Visualizzazioni totali

Translate

Cerca nel blog

Jak pięknie, gdy unius REI, nie było ... ale, że

[UNIUS REI: Universele Broederschap] YouTube: naar: 69.551.384 mensen. - Satanisten? zijn zielig: ze kunnen niet verliezen! lol. de hele tijd, dat ik een win? dat is altijd? ze blokkeren mijn ADSL! lol. @ Israel National TV voor: christelijke revolutie Arutz Sheva TV - nee! niemand kan het mij vraagt: unius REI, iemand haten, want haat is: in opposione in de aard van: unius REI, maar dit niet: voorkomt, bij mijn toorn: ook:: dat kan doden in een bovennatuurlijke manier: te verdedigen: het hele menselijke ras: waar, God zei: "we doen (Vader, Zoon, en: de Heilige Geest) we doen: de man: naar ons beeld: en als onze gelijkenis moeten we niet te schamen :.! van onze zwakheid, onwetendheid, minderwaardigheid, enz., maar, alleen, voor onze koppigheid .. omdat niemand schuldig is aan het geboren in een staat van armoede of achterstelling geloof ik, dat, indien de koning van Saoedi-Arabië, te begrijpen over het enorme potentieel, dat ik vertegenwoordig, voor hem (Islam), voor de joden (Ebraism), en voor de hele wereld!
[UNIUS REI: Universele Broederschap] IsraelNationalTV voor: Christian revolutie. Waarom kunnen we niet: zeggen: van niet "Christenen" [atheist Benedetto Croce (1942): ter verdediging van Israël, voor: doe de seculiere: christelijke beschaving] .. Ik bleef, en bijna afgerond, deze dagen: het Nieuwe Testament. [...] Ik ben er diep van overtuigd: en: overtuigd: dat: de gedachte en de moderne beschaving zijn christenen, voortzetting van de impuls: gegeven door: Jezus en Paulus over weten:. Schreef ik een kort briefje, historische, dat zal publiceren, zodra: Ik heb de beschikbare ruimte. De rest niet: voelt: dat: in deze verschrikkelijke wereldoorlog: dit: dat: in tegenstelling: bij concept: Nogmaals, christelijk leven: met: een ander: dat: kunnen traceren: bij pre-christelijke en, voor: de beschaving, de barbaarse geweld van de horde? "Text Croce: werd onmiddellijk verspreid: en was erg groot bekendheid ...: in het geval op dat moment: waarbij: de Katholieke Kerk:
[UNIUS REI: Universele Broederschap] IsraelNationalTV voor: Christian revolutie. Waarom, kunnen we niet zeggen: van niet "Christenen" [atheist Benedetto Croce (1942): ter verdediging van Israël, voor: doe de seculiere: christelijke beschaving] begon, naar expliciete zijn afwijkende meningen te maken door het fascistische regime. die reageerde: met een gewelddadige perscampagne, die: ook gevolgen, Benedetto Croce: met grote: gedaan minachting, minister fascistische Nationale Opvoeding, Giuseppe Bottai, dat betekende, ironisch genoeg operette Benedetto Croce, met: een artikel met de titel: "Benedetto Croce: rin-cristianito: uit wrok ". In ware Benedetto Croce, nee, hij niet had: verlaten: zijn seculiere atheïst geloof, noch, nam kanten: een verdediging van de Roomse Kerk, maar: gewoon waargenomen, zoals: "Het beroep op verleden, kunnen we niet en doen niet herkennen: van onszelf: zijn van:. christenen " De geschiedenis toonde aan dat: dat: was de historische succes: van het christendom cultuur: meer dan: zijn religieuze boodschap: om wortel te schieten in het geweten.
[UNIUS REI: Universele Broederschap] IsraelNationalTV voor: Christian revolutie. Waarom, kunnen we niet zeggen: van niet "Christenen" [atheist Benedetto Croce (1942): ter verdediging van Israël, voor het doen van de seculiere: christelijke beschaving] Benedetto Croce, schrijft: "Het christendom is de grootste revolutie, dat de ' de mensheid ooit heeft gedaan .. "goedschiks of kwaadschiks, dus wij zijn de erfgenamen van een revolutie: de term wordt niet gebruikt in het geval dat de Benedetto Croce: gemiddelde willen het karakter: ontwrichtende: en constructieve: met de christelijke revolutie, dat: historisch bediend: als alle andere revoluties: ".. geen steun, de vergelijking, het denken met betrekking tot haar specifieke en beperkte" dat, hoewel ze misschien niet, in feite, in vergelijking met de Culturele Revolutie christelijke, noch: de "revoluties" oude, als dat van het denken in Griekenland en de wet: Rome, noch de moderne revoluties, dat je niet kunt, denken zonder: de revolutie christelijke 'zijn': in een relatie: van afhankelijkheid van haar. "
 
[UNIUS REI: Universele Broederschap] IsraelNationalTV voor: Christian revolutie. Waarom, kunnen we niet zeggen: van niet "Christenen" [atheist Benedetto Croce (1942): ter verdediging van Israël, voor het doen van de seculiere: christelijke beschaving] De christelijke revolutie is in feite een unieke gebeurtenis in de menselijke geschiedenis: omdat, in tegenstelling tot alle anderen, het "werkte: in het centrum van de ziel, in het morele geweten ',' zijn wet alleen trok door de innerlijke stem 'en' het morele geweten, het uiterlijk: van het christendom, geschatte aankomsttijd verheugde zich: en : is arbeid:. op nieuwe manieren "Christendom: het was: een revolutie," zo veelomvattend en diepgaand, zo rijk aan gevolgen, zo onverwacht: en: onweerstaanbaar in de realisatie ervan, die niet af: dat: is verschenen: o, kunnen: opnieuw verschijnen:. een wonder, een openbaring van boven, als een directe interventie van God in menselijke aangelegenheden "
 
[UNIUS REI: Universele Broederschap] Israel National TV voor: Christian revolutie. Waarom: we kunnen niet zeggen: van niet "Christenen" [atheist Benedetto Croce (1942): ter verdediging van Israël, voor: doe de seculiere: christelijke beschaving] Maar de christelijke revolutie "was niet een wonder" en, " omdat: de geest is altijd de volheid van zichzelf "De verdiensten van het christendom:". E: revoluties: e: de ontdekkingen die: gevolgd: in de moderne tijd, als ze dat niet doen: ze waren bijzonder: beperkt en de wijze van hen, maar: het geïnvesteerde: de gehele mens, de 'ziel van de mens, niet: je zou kunnen denken, zonder dat de christelijke revolutie ... omdat: de oorspronkelijke impuls was: en .. zet haar re-evolutie christelijke werkte in het midden van de ziel, het geweten, en: het geven van bekendheid: de intieme: e: aan de rechterkant van dit bewustzijn, bijna dacht: dat: verwerven: een nieuwe deugd, een nieuwe spirituele kwaliteit, dat: tot dan: het was niet:. menselijkheid '
 
