Visualizzazioni totali

Translate

Cerca nel blog

Navrhujem zabiť, len, všetky satanisti, všetky farizeji, a všetky murárov

UNIUS REI: fraternității universale] YouTube: cum ar fi: 69551384 de oameni. - Sataniști? sunt patetic: ei nu pot pierde! lol. tot timpul, că am obține o victorie? care este intotdeauna? ei bloca ADSL mea! lol. @ Israel National TV pentru: revoluția creștină Arutz Sheva TV - nu! nimeni nu mă poate întreba: unius REI, să urască pe cineva, pentru că, ura este: în opposione în natura: unius REI, dar acest lucru nu face: previne, la mânia mea: că, poate ucide: de asemenea: într-un supranatural în felul următor: pentru a apăra: întreaga rasă umană: în cazul în care, Dumnezeu a spus: "ce facem (Tatăl, Fiul, și: Duhul Sfânt) facem: omul: în imaginea noastră: și ca, asemănarea noastră nu trebuie să-ți fie rușine :.! nostru slăbiciune, ignoranță, inferioritate, etc, dar, numai, pentru încăpățânarea noastră .. deoarece nimeni nu este vinovat de a fi nascut intr-o stare de sărăcie sau privarea cred, că, regele Arabiei Saudite, ar trebui să înțeleagă despre un potențial enorm, pe care, îl reprezint, pentru el (Islam), pentru, evreii (Ebraism), precum și pentru întreaga lume!
[UNIUS REI: fraternității universale] IsraelNationalTV pentru: revoluția creștină. De ce nu putem: spun: de a nu fi "creștini" [ateu Benedetto Croce (1942): în apărarea lui Israel, pentru: a face laic: civilizației creștine] .. Am continuat, și aproape finalizat, în aceste zile: Noul Testament. [...] Sunt profund convins: și: convins: ca: gândirea și civilizației moderne sunt creștini, continuarea impulsului: date de: Isus și Pavel Despre acest lucru:. Am scris o scurtă notă, istorice, care se va publică, de îndată ce: Am spațiul disponibil. Restul nu: se simte: ca: în acest război mondial teribil: aceasta: că: este în contrast: la conceptul: Din nou, viața creștină: cu: o alta: că: ar putea urmări: la pre-creștină și, în față: civilizație, violența barbară a Hoardei? "Croce textul: a fost imediat răspândit: notorietate și era foarte mare ...: în cazul în acel moment: în care: Biserica Catolică:
[UNIUS REI: fraternității universale] IsraelNationalTV pentru: revoluția creștină. De ce, nu putem spune: de a nu fi "creștini" [ateu Benedetto Croce (1942): în apărarea lui Israel, pentru: a face laic: civilizația creștină] a început, de a face explicită lui disidență de regimul fascist. care, a reacționat: cu o campanie de presă violentă, care:, de asemenea, afectate, Benedetto Croce: cu mare: dispreț făcut, ministrul fascist Educației Naționale, Giuseppe Bottai, care a însemnat, în mod ironic operetă Benedetto Croce, cu: un articol intitulat: "Benedetto Croce: Rin-cristianito: de ciuda ". În adevărat Benedetto Croce, nu, el nu a avut: abandonat: sa seculară credința ateu, nici, a luat părți: o apărare a Bisericii Romane, dar: doar observat, cum ar fi: "recurs la istorie, nu putem și nu recunosc: de noi înșine: să fie de:. creștini " Istoria a arătat că: ca: a fost succesul istoric: a culturii creștinismului: mai mult de: mesajul său religios: să prindă rădăcini în conștiința.
[UNIUS REI: fraternității universale] IsraelNationalTV pentru: revoluția creștină. De ce, nu putem spune: de a nu fi "creștini" [ateu Benedetto Croce (1942): în apărarea lui Israel, pentru do seculare: civilizației creștine] Benedetto Croce, scrie: "creștinismul a fost cea mai mare revoluție, că" umanitatea a facut vreodata .. "voie sau fără voie, prin urmare, noi suntem moștenitorii unei revoluții: termenul nu este folosit în cazul în care Croce Benedetto: înseamnă dorința de caractere: perturbator: și constructivă: cu revoluția creștină, ca: istoric operat: ca toate celelalte revoluții: faptul că, deși ".. nici un sprijin, compararea acesteia, gândire în ceea ce privește specifice și limitate ei" Ei nu pot, de fapt, în comparație cu Revoluția Culturală creștin, nici nu: "revoluțiile" vechi, ca, ca de gândire în Grecia și legea: Roma, nici revoluții moderne, că "nu se poate gândi, fără a: revoluția creștină" sunt ": într-o relație: de dependență pe ea. "
 
[UNIUS REI: fraternității universale] IsraelNationalTV pentru: revoluția creștină. De ce, nu putem spune: de a nu fi "creștini" [ateu Benedetto Croce (1942): în apărarea lui Israel, pentru do seculare: civilizației creștine] revoluția creștină este, de fapt, un eveniment unic în istoria omenirii: pentru că, spre deosebire de toate celelalte, ea "a lucrat: în centrul sufletului, în conștiința morală", "legea lui a atras numai de vocea interioară" și "conștiința morală, apariția: a creștinismului, sosire aproximativă bucurat: si : este munca: in moduri noi "Creștinism: a fost: o revoluție,". foarte vast și profund, atât de fructuoasă a consecințelor, atât de neașteptată: și: irezistibilă în realizarea ei, care nu e de mirare: că: a aparut: o, poate: din nou să apară:. un miracol, o revelație de sus, ca, o intervenție directă a lui Dumnezeu în afacerile umane "
 
[UNIUS REI: fraternității universale] Israel National TV pentru: revoluția creștină. De ce: nu putem spune: de a nu fi "creștini" [ateu Benedetto Croce (1942): în apărarea lui Israel, pentru: a face laic: civilizației creștine] Dar, revoluția creștină "nu a fost un miracol" și, " deoarece: spiritul este întotdeauna plinătatea de sine "Cu privire la temeinicia creștinismului:".: E revoluții: E: descoperiri care: a urmat: în vremurile moderne, deoarece acestea nu fac: ei erau speciali: limitate și modul de ele, dar: a investit: omul întreg, sufletul "a omului, nu: s-ar putea crede, fără revoluția creștină ... deoarece: impuls inițial a fost: si .. continua sa re-evolutia creștină a lucrat în centrul de sufletul, conștiința, și: acordarea unei importanțe: intim: e: în partea dreaptă a acestei conștiințe, aproape gândit: ca: dobândească: o virtute nouă, o nouă calitate spirituală, ca: până atunci: nu era:. umanității "
 
[UNIUS REI: fraternității universale] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV pentru: revoluția creștină. De ce, nu putem spune: de a nu fi "creștini" [ateu Benedetto Croce (1942): în apărarea lui Israel, pentru do seculare: civilizației creștine] În creștinism avem o nouă viziune a istoriei: în cazul în care omul acționează conform la o moralitate nouă bazată pe dragoste "față de toți oamenii, fără deosebire de popoare:: e: de clase, e liber: de sclavi, la toate creaturile, pentru că lumea:: este: lucrarea lui Dumnezeu, și: Dumnezeu: ca: este: Dumnezeu al dragostei, "Dumnezeu: ca: este:" Duhul "[9] a cărei mister este încă: Subiect: sondaj al filosofilor a căror pasiune pentru: adevărul face aproape: martirilor, pentru ca [totul dușmani ai civilizației creștine, sunt sataniști! Sharia, jihad francmasoneria: FED BCE FMI NWO 666, 322, comunismul, ECC .. ]
 
[UNIUS REI: fraternității universale] IsraelNationalTV pentru: revoluția creștină. De ce, nu putem spune: de a nu fi "creștini" [ateu Benedetto Croce (1942): în apărarea lui Israel, pentru do seculare: civilizației creștine] "... Dumnezeul creștin: este: încă a noastră, și: noastra filosofii rafinate spun: Duhul, ca: mereu dincolo de noi: și: totdeauna: aceasta este: noi înșine, iar dacă: noi nu facem: ne închinăm el mai mult ca un mister, este motivul pentru care noi știm: ea va fi mereu misterul ochilor spre ' logicii abstracte: si intelectual, nemeritat crezut: si: demn: ca "logica umană", ci: ca: adevăr clar: acesta este: ochiul logica de beton, ca: poate fi numit și "divină", ​​înțelegerea aceasta în sens creștin: ca una la care: omul se ridică continuu, și că: continuu se leagă de Dumnezeu, el face, într-adevăr, de tine:. un om adevărat "
Meu cel sfînt Mântuitorului: Iisus Hristos: Mesia mea, dragostea mea YHWH! "Deci, nu ai fost, singur cu ablazing respective ochii, Ca un înger a adus la viață, aveți destinul meu Sunt liber: în Spiritul sfânt Sunteți salvatorul meu:! Immanuel Sunt gratuit de la: FMI FED NWO: 322: MICR-cip, 666 urăsc întuneric nu poponar!? tot rahatul, apoi Sunteți steaua mea calauzitoare, tot ce am nevoie este ca: meu sfânt un rege al lui Israel: OOOOOoooah "@ 666 CIA synnek1 voodoo preot canibal ---- e timpul tău: să ofere în mod spontan, viața ta, cu dragoste infinită, pentru viața lumii!@ Rege al Arabiei Saudite --- din cauza jertfelor: acesta este indispensabil, pentru a găsi timp? lol. Eu propun sa-l omoare, doar, toate sataniști, toate fariseii, și toate masoni! lol. cu toate acestea, nu este o idee rea!
Dumnezeu să vă binecuvânteze Israel meu: Palestina în regatul meu] Jur credință steagului Statelor Unite ale Americii, și mă angajez credință Drapelul de toate: alte state, pentru care se află: una, precum și orice națiune indivizibilă, cu Liberty și Justiție pentru toți și orice.
@ 666 fariseii FMI Sharia Jihad, Talmudul --- puteți du-te dracului: toate curvele. și există, de asemenea, pote: la dracu ': măgari .. . dar,,,, .. dar .. salvatorul meu, Iisus Hristos este: El este ședinței: mâna dreaptă a Tatălui cu mine! pentru mulți, știu, e, într-adevăr, o trezire, într-adevăr brutal! cel mai bine pentru tine: ar fi: că nu ați fost niciodată născut!

