, and almost completed, these days: the New Testament. [...] I am deeply convinced: and: convinced: that: the thought and modern civilization are Christians, continuation of the impulse: given by: Jesus and Paul. About this: I wrote a short note, historical, that will publish, as soon as: I have the space available. The rest do not: feels: that: in this terrible world war: this: that: is in contrast: at concept: Again, Christian life: with: another: that: could trace: at pre-Christian and, in front: the civilization, the barbaric violence of the horde? "text Croce: was immediately spread: and was very big notoriety...: in the case at that time: in which: the Catholic Church:

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization] began, to make explicit his dissent by the fascist regime. which, reacted: with a violent press campaign, which: also affected, Benedetto Croce: with big: done scorn, Minister fascist National Education, Giuseppe Bottai, that meant, ironically operetta Benedetto Croce, with: an article entitled: "Benedetto Croce: rin-cristianito: out of spite." In true Benedetto Croce, no, he had not: abandoned: his secular atheist belief, neither, took sides: a defense of the Roman Church, but: just observed, such as: "The appeal to history, we can not and do not recognize: of ourselves: of be: Christians." The history showed that: that: was the historical success: of Christianity culture: more than: his religious message: to take root in the conscience.

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] Benedetto CROCE, writes: "Christianity has been the greatest revolution, that the 'humanity has ever done.. " Willingly or unwillingly, therefore, we are the heirs of a revolution: the term is not used in case the Benedetto Croce: mean wanting the character: disruptive: and constructive: with the Christian revolution, that: historically operated: as all other revolutions: that though" . no support, its comparison, thinking with respect to her specific and limited. " They may not, in fact, compared to the Cultural Revolution Christian, nor: the "revolutions" old, as, that of thought in Greece and the law: Rome, nor modern revolutions, that 'you can not think, without: the revolution Christian 'are': in a relationship: of dependency on her. "

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] The Christian revolution is in fact, a unique event in human history: because, unlike all the others, it "worked: in the center of the soul, in the moral conscience ',' his law drew only by the inner voice" and "the moral conscience, the appearance: of Christianity, approximate arrival rejoiced: and: is labor: in new ways. " Christianity: it was: a revolution, "so comprehensive and profound, so fruitful of consequences, so unexpected: and: irresistible in its realization, which do not wonder: that: has appeared: o, may: again appear: a miracle, a revelation from above, as, a direct intervention of God in human affairs. "

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Israel National TV for: Christian revolution. Why: we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization] But, the Christian revolution "was not a miracle" and, "because: the spirit is always the fullness of himself. " The merits of Christianity: "E: revolutions: e: the discoveries that: followed: in modern times, as they do not: they were special: limited and the manner of them, but: invested: the whole man, the ' soul of man, do not: you may think, without the Christian revolution ... because: the original impulse was: and .. continues its re-evolution Christian worked in the center of the soul, the conscience, and: giving prominence: the intimate: e: to the right of this consciousness, almost thought: that: acquire: a new virtue, a new spiritual quality, that: until then: it was not: humanity. '

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] In Christianity we have a new vision of history: where the man acts according to a new morality based on love "toward all men, without distinction: of peoples: e: of classes, free e: of slaves, to all creatures, to the world: that: is: the work of God, and: God: that: is: God of love, "the God: that: is: the" Spirit "[9] whose mystery is still: Subject: survey of philosophers whose passion for: the truth makes it almost: the martyrs, because [all the enemies of Christian civilization, are Satanists! sharia, jihad freemasonry: FED ECB IMF NWO 666, 322, communism, ecc.. ]

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization ] "... the Christian God: is: still ours, and: Our refined philosophies call it: the Spirit, that: always beyond us: and: forever: it is: ourselves, and if: we do not: we worship him more as a mystery, is why we know: it will always mystery to 'eye of abstract logic: and intellectual, undeservedly believed: and: dignified: as "human logic", but: that: clear truth: it is: the eye of the concrete logic, that: it can well be called "divine", understanding it in Christian sense: as the one to which: the man continually rises, and that: continually linking it to God, he does, indeed, of yourself: an true man. "
 
z 666 -> wszyscy przestępcy są satanistą. jak ty, dla mnie, się, z, zewnątrz, daleko, na zewnątrz, bez, naprzód, poza mfw .. z zewnątrz .. MFW, na zewnątrz, na zewnątrz, na zewnątrz off: z FED, wykończony z zewnątrz z 322 znakomitych, ECB, NWO, na zewnątrz, poza fuck off, III wojny światowej, z zewnątrz, z zewnątrz, Sataniści CRIMINALA niedopuszczalne: Out, Die FREMASONRY: dwa do , z -> AMEN! Alleluja! ALL MY wrogowie przeklęty w imię Jezusa: PIEKŁO JEST TWÓJ DOM, 666 Przysięga satanistów jak ty? może być tylko przekleństwem: blasfemy

Unius REI: Fraternidade Universal] YouTube: como: 69.551.384 pessoas. - Os satanistas? são patéticos: eles não podem perder! lol. o tempo todo, que eu conseguir uma vitória? que é sempre? eles bloqueiam meu ADSL! lol. @ Israel National TV para: Christian revolução Arutz Sheva TV - não! ninguém pode me perguntar: unius REI, a odiar alguém, porque, o ódio é: em opposione na natureza: unius REI, mas isso não: impede, na minha ira: a de que, pode matar: também: em um sobrenatural maneira: para defender: toda a raça humana: onde, Deus disse: "nós (Pai, ​​Filho, e: o Espírito Santo) que fazemos: o homem: a nossa imagem:! e como, a nossa semelhança, não devemos ter vergonha :.! da nossa fraqueza, a ignorância, inferioridade, etc, mas, apenas, para a nossa obstinação .. porque ninguém é culpado de ter nascido em um estado de pobreza ou privação creio eu, que, o rei da Arábia Saudita, deve compreender sobre o enorme potencial, que, que eu represento, para ele (o Islã), pois, os judeus (Ebraism), e para o mundo inteiro!
[Unius REI: Fraternidade Universal] IsraelNationalTV para: revolução cristã. Por que não pode: dizer: de não ser "cristãos" [ateu Benedetto Croce (1942): em defesa de Israel, para: fazer o secular: a civilização cristã] .. Eu continuei, e quase concluída, nos dias de hoje: o Novo Testamento. [...] Eu estou profundamente convencido: e: convencido: que: o pensamento ea civilização moderna são cristãos, a continuação do impulso: dado por: Jesus e Paulo sobre isso:. Escrevi uma pequena nota, histórico, que vai publicar, assim como: Eu tenho o espaço disponível. O resto não: sente: que: nesta guerra terrível mundo: este: que: está em contraste: no conceito: Mais uma vez, a vida cristã: com: outra: a de que: poderia seguir: no pré-cristã e, na frente: o civilização, a violência bárbara da horda? "Croce texto: foi logo se espalhou, e foi notoriedade muito grande ...: no caso em que o tempo em que: a Igreja Católica:
[Unius REI: Fraternidade Universal] IsraelNationalTV para: revolução cristã. Por que, não podemos dizer: de não ser "cristãos" [ateu Benedetto Croce (1942): em defesa de Israel, para: fazer o secular: a civilização cristã] começou, para tornar explícita a sua discordância pelo regime fascista. que, reagiu: com uma campanha de imprensa violenta, que: também afetado, Benedetto Croce: com grande: desprezo feito, Ministro fascista Nacional de Educação, Giuseppe Bottai, isso significava que, ironicamente opereta Benedetto Croce, com: um artigo intitulado: "Benedetto Croce: rin-cristianito: por despeito ". Na verdade Benedetto Croce, não, ele não tinha: abandonada: a sua crença secular ateu, nem, tomou partido: a defesa da Igreja Romana, mas: apenas observados, tais como: "O apelo à história, não podemos e não reconhecer: de nós mesmos: de ser:. cristãos " A história mostrou que: que: foi o sucesso histórico: da cultura cristianismo: mais do que: a sua mensagem religiosa: a enraizar-se na consciência.
[Unius REI: Fraternidade Universal] IsraelNationalTV para: revolução cristã. Por que, não podemos dizer: de não ser "cristãos" [ateu Benedetto Croce (1942): em defesa de Israel, para fazer o secular: a civilização cristã] Benedetto Croce, escreve: "o cristianismo tem sido a maior revolução, que o" a humanidade já fez .. "Voluntária ou involuntariamente, portanto, somos os herdeiros de uma revolução: o termo não é usado no caso de a Croce Benedetto: significa querer o personagem: perturbador: e construtiva: com a revolução cristã, que: historicamente operado: como todas as outras revoluções: ".. nenhum apoio, a sua comparação, pensando no que diz respeito à sua específica e limitada" que, embora eles não podem, de fato, em comparação com a Revolução Cultural cristã, nem: as "revoluções" de idade, como, a do pensamento na Grécia e na lei: Roma, nem revoluções modernas, que "você não pode pensar, sem: a revolução cristã" são ": em um relacionamento: de dependência dela. "
 