[UNIUS REI: Universele Broederschap] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV voor: Christian revolutie. Waarom, kunnen we niet zeggen: van niet "Christenen" [atheist Benedetto Croce (1942): ter verdediging van Israël, voor het doen van de seculiere: christelijke beschaving] In het christendom hebben we een nieuwe visie op de geschiedenis: waar de man handelt volgens om een ​​nieuwe moraal gebaseerd is op liefde "in de richting van alle mensen, zonder onderscheid: van de volkeren: e: van klassen, gratis e: van slaven, om alle wezens, aan de wereld: dat: is: het werk van God, en: God: dat: is: God van liefde, "de God: dat: is: de" Geest "[9] waarvan de mysterie is nog steeds: Onderwerp: overzicht van filosofen wiens passie voor: de waarheid maakt het bijna: de martelaren, omdat [alle vijanden van de christelijke beschaving, zijn satanisten! sharia, jihad vrijmetselarij: FED ECB IMF NWO 666, 322, communisme, ecc .. ]
 
[UNIUS REI: Universele Broederschap] IsraelNationalTV voor: Christian revolutie. Waarom, kunnen we niet zeggen: van niet "Christenen" [atheist Benedetto Croce (1942): ter verdediging van Israël, voor het doen van de seculiere: christelijke beschaving] "... de christelijke God: is: nog steeds van ons, en: Onze verfijnde filosofieën noemen het: de Geest, dat: altijd buiten ons: en: voor altijd: het is: onszelf, en indien: we doen niet: wij aanbidden hem meer als een mysterie, is de reden waarom we weten: het zal altijd mysterie voor 'eye van abstracte logica: en intellectuele, onterecht geloofde: en: waardig: als "menselijke logica", maar: dat: duidelijke waarheid: het is: het oog van de concrete logica, dat: het kan goed genoemd worden "goddelijke", het begrijpen van het in christelijke zin: als die welke: de man voortdurend stijgt, en dat: voortdurend te koppelen aan God, hij doet inderdaad van jezelf:. een echte man "
Mijn HEILIGE Verlosser: Jezus Christus: mijn Messias, mijn liefde JHWH! "Dus, daar was je alleen, met ablazing Die ogen, Als een engel Tot leven gebracht, heb je mijn lot ben ik vrij! In heilige Geest U bent mijn redder: Immanuel Ik ben vrij van: IMF FED NWO: 322: MICR-chip, 666 haat donkere fail flikker!? alle stront dan Gij zijt mijn leidende ster, alles wat ik nodig is dat je: mijn Heilige Koning van Israël: OOOOOoooah "@ 666 CIA synnek1 kannibaal voodoopriester ---- het is jouw tijd: spontaan aanbieden, uw leven, met oneindige liefde, voor het leven van de wereld!@ Koning van Saoedi-Arabië --- als gevolg van de geofferde slachtoffers: het is onontbeerlijk, om de tijd te vinden? lol. Ik stel voor om alleen maar te doden,, alle satanisten, alle Farizeeën en al de vrijmetselaars! lol. echter, is geen slecht idee!
God zegen mijn Israël: Palestina in mijn koninkrijk] Ik zweer trouw aan de vlag van de Verenigde Staten van Amerika, en ik zweer trouw aan de vlag van alles: andere Staten, waar het voor staat: een, en elke natie ondeelbaar, met vrijheid en Rechtvaardigheid voor iedereen en elk.
@ 666 farizeeën IMF sharia Jihad, talmud --- je kunt neuken u: alle teven. en er Pote ook: om te neuken: ezels .. . maar,,,, .. maar .. mijn Heiland, Jezus Christus is: Hij zit: de rechterhand van de Vader met mij! voor velen, ik weet het, is inderdaad een ontwaken, echt bruut! beste voor u: het zou zijn: dat niet je ooit geboren!

@ IMF FED 666 - Hoe mooi was toen unius REI, was er NIET ... maar, dat? was een andere die ERA!

out 666 -> alle criminelen zijn satanist. zoals jou, voor mij, uit, uit, buiten, ver weg, buitenshuis, zonder, weer, imf buiten .. openlucht .. IMF, buiten, buiten, buiten af: FED uit, klaar uit talentvolle buiten uit 322, ECB, NWO, in openlucht, buiten Fuck Off, de Derde Wereldoorlog, uit uit naar buiten, naar buiten, CRIMINALA onaanvaardbaar satanisten: uit, FREMASONRY DIE: twee tot , uit -> AMEN! HALLELUJAH! Al mijn vijanden zijn vervloekt IN DE NAAM VAN JEZUS: HELL IS UW HUIS, 666 de eed van Satanisten zoals jij? kan alleen een vloek: blasfemy