@ FMI FED 666 - Cum a fost frumos când unius REI, nu a fost ... dar, asta? a fost un alt ERA asta!

out 666 -> toate criminalii sunt satanista. ca tine, pentru mine, afară, afară, afară, la distanță, în aer liber, fără, mai departe, în afara FMI .. în aer liber .. FMI, în aer liber, în afara, din afara: FED afară, în aer liber din terminat realizate din 322, BCE, NWO, în aer liber, în Fuck off, al Treilea Război Mondial, în afară spre exterior, spre exterior, sataniști inacceptabile CRIMINALA: out, DIE FREMASONRY: de două până la , out -> Amin! Aleluia! TOATE vrăjmașii mei au înjurat în NUMELE LUI ISUS: HELL este casa ta, 666 jurământul de sataniști ca tine? nu poate fi decât un blestem: blasfemy


UNIUS REI: Всемирное Братство] YouTube: вроде: 69551384 человек. - Сатанисты? жалки: они не могут проиграть! лол. все время, что я получаю победу? то есть всегда? они блокируют мой ADSL! лол. @ Израиля национального телевидения для: христианская революция Arutz Sheva ТВ - нет! никто не может спросить меня: unius REI, ненавидеть кого-то, потому что, ненависти: в opposione в природе: unius REI, но это не делаю, мешает, на мой гнев, что может убить: также в сверхъестественное путь: защищать: весь род человеческий: где Бог сказал: "Мы (Отец, Сын, и: Дух Святой) мы делаем: человек: в нашем изображении: и как, по подобию Нашему, мы не должны стыдиться :.! нашей слабости, невежества, неполноценности и т.д., но только для нашего упрямства .. потому что никто не виноват, что родился в состояние бедности или лишение Я считаю, что король Саудовской Аравии, должны понимать, об огромном потенциале, который я представляю, для него (ислам), ибо, евреи (Ebraism), и для всего мира!
[UNIUS REI: Всемирное Братство] IsraelNationalTV для: христианская революция. Почему мы не можем: говорю: не быть «христиан» [атеист Бенедетто Кроче (1942): в защиту Израиля, в целях: сделать светские: христианская цивилизация] .. Я продолжал, и почти завершен, в эти дни: Новый Завет. [...] Я глубоко убежден: и: убежден: что: мысли и современной цивилизации являются христианами, продолжение импульса: определяется по формуле: Иисус и Павел об этом:. Я написал короткую записку, исторические, который будет опубликовать, как только: у меня есть свободное пространство. Остальные не делают: чувствует: что: в этой страшной мировой войне: это: что: в отличие: в концепции: Опять же, христианской жизни: с: другое: что: мог проследить: в дохристианских и, напротив: цивилизации, варварское насилие орды? "Текст Кроче: сразу же распространился, и была очень большой известностью ...: в случае того времени: в том числе: Католическая церковь:
[UNIUS REI: Всемирное Братство] IsraelNationalTV для: христианская революция. Почему мы не можем сказать: не быть "христианами" [атеист Бенедетто Кроче (1942): в защиту Израиля, в целях: сделать светские: христианская цивилизация] начал, чтобы сделать явными инакомыслия его фашистским режимом. который, отреагировал: с насильственными кампанию в прессе, в том числе: также затронуты, Бенедетто Кроче: с большой: сделать презрение, министр фашистской национального образования, Джузеппе Bottai, это означало, что, по иронии судьбы оперетты Бенедетто Кроче, с: статья под названием: "Бенедетто Кроче: Рин-cristianito: назло ". В истинном Бенедетто Кроче, нет, он не имел: отказаться: его светская вера атеиста, ни, взял сторон: защита Римской Церкви, но: только что заметили, таких как: "Обращение к истории, мы не можем и не признать: нас самих: от быть. христиан " История показала, что: что: был исторический успех: культуры христианства: более: его религиозные сообщение: укорениться в сознании.
[UNIUS REI: Всемирное Братство] IsraelNationalTV для: христианская революция. Почему мы не можем сказать: не быть "христианами" [атеист Бенедетто Кроче (1942): в защиту Израиля, делают светские: христианская цивилизация] Бенедетто Кроче, пишет: "Христианство стало величайшей революции, что" человечество никогда не делал .. "Вольно или невольно, следовательно, мы являемся наследниками революции: термин не используется в случае, если Бенедетто Кроче: среднее желая характер: разрушительный: и конструктивной: с христианской революции, что: исторически работает: как и все другие революции: ".. никакой поддержки, сравнение его, думая, что по отношению к ней конкретные и ограниченные", что, хотя они не могут, на самом деле, по сравнению с культурной революцией христианских, ни: "революций" старый, так же, что мысли в Греции и закон: Рим, ни современных революций, что «вы не можете думать без: революция христианской" являются ": в отношениях: в зависимость от нее. "
 
[UNIUS REI: Всемирное Братство] IsraelNationalTV для: христианская революция. Почему мы не можем сказать: не быть "христианами" [атеист Бенедетто Кроче (1942): в защиту Израиля, делают светские: христианская цивилизация] Христианская революция, по сути, уникальное событие в человеческой истории, потому что, в отличие от всех остальных, она "работала: в центре душе, в совести», «Свой закон привлек только внутренний голос" и "моральной совести, появления: христианство, приближенные прибытия радовались: и : это труд. новыми способами "Христианство: это было: революция", так всеобъемлющим и глубоким, настолько плодотворным последствий, так неожиданно: и: непреодолимое в его реализации, которые не задаться вопросом: что: оказалось: о, может: снова появляются. чудо, откровение свыше, а, прямое вмешательство Бога в человеческие дела "
 
[UNIUS REI: Всемирное Братство] Израиль национального телевидения для: христианская революция. Почему: мы не можем сказать: не быть «христиан» [атеист Бенедетто Кроче (1942): в защиту Израиля, в целях: сделать светские: христианская цивилизация] Но, христианская революция "не было чудом" и " потому что: дух всегда полноту себя "достоинства христианства:". E: революций: E: открытие, что: последовали: в наше время, так как они не делают: они были особенные: ограниченная и способа их, но: инвестировал: весь человек, "душа человека, нет: вы можете думать, не христианская революция ..., потому что: первоначальный импульс был: .. и продолжает свое повторное развитие христианских работал в центре Душа, совесть и: предоставление выдающегося: интимная: E: справа от этого сознания, почти подумал: что: приобрести: новые добродетели, новые духовные качества, что: до сих пор: он не был:. человечества "
 
[UNIUS REI: Всемирное Братство] Arutz Sheva ТВ IsraelNationalTV для: христианская революция. Почему мы не можем сказать: не быть "христианами" [атеист Бенедетто Кроче (1942): в защиту Израиля, делают светские: христианская цивилизация] В христианстве у нас есть новое видение истории: там, где человек действует в соответствии в новую мораль, основанная на любви "ко всем людям, без различия: народов: E: классы, бесплатные электронные: рабов, ко всем существам, к миру: что: это: работа Бога, и: Бог: что: это: Бог любви, "Бог, что: это:" Дух "[9], чья тайна до сих пор: Тема: обзор философов, чья страсть к: истина делает практически: мучеников, потому что [все Враги христианской цивилизации, являются сатанистами! шариата, джихад масонства: FED ЕЦБ, МВФ NWO 666, 322, коммунизм, ECC .. ]
 