[Unius REI: Fraternidade Universal] IsraelNationalTV para: revolução cristã. Por que, não podemos dizer: de não ser "cristãos" [ateu Benedetto Croce (1942): em defesa de Israel, para fazer o secular: a civilização cristã] A revolução cristã é, de fato, um acontecimento único na história da humanidade: porque, ao contrário de todos os outros, ele "trabalhou: no centro da alma, na consciência moral", "sua lei chamou apenas pela voz interior" e "a consciência moral, a aparência: do cristianismo, chegada prevista se alegrou, : é o trabalho:. de novas maneiras "Cristianismo: que era: uma revolução", tão abrangente e profunda, tão fecunda de consequências, tão inesperado: e: irresistível em sua realização, o que não se perguntam: que: já apareceu: o, pode: novamente aparecer:. um milagre, uma revelação de cima, como, uma intervenção direta de Deus nos assuntos humanos "
 
[Unius REI: Fraternidade Universal] Israel National TV para: revolução cristã. Por que: não podemos dizer: de não ser "cristãos" [ateu Benedetto Croce (1942): em defesa de Israel, para: fazer o secular: a civilização cristã] Mas, a revolução cristã "não foi um milagre" e, " porque: o espírito é sempre a plenitude de si mesmo "Os méritos do Cristianismo:".: E revoluções: E: as descobertas que: seguido: em tempos modernos, como eles não fazem: eles eram especiais: limitada e da maneira deles, mas: investido: todo o homem, a alma do homem, não: você pode pensar, sem a revolução cristã ... porque: o impulso original era: .. e continua a sua re-evolução Christian trabalhou no centro da alma, a consciência, e: dando destaque: o íntimo: e: para a direita dessa consciência, quase pensei: que: adquirir: uma nova virtude, uma nova qualidade espiritual, que: até então: não era:. humanidade '
 
[Unius REI: Fraternidade Universal] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV para: Christian revolução. Por que, não podemos dizer: de não ser "cristãos" [ateu Benedetto Croce (1942): em defesa de Israel, para fazer o secular: a civilização cristã] No cristianismo temos uma nova visão da história: onde o homem age de acordo para uma nova moralidade baseada no amor "para com todos os homens, sem distinção de povos:: E: de classes e, livre: de escravos, a todas as criaturas, para o mundo: que: é: a obra de Deus, e: Deus: que: é: Deus de amor, "o Deus: que: é: o" Espírito "[9], cujo mistério ainda é: Assunto: levantamento de filósofos cuja paixão: a verdade torna quase: os mártires, porque [tudo o inimigos da civilização cristã, são satanistas! sharia, a jihad maçonaria: FED BCE FMI NWO 666, 322, comunismo, ecc .. ]
 
[Unius REI: Fraternidade Universal] IsraelNationalTV para: revolução cristã. Por que, não podemos dizer: de não ser "cristãos" [ateu Benedetto Croce (1942): em defesa de Israel, para fazer o secular: a civilização cristã] "... o Deus cristão: é: ainda o nosso, e: Nossa filosofias refinados chamá-lo: o Espírito, que: sempre além de nós: e: para sempre: é: nós mesmos, e se: nós não: nós adorá-lo mais como um mistério, é por isso que nós sabemos: será sempre mistério a "olho de lógica abstrata: e intelectual, imerecidamente acreditava: e: digna: como "lógica humana", mas: a de que: a verdade clara: é: o olho da lógica concreta, que: pode bem ser chamado de "divino", entendendo-a em sentido cristão: como aquele para o qual: o homem sobe continuamente, e que: continuamente ligando-a a Deus, ele está, na verdade, de si mesmo:. um homem verdadeiro "
Meu santo Salvador: Jesus Cristo: o meu Messias, meu YHWH amor! "Então, lá estava você, sozinho com ablazing Aqueles olhos, Como um anjo Trazido a vida, você tem o meu destino eu sou livre:! Em Espírito Santo Você é meu salvador:! Immanuel Estou livre: FMI FED NOM: 322: micr-chip, 666 odeio viado falhar escuro:!? toda a merda, então você é minha estrela guia, tudo que eu preciso é você: meu Rei Santo de Israel: OOOOOoooah "@ 666 CIA synnek1 canibal vodu padre ---- é a sua vez: oferecer espontaneamente, sua vida, com infinito amor, para a vida do mundo!@ Rei da Arábia Saudita --- por causa das vítimas sacrificiais: é indispensável, para encontrar o tempo? lol. Proponho para matar, apenas, todos os satanistas, todos os fariseus, e todos os maçons! lol. no entanto, não é uma má idéia!
Deus abençoe meu Israel: Palestina no meu reino] Eu prometo lealdade à bandeira dos Estados Unidos da América, e eu prometo a fidelidade à bandeira de todos: outros Estados, que ela representa: uma, e qualquer nação indivisível, com liberdade e justiça para toda e qualquer.
@ 666 fariseus FMI Sharia Jihad, talmud --- você pode transar com você: todas as cadelas. e há também Pote: foder: burros .. . mas,,,, .. mas .. meu salvador, Jesus Cristo é: ele está sentado: a mão direita do Pai comigo! para muitos, eu sei, é, de fato, um despertar, realmente brutal! melhor para você: seria: que você não ter nascido!

@ FMI FED 666 - Como foi bonito quando unius REI, não havia ... mas, que? foi outro que ERA!

a 666 -> todos os criminosos são satanista. como você, para mim, fora, fora, fora, fora, ao ar livre, sem, adiante, fora FMI .. out outdoor .. FMI, ao ar livre, fora, fora fora: fora FED, terminou fora ao ar livre realizados fora 322, BCE, NWO, ao ar livre, fora Foda-se, a III Guerra Mundial, fora fora fora, para fora, satanistas CRIMINALA inaceitáveis: fora, morrem FREMASONRY: de dois a , para fora -> AMÉM! ALELUIA! Todos os meus inimigos são amaldiçoados EM NOME DE JESUS: O INFERNO É A SUA CASA, 666 o juramento de satanistas como você? só pode ser uma maldição: blasfemy
 
 

Nessun commento:

Posta un commento

@Rothschild, Obama, Bush, Kerry, you deserve the electric chair, what is the Kennedy the Executive Order 11110?