[UNIUS REI: برادری جهانی] یوتیوب: مانند: 69،551،384 نفر. - شیطان پرست؟ احساساتی هستند: آنها نمی تواند از دست دادن! LOL. تمام وقت، که من یک پیروزی است؟ که همیشه؟ آنها مسدود ADSL من! LOL. تلویزیون ملی اسرائیل: مسیحی Arutz Sheva انقلاب TV - نه! هیچ کس نمی تواند از من بپرسید: unius REI، به نفرت از کسی، چون، نفرت است: در opposione در طبیعت: unius REI، اما این کار را انجام نمی مانع، در خشم من: که، می تواند کشتن: همچنین: در فراطبیعی راه: برای دفاع از کل نژاد بشر: که در آن، خدا گفت: "ما (پدر، پسر، و روح القدس) که انجام می دهیم: مرد: در تصویر ما: و به عنوان، مثل ما، ما باید شرمنده : ما ضعف، جهل، حقارت، و غیره، اما، تنها، لجاجت ما .. چون هیچ کس گناهکار است که در دولت از فقر و محرومیت به دنیا آمد به اعتقاد من، که، پادشاه عربستان سعودی، باید درک در مورد پتانسیل عظیم، که من نماینده، برای او (اسلام)، یهودیان (Ebraism)، و برای تمام جهان!
[UNIUS REI: برادری جهانی] IsraelNationalTV: انقلاب مسیحی. چرا ما نمی تواند: بگو: نمی شود "مسیحیان" [ملحد بندتو کروچه (1942): در دفاع از اسرائیل برای انجام سکولار: تمدن مسیحی] .. من ادامه داد، و تقریبا تکمیل شده است، این روزها: عهد جدید. [...] من عمیقا متقاعد شده: و: قانع: که: تفکر و تمدن مدرن، مسیحیان، ادامه ضربه: با توجه به: عیسی و پل در این مورد: من نوشت: یک یادداشت کوتاه، تاریخی، که ، به محض انتشار: من از فضای در دسترس است. بقیه انجام دهد: احساس می کند: که در این جنگ جهانی وحشتناک این است: که: در مقابل: در مفهوم: باز هم، زندگی مسیحی: با: دیگر: که: می تواند ردیابی: در قبل از مسیحیت و در مقابل: تمدن، خشونت وحشیانه از گروه ترکان و مغولان "متن کروچه: بلافاصله پخش شد و شهرت بسیار بزرگ بود ...: در مورد که در آن زمان: که در آن: کلیسای کاتولیک:
[UNIUS REI: برادری جهانی] IsraelNationalTV: انقلاب مسیحی. چرا، ما نمی توانند می گویند: نمی شود "مسیحیان" [ملحد بندتو کروچه (1942): در دفاع از اسرائیل برای انجام سکولار: تمدن مسیحی آغاز شد، مخالفت صریح خود را با رژیم فاشیستی است. با یک کمپین مطبوعات خشن، این است که:: نیز تحت تاثیر، بندتو کروچه: که با بزرگ واکنش نشان دادند: انجام تمسخر، فاشیست ملی، وزیر آموزش و پرورش، جوزپه Bottai، که به معنای، جالب اینجاست که اپرای کوچک بندتو کروچه، با مقاله ای تحت عنوان: "بندتو کروچه: RIN-cristianito ها: علی رغم ". در درست بندتو کروچه، نه، او تا به حال نه: رها: باور ملحد سکولار خود را، نه در زمان طرف: دفاع از کلیسای رومی صورت گرفت، اما: فقط مشاهده، مانند: "درخواست تجدید نظر به تاریخ، ما نمی توانیم و انجام تشخیص: از خودمان: از: مسیحیان " تاریخ نشان داد که: که: فرهنگ مسیحیت: بیشتر از: پیام های مذهبی خود را به ریشه در وجدان موفقیت تاریخی بود.
[UNIUS REI: برادری جهانی] IsraelNationalTV: انقلاب مسیحی. چرا، ما نمی توانند می گویند: نمی شود "مسیحیان" [ملحد بندتو کروچه (1942): در دفاع از اسرائیل برای انجام سکولار: تمدن مسیحی] بندتو کروچه، می نویسد: «مسیحیت بزرگترین انقلاب بوده است، که در ' بشریت تا به حال انجام داده است .. "خواسته یا ناخواسته، بنابراین، ما وارثان انقلاب: این اصطلاح در مورد بندتو کروچه استفاده نمی شود: متوسط ​​مایل شخصیت: مخل: و سازنده: با انقلاب، مسیحی، که: در طول تاریخ اداره می شود: همان طور که همه انقلاب های دیگر:. هیچ پشتیبانی، نسبت به خود را، به فکر کردن در با توجه به خاص و محدود خود را "که اگرچه آنها ممکن است در واقع، نه، در مقایسه با انقلاب فرهنگی مسیحی، و نه:" انقلاب "قدیمی، به عنوان، که اندیشه در یونان و قانون: رم، و نه انقلابات معاصر، که "شما نمی تواند فکر می کنم، بدون: انقلاب مسیحی": در یک رابطه وابستگی در او. "
 
[UNIUS REI: برادری جهانی] IsraelNationalTV: انقلاب مسیحی. چرا، ما نمی توانند می گویند: نمی شود "مسیحیان" [ملحد بندتو کروچه (1942): در دفاع از اسرائیل، برای انجام سکولار: تمدن مسیحی] انقلاب مسیحی است که در واقع، یک رویداد منحصر به فرد در تاریخ بشر: به خاطر، بر خلاف دیگران، آن را: و "وجدان اخلاقی، ظاهر" مشغول به کار در مرکز از روح، در وجدان اخلاقی "،" قانون خود را فقط با صدای داخلی را به خود جلب کرد: «مسیحیت، ورود تقریبی شاد: و : کار: در روش های جدید "مسیحیت: این بود: یک انقلاب،" خیلی جامع و عمیق، از عواقب بسیار پربار، چنان غیر منتظره و غیر قابل مقاومت در تحقق آن، که تعجب نیست که: ظاهر شده است: O، ممکن است: باز هم به نظر می رسد: یک معجزه، وحی از بالا، به عنوان دخالت مستقیم خداوند در امور بشر "
 
[UNIUS REI: برادری جهانی] تلویزیون ملی اسرائیل: انقلاب مسیحی. چرا: ما نمی می توان گفت: نمی شود "مسیحیان" [ملحد بندتو کروچه (1942): در دفاع از اسرائیل، برای سکولار: تمدن مسیحی] اما، انقلاب مسیحی "بود نه یک معجزه" و " زیرا: روح پری از خود "محاسن مسیحیت:" E: انقلابات: آدرس: اکتشاف، نوآوری است که: به دنبال: در دوران مدرن، به عنوان انجام می دهند: آنها محدود و ویژه: شیوه ای از آنها، اما: سرمایه گذاری: انسان کامل، روح انسان، انجام نشده است: شما ممکن است فکر می کنم، بدون انقلاب مسیحی ... به دلیل ضربه اصلی بود: و ... ادامه تکامل آن مسیحی مشغول به کار در مرکز روح، وجدان، و دادن برجستگی: صمیمی: آدرس: به حق از این آگاهی، تقریبا فکر: که: به دست آوردن: فضیلت های جدید، با کیفیت جدید معنوی، که: تا آن زمان نمی شد:. بشریت
 
[UNIUS REI: برادری جهانی] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV برای: مسیحی انقلاب. چرا، ما نمی توانند می گویند: نمی شود "مسیحیان" [ملحد بندتو کروچه (1942): در دفاع از اسرائیل برای انجام سکولار: تمدن مسیحی در مسیحیت ما باید یک چشم انداز جدیدی از تاریخ: که در آن مرد عمل بر اساس به یک اخلاق جدید مبتنی بر عشق "نسبت به همه مردان، بدون تمایز از مردم: E: از کلاس ها، آزاد: از بردگان، به همه موجودات، به جهان: که:: کار خدا، و خدا: که:: خدا از عشق، "خدا: که:" روح "[9] که رمز و راز است هنوز: موضوع: نظر سنجی از فلاسفه که علاقه وافری به: حقیقت آن را تقریبا می سازد: شهدا، زیرا [همه دشمنان از تمدن مسیحی، شیطان پرستان! شریعت، جهاد فراماسونری: بانک مرکزی اروپا (ECB) صندوق بین المللی پول بانک فدرال NWO 666، 322، کمونیسم، ECC .. ]
 