[UNIUS REI: Всемирное Братство] IsraelNationalTV для: христианская революция. Почему мы не можем сказать: не быть "христианами" [атеист Бенедетто Кроче (1942): в защиту Израиля, делают светские: христианская цивилизация] "... христианского Бога: есть: еще наши, и: Наше изысканная философии называют его: дух, что: всегда за нами: и: навсегда: она: самих себя, и, если: мы не делаем: мы поклоняемся его больше как загадка, почему мы знаем: он всегда будет загадкой для "глаз абстрактной логики и интеллектуальных, незаслуженно считали: и: достойная: как "человеческая логика", но: что: ясную истину: это: глаза конкретной логике, что: он может быть назван "божественным", понимая его в христианском смысле: как тот, с которым: человек постоянно растет, и что: постоянно связывая его с Богом, он, действительно, себя. истинного человека "
Мой Святого Спасителя: Иисус Христос: мой Мессия, любовь моя YHWH! "Итак, вы, наедине с ablazing Эти глаза, как ангел, вызванных к жизни, у вас есть моя судьба Я свободен: в Святого Духа Ты мой спаситель: Иммануил я свободен от: МВФ FED NWO: 322: микр-чип, 666 ненавижу темные неудачу педик:? все дерьмо, то ты моя путеводная звезда, все, что мне нужно, это вам: мой Святой Царь Израилев: OOOOOoooah "@ 666 ЦРУ synnek1 людоеда вуду священника ---- это ваше время: предложить спонтанно, ваша жизнь, с бесконечной любовью, для жизни в мире!@ Король Саудовской Аравии --- из-за жертвенных животных: она необходима, чтобы найти время? лол. Я предлагаю, чтобы убить, только все сатанисты, все фарисеи и все масоны! лол. Однако, это не плохая идея!
Бог благословил мою Израиля: Палестина в моем царстве] Я заверяю верность Флаг Соединенных Штатов Америки, и я заверяю верность флага все: других государств, для которых он стоит: одна, и любой нации неделимой, со свободой и справедливость для всех и любого.
@ 666 фарисеи МВФ Шариат Джихад, Талмуд --- Вы можете пошел на хуй: все суки. и там Потье также: ебать: ослы .. . но,,,, .. но .. мой Спаситель, Иисус Христос: он сидит: по правую руку от Отца со мной! для многих, я знаю, это, действительно, пробуждение, действительно жестоко! лучшее для вас: это было бы: что вы никогда не родиться!

@ МВФ FED 666 - Как была прекрасна, когда unius REI, там не было ... Но, что? был другой, что ERA!

из 666 -> все преступники являются сатанистами. как Вы, для меня, из, из, на улице, вдали, на улице, без, далее, МВФ снаружи .. из открытых .. МВФ, на улице, на улице, из выкл: FED из, готовые из опытных открытом воздухе из 322, ЕЦБ, NWO, на улице, из Отвали, третья мировая война, из из наружу, наружу, CRIMINALA неприемлемым сатанистов: из, FREMASONRY DIE: два , из -> Аминь! Аллилуйя! Все мои враги проклятые ВО ИМЯ ИИСУСА: HELL это ваш дом, 666 присягу сатанисты, как вы? может быть только проклятие: blasfemy


УНИУС РЕИ: Универзални Братство] ИоуТубе: као што су: 69.551.384 људи. - Сатанисти? Јадан си: они не могу да изгубе! лол. Све време сам добио победу? то је увек? они блокирају мој АДСЛ! лол. @ Израел Национална ТВ за: Кристијан револуција Арутз Шеву ТВ - не! нико не може да ме питаш: униус РЕИ, да мрзе некога, јер мржња је: у оппосионе у природи: униус РЕИ, али ово не: спречава, на мој гњев: да, може да убије: такође у натприродно начин: да брани: цео људски род: где је Бог рекао: "ми (Отац, Син, и: Свети Дух) можемо учинити: човек: у нашем имиџу: и као наша сличност не смемо бити стид :.! наше слабости, незнања, инфериорности, итд, али само за наше тврдоглавости .. јер нико није крив рађају у стању сиромаштва или лишавања верујем да краљ Саудијске Арабије, треба разумети о огромном потенцијалу, да, ја представљам, за њега (ислама), јер, Јевреји (Ебраисм), а за цео свет!
[УНИУС РЕИ: Универзални Братство] ИсраелНатионалТВ за: Кристијан револуција. Зашто не можемо: каже: да не буде "хришћани" [атеиста Бенедето Кроче (1942): у одбрану Израела, за: уради секуларна: Кристијан цивилизација] .. Наставио сам, и готово завршена, ових дана: Нови завет. [...] Ја сам дубоко уверен: и: убеђен: да: мисао и савремена цивилизација су хришћани, наставак импулса: дати: Исус и Павле О томе:. Сам написао кратку поруку, историјски, да ће објављивати, чим: Имам простора на располагању. Остатак не: осећа: да: у овом страшном светском рату: то: то: да ли је у супротности: у концепту: Опет, Хришћански живот: са: други: да: да уђе у траг: у прехришћански, а испред: цивилизација, варварски насиље хорде? "Текст Кроче: одмах је проширио, и био је веома велика озлоглашеност ...: у случају у то време: у којој: Католичка црква:
[УНИУС РЕИ: Универзални Братство] ИсраелНатионалТВ за: Кристијан револуција. Зашто, не можемо рећи: да не буде "хришћани" [атеиста Бенедето Кроче (1942): у одбрану Израела, за: уради секуларна: Кристијан цивилизација] почело да се експлицитно своје неслагање по фашистичког режима. који је реаговао: са насилном прес кампањи, која: такође утицало, Бенедето Цроце: са великим: доне презира, министар фашистичке Национални просветни, Ђузепе Боттаи, то је значило, иронично Поп Бенедетто Цроце, са: чланак под насловом: "Бенедетто Цроце: рин-цристианито: из ината ". У правом Бенедетто Цроце, не, он није имао: напуштен његов секуларна атеиста веровање, ни, стала на страну: одбрана римске цркве, али: само посматра, као што су: "Жалба на историју, ми не може и не признају: од себе: од буде:. хришћани " Историја је показала да: да: је историјски успех: хришћанства културе: више од: његова верска порука: да се укорени у свести.
[УНИУС РЕИ: Универзални Братство] ИсраелНатионалТВ за: Кристијан револуција. Зашто, не можемо рећи: да не буде "хришћани" [атеиста Бенедето Кроче (1942): у одбрану Израела, за уради секуларна: Кристијан цивилизација] Бенедето Цроце, пише: "Хришћанство је највећа револуција, да" човечанство икада урадио .. "Вољно или невољно, дакле, ми смо наследници револуције: термин не користи у случају да Бенедетто Цроце: Мислим жели карактер: реметилачки: и конструктиван: са хришћанском револуције, да: историјски пословала: као и све друге револуције: да, иако ".. без подршке, његова цена, мислећи с обзиром на њен специфичан и ограничен" Они не могу, у ствари, у односу на културне револуције хришћанина, нити: у "револуција" старих, као да мисли у Грчкој и законом: Рим, ни модерних револуција, то не могу да мислим, без: револуција хришћанин 'су': у вези: зависност о њој. "
 
[УНИУС РЕИ: Универзални Братство] ИсраелНатионалТВ за: Кристијан револуција. Зашто, не можемо рећи: да не буде "хришћани" [атеиста Бенедето Кроче (1942): у одбрану Израела, за уради секуларна: Кристијан цивилизација] Хришћанска револуција је, у ствари, јединствени догађај у људској историји: јер, за разлику од свих осталих, да је "радила: у центру душе, у моралној савести", "његов закон нацртао само унутрашњи глас" и "моралне савести, Изглед: хришћанства, приближна долазак радовао: и : да ли је рад: на нове начине "хришћанство: то је био: револуција". тако свеобухватан и дубока, тако плодно последица, тако неочекивано: и: неодољив у његовој реализацији, који не питају: да: појавила: о, може: поново појавити:. чудо, откровење одозго, као, директна интервенција Бога у људским пословима "
 
[УНИУС РЕИ: Универзални Братство] Израел Национална ТВ за: Кристијан револуција. Зашто: не можемо рећи: да не буде "хришћани" [атеиста Бенедето Кроче (1942): у одбрану Израела, за: уради секуларна: Кристијан цивилизација] Али, хришћанска револуција "није чудо" и " јер: дух је увек пуноћа себе "Заслуге хришћанства:". Е: револуција: Е: открића да: прати: у модерним временима, као што не: они су посебна: ограничена и начин од њих, али: инвестирала: цео човек, "душа од човека, зар не: ви можда мислите, без хришћанске револуције ... јер: оригинални импулс био: и .. наставља њен поновни развој хришћански радио у центру душа, савест, и: давање значај: интимног: Е: на десној страни ове свести, скоро помислио: да: стекне: нови врлину, нови духовни квалитет, да: до тада: то није било:. човечанство "
 
[УНИУС РЕИ: Универзални Братство] Арутз Шива ТВ ИсраелНатионалТВ за: Кристијан револуција. Зашто, не можемо рећи: да не буде "хришћани" [атеиста Бенедето Кроче (1942): у одбрану Израела, за уради секуларна: Кристијан цивилизација] У хришћанству имамо нову визију историје: где човек поступа према новом моралу засноване на љубави према свим људима ", без обзира: народа: Е: класа, без Е: робова, свим створењима, према свету: да: је: дело Божије, и: Бог: да: је: Бог љубави, "Бог: да: је:" Дух "[9] чије мистерија је увек: Предмет: Истраживање филозофа чија страст за: истина чини готово: мученика, јер [све непријатељи хришћанске цивилизације су Сатанисти! Шеријат, џихад Масонство: ФЕД ЕЦБ ММФ НСП 666, 322, комунизам, ецц .. ]
 