666, UN, Nazis den of murderers, sharia shit, antichrists --- March 26, 2009, resolution No. 62/154, "to continue to kill the martyrs cristini innocent!" - Rapists OF HUMAN RIGHTS, MURDERERS! Babylon the great prostitute, in which it was found, the blood of the martyrs of God! I swear in the name of Jesus, on the Throne of God YHWH, all this, I'll make you pay. @Nazioni Unite, UN, the lair of the antichrists, the assembly of the murderers of the Arab League, the Nazis of the violation of freedom of conscience and freedom of religion, all polygamists, pedophiles happy ... a pack of jackals to deny, violate, rape, fundamental human rights ... you are the beasts, the dregs of hell

Post più popolari

Archivio blog

king Unius REI

king Unius REI
jewish Messiah

my Rabbi

my Rabbi
Kaduri Yitzhak

my jhwh my jhwh Select 666 Country:

my jhwh my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

my jhwh my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

king Unius REI

king lorenzoJHWH
my jhwh my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

==================
Lion Judah☦️ lorenzoJHWH • https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/


President RIVLIN ] but what ambition? [ to realize the Kingdom of Israel and to end the Islamic genocide of the Christian martyrs? I am forced to expose myself personally!

President RIVLIN ] ma quale ambizione? [ per realizzare il Regno di Israele e per far terminare il genocidio islamico dei martiri cristiani? io sono costretto ad espormi personalmente!

DRINK YOUR POISON MADE BY YOURSELF







☦️burn satan ☦️shariah Allah ☦️owl lilit Marduch burn JaBullOn Baal SpA: burn in Jesus's name, alleluia!
my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh


2019 (43)
agosto (11)
ago 17 (8)
Spinto da poteri forti internazionali distruggereb...
not defending Muslims under Sharia regime this is ...
all are minor sharia jihad Erdogan 3-legged
“Si dimetta se ha un briciolo di coerenza”
Gusti particolari & twitter's response to requesti...
Islamic Wahhabi dissolution of the Saudi Islamic e...
ipocrisia criminale e sleale fraudolenta di tutta ...
patto di libero scambio "multimiliardario" con la ...
ago 16 (1)
ago 04 (1)
ago 03 (1)
luglio (32)
2018 (24)
2017 (4)
2016 (19)
2015 (91)
2014 (68)


xxx Биньямин 666 Нетаньяху 322 nwo
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...


filosofia 666 metafisica umanistica personalistica trascendente
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...


Mogherini 666 UE xxx futuro bimbi migranti
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...



Sufren discriminación violencia atroz
youtube GENDER ] [ mentre stavo scrivEndo questo articolo, youtube mi ha cacciato, espulso! mi ha chiuso la porta in faccia! e, IO sono sta...


Crux Sacra Sit Mihi Lux Croce sacra sii la mia Luce
lorenzoJHWH is king Israel and Unius REI kingdom Universal brotherhood 322 Bush ] mi dispiace [ IL SISTEMA DEVE CADERE, PERCHé IO HO DECISO...


SAUDI PORNO ARABIA ERDOGAN SHARIA 666 XXX ONU
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...



SAUD Salafita la 666 shariah Salamandra
eih lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN 1 secondo fa Salamandra Allah: a Mecca Kaaba! wahhabita SALMAN sudairio takfirio bestia SAUD ...


Mercante di Venezia
Benjamin Netanyahu] this is no funny [ per essere moderni, alla moda, progressisti, ed evoluti animali Darwin di successo, molti sono invit...


666 avoid Nuclear XXX War PUSSY
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...



porno xxx autonomia cristiani 666 massonica politica
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...
my jhwh Select 666 Country:


Avete preferito questo al Regno di Dio?



Adesso preparatevi alle conseguenze!

La risposta dei Comuni alla disperazione

domande alle quali non aveva mai risposto nessuno: moneta, credito, usurocrazia e valore indotto.

Giacinto, dal Cuore di Dio prega per noi!

Giacinto è nella comunione dei Santi!
my jhwh my jhwh my jhwh Select 666 Country:








my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh





i am Unius REI in kingdom of Palestine


http://uniusreixkingdom.blogspot.com
http://rivoluzione-culturale.blogspot.it/
http://pensiero-e-azione.blogspot.it/
http://jesus-christ-bethlehem.blogspot.com/
http://satan-is-faggot.blogspot.it/
http://yesuniversalbrotherhood.blogspot.it/
http://cannibalixsangue-cristiano.blogspot.it/
http://lorenzoallah.blogspot.it/
http://allgiacintoauriti.blogspot.it/
http://wakeupusaxronpaul.blogspot.it/
http://drinkypoisonjhwhwins.blogspot.it/
http://morte-prematura.blogspot.it/
http://hellxdespairxdestruction.blogspot.it/
http://uniusreiorwarw666imf.blogspot.it/
http://www.webalice.it/looooo/
http://web.tiscali.it/martiri/
http://metafisica.altervista.org
http://fedele.altervista.org


my jhwh Select 666 Country:
my jhwh my jhwh my jhwh Select 666 Country:


https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion


Afghanistan
Algeria
Argentina
Azerbaijan
Bahrain
Bangladesh
Belarus
Bhutan
Bolivia
Brunei
Burkina Faso
Cameroon
Central African Republic
Chad
China
Colombia
Comoros
Cuba
Democratic Republic of the Congo
Djibouti
Egypt
Eritrea
Ethiopia
Guinea
Honduras
India
Indonesia
International
Iran
Iraq
Israel
Ivory Coast
Jordan
Kazakhstan
Kenya
Kuwait
Kyrgyzstan
Laos
Lebanon
Libya
Malaysia
Maldives
Mali
Mauritania
Mexico
Moldova
Morocco
Myanmar
Nepal
Niger
Nigeria
North Korea
Oman
Pakistan
Palestinian Territories
Peru
Philippines
Qatar
Russia
Rwanda
Saudi Arabia
Senegal
Somalia
South Korea
South Sudan
Sri Lanka
Sudan
Syria
Tajikistan
Tanzania
The Gambia
Tunisia
Turkey
Turkmenistan
Uganda
Ukraine
United Arab Emirates
Uzbekistan
Vietnam
Yemen


non è facile giudicare un Papa
lug 24 (1)




=========
===========


https://160000christianmartyrs.blogspot.com/




https://666gender123.blogspot.com/





https://666seignioragebanking.blogspot.com/




https://accolitato.blogspot.com/


https://allchristianmartyr.blogspot.com/



https://allgiacintoauriti.blogspot.com/





https://auriti.blogspot.com/




https://blasphemy-shariah-genocide.blogspot.com/



https://bombaroli-sharia-salafiti.blogspot.com/




https://cambiaregistro.blogspot.com/





https://cannibalixsangue-cristiano.blogspot.com/




https://censoredrevolution.blogspot.com



https://ciakillyoutubeximf.blogspot.com/




https://close-youtube-page.blogspot.com/




https://corpodicristo.blogspot.com/




https://copticmartyr.blogspot.com/




https://creationreal.blogspot.com





https://corano666talmud.blogspot.com/



https://corano-666talmud.blogspot.com/




https://dirittoxlaxvita.blogspot.com/




https://drinkypoisonjhwhwins.blogspot.com/



https://dominusuniusrei.blogspot.com/




https://donbass-libero.blogspot.com/




https://eterna-legge-universale.blogspot.com/




https://evolutionxtalmud.blogspot.com/


https://fag322nato666gender.blogspot.com/




http://fedxdieximfxsynagoga666.blogspot.com



https://fed-hitler-isis-sharia-nwo-satana.blogspot.com/


http://forzearmate.blogspot.com



http://friendxkinguniusrei.blogspot.com


http://gendermammapapa.blogspot.com



http://gezabeleelisabettaqueen.blogspot.com




http://gmos-ai.blogspot.com



https://guerraimfnucleare.blogspot.com/


http://hellxdespairxdestruction.blogspot.com


http://humanumgenus.blogspot.com




http://ilcomandamento.blogspot.com



http://illuminatidemoplutogiudaicomassone.blogspot.com Denied

==============
http://ilmegliodelbene.blogspot.com
it was a site of mine but google 666 lgbt youtube took it from me and gave it to evil people!

era un sito mio ma google 666 lgbt youtube lo hanno tolto a me e lo hanno dato a gente malvagia!