[UNIUS REI: برادری جهانی] IsraelNationalTV: انقلاب مسیحی. چرا، ما نمی توانند می گویند: نمی شود "مسیحیان" [ملحد بندتو کروچه (1942): در دفاع از اسرائیل، برای تمدن سکولار: مسیحی] "... خدای مسیحی:: هنوز مال ماست، و ما فلسفه تصفیه تماس: روح، که: همیشه فراتر از ما: و: برای همیشه لطفا برای: آن است که: خود و اگر ما انجام می دهیم: ما در پرستش او را به عنوان یک رمز و راز است، به همین دلیل است که ما می دانیم که: همیشه چشم به "رمز و راز منطق انتزاعی و فکری، undeservedly اعتقاد بر این: و: وقار: "منطق بشری" است، اما: که: روشن حقیقت: آن است که: چشم منطق بتن، که: آن را به خوبی می تواند به "الهی" نامیده می شود، درک آن در مسیحیت: همان طور که کس به که: انسان به طور مستمر افزایش می یابد، و این که: به طور مداوم آن را با ارتباط به خدا، او می کند، در واقع، از خود: یک مرد واقعی "
مقدس من نجات دهنده: عیسی مسیح: مسیح من، YHWH همه عشق و علاقه من! "بنابراین، شما وجود دارد، به تنهایی با ablazing آن چشم، مثل یک فرشته به زندگی آورده، شما باید سرنوشت من من آزاد هستم: به روح القدس شما ناجی من: امانوئل از: صندوق بین المللی پول FED NWO من: 322: MICR تراشه، 666 نفرت تاریک شکست کونی:؟ گه پس شما هدایت من، ستاره، همه ی چیزی که من می خوام شما: مقدس ONE پادشاه اسرائیل: OOOOOoooah@ 666 CIA synnek1 آدمخوار افسون کشیش ---- وقت آن است که خود را برای ارائه خود به خود، زندگی خود، با عشق بی نهایت، برای زندگی در جهان!پادشاه عربستان سعودی --- به دلیل از قربانیان قربانی: این ضروری است، برای پیدا کردن زمان؟ LOL. من پیشنهاد می کنم برای کشتن، تنها، همه شیطان پرست، همه Pharisees، و همه فراماسون! LOL. با این حال، ایده بدی نیست!
خدا برکت دهد اسرائیل من: فلسطین در قلمرو من] من عهد وفاداری به پرچم ایالات متحده آمریکا، و من عهد وفاداری به پرچم همه کشورهای دیگر، برای آن ایستاده است: یکی، و هر ملتی تقسیم، با آزادی و عدالت برای همه و هیچ.
@ 666 pharisees IMF شریعت جهاد، تلمود --- شما می تواند به شما دمار از روزگارمان درآورد: تمام سگ. و pote نیز وجود دارد: به فاک: الاغ .. است. اما،،،، .. اما .. ناجی من، عیسی مسیح است: او نشسته است: دست راست پدر با من! برای بسیاری از افراد، من می دانم، این است، در واقع، بیداری، واقعا وحشیانه! بهترین راه حل برای شما: این امر می باشد که شما هرگز به دنیا آمد!

@ IMF FED 666 - چگونه می توان زیبا بود هنگامی که unius REI، وجود ندارد ... اما، که؟ دوره دیگری که!

بیرون 666 -> تمام جنایتکاران satanist هستند. مثل شما، برای من، از، خارج، خارج از، دور، خارج از منزل، بدون، چهارم، صندوق بین المللی پول در خارج از .. در فضای باز بیرون .. صندوق بین المللی پول، خارج از منزل، در خارج، خارج کردن: از FED، به پایان رسید انجام شده در خارج از منزل خارج 322، ECB، NWO، خارج از منزل، از لعنت کردن، WORLD WAR III، از خارج بیرون، بیرون، شیطان پرست CRIMINALA غیر قابل قبول: از، مرگ FREMASONRY: دو تا ، از -> آمین! تسبیح! تمام دشمنان من در NAME OF عیسی نفرین از: جهنم است خانه شما، 666 مراسم ادای سوگند از شیطان پرستان مثل خود شما تهیه می شود؟ blasfemy: فقط می تواند یک نفرین