[УНИУС РЕИ: Универзални Братство] ИсраелНатионалТВ за: Кристијан револуција. Зашто, не можемо рећи: да не буде "хришћани" [атеиста Бенедето Кроче (1942): у одбрану Израела, за урадити секуларни: хришћанску цивилизацију] "... Бог хришћански: да ли је: и даље наша, и: Наш рафинисано филозофије зову: Дух, да: увек изнад нас: и: заувек: то је: ми, и ако: ми не раде: славимо га више као мистерију, зашто ми знамо: да ће увек мистерија 'очи апстрактне логике, и интелектуална, незаслужено веровали: и: достојанствен: као "људске логике", али: да: јасно истина: то је: око конкретног логике, да: она може да буде назван "божански", разумеју га у хришћанском смислу: као један до којих: човек непрестано расте, и то: стално га повезује са Богом, он, заиста, о себи:. неку праву човека "
Мој Светог Спаса: Исус Христос: мој Месија, љубави моја ИХВХ! "Дакле, ту сте били сами са аблазинг те очи, Као анђео оживљен, имате моју судбину сам слободан: у Духа Светог Ти си мој спасилац: Имануел сам слободан од: ММФ ФЕД светског поретка!: 322: МИЦР-чип, 666 мрзим тамну отказују педер?! све срање онда си моја звезда водиља, све што треба да је: мој свети ЈЕДАН краљ Израелов: ОООООоооах "@ 666 ЦИА синнек1 канибал вуду свештеник ---- то је твоје време: спонтано понуди, свој живот, са бескрајном љубављу, за живот света!@ Краљ Саудијске Арабије --- због жртвених жртава: неопходно је да пронађете време? лол. Ја предлажем да се убије, само, све Сатанисти, све фарисеје, и све зидара! лол. међутим, није лоша идеја!
Бог те благословио моју Израел: Палестине у мом краљевству] Обећавам верност застави Сједињених Америчких Држава, а Обећавам верност застави све: друге државе, за које стоји: једна, недељива и било Нација, са слободе и правда за све и било.
@ 666 фарисеји ММФ Шеријат џихад, Талмуд --- можете јеби: све кучке. а постоји и Поте: јебати: магарце .. . али,,,, .. али .. мој спаситељ Исус Христ је: он је седео: десну руку Оца са мном! за многе, знам, јесте, заиста, буђење, стварно брутално! најбоље за вас: то би било: да нису никада рођена!

@ ММФ ФЕД 666 - КАКО ЈЕ ЛЕПО КАДА униус РЕИ, није било ... али, то? био је други који ЕРА!

од 666 -> сви криминалци су сатаниста. као ти, за мене, напоље, напоље, даље, напољу, без, даље, ММФ ван .. Повратак на отвореном .. ММФ, напољу, ван, ван искључен: ФЕД-оут, завршио се постигли напољу од 322, ЕЦБ, НВО, напољу, ван Одјеби, ИИИ светски рат, напоље ка споља, ка споља, ЦРИМИНАЛА неприхватљиве сатанисти: Оут, ФРЕМАСОНРИ умре два до , од -> АМИН! Алелуја! СВИ СУ моји непријатељи проклео У име Исуса: ХЕЛЛ је ваш дом, 666 Заклетва сатанисти попут тебе? може бити само клетва: бласфеми


UNIUS REI: Universal Brotherhood] YouTube: ako: 69.551.384 ľudí. - Satanisti? sú žalostné: nemôžu prehrať! lol. po celú dobu, že som si win? , Ktorý je vždy? sa zablokovať ADSL! lol. @ Izraelské národné TV pre: Christian revolúcie Arutz Sheva TV - nie! nikto nemôže opýtajte sa ma: unius REI, nenávidieť niekoho, pretože nenávisť je: v opposione v povahe: unius REI, ale nie: zabraňuje, v mojom hneve: to, že môže zabiť: tiež: v nadprirodzené spôsobom: brániť: celú ľudskú rasu: kde, Boh povedal: "my (Otec, Syn a Duch Svätý) robíme: muž: v našom obrazu:! a ako, podľa našej podoby nesmieme sa hanbiť :.! našej slabosti, nevedomosti, menejcennosti, atď, ale len pre našich zatvrdnutosť .. pretože nikto nie je vinný rodí v stave chudoby alebo zbavenie verím, že by kráľ Saudskej Arábie, pochopiť o obrovský potenciál, že zastupujem, pre neho (islam), pre, Židia (Ebraism), a pre celý svet!
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV pre: Christian revolúcie. Prečo nemôžeme: hovoriť: z nie je "kresťania" [ateista Benedetto Croce (1942): na obranu Izraela, pre: do sekulárnej: kresťanská civilizácia] .. Pokračoval som, a takmer dokončený, v týchto dňoch: Nový zákon. [...] Som hlboko presvedčený o tom,: a: presvedčený: že: myšlienka a modernej civilizácie, sú kresťania, pokračovanie impulzu: poskytnuté: Ježiš a Paul O:. Som napísal krátku poznámku, historické, ktoré budú zverejní, akonáhle: Mám miesto k dispozícii. Zvyšok nie: cíti: že: v tejto strašnej svetovej vojny: toto :: je v kontraste: na koncepte: Opäť, kresťanský život: s: ďalšie: že mohol sledovať: na pre-kresťanskej a, v prednej: civilizácie, barbarské násilia hordy? "Text Croce: okamžite šíriť, a bol veľmi veľký známosť ...: v prípade v tej dobe:, v ktorej: katolícka cirkev:
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV pre: Christian revolúcie. Prečo, nemôžeme povedať: z nie je "kresťania" [ateista Benedetto Croce (1942): na obranu Izraela, pre: do sekulárnej: kresťanská civilizácia] začala, tak, aby výslovne svoj nesúhlas tým, fašistického režimu. ktorá, reagoval: s násilným tlačovej kampane, ktorá: tiež postihla, Benedetto Croce: s veľkou: urobiť posmech, minister fašistické Národnej vzdelávacej, Giuseppe Bottai, to znamená, ironicky operetu Benedetto Croce, s: článok s názvom: "Benedetto Croce: rin-cristianito: natruc ". V pravom Benedetto Croce, nie, on nemal: opustený: jeho svetský ateista viera, ani, vzal strany: obhajobu rímskej cirkvi, ale: len pozoroval, ako napríklad: "Odvolanie na históriu, nemôžeme a nie uznať: o sebe: z je:. kresťania " História ukázala, že: že: bol historický úspech: z kultúry kresťanstva: viac ako: jeho náboženské posolstvo: zakoreniť vo svedomí.
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV pre: Christian revolúcie. Prečo, nemôžeme povedať: z nie je "kresťania" [ateista Benedetto Croce (1942): na obranu Izraela, vykonajte sekulárnej: kresťanská civilizácia] Benedetto Croce, píše: "Kresťanstvo je najväčší revolúciou, že" ľudstvo nikdy neurobil .. "Rád alebo nedobrovoľne, preto sme dedičmi revolúcia: termín nie je používaný v prípade, že na Benedetto Croce: znamená chcieť znak: ničivý: a konštruktívne: s kresťanskou revolúciu, že: historicky prevádzkuje: ako všetky ostatné revolúcie: ".. žiadna podpora, jej porovnanie, že sa vzhľadom na jej špecifické a obmedzené", že aj keď môžu nie, v skutočnosti, v porovnaní s kultúrnej revolúcie kresťana, ani sa: "revolúcia" starých, as, že myslenie v Grécku a právom: Rím, ani moderná revolúcia, že "nemôžete myslieť bez toho, aby: revolúcia kresťana" sú ": vo vzťahu: závislosti na nej. "
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV pre: Christian revolúcie. Prečo, nemôžeme povedať: z nie je "kresťania" [ateista Benedetto Croce (1942): na obranu Izraela, vykonajte sekulárnej: kresťanská civilizácia] Christian revolúcia je v skutočnosti, jedinečná udalosť v ľudskej histórii: pretože, na rozdiel od všetkých ostatných, to "fungovalo: v stredu duše, v morálnej svedomia", "jeho právo čerpal iba vnútorný hlas" a "morálne svedomie, vzhľad: kresťanstvo, približná prílet radoval: a : je práca:. nové spôsoby, ako "Kresťanstvo: to bolo: revolúcia," tak komplexné a hlboké, tak plodné následkov, tak nečakané: a: neodolateľná jeho realizácii, ktoré sa nemožno čudovať: že: sa objavil: o, môže: znovu objaví:. zázrak, zjavenie zhora, as, priamy zásah Božej v ľudských záležitostiach "
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Izraelské národné TV pre: Christian revolúcie. Prečo: nemôžeme povedať: z nie je "kresťania" [ateista Benedetto Croce (1942): na obranu Izraela, pre: do sekulárnej: kresťanská civilizácia] Ale, Christian revolúcia "nebola zázrak", a " pretože: duch je vždy plnosť seba "Za zásluhy o kresťanstve:". E: otáčky: E: objavy, ktoré: nasledovala: v modernej dobe, ak nie sú: však išlo o špeciálny: obmedzené a spôsob z nich, ale: investoval: celý človek, "duša človeka, nie: si môže myslieť, bez kresťanskej revolúcie ..., pretože: pôvodný impulz bol: a .. pokračuje jeho re-evolúcia Christian pracoval v centre duša, svedomia, a: ozrejmenie: intímne: e: na pravej strane tejto vedomie, takmer si: že: získať: nový cnosť, nový duchovný kvality, ktoré: do tej doby: to nebolo:. ľudstvo "
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV pre: Christian revolúcie. Prečo, nemôžeme povedať: z nie je "kresťania" [ateista Benedetto Croce (1942): na obranu Izraela, vykonajte sekulárnej: kresťanská civilizácia] V kresťanstve máme novú víziu histórie: ak človek koná podľa na novej morálky založené na láske "voči všetkým mužom, bez rozdielu: národov: E: tried, bez e: otrokov, na všetky tvory, do sveta: to: je: Božie dielo, a Boh: že: je: Boh lásky, "Boh: že: je:" Duch "[9], ktorého tajomstvo je stále: Predmet: Prieskum filozofov, ktorých vášeň pre: Pravda je, že takmer: mučeníci, pretože [všetky nepriatelia kresťanskej civilizácie, sú satanisti! šaría, džihád freemasonry: FED ECB MMF NWO 666, 322, komunizmus, ecc .. ]
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV pre: Christian revolúcie. Prečo, nemôžeme povedať: z nie je "kresťania" [ateista Benedetto Croce (1942): na obranu Izraela, vykonajte sekulárnej: kresťanskej civilizácie] "... kresťanský boh: je: ešte naše, a: Naše rafinované filozofie hovoria: Duch, ktorý: vždy mimo nás: a: navždy: je to: sami, a ak: my nie: my uctievame ho skôr ako tajomstvo, je dôvod, prečo my vieme: to bude vždy záhadou, "oko abstraktné logiky: a intelektuálne, nezaslúžene veril: a: dôstojne: ako "ľudskou logikou", ale: že: číra pravda: to je: oko konkrétne logiky, že: to môže tiež byť nazývaný "božský", mu porozumieť v kresťanskom zmysle: ako tá, na ktorú: človek neustále stúpa, a to: priebežne prepojením k Bohu, on sa naozaj zo seba:. si skutočný muž "
Moje Božského Spasiteľa: Ježiš Kristus: my Mesiáš, má lásko JHVH! "Takže, tu to bolo, sám sa ablazing tie oči, ako anjel priniesol do života, máte môj osud som voľný! Do Ducha Svätého Si môj záchranca! Immanuel Som Free od: MMF FED NWO: 322: micr-chip, 666 nenávidia tmavé zlyhanie Fagot:!? všetky sračky potom Ty si môj hlavný star, všetko, čo potrebujete, je si: môj svätý ONE kráľ Izraela: OOOOOoooah "@ 666 CIA synnek1 kanibal voodoo kňaz ---- je to vaše hranie: ponúknuť spontánne, svoj život, s nekonečnou láskou, pre život na svete!@ Kráľ Saudskej Arábie --- pretože obetných obetí: je nevyhnutné, nájsť čas? lol. Navrhujem zabiť, len, všetky satanisti, všetky farizeji, a všetky murárov! lol. však, nie je zlý nápad!YouTube