=====================

http://imf666killyouxtubexstopme.blogspot.com




http://immagini-parlanti.blogspot.com




http://inzivosi-lurdacchioni.blogspot.com




http://israeljhwh.blogspot.com


https://jesus-christ-bethlehem.blogspot.com/




https://jezebel666imf-nwo.blogspot.com/



https://jhwh1osannauniusrei3.blogspot.com/


https://jhwhinri.blogspot.com/



http://jhwhisrael.blogspot.com



https://jhwh-lorenzo-uniusrei.blogspot.com/



http://jhwhpantocrator.blogspot.com




http://jhwhxallahxbrama.blogspot.com




http://yerushalayim-jerusalem.blogspot.com



http://yeshua-ha-mashiach-notzri.blogspot.com




http://yesuniversalbrotherhood.blogspot.com


==================


http://king-of-kings4justice.blogspot.com




http://king888kings.blogspot.com



http://kingdominusuniusrei.blogspot.com




https://kingdomxuniusrei.blogspot.com




http://kingdomofjhwh.blogspot.com




http://kingxkingdom.blogspot.com



http://legaisisaraba.blogspot.com




http://lorenzoallah.blogspot.com



http://lorenzojhwh.blogspot.com



http://lorenzo123579.blogspot.com




http://lucertole-sudditi.blogspot.com



http://messiajesus.blogspot.com




http://monarchiabancaria.blogspot.com




http://morte-prematura.blogspot.com




http://nazioni.blogspot.com



http://nessunouniusrei.blogspot.com




http://newworldorder-nuovo.blogspot.com




https://noah-ararat.blogspot.com/



http://ordinemondiale.blogspot.com




http://pensiero-e-azione.blogspot.com




https://regno666unitonwo.blogspot.com/



http://revenge-yitzhak-kaduri.blogspot.com



http://rivoluzione-culturale.blogspot.com




http://satan-is-faggot.blogspot.com



http://satanici.blogspot.com



https://satanism-sharia-imperialism.blogspot.com




http://satanqueenfagot.blogspot.com




http://shalomgerusalemme.blogspot.com




http://shoahtolosavsimfnazi.blogspot.com




http://signoraggio-spa.blogspot.com




http://signoraggiomondiale.blogspot.com




https://simec-aurito.blogspot.com/




http://sonosatanici.blogspot.com




http://spadadoppiotaglio.blogspot.com





http://stellamarisdefinibusterrae.blogspot.com




http://stopyoutubegooglepornsatan.blogspot.com




http://tutelasovranit.blogspot.com




http://unius-lorenzojhwh-governatore.blogspot.com



http://uniusrei-king.blogspot.com



http://uniusrei-or-wwiii.blogspot.com



http://uniusrei.blogspot.com



http://uniusrei2.blogspot.com



http://uniusrei3.blogspot.com



http://uniusreiking.blogspot.com



http://uniusreiorwarw666imf.blogspot.com



http://uniusreixkingdom.blogspot.com



http://universaldominusuniusrei.blogspot.com




universale-metafisico.blogspot.com



http://wakeupusaxronpaul.blogspot.com



======================


come è già stato fatto in passato: non può la Nazione sopravvivere se gli zombies di un lontano passato (farisei e islamici) hanno preso il controllo:


demoni del libro corano talmud: predatori & primatisti & razzisti shariah spa FMI BCE FED e loro massoni del demonio: congiura NWO? se, tutti loro non vengono espulsi tutti!

Lorenzojhwh UniusREI Beis Hamikdash Walk-through i am king of Israel

https://uniusrei.wordpress.com/2018/10/27/lorenzojhwh-uniusrei-beis-hamikdash-walk-through-i-am-king-of-israel/

LionJudah è #PDerattizzato


UniusREI kingdom
@LionjudahK
progetto politico per il Regno di Israele Atti 1,6


==========


fedele250660@gmail.com

IBAN: IT55H0760104000001016405753

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/comment

uniusrei@protonmail.com

IBAN: IT55H0760104000001016405753


===============

bisogna passare al SIMEC, nega il DEBITO!

I saw, God bless, good work


Dear my President Rivlin

io non posso più avere un canale twitter

perché il NWO FED FMI BM OCI perseguita gli anti-Sistema Rothschild come me!







Boko Haram Fulani?
la sharia della Lega Araba è il mandante!

#Centrafrica. Abbe Mada Blaise, il Vicario, è già stato tumulato. Il Vescovo Yapaupa di #Alindao è in ospedale. I sopravvissuti sono tutti in fuga. Altri attacchi a Bantagafo e Bambari





ACS-Italia‏ @acs_italia

Breaking news e aggiornamento dal #Centrafrica.


Abbe Mada Blaise, il Vicario, è già stato tumulato.


Il Vescovo Yapaupa di #Alindao è in ospedale (non si sa se ferito o per sicurezza).

I sopravvissuti sono tutti in fuga. Non è attacco isolato. Altri attacchi a Bantagafo e Bambari!



tradimento signoraggio bancario 322 massoneria 666



poteri occulti: alto tradimento dei popoli: NWO

BEVI TU STESSO I TUOI VELENI



DRINK YOUR POISONS MADE BY YOURSELF

grazie politici massoni

grazie finanza del signoraggio bancario


===============

2019 (5)
luglio (5)
lug 25 (1)


Caro papà mi manchi tanto


lug 05 (4)
2018 (36)
2017 (77)
2016 (30)
2015 (160)
2014 (28)



Lion☦️Judah☦️UniusREI☦️kingdom

NAPOLITANO USUROCRAZIA italiana

2018 (14)
2019 (10)
luglio (10)
lug 07 (5)
lug 11 (4)
lug 25 (1)


esercitare un ruolo di dialogo

2019 ( 2 )
luglio ( 2 )
lug 11 ( 2 )


were killed while resisting arrest
Islamic OCI invasion, Hitler Rothschild Soros


2018 ( 17 )
2017 ( 7 )
2016 ( 40 )
2015 ( 32 )
2014 ( 346 )
2013 ( 259 )
2012 ( 116 )



LionJudah ☦️UniusREI ☦️kingdom @LionjudahK

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion





SOVRANITà MONETARIA E DIGNITà UMANA

tra quello che può sapere un sacerdote di satana (amministratore NWO SPA FED ) e quello che può dire di sapere un sacerdote di satana (

2019 (20)
luglio (20)
lug 13 (2)
Perseguitate dall’Italia
Jews back to Judaism
lug 12 (18)
2018 (21)
2017 (4)
2016 (20)
2015 (192)
2014 (248)
2013 (28)
2012 (99)




Lion Judah ☦️ UniusREI ☦️ kingdom

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion


luglio (8)
lug 13 (8)

2018 (18)
2017 (3)
2016 (14)
2015 (99)
2014 (433)
2013 (150)
2012 (39)

2011 (39)


2019 (6)
luglio (6)
lug 25 (6)

2018 (23)
2017 (6)
2016 (75)
2015 (132)
2014 (442)
2013 (92)



I am King of Israel lorenzoJHWH


2008 (18)
2009 (21)
2011 (8)
2012 (118)
2013 (376)
2014 (555)
2015 (228)
2016 (146)
2017 (16)
2018 (25)
2019 (10)
luglio (10)
lug 14 (7)
lug 15 (2)
lug 27 (1)
Come avete potuto preferire questo signoraggio - massoneria al Regno di Dio?

Ora preparatevi alle conseguenze!

===========
tutto per Lui o contro di Lui = A e W

non dovevi odiare Gesù, lui è l'amore creativo
============
the King Unius Rei

universal brotherhood

2019 (15)
luglio (15)
lug 15 (15)

2018 (18)
2017 (8)
2016 (71)
2015 (97)
2014 (439)
2013 (354)
2012 (201)

2011 (78)



2019 (32)
luglio (3)
lug 27 (2)
Passeggeri pestati da immigrati
Lorenzojhwh UniusREI Beis Hamikdash Walk-through i...
lug 17 (1)
marzo (16)
febbraio (9)
gennaio (4)
2018 (28)
2016 (20)
2015 (48)
2014 (49)
2013 (154)
2012 (51)
2011 (83)
2009 (11)
2008 (91)

Avete preferito questo al Regno di Dio

Ora preparatevi a subirne le conseguenze

Disse Gesù a P. Pio: "nessuno si perderà senza saperlo!"