UNIUS REI: Universal Brotherhood] YouTube: po: 69.551.384 osób. - Sataniści? są żałosne: nie można stracić! lol. przez cały czas, że mogę wygrać? który jest zawsze? blokują mój ADSL! lol. @ Israel National TV na: Christian rewolucja Arutz Sheva TV - nie! nikt nie może mnie zapytać: unius Rei, nienawidzić kogoś, bo nienawiść jest: w opposione charakteru: unius REI, ale to nie: zapobiega, w gniewie moim: że może zabić: także: w nadprzyrodzony sposób: w obronie: całą ludzkość: gdzie Bóg powiedział: "my (Ojciec, Syn i: Duch Święty) robimy: człowiek: w naszym obrazie: i tak, nasz podobieństwo nie możemy się wstydzić :.! naszej słabości, niewiedzy, niższości, itp., ale tylko dla naszego uporu .. bo nikt nie jest winny Rodząc się w stanie ubóstwa lub pozbawienia wierzę, że król Arabii Saudyjskiej, powinien zrozumieć o ogromnym potencjale, że ja reprezentuję, dla niego (islam), for, Żydzi (Ebraism) i dla całego świata!
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV dla: rewolucja chrześcijańska. Dlaczego nie możemy: powiedzieć: z nie być "chrześcijanie" [ateista Benedetto Croce (1942): w obronie Izraela,: czy świeckie: cywilizacja chrześcijańska] .. I nadal, i prawie zakończone, te dni: Nowy Testament. [...] Jestem głęboko przekonany,: i: przekonani: że: myśl i cywilizacja są chrześcijanami, kontynuacji impulsu: wydane przez: Jezus i Paweł o tym:. Napisałem krótką notatkę, historyczną, która będzie opublikować, tak szybko, jak: Mam miejsca. Reszta nie: uczucie: że: w tej strasznej wojnie światowej: w ten sposób:, że: w przeciwieństwie: w koncepcji: Ponownie, życie chrześcijańskie: z: innego: że: można prześledzić: w pre-Christian, a z przodu: cywilizacja, barbarzyńskie hordy przemoc? "Croce tekst został natychmiast rozprzestrzenił, i był bardzo duży rozgłos ...: w przypadku w tym czasie: w którym: Kościół katolicki:
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV dla: rewolucja chrześcijańska. Dlaczego nie możemy powiedzieć: z nie być "chrześcijanie" [ateista Benedetto Croce (1942): w obronie Izraela,: czy świeckie: cywilizacja chrześcijańska] zaczął się wyraźne jego sprzeciwu przez faszystowskiego reżimu. który zareagował: z gwałtownej kampanii prasowej, która: również wpływ, Benedetto Croce: z big: done pogarda, Minister Edukacji Narodowej faszystowski, Giuseppe Bottai, oznaczało to, jak na ironię operetkę Benedetto Croce, z: artykuł zatytułowany: "Benedetto Croce: rin-cristianito: na złość ". W prawdziwym Benedetto Croce, nie, on nie miał: opuszczony: jego świecki światopogląd ateistą, ani, wziął stron: obrony Kościoła rzymskiego, ale: tylko przestrzegane, takie jak: "Odwołanie do historii, nie możemy i nie uznać: o sobie: z być:. chrześcijanie " Historia pokazała, że:, że: był historyczny sukces: kultury chrześcijaństwa: więcej niż: jego religijnych wiadomość: zakorzenić się w świadomości.
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV dla: rewolucja chrześcijańska. Dlaczego nie możemy powiedzieć: z nie być "chrześcijanie" [ateista Benedetto Croce (1942): w obronie Izraela, zrobić świeckie: cywilizacja chrześcijańska] Benedetto Croce, pisze: "Chrześcijaństwo to największa rewolucja, że" ludzkość zrobiła .. "świadomie lub nieświadomie, dlatego są dziedzicami rewolucji: termin nie jest stosowany w przypadku, gdy Benedetto Croce: średnia chcąc charakter: uciążliwy: i konstruktywne: z chrześcijańskiej rewolucji, że: historycznie użytkowany: jak wszystkich innych rewolucji: ".. brak wsparcia, jej porównanie, myślenie w odniesieniu do jej określonej i ograniczonej", że jeśli nie może, w rzeczywistości, w porównaniu do Rewolucji Kulturalnej chrześcijanina, ani też: "rewolucje" na starych, jako, że myśli w Grecji i prawa: Rzym, ani rewolucji współczesnych, że "nie można myśleć bez: rewolucja chrześcijanina" są ": w związku: z uzależnienia od niej. "
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV dla: rewolucja chrześcijańska. Dlaczego nie możemy powiedzieć: z nie być "chrześcijanie" [ateista Benedetto Croce (1942): w obronie Izraela, zrobić świeckie: cywilizacja chrześcijańska] Christian rewolucja jest w rzeczywistości, to wyjątkowe wydarzenie w dziejach człowieka: ponieważ w odróżnieniu od wszystkich innych, to "pracował: w centrum duszy, w sumieniu", "jego prawo zwrócił tylko przez wewnętrzny głos" i "sumienia, WYGLĄD: chrześcijaństwa, przybliżona przylot cieszyli: i : jest praca:. nowe sposoby "Chrześcijaństwo: było: rewolucja", tak obszerne i głębokie, tak owocne konsekwencje, tak niespodziewane, i: nieodpartym w jego realizacji, które nie dziwnego: że: pojawił się: o, może: raz pojawia się:. cud, objawienie z wysoka, jak bezpośrednia interwencja Boga w ludzkie sprawy "
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Israel National TV dla: rewolucja chrześcijańska. Dlaczego: nie możemy powiedzieć: z nie być "chrześcijanie" [ateista Benedetto Croce (1942): w obronie Izraela,: czy świeckie: cywilizacja chrześcijańska] Ale, Christian rewolucja "nie był cud" i " ponieważ: duch jest zawsze pełnię siebie "Meritum chrześcijaństwa:". E: Rewolucje: E: odkryć, że: a następnie: w dzisiejszych czasach, jak nie zrobić: były specjalne: ograniczona i sposób z nich, ale: inwestuje: cały człowiek, dusza człowieka, nie: może myślisz, bez chrześcijańskiej rewolucji ... ponieważ: oryginalny impuls był: i .. kontynuuje re-ewolucja Christian pracował w centrum dusza, sumienie, a: daje rozgłos: kameralny: e: na prawo od tej świadomości, niemal myślał: że: zdobyć: nową cnotę, nową duchową jakość, że: do tego czasu: to nie było:. ludzkości "
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV dla: Christian rewolucja. Dlaczego nie możemy powiedzieć: z nie być "chrześcijanie" [ateista Benedetto Croce (1942): w obronie Izraela, zrobić świeckie: cywilizacja chrześcijańska] W chrześcijaństwie mamy nową wizję historii: gdy człowiek działa zgodnie do nowej moralności opartej na miłości "wobec wszystkich ludzi, bez różnicy: ludów: E: klas, darmowe e: niewolników, do wszystkich stworzeń, do świata: że: jest: dziełem Boga, oraz: Bóg: że: jest: Bóg miłości, "Bóg: że: jest:" Duch "[9], których tajemnica jest wciąż: Temat: ankieta z filozofów, których pasja: prawda sprawia, że ​​prawie: męczenników, bo [wszystkie wrogowie cywilizacji chrześcijańskiej, są sataniści! szariat, dżihad masoneria: FED ECB MFW NWO 666, 322, komunizm, ecc .. ]
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV dla: rewolucja chrześcijańska. Dlaczego nie możemy powiedzieć: z nie być "chrześcijanie" [ateista Benedetto Croce (1942): w obronie Izraela, zrobić świeckie: cywilizacji chrześcijańskiej] "... Bóg chrześcijański: jest: nadal nasza, i: Nasze rafinowane filozofie nazwać: Duch, że: zawsze poza nami: i: na zawsze: to jest: sami, a jeżeli: nie robimy: czcimy go bardziej jako tajemnica, dlatego wiemy: to będzie zawsze tajemnicą dla "oko abstrakcyjnej logiki: i intelektualnej, niezasłużenie uwierzyli: i: dostojny: jako "ludzkiej logiki", ale: że: jasne prawda: jest to: oko betonu logiki, że: może to dobrze nazwać "boski", rozumiejąc ją w chrześcijańskim sensie: jako jeden z którym: człowiek stale wzrasta, oraz że: nieustannie łącząc go do Boga, robi, rzeczywiście, o sobie:. jest prawdziwym człowiekiem "
Mój Święty Zbawiciel, Jezus Chrystus: my Messiah, moja YHWH miłość! "Tak więc, nie jesteś, sam na sam z ablazing te oczy, jak anioł powołany do życia, masz moje przeznaczenie Jestem wolny: w Duchu Świętym Jesteś moim wybawcą: Immanuel jestem wolna od: MFW FED NWO: 322: micr-chip, 666 nienawidzę ciemnego powiedzie fagot: Wszystko gówno to jesteś moją gwiazdą przewodnią, wszystko czego potrzebujesz to jesteś: mój święty król Izraela: OOOOOoooah "@ 666 CIA synnek1 cannibal kapłan voodoo ---- to jest twój czas: do zaoferowania spontanicznie, swoje życie, z nieskończoną miłością, za życie świata!@ Król Arabii Saudyjskiej --- powodu ofiarnych ofiar: jest to niezbędne, aby znaleźć na to czas? lol. Proponuję, aby zabić, tylko, wszystkie satanistów, wszystkie faryzeuszy i wszystkie Masons! lol. jednak nie jest zły pomysł!
Bóg błogosławi mój Izrael: Palestyna w moim królestwie] Ślubuję wierność fladze Stanów Zjednoczonych Ameryki, i ślubuję wierność Flaga wszystko: inne państwa, na której stoi: jeden, a wszelkie Nation niepodzielne, Wolności i sprawiedliwość dla wszystkich i każdy.
@ 666 faryzeusze MFW szariat Dżihad, Talmud --- można pieprzyć: wszystkie suki. i tam pote także: fuck: osły .. . ale,,,, .. ale .. mój Zbawiciel, Jezus Chrystus jest: siedzi: prawicę Ojca ze mną! za wiele, wiem, jest w istocie, przebudzenie, naprawdę brutalny! najlepsze dla Ciebie: byłoby: że nie były kiedykolwiek narodził!