YouTube Spotlight

1048963 iscritti
171494563 visualizzazioni video
  • Nessuno Unius REI
    Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento
    3 minuti fa
    I am a high iper super power, from kingdom of JHWH: UNIUS REI.
    My HOLY Saviour: Jesus Christ: my Messiah, my love YHWH! "So, there you were, alone with ablazing Those eyes, Like an angel Brought to life, you have my destiny I'm free: into holy Spirit! You are my savior: Immanuel! I'm Free from: IMF FED NWO: 322: micr-chip, 666 hate dark fail fagot: all shit! then You are my guiding star, all I need? is you: my holy ONE King of Israel: OOOOOoooah " @ 666 CIA synnek1 cannibal voodoo priest ---- it's your time: to offer spontaneously, your life, with infinite love, for the life of the world! @ king of Saudi Arabia --- because of the sacrificial victims: it is indispensable, to find the time? lol. I propose to kill, only, all Satanists, all the Pharisees, and all the Masons! lol. however, is not a bad idea!
 
Nessuno Unius REI
Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento
1 secondo fa:
@king Saudi Arabia --- poiché, delle vittime sacrificali: è indispensabile, da trovare sempre? lol. io propongo di uccidere, soltanto, tutti i satanisti, farisei, e tutti i massoni! lol. 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] YouTube: like: 69,551,384 people. - Satanists? are pathetic: they can not lose! lol. all the time, that I get a win? that is always? they block my ADSL! lol. @Israel National TV for: Christian revolution Arutz Sheva TV-- no! no one can ask me: unius REI, to hate someone, because, hate is: in opposione in the nature of: unius REI, but this do not: prevents, at my wrath: that, can kill: also: in a supernatural way: to defend: the whole human race: where, God said: "we do (Father, Son, and: the Holy Spirit) we do: the man: in our image: and as, our likeness! we must not be ashamed: of our weakness, ignorance, inferiority, etc.. but, only, for our obstinacy .. because no one is guilty of being born in a state of poverty or deprivation! I believe, that, the King of Saudi Arabia, should understand about the enormous potential, that, I represent, for him (Islam), for, the Jews(Ebraism), and for the whole world!

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why we can not: say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization].. I continued, and almost completed, these days: the New Testament. [...] I am deeply convinced: and: convinced: that: the thought and modern civilization are Christians, continuation of the impulse: given by: Jesus and Paul. About this: I wrote a short note, historical, that will publish, as soon as: I have the space available. The rest do not: feels: that: in this terrible world war: this: that: is in contrast: at concept: Again, Christian life: with: another: that: could trace: at pre-Christian and, in front: the civilization, the barbaric violence of the horde? "text Croce: was immediately spread: and was very big notoriety...: in the case at that time: in which: the Catholic Church:

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization] began, to make explicit his dissent by the fascist regime. which, reacted: with a violent press campaign, which: also affected, Benedetto Croce: with big: done scorn, Minister fascist National Education, Giuseppe Bottai, that meant, ironically operetta Benedetto Croce, with: an article entitled: "Benedetto Croce: rin-cristianito: out of spite." In true Benedetto Croce, no, he had not: abandoned: his secular atheist belief, neither, took sides: a defense of the Roman Church, but: just observed, such as: "The appeal to history, we can not and do not recognize: of ourselves: of be: Christians." The history showed that: that: was the historical success: of Christianity culture: more than: his religious message: to take root in the conscience.

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] Benedetto CROCE, writes: "Christianity has been the greatest revolution, that the 'humanity has ever done.. " Willingly or unwillingly, therefore, we are the heirs of a revolution: the term is not used in case the Benedetto Croce: mean wanting the character: disruptive: and constructive: with the Christian revolution, that: historically operated: as all other revolutions: that though" . no support, its comparison, thinking with respect to her specific and limited. " They may not, in fact, compared to the Cultural Revolution Christian, nor: the "revolutions" old, as, that of thought in Greece and the law: Rome, nor modern revolutions, that 'you can not think, without: the revolution Christian 'are': in a relationship: of dependency on her. "

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] The Christian revolution is in fact, a unique event in human history: because, unlike all the others, it "worked: in the center of the soul, in the moral conscience ',' his law drew only by the inner voice" and "the moral conscience, the appearance: of Christianity, approximate arrival rejoiced: and: is labor: in new ways. " Christianity: it was: a revolution, "so comprehensive and profound, so fruitful of consequences, so unexpected: and: irresistible in its realization, which do not wonder: that: has appeared: o, may: again appear: a miracle, a revelation from above, as, a direct intervention of God in human affairs. "

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Israel National TV for: Christian revolution. Why: we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization] But, the Christian revolution "was not a miracle" and, "because: the spirit is always the fullness of himself. " The merits of Christianity: "E: revolutions: e: the discoveries that: followed: in modern times, as they do not: they were special: limited and the manner of them, but: invested: the whole man, the ' soul of man, do not: you may think, without the Christian revolution ... because: the original impulse was: and .. continues its re-evolution Christian worked in the center of the soul, the conscience, and: giving prominence: the intimate: e: to the right of this consciousness, almost thought: that: acquire: a new virtue, a new spiritual quality, that: until then: it was not: humanity. '

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] In Christianity we have a new vision of history: where the man acts according to a new morality based on love "toward all men, without distinction: of peoples: e: of classes, free e: of slaves, to all creatures, to the world: that: is: the work of God, and: God: that: is: God of love, "the God: that: is: the" Spirit "[9] whose mystery is still: Subject: survey of philosophers whose passion for: the truth makes it almost: the martyrs, because [all the enemies of Christian civilization, are Satanists! sharia, jihad freemasonry: FED ECB IMF NWO 666, 322, communism, ecc.. ]