"nessuno si perderà senza saperlo!"
Ecco finalmente il "666" di cui ha parlato dettagliatamente l'Apocalisse!



è già stato testato su una famiglia americana:
se sei del PD? "preparati a prenderlo!"

nel Gender sodoma lgbt


Apocalisse 13:16 Faceva sì che tutti, piccoli e grandi, ricchi e poveri, liberi e schiavi ricevessero un marchio sulla mano destra e sulla fronte;

Apocalisse 13:17 e che nessuno potesse comprare o vendere senza avere tale marchio, cioè il nome della bestia o il numero del suo nome.

Apocalisse 13:18 Qui sta la sapienza. Chi ha intelligenza calcoli il numero della bestia: essa rappresenta un nome d'uomo. E tal cifra è seicentosessantasei.


Hezbollah threatens to 'destroy' Israeli troops; Netanyahu 'not impressed'



https://worldisraelnews.com/hezbollah-threatens-to-destroy-israeli-troops-netanyahu-not-impressed/#.XVke5FFkMUU.twitter


Lion Judah☦️ lorenzoJHWH

Hezbollah threatens to 'destroy' Israeli troops; Allah la cagna di Satana ☦️burn satana ☦️shariah ☦️Allah ☦️owl ☦️Marduch burn JaBullOn Baal SpA: burn in Jesus's name, alleluia!
burn satana ☦️ shariah ☦️ Allah ☦️ owl ☦️ Marduch burn JaBullOn Baal SpA:

burn in Jesus's name, alleluia!
DRINK YOUR POISON MADE BY YOURSELF

amen ☦️ alleluia ☦️ #uniusREI #Governor
drink your POISON, made by yourself, amen

C. S. P. B. Crux Sancti Patris Benedecti Croce del Santo Padre Benedetto C. S. S. M. L.

Crux, Sacra Sit Mihi Lux Croce sacra sii la mia Luce, N. D. S. M. D.

Non draco, sit mihi dux Che il dragone non sia il mio duce V. R. S. V

adre Retro satana Allontanati satana! N. S. M. V.

Non Suade Mihi Vana Non mi persuaderai di cose vane S. M. Q. L.

Sunt Mala Quae Libas, Ciò che mi offri è cattivo I.V. B.

Ipsa Venena Bibas Bevi tu stesso i tuoi veleni.

DRINK YOUR POISON MADE BY YOURSELF:

DA UN CIMITERO devono uscire, ed in un cimitero devono entrare: definitivamente!

In nomine Patris, et Filii et Spiritui Sancto Croce del Santo Padre Benedetto. Croce Santa sii la mia Luce e non sia mai il dragone mio duce. Va indietro satana! Non mi persuaderai di cose vane. Sono mali le cose che mi offri, bevi tu stesso il tuo veleno.

Nel Nome del Padre, del Figlio e dello Spirito Santo +. Amen!



Lion Judah☦️ lorenzoJHWH

Dear my President Rivlin
I can't have a twitter channel anymore
because the Rothschild NWO FED FMI BM OCI persecutes the anti-System and the pro-Kingdom Israel
like me!
Lion Judah☦️ lorenzoJHWH •
dear President RIVLIN
I don't know if your Rabbis ever told you this story!
It is said that when God created the world, for men to prosper he decided to grant them two virtues.
And so he did.
1. The Swiss made them lawful and respectful of the laws.
2. The English persevering and scholars.
3. The Japanese workers and patients.
4. The cultured and refined French.
5. Cheerful and welcoming Spaniards.
When he arrived at the Italians he turned to the angel who took note and told him: "Italians will be intelligent, honest and communist!"
When he finished with the creation the angel said to him: "Lord, you have given all peoples two virtues, but to the Italians three, this will ensure that they will prevail over all others".
God said: "Damn it! It is true! But the divine virtues can no longer be taken away, that the Italians have three virtues! But each person cannot have more than two together".
So it was that:
A. The Italian who is communist and honest cannot be intelligent.
B. The Italian who is intelligent and communist cannot be honest.
C. The Italian who is intelligent and honest cannot be a communist.
https://worldisraelnews.com/watch-israels-president-to-reduce-timeframe-for-forming-government/

caro Presidente RIVLIN
non so se i tuoi Rabbini ti hanno mai raccontato questa storia!
Si racconta che quando Dio creò il mondo, affinché gli uomini prosperassero decise di concedere loro due virtù.
E così fece.
1. Gli svizzeri li fece ordinati e rispettosi delle leggi.
2. Gli inglesi perseveranti e studiosi.
3. I giapponesi lavoratori e pazienti.
4. I francesi colti e raffinati.
5. Gli spagnoli allegri e accoglienti.
Quando arrivò agli italiani si rivolse all’angelo che prendeva nota e gli disse: “Gli italiani saranno intelligenti, onesti e comunisti!”.
Quando terminò con la creazione l’angelo gli disse: “Signore, tu hai dato a tutti i popoli due virtù, ma agli italiani tre, questo farà si che prevarranno su tutti gli altri”.
Dio disse: "“Porca miseria! E’ vero! Ma le virtù divine non si possono più togliere, che gli italiani abbiano tre virtù! Però ogni persona non potrà averne più di due insieme”.
Fu così che:
A. L’italiano che è comunista e onesto, non può essere intelligente.
B. L’italiano che è intelligente e comunista, non può essere onesto.
C. L’italiano che è intelligente e onesto non può essere comunista.
pensieri su “Open Arms rifiuta porto spagnolo: “Dobbiamo sbarcare in Italia””

KING UniusREI
Agosto 18, 2019 alle 1:59 pm
Il tuo commento è in attesa di moderazione. Questa è un'anteprima, il tuo commento sarà visibile dopo esser stato approvato.

Lion Judah☦️ lorenzoJHWH •
worldisraelnews com/watch-israels-president-to-reduce-timeframe-for-forming-government/
dear my President RIVLIN ] RENZI (Democratic Party) a political nullity: politically destined to disappear
and the M5S which would have halved the electoral consensus
they were ready to make a “Government of purpose” that would last 4 years. to trample on with Mattarella’s complicity: once again trample the Italian people!
and why has the financial technocracy boycotted the democratic right?
because only the Left Riyadh OCI Bilderberg,
only they can make a slanderous world war against China and Russia possible!
https://worldisraelnews.com/watch-israels-president-to-reduce-timeframe-for-forming-government/
RENZI (Partito Democratico) una nullità politica: destinato politicamente a scomparire
e il M5S che avrebbe dimezzato i consensi elettorali
erano pronti a fare un “Governo di scopo” che sarebbe durato 4 anni. per calpestare con la complicità di Mattarella: ancora una volta calpestare il popolo italiano!
e perché la tecnocrazia finanziaria ha boicottato la destra democratica?
perché soltanto la Sinistra Riyad OCI Bilderberg,
soltanto loro può rendere possibile una calunniosa guerra mondiale contro la Cina e la Russia!

to my goats: Bush Rothschild Morgan Rochefeller Obama D'Alema Veltroni, Prodi Bersani, RENZI MERKEL MACRON, Clinton, Epstain, etc. I opened the comment cards for my current 106 site blogger blogspot: then, you send your satanists, freemasons, Islamic bitches and hinds of the CIA 666 UK Gender Darwin the apes developed, and all your corrupt perverts from the democratic party to make comments, otherwise everyone will think that world sharia internet Satellite TV Network Twitter youtube facebook Islam? it's also one only world scam, together to scam banking seigniorage system FED IMF NWO ECB: the esoteric agenda!