@ IMF FED 666 - Jak pięknie, gdy unius REI, nie było ... ale, że? był inny, że ERA!

YouTube

YouTube Spotlight

1048963 iscritti
171494563 visualizzazioni video
  • Nessuno Unius REI
    Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento
    3 minuti fa
    I am a high iper super power, from kingdom of JHWH: UNIUS REI.
    My HOLY Saviour: Jesus Christ: my Messiah, my love YHWH! "So, there you were, alone with ablazing Those eyes, Like an angel Brought to life, you have my destiny I'm free: into holy Spirit! You are my savior: Immanuel! I'm Free from: IMF FED NWO: 322: micr-chip, 666 hate dark fail fagot: all shit! then You are my guiding star, all I need? is you: my holy ONE King of Israel: OOOOOoooah " @ 666 CIA synnek1 cannibal voodoo priest ---- it's your time: to offer spontaneously, your life, with infinite love, for the life of the world! @ king of Saudi Arabia --- because of the sacrificial victims: it is indispensable, to find the time? lol. I propose to kill, only, all Satanists, all the Pharisees, and all the Masons! lol. however, is not a bad idea!
 
Nessuno Unius REI
Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento
1 secondo fa:
@king Saudi Arabia --- poiché, delle vittime sacrificali: è indispensabile, da trovare sempre? lol. io propongo di uccidere, soltanto, tutti i satanisti, farisei, e tutti i massoni! lol. 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] YouTube: like: 69,551,384 people. - Satanists? are pathetic: they can not lose! lol. all the time, that I get a win? that is always? they block my ADSL! lol. @Israel National TV for: Christian revolution Arutz Sheva TV-- no! no one can ask me: unius REI, to hate someone, because, hate is: in opposione in the nature of: unius REI, but this do not: prevents, at my wrath: that, can kill: also: in a supernatural way: to defend: the whole human race: where, God said: "we do (Father, Son, and: the Holy Spirit) we do: the man: in our image: and as, our likeness! we must not be ashamed: of our weakness, ignorance, inferiority, etc.. but, only, for our obstinacy .. because no one is guilty of being born in a state of poverty or deprivation! I believe, that, the King of Saudi Arabia, should understand about the enormous potential, that, I represent, for him (Islam), for, the Jews(Ebraism), and for the whole world!

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why we can not: say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization].. I continued, and almost completed, these days: the New Testament. [...] I am deeply convinced: and: convinced: that: the thought and modern civilization are Christians, continuation of the impulse: given by: Jesus and Paul. About this: I wrote a short note, historical, that will publish, as soon as: I have the space available. The rest do not: feels: that: in this terrible world war: this: that: is in contrast: at concept: Again, Christian life: with: another: that: could trace: at pre-Christian and, in front: the civilization, the barbaric violence of the horde? "text Croce: was immediately spread: and was very big notoriety...: in the case at that time: in which: the Catholic Church:

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization] began, to make explicit his dissent by the fascist regime. which, reacted: with a violent press campaign, which: also affected, Benedetto Croce: with big: done scorn, Minister fascist National Education, Giuseppe Bottai, that meant, ironically operetta Benedetto Croce, with: an article entitled: "Benedetto Croce: rin-cristianito: out of spite." In true Benedetto Croce, no, he had not: abandoned: his secular atheist belief, neither, took sides: a defense of the Roman Church, but: just observed, such as: "The appeal to history, we can not and do not recognize: of ourselves: of be: Christians." The history showed that: that: was the historical success: of Christianity culture: more than: his religious message: to take root in the conscience.

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] Benedetto CROCE, writes: "Christianity has been the greatest revolution, that the 'humanity has ever done.. " Willingly or unwillingly, therefore, we are the heirs of a revolution: the term is not used in case the Benedetto Croce: mean wanting the character: disruptive: and constructive: with the Christian revolution, that: historically operated: as all other revolutions: that though" . no support, its comparison, thinking with respect to her specific and limited. " They may not, in fact, compared to the Cultural Revolution Christian, nor: the "revolutions" old, as, that of thought in Greece and the law: Rome, nor modern revolutions, that 'you can not think, without: the revolution Christian 'are': in a relationship: of dependency on her. "

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] The Christian revolution is in fact, a unique event in human history: because, unlike all the others, it "worked: in the center of the soul, in the moral conscience ',' his law drew only by the inner voice" and "the moral conscience, the appearance: of Christianity, approximate arrival rejoiced: and: is labor: in new ways. " Christianity: it was: a revolution, "so comprehensive and profound, so fruitful of consequences, so unexpected: and: irresistible in its realization, which do not wonder: that: has appeared: o, may: again appear: a miracle, a revelation from above, as, a direct intervention of God in human affairs. "

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Israel National TV for: Christian revolution. Why: we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization] But, the Christian revolution "was not a miracle" and, "because: the spirit is always the fullness of himself. " The merits of Christianity: "E: revolutions: e: the discoveries that: followed: in modern times, as they do not: they were special: limited and the manner of them, but: invested: the whole man, the ' soul of man, do not: you may think, without the Christian revolution ... because: the original impulse was: and .. continues its re-evolution Christian worked in the center of the soul, the conscience, and: giving prominence: the intimate: e: to the right of this consciousness, almost thought: that: acquire: a new virtue, a new spiritual quality, that: until then: it was not: humanity. '