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization ] "... the Christian God: is: still ours, and: Our refined philosophies call it: the Spirit, that: always beyond us: and: forever: it is: ourselves, and if: we do not: we worship him more as a mystery, is why we know: it will always mystery to 'eye of abstract logic: and intellectual, undeservedly believed: and: dignified: as "human logic", but: that: clear truth: it is: the eye of the concrete logic, that: it can well be called "divine", understanding it in Christian sense: as the one to which: the man continually rises, and that: continually linking it to God, he does, indeed, of yourself: an true man. "
 
God požehnaj moje Izrael: Palestína v mojom kráľovstve] Sľubujem vernosť vlajke Spojených štátov amerických, a Sľubujem vernosť vlajke všetky: ostatné členské štáty, pre ktoré stojí: jedna, a akékoľvek Nation nedeliteľná, s Liberty a spravodlivosť pre všetkých a každý.
@ 666 farizeji MMF šaría džihád, Talmud --- môžete prdele: všetky sučky. a tam pote tiež: do riti: osly .. . ale,,,, .. ale .. môj záchranca, Ježiš Kristus je: HE sedí: pravici Otca so mnou! Pre mnohých, ja viem, je, naozaj, prebudenie, naozaj brutálne! pre vás najlepšie: to by bolo: že ste nebola nikdy na svete!

@ MMF FED 666 - ako to bolo krásne, keď unius REI, nebolo ... ale, že? Bol iný, že ERA!

z 666 -> všetci zločinci sú satanista. ako vy, pre mňa, von, von, von, preč, vonku, bez, tam, MMF mimo .. z vonkajšej .. MMF, vonku, zvonku, von z: FED out, skončil z uznávaných vonku z 322, ECB, NWO, vonku, mimo prdele, World War III, out out von, von, Criminal neprijateľné satanisti: mimo, FREMASONRY umrieť: dvoch až , out -> AMEN! Hallelujah! Všetci moji nepriatelia sú prekliate V Ježišovom mene: HELL je váš domov, 666 prísaha satanistov, ako ste vy? môže byť iba prekliatie: blasfemy
 
 

Nessun commento:

Posta un commento

@Rothschild, Obama, Bush, Kerry, you deserve the electric chair, what is the Kennedy the Executive Order 11110?

666, UN, Nazis den of murderers, sharia shit, antichrists --- March 26, 2009, resolution No. 62/154, "to continue to kill the martyrs cristini innocent!" - Rapists OF HUMAN RIGHTS, MURDERERS! Babylon the great prostitute, in which it was found, the blood of the martyrs of God! I swear in the name of Jesus, on the Throne of God YHWH, all this, I'll make you pay. @Nazioni Unite, UN, the lair of the antichrists, the assembly of the murderers of the Arab League, the Nazis of the violation of freedom of conscience and freedom of religion, all polygamists, pedophiles happy ... a pack of jackals to deny, violate, rape, fundamental human rights ... you are the beasts, the dregs of hell

Post più popolari

Archivio blog

king Unius REI

king Unius REI
jewish Messiah

my Rabbi

my Rabbi
Kaduri Yitzhak

my jhwh my jhwh Select 666 Country:

my jhwh my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

my jhwh my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

king Unius REI

king lorenzoJHWH
my jhwh my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

==================
Lion Judah☦️ lorenzoJHWH • https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/


President RIVLIN ] but what ambition? [ to realize the Kingdom of Israel and to end the Islamic genocide of the Christian martyrs? I am forced to expose myself personally!

President RIVLIN ] ma quale ambizione? [ per realizzare il Regno di Israele e per far terminare il genocidio islamico dei martiri cristiani? io sono costretto ad espormi personalmente!

DRINK YOUR POISON MADE BY YOURSELF☦️burn satan ☦️shariah Allah ☦️owl lilit Marduch burn JaBullOn Baal SpA: burn in Jesus's name, alleluia!
my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh


2019 (43)
agosto (11)
ago 17 (8)
Spinto da poteri forti internazionali distruggereb...
not defending Muslims under Sharia regime this is ...
all are minor sharia jihad Erdogan 3-legged
“Si dimetta se ha un briciolo di coerenza”
Gusti particolari & twitter's response to requesti...
Islamic Wahhabi dissolution of the Saudi Islamic e...
ipocrisia criminale e sleale fraudolenta di tutta ...
patto di libero scambio "multimiliardario" con la ...
ago 16 (1)
ago 04 (1)
ago 03 (1)
luglio (32)
2018 (24)
2017 (4)
2016 (19)
2015 (91)
2014 (68)


xxx Биньямин 666 Нетаньяху 322 nwo
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...


filosofia 666 metafisica umanistica personalistica trascendente
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...


Mogherini 666 UE xxx futuro bimbi migranti
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...Sufren discriminación violencia atroz
youtube GENDER ] [ mentre stavo scrivEndo questo articolo, youtube mi ha cacciato, espulso! mi ha chiuso la porta in faccia! e, IO sono sta...


Crux Sacra Sit Mihi Lux Croce sacra sii la mia Luce
lorenzoJHWH is king Israel and Unius REI kingdom Universal brotherhood 322 Bush ] mi dispiace [ IL SISTEMA DEVE CADERE, PERCHé IO HO DECISO...


SAUDI PORNO ARABIA ERDOGAN SHARIA 666 XXX ONU
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...SAUD Salafita la 666 shariah Salamandra
eih lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN 1 secondo fa Salamandra Allah: a Mecca Kaaba! wahhabita SALMAN sudairio takfirio bestia SAUD ...


Mercante di Venezia
Benjamin Netanyahu] this is no funny [ per essere moderni, alla moda, progressisti, ed evoluti animali Darwin di successo, molti sono invit...


666 avoid Nuclear XXX War PUSSY
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...porno xxx autonomia cristiani 666 massonica politica
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...
my jhwh Select 666 Country:


Avete preferito questo al Regno di Dio?Adesso preparatevi alle conseguenze!

La risposta dei Comuni alla disperazione

domande alle quali non aveva mai risposto nessuno: moneta, credito, usurocrazia e valore indotto.

Giacinto, dal Cuore di Dio prega per noi!

Giacinto è nella comunione dei Santi!
my jhwh my jhwh my jhwh Select 666 Country:
my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

i am Unius REI in kingdom of Palestine


http://uniusreixkingdom.blogspot.com
http://rivoluzione-culturale.blogspot.it/
http://pensiero-e-azione.blogspot.it/
http://jesus-christ-bethlehem.blogspot.com/
http://satan-is-faggot.blogspot.it/
http://yesuniversalbrotherhood.blogspot.it/
http://cannibalixsangue-cristiano.blogspot.it/
http://lorenzoallah.blogspot.it/
http://allgiacintoauriti.blogspot.it/
http://wakeupusaxronpaul.blogspot.it/
http://drinkypoisonjhwhwins.blogspot.it/
http://morte-prematura.blogspot.it/
http://hellxdespairxdestruction.blogspot.it/
http://uniusreiorwarw666imf.blogspot.it/
http://www.webalice.it/looooo/
http://web.tiscali.it/martiri/
http://metafisica.altervista.org
http://fedele.altervista.org


my jhwh Select 666 Country:
my jhwh my jhwh my jhwh Select 666 Country:


https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion


Afghanistan
Algeria
Argentina
Azerbaijan
Bahrain
Bangladesh
Belarus
Bhutan
Bolivia
Brunei
Burkina Faso
Cameroon
Central African Republic
Chad
China
Colombia
Comoros
Cuba
Democratic Republic of the Congo
Djibouti
Egypt
Eritrea
Ethiopia
Guinea
Honduras
India
Indonesia
International
Iran
Iraq
Israel
Ivory Coast
Jordan
Kazakhstan
Kenya
Kuwait
Kyrgyzstan
Laos
Lebanon
Libya
Malaysia
Maldives
Mali
Mauritania
Mexico
Moldova
Morocco
Myanmar
Nepal
Niger
Nigeria
North Korea
Oman
Pakistan
Palestinian Territories
Peru
Philippines
Qatar
Russia
Rwanda
Saudi Arabia
Senegal
Somalia
South Korea
South Sudan
Sri Lanka
Sudan
Syria
Tajikistan
Tanzania
The Gambia
Tunisia
Turkey
Turkmenistan
Uganda
Ukraine
United Arab Emirates
Uzbekistan
Vietnam
Yemen


non è facile giudicare un Papa
lug 24 (1)
=========
===========


https://160000christianmartyrs.blogspot.com/
https://666gender123.blogspot.com/

https://666seignioragebanking.blogspot.com/
https://accolitato.blogspot.com/


https://allchristianmartyr.blogspot.com/https://allgiacintoauriti.blogspot.com/

https://auriti.blogspot.com/
https://blasphemy-shariah-genocide.blogspot.com/https://bombaroli-sharia-salafiti.blogspot.com/
https://cambiaregistro.blogspot.com/