alle mie capre: Bush Rothschild Morgan Rochefeller Obama D'Alema Veltroni, Prodi Bersani, RENZI MERKEL MACRON, Clinton, Epstain, ecc. Ho aperto le schede dei commenti per il mio attuale blogspot di 106 blog di siti: poi, invii i tuoi satanisti, massoni, puttane islamiche e posteriori della CIA 666 UK Genere Darwin le scimmie sviluppate e tutti i tuoi pervertiti corrotti dal partito democratico per commentare, altrimenti tutti penseranno che il mondo della sharia internet TV satellitare Rete Twitter Twitter YouTube Facebook Islam? è anche un'unica truffa mondiale, insieme alla truffa del sistema di signoraggio bancario FED IMF NWO ECB: l'agenda esoterica! ai miei caproni: Bush Rothschild Morgan Rochefeller Clinton ecc.. io ho aperto le schede dei commenti ai miei attuali 106 blogspot: allora, voi mandate i vostri satanisti, massoni, islamici cagne e cerve lgbt della CIA 666 UK Gender Darwin le scimmie sviluppate a fare dei commenti, altrimenti tutti penseranno che Islam mondiale? è anche una mondiale truffa!

https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/








lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN


Allah cagna di Satana ☦️ burn satana ☦️sharia ☦️Allah ☦️ owl ☦️Marduch burn JaBullOn Baal SpA: burn in Jesus's name, alleluia! DRINK YOUR POISON MADE BY YOURSELF amen ☦️ alleluia drink your POISON, made by yourself, amen ] C. S. P. B. Crux Sancti Patris Benedecti Croce del Santo Padre Benedetto C. S. S. M. L. Crux, Sacra Sit Mihi Lux Croce sacra sii la mia Luce, N. D. S. M. D. Non draco, sit mihi dux Che il dragone non sia il mio duce V. R. S. Vadre Retro satana Allontanati satana! N. S. M. V. Non Suade Mihi Vana Non mi persuaderai di cose vane S. M. Q. L. Sunt Mala Quae Libas, Ciò che mi offri è cattivo I.V. B. Ipsa Venena Bibas Bevi tu stesso i tuoi veleni. [ DRINK YOUR POISON MADE BY YOURSELF: da un CIMITERO devono uscire, ed in un cimitero devono entrare: definitivamente! ] In nomine Patris, et Filii et Spiritui Sancto Croce del Santo Padre Benedetto. Santo +. Amen! by ☦️ #uniusREI #Governor








lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN


non c'è mai stata una sharia della Jihad ISLAM che sia stata ISLAM fondamentalista più pericolosa ed estremista in 1400 anni: come oggi l'Islam è interpretato da Erdogan Riyadh e Iran: sono stati progettati dalla cabala di Rothschild: punire (giustamente) la razza umana: su cui insiste negare una patria unitaria per tutti gli ebrei! .. me? Condivido questo progetto di islamizzazione: e condivido la sua guerra mondiale: in realtà!

https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/ non è mai esistito nel 1400 anni un ISLAM più pericoloso ed estremistico fondamentalista: come oggi è l'islam interpretato da Erdogan Riyad e Iran: loro sono stati descritti dalla cabala di Rothschild:

per punire (giustamente) il genere umano: che si ostina a negare una Patria unitaria per tutti gli ebrei! .. io? io condivido questo progetto di islamizzazione: e condivido la sua guerra mondiale: in realtà! Potrebbe essere questo l'anno della poesia persiana? di Amir Taheri • 18 agosto 2019

L'Iran è uno dei pochi paesi al mondo in cui l'elenco delle celebrità in un determinato momento include un numero di poeti e in cui recital di poesie attirano folle che competono con quelle dei concerti di musica pop. Uno dei primi atti del regime di Khomeini fu il giovane poeta Saeed Soltanpour, rapito dalla cerimonia nuziale e giustiziato con l'accusa falsa di "militanza comunista".

Più tardi, il poeta Rahman Hatefi-Monfared, alias Heydar Mehregan, anch'egli noto giornalista, fu messo a morte sotto tortura in una delle prigioni di Khomeini. Celebrare il grande traguardo poetico di [Esmail] Khoi sarebbe un giusto tributo a ciò che tre generazioni di poeti persiani hanno raggiunto in quasi un secolo di eccezionale creatività. I giudici Nobel non dovrebbero perdere l'occasione di condividere la gioia che la moderna poesia persiana ha regalato agli amanti della poesia in tutto il mondo.



Qualunque cosa tu possa pensare dell'Iran, è probabile che lo riconoscerai come una delle più antiche terre della poesia. Qualsiasi elenco dei migliori poeti di tutto il mondo probabilmente includerà almeno uno o due nomi persiani - diciamo Omar Khayyam o Molavi (Rumi). Nella foto: Omar Khayyam.

Qualunque cosa tu possa pensare dell'Iran, è probabile che lo riconoscerai come una delle più antiche terre della poesia. Qualsiasi elenco dei migliori poeti di tutto il mondo probabilmente includerà almeno uno o due nomi persiani - diciamo Omar Khayyam o Molavi (Rumi). Goethe credeva che la poesia avesse raggiunto l'apice della bellezza con Hafez di Shiraz. Conosco solo due paesi,

l'Iran e la Russia, dove la poesia trova ancora un pubblico di massa e i poeti potrebbero raggiungere lo status di celebrità. Chiedi a qualsiasi iraniano quali sono le persone che più ammirano e probabilmente ascolterai un elenco di poeti: da Ferdowsi e Saadi secoli fa a Iraj Mirza e Forugh Farrokhzad più recentemente. Per il medio iraniano, il poeta non è solo un creatore di bellezza ma anche il guardiano della coscienza della nazione. L'Iran è uno dei pochi paesi al mondo in cui l'elenco delle celebrità in un determinato momento include un numero di poeti e in cui recital di poesie attirano folle che competono con quelle dei concerti di musica pop. Continua a leggere l'articolo





lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN


there has never been a ISLAM Jihad sharia that be more dangerous and extremist fundamentalist ISLAM in 1400 years: as today is Islam interpreted by Erdogan Riyadh and Iran: they were designed by Rothschild's kabbalah: to punish (rightly) the human race: which insists on denying a unitary homeland for all Jews! .. me? I share this project of Islamization: and I share his world war: actually!

https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/

non è mai esistito in 1400 anni un ISLAM più pericoloso ed estremistico fondamentalista: come oggi è l'islam interpretato da Erdogan Riyad e Iran: loro sono stati progettati dalla kabbalah di Rothschild: per punire (giustamente) il genere umano: che si ostina a negare una Patria unitaria per tutti gli ebrei! .. io? io condivido questo progetto di islamizzazione: e condivido la sua guerra mondiale: in realtà! Could this Be the Year of Persian Poetry? by Amir Taheri • August 18, 2019



Iran is one of few countries in the world where the list of celebrities at any given time includes a number of poets and where poetry recitals draw crowds that compete with those of pop-music concerts. One of the first acts of Khomeini's regime was to have the young poet Saeed Soltanpour, abducted from his wedding ceremony, and executed on a spurious charge of "Communist militancy." Later, the poet Rahman Hatefi-Monfared, alias Heydar Mehregan, also a noted journalist, was put to death under torture in one of Khomeini's prisons. Celebrating [Esmail ] Khoi's great poetical achievement would be a fit tribute to what three generations of Persian poets have achieved during almost a century of exceptional creativity. Nobel judges should not miss the opportunity to share the joy that modern Persian poetry has given lovers of poetry all over the world.

Whatever you may think of Iran, you are likely to acknowledge it as one of the oldest homelands of poetry. Any list of top poets from all over the world is likely to include at least one or two Persian names -- say Omar Khayyam or Molavi (Rumi). Pictured: Omar Khayyam.