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] In Christianity we have a new vision of history: where the man acts according to a new morality based on love "toward all men, without distinction: of peoples: e: of classes, free e: of slaves, to all creatures, to the world: that: is: the work of God, and: God: that: is: God of love, "the God: that: is: the" Spirit "[9] whose mystery is still: Subject: survey of philosophers whose passion for: the truth makes it almost: the martyrs, because [all the enemies of Christian civilization, are Satanists! sharia, jihad freemasonry: FED ECB IMF NWO 666, 322, communism, ecc.. ]

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization ] "... the Christian God: is: still ours, and: Our refined philosophies call it: the Spirit, that: always beyond us: and: forever: it is: ourselves, and if: we do not: we worship him more as a mystery, is why we know: it will always mystery to 'eye of abstract logic: and intellectual, undeservedly believed: and: dignified: as "human logic", but: that: clear truth: it is: the eye of the concrete logic, that: it can well be called "divine", understanding it in Christian sense: as the one to which: the man continually rises, and that: continually linking it to God, he does, indeed, of yourself: an true man. "
 
z 666 -> wszyscy przestępcy są satanistą. jak ty, dla mnie, się, z, zewnątrz, daleko, na zewnątrz, bez, naprzód, poza mfw .. z zewnątrz .. MFW, na zewnątrz, na zewnątrz, na zewnątrz off: z FED, wykończony z zewnątrz z 322 znakomitych, ECB, NWO, na zewnątrz, poza fuck off, III wojny światowej, z zewnątrz, z zewnątrz, Sataniści CRIMINALA niedopuszczalne: Out, Die FREMASONRY: dwa do , z -> AMEN! Alleluja! ALL MY wrogowie przeklęty w imię Jezusa: PIEKŁO JEST TWÓJ DOM, 666 Przysięga satanistów jak ty? może być tylko przekleństwem: blasfemy

Unius REI: Fraternidade Universal] YouTube: como: 69.551.384 pessoas. - Os satanistas? são patéticos: eles não podem perder! lol. o tempo todo, que eu conseguir uma vitória? que é sempre? eles bloqueiam meu ADSL! lol. @ Israel National TV para: Christian revolução Arutz Sheva TV - não! ninguém pode me perguntar: unius REI, a odiar alguém, porque, o ódio é: em opposione na natureza: unius REI, mas isso não: impede, na minha ira: a de que, pode matar: também: em um sobrenatural maneira: para defender: toda a raça humana: onde, Deus disse: "nós (Pai, ​​Filho, e: o Espírito Santo) que fazemos: o homem: a nossa imagem:! e como, a nossa semelhança, não devemos ter vergonha :.! da nossa fraqueza, a ignorância, inferioridade, etc, mas, apenas, para a nossa obstinação .. porque ninguém é culpado de ter nascido em um estado de pobreza ou privação creio eu, que, o rei da Arábia Saudita, deve compreender sobre o enorme potencial, que, que eu represento, para ele (o Islã), pois, os judeus (Ebraism), e para o mundo inteiro!
[Unius REI: Fraternidade Universal] IsraelNationalTV para: revolução cristã. Por que não pode: dizer: de não ser "cristãos" [ateu Benedetto Croce (1942): em defesa de Israel, para: fazer o secular: a civilização cristã] .. Eu continuei, e quase concluída, nos dias de hoje: o Novo Testamento. [...] Eu estou profundamente convencido: e: convencido: que: o pensamento ea civilização moderna são cristãos, a continuação do impulso: dado por: Jesus e Paulo sobre isso:. Escrevi uma pequena nota, histórico, que vai publicar, assim como: Eu tenho o espaço disponível. O resto não: sente: que: nesta guerra terrível mundo: este: que: está em contraste: no conceito: Mais uma vez, a vida cristã: com: outra: a de que: poderia seguir: no pré-cristã e, na frente: o civilização, a violência bárbara da horda? "Croce texto: foi logo se espalhou, e foi notoriedade muito grande ...: no caso em que o tempo em que: a Igreja Católica:
[Unius REI: Fraternidade Universal] IsraelNationalTV para: revolução cristã. Por que, não podemos dizer: de não ser "cristãos" [ateu Benedetto Croce (1942): em defesa de Israel, para: fazer o secular: a civilização cristã] começou, para tornar explícita a sua discordância pelo regime fascista. que, reagiu: com uma campanha de imprensa violenta, que: também afetado, Benedetto Croce: com grande: desprezo feito, Ministro fascista Nacional de Educação, Giuseppe Bottai, isso significava que, ironicamente opereta Benedetto Croce, com: um artigo intitulado: "Benedetto Croce: rin-cristianito: por despeito ". Na verdade Benedetto Croce, não, ele não tinha: abandonada: a sua crença secular ateu, nem, tomou partido: a defesa da Igreja Romana, mas: apenas observados, tais como: "O apelo à história, não podemos e não reconhecer: de nós mesmos: de ser:. cristãos " A história mostrou que: que: foi o sucesso histórico: da cultura cristianismo: mais do que: a sua mensagem religiosa: a enraizar-se na consciência.
[Unius REI: Fraternidade Universal] IsraelNationalTV para: revolução cristã. Por que, não podemos dizer: de não ser "cristãos" [ateu Benedetto Croce (1942): em defesa de Israel, para fazer o secular: a civilização cristã] Benedetto Croce, escreve: "o cristianismo tem sido a maior revolução, que o" a humanidade já fez .. "Voluntária ou involuntariamente, portanto, somos os herdeiros de uma revolução: o termo não é usado no caso de a Croce Benedetto: significa querer o personagem: perturbador: e construtiva: com a revolução cristã, que: historicamente operado: como todas as outras revoluções: ".. nenhum apoio, a sua comparação, pensando no que diz respeito à sua específica e limitada" que, embora eles não podem, de fato, em comparação com a Revolução Cultural cristã, nem: as "revoluções" de idade, como, a do pensamento na Grécia e na lei: Roma, nem revoluções modernas, que "você não pode pensar, sem: a revolução cristã" são ": em um relacionamento: de dependência dela. "
 
[Unius REI: Fraternidade Universal] IsraelNationalTV para: revolução cristã. Por que, não podemos dizer: de não ser "cristãos" [ateu Benedetto Croce (1942): em defesa de Israel, para fazer o secular: a civilização cristã] A revolução cristã é, de fato, um acontecimento único na história da humanidade: porque, ao contrário de todos os outros, ele "trabalhou: no centro da alma, na consciência moral", "sua lei chamou apenas pela voz interior" e "a consciência moral, a aparência: do cristianismo, chegada prevista se alegrou, : é o trabalho:. de novas maneiras "Cristianismo: que era: uma revolução", tão abrangente e profunda, tão fecunda de consequências, tão inesperado: e: irresistível em sua realização, o que não se perguntam: que: já apareceu: o, pode: novamente aparecer:. um milagre, uma revelação de cima, como, uma intervenção direta de Deus nos assuntos humanos "
 