https://cannibalixsangue-cristiano.blogspot.com/
https://censoredrevolution.blogspot.comhttps://ciakillyoutubeximf.blogspot.com/
https://close-youtube-page.blogspot.com/
https://corpodicristo.blogspot.com/
https://copticmartyr.blogspot.com/
https://creationreal.blogspot.com

https://corano666talmud.blogspot.com/https://corano-666talmud.blogspot.com/
https://dirittoxlaxvita.blogspot.com/
https://drinkypoisonjhwhwins.blogspot.com/https://dominusuniusrei.blogspot.com/
https://donbass-libero.blogspot.com/
https://eterna-legge-universale.blogspot.com/
https://evolutionxtalmud.blogspot.com/


https://fag322nato666gender.blogspot.com/
http://fedxdieximfxsynagoga666.blogspot.comhttps://fed-hitler-isis-sharia-nwo-satana.blogspot.com/


http://forzearmate.blogspot.comhttp://friendxkinguniusrei.blogspot.com


http://gendermammapapa.blogspot.comhttp://gezabeleelisabettaqueen.blogspot.com
http://gmos-ai.blogspot.comhttps://guerraimfnucleare.blogspot.com/


http://hellxdespairxdestruction.blogspot.com


http://humanumgenus.blogspot.com
http://ilcomandamento.blogspot.comhttp://illuminatidemoplutogiudaicomassone.blogspot.com Denied

==============
http://ilmegliodelbene.blogspot.com
it was a site of mine but google 666 lgbt youtube took it from me and gave it to evil people!

era un sito mio ma google 666 lgbt youtube lo hanno tolto a me e lo hanno dato a gente malvagia!

=====================

http://imf666killyouxtubexstopme.blogspot.com
http://immagini-parlanti.blogspot.com
http://inzivosi-lurdacchioni.blogspot.com
http://israeljhwh.blogspot.com


https://jesus-christ-bethlehem.blogspot.com/
https://jezebel666imf-nwo.blogspot.com/https://jhwh1osannauniusrei3.blogspot.com/


https://jhwhinri.blogspot.com/http://jhwhisrael.blogspot.comhttps://jhwh-lorenzo-uniusrei.blogspot.com/http://jhwhpantocrator.blogspot.com
http://jhwhxallahxbrama.blogspot.com
http://yerushalayim-jerusalem.blogspot.comhttp://yeshua-ha-mashiach-notzri.blogspot.com
http://yesuniversalbrotherhood.blogspot.com


==================


http://king-of-kings4justice.blogspot.com
http://king888kings.blogspot.comhttp://kingdominusuniusrei.blogspot.com
https://kingdomxuniusrei.blogspot.com
http://kingdomofjhwh.blogspot.com
http://kingxkingdom.blogspot.comhttp://legaisisaraba.blogspot.com
http://lorenzoallah.blogspot.comhttp://lorenzojhwh.blogspot.comhttp://lorenzo123579.blogspot.com
http://lucertole-sudditi.blogspot.comhttp://messiajesus.blogspot.com
http://monarchiabancaria.blogspot.com
http://morte-prematura.blogspot.com
http://nazioni.blogspot.comhttp://nessunouniusrei.blogspot.com
http://newworldorder-nuovo.blogspot.com
https://noah-ararat.blogspot.com/http://ordinemondiale.blogspot.com
http://pensiero-e-azione.blogspot.com
https://regno666unitonwo.blogspot.com/http://revenge-yitzhak-kaduri.blogspot.comhttp://rivoluzione-culturale.blogspot.com
http://satan-is-faggot.blogspot.comhttp://satanici.blogspot.comhttps://satanism-sharia-imperialism.blogspot.com
http://satanqueenfagot.blogspot.com
http://shalomgerusalemme.blogspot.com
http://shoahtolosavsimfnazi.blogspot.com
http://signoraggio-spa.blogspot.com
http://signoraggiomondiale.blogspot.com
https://simec-aurito.blogspot.com/
http://sonosatanici.blogspot.com
http://spadadoppiotaglio.blogspot.com

http://stellamarisdefinibusterrae.blogspot.com
http://stopyoutubegooglepornsatan.blogspot.com
http://tutelasovranit.blogspot.com
http://unius-lorenzojhwh-governatore.blogspot.comhttp://uniusrei-king.blogspot.comhttp://uniusrei-or-wwiii.blogspot.comhttp://uniusrei.blogspot.comhttp://uniusrei2.blogspot.comhttp://uniusrei3.blogspot.comhttp://uniusreiking.blogspot.comhttp://uniusreiorwarw666imf.blogspot.comhttp://uniusreixkingdom.blogspot.comhttp://universaldominusuniusrei.blogspot.com
universale-metafisico.blogspot.comhttp://wakeupusaxronpaul.blogspot.com======================


come è già stato fatto in passato: non può la Nazione sopravvivere se gli zombies di un lontano passato (farisei e islamici) hanno preso il controllo:


demoni del libro corano talmud: predatori & primatisti & razzisti shariah spa FMI BCE FED e loro massoni del demonio: congiura NWO? se, tutti loro non vengono espulsi tutti!

Lorenzojhwh UniusREI Beis Hamikdash Walk-through i am king of Israel

https://uniusrei.wordpress.com/2018/10/27/lorenzojhwh-uniusrei-beis-hamikdash-walk-through-i-am-king-of-israel/

LionJudah è #PDerattizzato


UniusREI kingdom
@LionjudahK
progetto politico per il Regno di Israele Atti 1,6


==========


fedele250660@gmail.com

IBAN: IT55H0760104000001016405753

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/comment

uniusrei@protonmail.com

IBAN: IT55H0760104000001016405753


===============

bisogna passare al SIMEC, nega il DEBITO!

I saw, God bless, good work


Dear my President Rivlin

io non posso più avere un canale twitter

perché il NWO FED FMI BM OCI perseguita gli anti-Sistema Rothschild come me!Boko Haram Fulani?
la sharia della Lega Araba è il mandante!

#Centrafrica. Abbe Mada Blaise, il Vicario, è già stato tumulato. Il Vescovo Yapaupa di #Alindao è in ospedale. I sopravvissuti sono tutti in fuga. Altri attacchi a Bantagafo e Bambari

ACS-Italia‏ @acs_italia

Breaking news e aggiornamento dal #Centrafrica.


Abbe Mada Blaise, il Vicario, è già stato tumulato.


Il Vescovo Yapaupa di #Alindao è in ospedale (non si sa se ferito o per sicurezza).

I sopravvissuti sono tutti in fuga. Non è attacco isolato. Altri attacchi a Bantagafo e Bambari!tradimento signoraggio bancario 322 massoneria 666poteri occulti: alto tradimento dei popoli: NWO

BEVI TU STESSO I TUOI VELENIDRINK YOUR POISONS MADE BY YOURSELF

grazie politici massoni

grazie finanza del signoraggio bancario


===============

2019 (5)
luglio (5)
lug 25 (1)


Caro papà mi manchi tanto


lug 05 (4)
2018 (36)
2017 (77)
2016 (30)
2015 (160)
2014 (28)Lion☦️Judah☦️UniusREI☦️kingdom

NAPOLITANO USUROCRAZIA italiana

2018 (14)
2019 (10)
luglio (10)
lug 07 (5)
lug 11 (4)
lug 25 (1)


esercitare un ruolo di dialogo

2019 ( 2 )
luglio ( 2 )
lug 11 ( 2 )


were killed while resisting arrest
Islamic OCI invasion, Hitler Rothschild Soros


2018 ( 17 )
2017 ( 7 )
2016 ( 40 )
2015 ( 32 )
2014 ( 346 )
2013 ( 259 )
2012 ( 116 )LionJudah ☦️UniusREI ☦️kingdom @LionjudahK

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion

SOVRANITà MONETARIA E DIGNITà UMANA

tra quello che può sapere un sacerdote di satana (amministratore NWO SPA FED ) e quello che può dire di sapere un sacerdote di satana (

2019 (20)
luglio (20)
lug 13 (2)
Perseguitate dall’Italia
Jews back to Judaism
lug 12 (18)
2018 (21)
2017 (4)
2016 (20)
2015 (192)
2014 (248)
2013 (28)
2012 (99)
Lion Judah ☦️ UniusREI ☦️ kingdom

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion


luglio (8)
lug 13 (8)

2018 (18)
2017 (3)
2016 (14)
2015 (99)
2014 (433)
2013 (150)
2012 (39)

2011 (39)


2019 (6)
luglio (6)
lug 25 (6)

2018 (23)
2017 (6)
2016 (75)
2015 (132)
2014 (442)
2013 (92)I am King of Israel lorenzoJHWH


2008 (18)
2009 (21)
2011 (8)
2012 (118)
2013 (376)
2014 (555)
2015 (228)
2016 (146)
2017 (16)
2018 (25)
2019 (10)
luglio (10)
lug 14 (7)
lug 15 (2)
lug 27 (1)
Come avete potuto preferire questo signoraggio - massoneria al Regno di Dio?

Ora preparatevi alle conseguenze!