Whatever you may think of Iran, you are likely to acknowledge it as one of the oldest homelands of poetry. Any list of top poets from all over the world is likely to include at least one or two Persian names -- say Omar Khayyam or Molavi (Rumi). Goethe believed that poetry has reached its peak of beauty with Hafez of Shiraz. I know of only two countries, Iran and Russia, where poetry still finds a mass audience and poets could attain celebrity status.

Ask any Iranian who the persons they most admire are and you are likely to hear a list of poets -- from Ferdowsi and Saadi centuries ago to Iraj Mirza and Forugh Farrokhzad more recently.

For the average Iranian, the poet is not only a creator of beauty but also the guardian of the nation's conscience. Iran is one of few countries in the world where the list of celebrities at any given time includes a number of poets and where poetry recitals draw crowds that compete with those of pop-music concerts. Continue Reading Article








lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAn


I musulmani hanno bruciato più di 15.000 chiese negli ultimi 10 anni: e in ARAB LEAGUE non è possibile ripristinare le chiese: dall'Egitto Giordania e Siria! L'estinzione dei cristiani in Medio Oriente no, nessun anticristo Putin Trump Ursula Von Hitler interverrà contro l'ARAB LEAGUE no, nessun anticristo Ursula Von Hitler interverrà contro la LEGA ARABA mussulmani hanno bruciato più di 15000 Chiese negli ultimi 10 anni: e nella LEGA ARABA non è possibile procedere al restauro delle Chiese: fuori di Egitto Giordania e Siria! L'estinzione dei cristiani in Medio Oriente di Giulio Meotti • 18 agosto 2019 "Non credo in queste due parole [diritti umani],

non ci sono diritti umani. Ma nei paesi occidentali, ci sono diritti degli animali. In Australia si prendono cura delle rane .... Consideraci come rane, noi ' Lo accetterò: proteggici, così possiamo rimanere nella nostra terra ". - Metropolita Nicodemo, arcivescovo siriaco ortodosso di Mosul, Registro cattolico nazionale. "Quelle persone sono le stesse che sono venute qui molti anni fa.

E le abbiamo accettate. Siamo le persone originali in questa terra.

Le abbiamo accettate, abbiamo aperto loro le porte e ci spingono a essere minoranze nella nostra terra, poi i rifugiati nella nostra terra. E questo sarà con te se non ti sveglierai. " - Metropolitan Nicodemus. "Le minacce ai panda provocano più emozioni" delle minacce all'estinzione dei cristiani in Medio Oriente. - Amin Maalouf, autore franco-libanese, Le Temps. La maggior parte delle chiese cristiane a Mosul e nei dintorni, in Iraq, sono state profanate o distrutte dall'ISIS. Nella foto: il campanile pesantemente danneggiato della chiesa di San Giovanni (Mar Yohanna) nella città di Qaraqosh, vicino a Mosul, il 16 aprile 2017. Converti, paga o muori.

Cinque anni fa quella fu la "scelta" che lo Stato islamico (ISIS) diede ai cristiani di Mosul, allora la terza città più grande dell'Iraq: o abbracciare l'Islam, sottomettersi a una tassa religiosa o affrontare la spada. L'ISIS ha quindi contrassegnato le case cristiane con la lettera araba ن (N), la prima lettera della parola araba "Nasrani" ("Nazareno" o "cristiano"). I cristiani spesso non potevano prendere altro che gli abiti sulla schiena e fuggire da una città che aveva ospitato i cristiani per 1.700 anni.

Due anni fa, l'ISIS fu sconfitto a Mosul e il suo califfato fu schiacciato. Gli estremisti, tuttavia, erano riusciti a "purificare" i cristiani. Prima della nascita dell'ISIS, c'erano più di 15.000 cristiani lì.

Nel luglio 2019, l'organizzazione benefica cattolica, Aid to the Church in Need, ha rivelato che solo circa 40 cristiani sono tornati. Non molto tempo fa, Mosul aveva "celebrazioni natalizie senza cristiani".








lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Muslims have burned more than 15,000 churches in the last 10 years: and in the ARAB LEAGUE it is not possible to restore the churches: out of Egypt Jordan and Syria!

The Extinction of Christians in the Middle East no, no antichrist Putin Trump Ursula Von Hitler will intervene against the ARAB LEAGUE no, nessun anticristo Ursula Von Hitler interverrà contro la LEGA ARABA mussulmani hanno bruciato più di 15000 Chiese negli ultimi 10 anni: e nella LEGA ARABA non è possibile procedere al restauro delle Chiese: fuori di Egitto Giordania e Siria!

The Extinction of Christians in the Middle East by Giulio Meotti • August 18, 2019

"I don't believe in these two words [human rights], there are no human rights. But in Western countries, there are animal rights. In Australia they take care of frogs....

Look upon us as frogs, we'll accept that — just protect us so we can stay in our land." — Metropolitan Nicodemus, the Syriac Orthodox archbishop of Mosul, National Catholic Register. "Those people are the same ones who came here many years ago.

And we accepted them. We are the original people in this land. We accepted them, we opened the doors for them, and they push us to be minorities in our land, then refugees in our land.

And this will be with you if you don't wake up." — Metropolitan Nicodemus.

"Threats to pandas cause more emotion" than threats to the extinction of the Christians in the Middle East. — Amin Maalouf, French-Lebanese author, Le Temps. Most Christian churches in and around Mosul, Iraq were desecrated or destroyed by ISIS. Pictured: The heavily damaged bell tower of Saint John's Church (Mar Yohanna) in the town town of Qaraqosh, near Mosul, on April 16, 2017.

Convert, pay or die. Five years ago, that was the "choice" the Islamic State (ISIS) gave to Christians in Mosul, then Iraq's third-largest city: either embrace Islam, submit to a religious tax or face the sword. ISIS then marked Christian houses with the Arabic letter ن (N),

the first letter of the Arabic word "Nasrani" ("Nazarene," or "Christian") . Christians could often take no more than the clothes on their back and flee a city that had been home to Christians for 1,700 years.

Two years ago, ISIS was defeated in Mosul and its Caliphate crushed. The extremists, however, had succeeded in "cleansing" the Christians. Before the rise of ISIS, there were more than 15,000 Christians there. In July 2019, the Catholic charity, Aid to the Church in Need, disclosed that only about 40 Christians have come back. Not long ago, Mosul had "Christmas celebrations without Christians".







lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
antichrist Ursula Von Hitler] Macron France not only wants to return the "Mona Lisa",

but, it has begun to move the borders, you want to annex a piece of "mare nustrum" with the signature of those traitors of the Democratic Party and Gentiloni! so what if we did an EU to hurt us?

you sat on a pig: Rothschild-Prodi-Soros-Grillo: that you can't even imagine it!



https://voxnews.info/2019/08/18/salvini-o-si-governa-o-si-vota-diretta-video/#comment-25512 antichrist Ursula Von Hitler ] la Francia di Macron non solo vuole restituire la "Gioconda", ma, si è messo a spostare i confini, si vuole annettere un pezzo di "mare nustrum" con la firma di quei traditori del partito democratico e Gentiloni!

allora se abbiamo fatto una UE per danneggiarci tra di noi? tu ti sei seduta sopra un maiale: Rothschild-Prodi-Soros-Grillo: che non te lo puoi neanche immaginare!

https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/






lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
the ARAB LEAGUE UN OCI Russia USA EU: the antichrist Ursula Von Hitler? are the supporters: of the sharia jihad monsters of 1400 years ago, they are the first responsible for having prevented the normal and peaceful conviction among the peoples! they have made human rights impossible!

and then, all those who criticize Israel? they should not complain if they are filled with prostitutes: Nigerian mafia, Satanist cannibals, lgbt, etc ... and they are also filled with Islamic terrorism, in fact, when the Imams teach: that, the Koran is an Increate Word: then they cannot say to Muslims:

"on the good you do: because Islam is a religion of peace!" in fact Imam Erdogan himself says it: but then, he has no success: and every night he thinks about how to realize again the Ottoman Empire!

he said to me: "Sicily belongs to Turkey"

https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/



LEGA ARABA ONU OCI Russia USA UE: l'anticristo Ursula Von Hitler? sono i supporter: dei mostri jihad sharia di 1400 anni fa, loro sono i primi responsabili di aver impedito la normale e pacifica convicenza tra i popoli! loro hanno reso impossibile i diritti umani! e poi, tutti quelli che criticano Israele? non si dovrebbero lamentare se si riempiono di prostitute: mafia nigeriana, cannibali satanisti, lgbt, ecc.. e si riempiono anche di terrorismo islamico, infatti, quando gli Imam insegnano: che, il corano è una Parola Increata: poi non possono dire ai mussulmani:

"su fate i buoni: perché Islam è una religione di pace!" infatti Imam Erdogan si lui lo dice: ma poi, non ha successo: e pensa tutte le notti a come realizzare nuovamente tutt'impero ottomano!

proprio lui disse a me: "la Sicilia appartiene alla Turchia"






lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
KING UniusREI Agosto 19, 2019 alle 6:33 am Islamic Jihad says Israel’s latest terrorist intercept means war

worldisraelnews com/islamic-jihad-says-israels-latest-terrorist-intercept-means-war

for the human rights of Erdogan the sharia NAZI Empire Ottoman genocide? NATO CHINA RUSSIA UN EU? they have nothing to say about jihad!

in fact they all know that the Koran is an INCREATED Word that cannot be interpreted! Thus, we too should refer, to defend ourselves, to this legal and legitimate and portentous word of Allah-Manitù! also because the Palestinians feel besieged (too poor people)

and they can’t wait for their siege to be removed to go and slaughter all the Israelis: or to go and quickly find the “God Manitù, in the green prairies”


Bin SALMAN will have to answer to me personally, about his corrupt religion Bin SALMAN dovrà rispondere a me personalmente, circa la sua corrotta religione per i diritti umani di Erdogan l’ottomano NATO CINA RUSSIA ONU UE? loro non hanno niente da dire circa la jihad!

infatti sanno tutti che il Corano è una Parola INCREATA che non può essere interpretata!

Così, anche noi dovremmo fare riferimento, per difenderci, a questa legale e legittima e portentosa parola di Allah-Manitù! anche perché i Palestinesi si sentono assediati (poverini) e non vedono l’ora che il loro assedio sia rimosso per andare a sgozzare tutti gli israeliani: oppure per andare a trovare velocemente il

“Dio Manitù, nelle verdi praterie”

https://voxnews.info/2019/08/18/salvini-o-si-governa-o-si-vota-diretta-video/#comment-25511





lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Yes! all paranoids: religious jihad sharia maniacs: crazy serial murderers, slave trades dhimmis dalit goyims, contemptible dictators? they are almost all protected by #Putin and they develop ballistic missiles ... because like #Erdogan they know they are the scum of the scum: and they must arm themselves well! in effect, Putin the bolscevick Comunist crazy:

he tells everyone that his weapons are better, but then, he himself does not believe it to himself:

to this his statement fake affirmation: and of couse he wants to be defended by all bad contemptible ones, all togheter!!

Putin is just a cowardly scared rabbit Bolshevik

of Shit Putin is just a cowardly scared rabbit

Putin is just a cowardly scared rabbit bolscevico di Merda Putin è soltanto un codardo coniglio impaurito si!

tutti i paranoici: maniaci religiosi: assassini seriali pazzi, dittatori spregevoli? sono quasi tutti protetti da Putin e loro sviluppano missili balistici... perché come Erdogan sanno di essere la feccia della feccia: e si devono armare bene! in effetti, Putin dice a tutti che le sue armi sono migliori, ma poi, lui stesso non ci crede: a questa sua affermazione: e vuole farsi difendere dagli spregevoli!!





lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN 12 ore fa
Israel’s interior minister: Tlaib hates Israel more than she loves her grandmother

http://disq.us/t/3hksruc

all those who are caught up in an ideology (evolutionism) or dogmatic religion? they could never be intellectually honest! therefore it is not possible to find honesty in a: sodomite, communist Freemason or an Islamic one today!

tutti coloro che sono presi da una ideologia (evoluzionismo) o religione dogmatica? loro non potrebbero mai essere onesti intellettualmente! quindi non è possibile trovare onestà in un: sodomita, massone comunista o in un islamico oggi!





lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Lion Judah☦️ lorenzoJHWH • https://worldisraelnews.com/israels-interior-minister-tlaib-hates-israel-more-than-she-loves-her-grandmother/

Bin SALMAN] no true minister of God: he could use telepathy: because the supernatural everything: it is always IDOLATRIA! BUT this is really surprising: even a man in mortal sin: and full of demons like you, who spiritually would be impeded (if anyone man, and whatever woman, and whatever other, he reflects on my words? Then, of course he will understand all the rest of my underlying speech; made by me!) this is what you must understand:

1. I cannot take too much advantage of the patience and courage of these Israelis who are hosting me with so much risk of their safety!

2. nothing about: hypocritical, false, untruthful; selfish, unfair, factious, interested, partial exists in Unius REI, because in the purity of its ideals? he is purer than a diamond! at CONTRARY?

sure, I would certainly not have been able to pass through all the voodoo priests of CIA UK NWO NATO Dracula Sodoma Satan all voodoo supernatural superhumans that you fear so much: so much!


Bin SALMAN ] nessun vero ministro di Dio: potrebbe usare la telepatia:

perché il soprannaturale tutto: è sempre IDOLATRIA! MA questo è veramente sorprendente: anche un uomo in peccato mortale: e pieno di demoni come te, che spiritualmente lui ne sarebbe impedito ( se chiunque e comunque e qualunque riflette sulle mie parole?

poi, certo lui comprenderà tutto il resto del discorso sottinteso; da me!) tu è questo che tu devi capire:

1. io non posso troppo approfittare della pazienza e del coraggio di questi israeliani che mi ospitano con tanto rischio della loro incolumità!

2. nulla di: ipocrita, falso, menzognero; egoistico, ingiusto, fazioso, interessato, parziale esiste in Unius REI, perché nella purezza dei suoi ideali? lui è più puro di un diamante!

CONTRARIAMENTE? certo, io non avrei certo potuto attraversare indenne tutti i sacerdoti voodoo di satana della CIA i superuomini soprannaturali che tu tanto temi: così tanto!





lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
RIVLIN President ] [ you have no debt of gratitude with Rothschild! you see what he did to you with his NWO! https://worldisraelnews.com/netanyahu-under-fire-from-politicians-as-terror-attacks-rise/ non hai debiti di gratitudine con Rothschild! tu vedi cosa vi ha fatto con il suo NWO!





lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Netanyahu under fire from politicians as terror attacks rise

https://worldisraelnews.com/netanyahu-under-fire-from-politicians-as-terror-attacks-rise/#.XVl3PaPQC7o.twitter

there are no magic formulas against Palestinian terrorists of the international jihad Erdogan: as a definitive and effective solution there is only their JHWH the King why: I am not a Jew and I can hit hard!





lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN


Lion Judah☦️ lorenzoJHWH •

https://worldisraelnews.com/netanyahu-under-fire-from-politicians-as-terror-attacks-rise/

Bin SALMAN ] everyone knows I care about you! .. and in this my affection for you: no, there is no human logic: but this is only a divine logic! and no one could tell me that: I have use a delicate progression that lasted 13 years: to avoid any form of violence against your interests!

lo sanno tutti che io ci tengo a te!

.. e in questo affetto mio per te: no, non c'é una logica umana: ma questa è una logica soltanto divina! e nessuno potrebbe dirmi che: io non ho usato una delicata progressione che è durata 13 anni: per evitare qualsiasi forma di violenza contro i tuoi interessi!

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion universale-metafisico blogspot