[Unius REI: Fraternidade Universal] Israel National TV para: revolução cristã. Por que: não podemos dizer: de não ser "cristãos" [ateu Benedetto Croce (1942): em defesa de Israel, para: fazer o secular: a civilização cristã] Mas, a revolução cristã "não foi um milagre" e, " porque: o espírito é sempre a plenitude de si mesmo "Os méritos do Cristianismo:".: E revoluções: E: as descobertas que: seguido: em tempos modernos, como eles não fazem: eles eram especiais: limitada e da maneira deles, mas: investido: todo o homem, a alma do homem, não: você pode pensar, sem a revolução cristã ... porque: o impulso original era: .. e continua a sua re-evolução Christian trabalhou no centro da alma, a consciência, e: dando destaque: o íntimo: e: para a direita dessa consciência, quase pensei: que: adquirir: uma nova virtude, uma nova qualidade espiritual, que: até então: não era:. humanidade '
 
[Unius REI: Fraternidade Universal] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV para: Christian revolução. Por que, não podemos dizer: de não ser "cristãos" [ateu Benedetto Croce (1942): em defesa de Israel, para fazer o secular: a civilização cristã] No cristianismo temos uma nova visão da história: onde o homem age de acordo para uma nova moralidade baseada no amor "para com todos os homens, sem distinção de povos:: E: de classes e, livre: de escravos, a todas as criaturas, para o mundo: que: é: a obra de Deus, e: Deus: que: é: Deus de amor, "o Deus: que: é: o" Espírito "[9], cujo mistério ainda é: Assunto: levantamento de filósofos cuja paixão: a verdade torna quase: os mártires, porque [tudo o inimigos da civilização cristã, são satanistas! sharia, a jihad maçonaria: FED BCE FMI NWO 666, 322, comunismo, ecc .. ]
 
[Unius REI: Fraternidade Universal] IsraelNationalTV para: revolução cristã. Por que, não podemos dizer: de não ser "cristãos" [ateu Benedetto Croce (1942): em defesa de Israel, para fazer o secular: a civilização cristã] "... o Deus cristão: é: ainda o nosso, e: Nossa filosofias refinados chamá-lo: o Espírito, que: sempre além de nós: e: para sempre: é: nós mesmos, e se: nós não: nós adorá-lo mais como um mistério, é por isso que nós sabemos: será sempre mistério a "olho de lógica abstrata: e intelectual, imerecidamente acreditava: e: digna: como "lógica humana", mas: a de que: a verdade clara: é: o olho da lógica concreta, que: pode bem ser chamado de "divino", entendendo-a em sentido cristão: como aquele para o qual: o homem sobe continuamente, e que: continuamente ligando-a a Deus, ele está, na verdade, de si mesmo:. um homem verdadeiro "
Meu santo Salvador: Jesus Cristo: o meu Messias, meu YHWH amor! "Então, lá estava você, sozinho com ablazing Aqueles olhos, Como um anjo Trazido a vida, você tem o meu destino eu sou livre:! Em Espírito Santo Você é meu salvador:! Immanuel Estou livre: FMI FED NOM: 322: micr-chip, 666 odeio viado falhar escuro:!? toda a merda, então você é minha estrela guia, tudo que eu preciso é você: meu Rei Santo de Israel: OOOOOoooah "@ 666 CIA synnek1 canibal vodu padre ---- é a sua vez: oferecer espontaneamente, sua vida, com infinito amor, para a vida do mundo!@ Rei da Arábia Saudita --- por causa das vítimas sacrificiais: é indispensável, para encontrar o tempo? lol. Proponho para matar, apenas, todos os satanistas, todos os fariseus, e todos os maçons! lol. no entanto, não é uma má idéia!
Deus abençoe meu Israel: Palestina no meu reino] Eu prometo lealdade à bandeira dos Estados Unidos da América, e eu prometo a fidelidade à bandeira de todos: outros Estados, que ela representa: uma, e qualquer nação indivisível, com liberdade e justiça para toda e qualquer.
@ 666 fariseus FMI Sharia Jihad, talmud --- você pode transar com você: todas as cadelas. e há também Pote: foder: burros .. . mas,,,, .. mas .. meu salvador, Jesus Cristo é: ele está sentado: a mão direita do Pai comigo! para muitos, eu sei, é, de fato, um despertar, realmente brutal! melhor para você: seria: que você não ter nascido!

@ FMI FED 666 - Como foi bonito quando unius REI, não havia ... mas, que? foi outro que ERA!

a 666 -> todos os criminosos são satanista. como você, para mim, fora, fora, fora, fora, ao ar livre, sem, adiante, fora FMI .. out outdoor .. FMI, ao ar livre, fora, fora fora: fora FED, terminou fora ao ar livre realizados fora 322, BCE, NWO, ao ar livre, fora Foda-se, a III Guerra Mundial, fora fora fora, para fora, satanistas CRIMINALA inaceitáveis: fora, morrem FREMASONRY: de dois a , para fora -> AMÉM! ALELUIA! Todos os meus inimigos são amaldiçoados EM NOME DE JESUS: O INFERNO É A SUA CASA, 666 o juramento de satanistas como você? só pode ser uma maldição: blasfemy
 
 

Nessun commento:

king Unius REI

king Unius REI
jewish Messiah

my Rabbi

my Rabbi
Kaduri Yitzhak

my jhwh my jhwh Select 666 Country:

Re dei Re, Signore dei Signori Unius REI, governatore universale

my jhwh my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

Re di Israele

Re di Israele
e di Palestina: Unius Rei

my jhwh my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

☦️burn satan ☦️shariah Allah ☦️owl lilit Marduch burn JaBullOn Baal SpA: burn in Jesus's name, alleluia!

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

Nella forza dei popoli per il riscatto della sovranità ferita

Nella forza dei popoli per il riscatto della sovranità ferita
il signoraggio deruba la sovranità costituzionale!

500 cristiani al giorno muoiono ancora oggi

500 cristiani al giorno muoiono ancora oggi
il massacro silenzioso dei cristiani (Antonio Socci)

300.000.000 di cristiani sono considerati criminali a causa della loro fede.

300.000.000 di cristiani sono considerati criminali a causa della loro fede.
500 di loro ogni giorno perdono la vita

DIO SANTO, FORTE E IMMORTALE.

DIO SANTO, FORTE E IMMORTALE.
ABBI PIETÀ di NOI e del MONDO INTERO!

la più grande truffa del genere umano! A dei privati S.p.A.

la più grande truffa del genere umano! A dei privati S.p.A.
in cambio di carta, diamo le nostre vite!

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh


i am Unius REI in kingdom of Palestine