===========
tutto per Lui o contro di Lui = A e W

non dovevi odiare Gesù, lui è l'amore creativo
============
the King Unius Rei

universal brotherhood

2019 (15)
luglio (15)
lug 15 (15)

2018 (18)
2017 (8)
2016 (71)
2015 (97)
2014 (439)
2013 (354)
2012 (201)

2011 (78)2019 (32)
luglio (3)
lug 27 (2)
Passeggeri pestati da immigrati
Lorenzojhwh UniusREI Beis Hamikdash Walk-through i...
lug 17 (1)
marzo (16)
febbraio (9)
gennaio (4)
2018 (28)
2016 (20)
2015 (48)
2014 (49)
2013 (154)
2012 (51)
2011 (83)
2009 (11)
2008 (91)

Avete preferito questo al Regno di Dio

Ora preparatevi a subirne le conseguenze

Disse Gesù a P. Pio: "nessuno si perderà senza saperlo!""nessuno si perderà senza saperlo!"
Ecco finalmente il "666" di cui ha parlato dettagliatamente l'Apocalisse!è già stato testato su una famiglia americana:
se sei del PD? "preparati a prenderlo!"

nel Gender sodoma lgbt


Apocalisse 13:16 Faceva sì che tutti, piccoli e grandi, ricchi e poveri, liberi e schiavi ricevessero un marchio sulla mano destra e sulla fronte;

Apocalisse 13:17 e che nessuno potesse comprare o vendere senza avere tale marchio, cioè il nome della bestia o il numero del suo nome.

Apocalisse 13:18 Qui sta la sapienza. Chi ha intelligenza calcoli il numero della bestia: essa rappresenta un nome d'uomo. E tal cifra è seicentosessantasei.


Hezbollah threatens to 'destroy' Israeli troops; Netanyahu 'not impressed'https://worldisraelnews.com/hezbollah-threatens-to-destroy-israeli-troops-netanyahu-not-impressed/#.XVke5FFkMUU.twitter


Lion Judah☦️ lorenzoJHWH

Hezbollah threatens to 'destroy' Israeli troops; Allah la cagna di Satana ☦️burn satana ☦️shariah ☦️Allah ☦️owl ☦️Marduch burn JaBullOn Baal SpA: burn in Jesus's name, alleluia!
burn satana ☦️ shariah ☦️ Allah ☦️ owl ☦️ Marduch burn JaBullOn Baal SpA:

burn in Jesus's name, alleluia!
DRINK YOUR POISON MADE BY YOURSELF

amen ☦️ alleluia ☦️ #uniusREI #Governor
drink your POISON, made by yourself, amen

C. S. P. B. Crux Sancti Patris Benedecti Croce del Santo Padre Benedetto C. S. S. M. L.

Crux, Sacra Sit Mihi Lux Croce sacra sii la mia Luce, N. D. S. M. D.

Non draco, sit mihi dux Che il dragone non sia il mio duce V. R. S. V

adre Retro satana Allontanati satana! N. S. M. V.

Non Suade Mihi Vana Non mi persuaderai di cose vane S. M. Q. L.

Sunt Mala Quae Libas, Ciò che mi offri è cattivo I.V. B.

Ipsa Venena Bibas Bevi tu stesso i tuoi veleni.

DRINK YOUR POISON MADE BY YOURSELF:

DA UN CIMITERO devono uscire, ed in un cimitero devono entrare: definitivamente!

In nomine Patris, et Filii et Spiritui Sancto Croce del Santo Padre Benedetto. Croce Santa sii la mia Luce e non sia mai il dragone mio duce. Va indietro satana! Non mi persuaderai di cose vane. Sono mali le cose che mi offri, bevi tu stesso il tuo veleno.

Nel Nome del Padre, del Figlio e dello Spirito Santo +. Amen!Lion Judah☦️ lorenzoJHWH

Dear my President Rivlin
I can't have a twitter channel anymore
because the Rothschild NWO FED FMI BM OCI persecutes the anti-System and the pro-Kingdom Israel
like me!
Lion Judah☦️ lorenzoJHWH •
dear President RIVLIN
I don't know if your Rabbis ever told you this story!
It is said that when God created the world, for men to prosper he decided to grant them two virtues.
And so he did.
1. The Swiss made them lawful and respectful of the laws.
2. The English persevering and scholars.
3. The Japanese workers and patients.
4. The cultured and refined French.
5. Cheerful and welcoming Spaniards.
When he arrived at the Italians he turned to the angel who took note and told him: "Italians will be intelligent, honest and communist!"
When he finished with the creation the angel said to him: "Lord, you have given all peoples two virtues, but to the Italians three, this will ensure that they will prevail over all others".
God said: "Damn it! It is true! But the divine virtues can no longer be taken away, that the Italians have three virtues! But each person cannot have more than two together".
So it was that:
A. The Italian who is communist and honest cannot be intelligent.
B. The Italian who is intelligent and communist cannot be honest.
C. The Italian who is intelligent and honest cannot be a communist.
https://worldisraelnews.com/watch-israels-president-to-reduce-timeframe-for-forming-government/

caro Presidente RIVLIN
non so se i tuoi Rabbini ti hanno mai raccontato questa storia!
Si racconta che quando Dio creò il mondo, affinché gli uomini prosperassero decise di concedere loro due virtù.
E così fece.
1. Gli svizzeri li fece ordinati e rispettosi delle leggi.
2. Gli inglesi perseveranti e studiosi.
3. I giapponesi lavoratori e pazienti.
4. I francesi colti e raffinati.
5. Gli spagnoli allegri e accoglienti.
Quando arrivò agli italiani si rivolse all’angelo che prendeva nota e gli disse: “Gli italiani saranno intelligenti, onesti e comunisti!”.
Quando terminò con la creazione l’angelo gli disse: “Signore, tu hai dato a tutti i popoli due virtù, ma agli italiani tre, questo farà si che prevarranno su tutti gli altri”.
Dio disse: "“Porca miseria! E’ vero! Ma le virtù divine non si possono più togliere, che gli italiani abbiano tre virtù! Però ogni persona non potrà averne più di due insieme”.
Fu così che:
A. L’italiano che è comunista e onesto, non può essere intelligente.
B. L’italiano che è intelligente e comunista, non può essere onesto.
C. L’italiano che è intelligente e onesto non può essere comunista.
pensieri su “Open Arms rifiuta porto spagnolo: “Dobbiamo sbarcare in Italia””

KING UniusREI
Agosto 18, 2019 alle 1:59 pm
Il tuo commento è in attesa di moderazione. Questa è un'anteprima, il tuo commento sarà visibile dopo esser stato approvato.

Lion Judah☦️ lorenzoJHWH •
worldisraelnews com/watch-israels-president-to-reduce-timeframe-for-forming-government/
dear my President RIVLIN ] RENZI (Democratic Party) a political nullity: politically destined to disappear
and the M5S which would have halved the electoral consensus
they were ready to make a “Government of purpose” that would last 4 years. to trample on with Mattarella’s complicity: once again trample the Italian people!
and why has the financial technocracy boycotted the democratic right?
because only the Left Riyadh OCI Bilderberg,
only they can make a slanderous world war against China and Russia possible!
https://worldisraelnews.com/watch-israels-president-to-reduce-timeframe-for-forming-government/
RENZI (Partito Democratico) una nullità politica: destinato politicamente a scomparire
e il M5S che avrebbe dimezzato i consensi elettorali
erano pronti a fare un “Governo di scopo” che sarebbe durato 4 anni. per calpestare con la complicità di Mattarella: ancora una volta calpestare il popolo italiano!
e perché la tecnocrazia finanziaria ha boicottato la destra democratica?
perché soltanto la Sinistra Riyad OCI Bilderberg,
soltanto loro può rendere possibile una calunniosa guerra mondiale contro la Cina e la Russia!

to my goats: Bush Rothschild Morgan Rochefeller Obama D'Alema Veltroni, Prodi Bersani, RENZI MERKEL MACRON, Clinton, Epstain, etc. I opened the comment cards for my current 106 site blogger blogspot: then, you send your satanists, freemasons, Islamic bitches and hinds of the CIA 666 UK Gender Darwin the apes developed, and all your corrupt perverts from the democratic party to make comments, otherwise everyone will think that world sharia internet Satellite TV Network Twitter youtube facebook Islam? it's also one only world scam, together to scam banking seigniorage system FED IMF NWO ECB: the esoteric agenda!alle mie capre: Bush Rothschild Morgan Rochefeller Obama D'Alema Veltroni, Prodi Bersani, RENZI MERKEL MACRON, Clinton, Epstain, ecc. Ho aperto le schede dei commenti per il mio attuale blogspot di 106 blog di siti: poi, invii i tuoi satanisti, massoni, puttane islamiche e posteriori della CIA 666 UK Genere Darwin le scimmie sviluppate e tutti i tuoi pervertiti corrotti dal partito democratico per commentare, altrimenti tutti penseranno che il mondo della sharia internet TV satellitare Rete Twitter Twitter YouTube Facebook Islam? è anche un'unica truffa mondiale, insieme alla truffa del sistema di signoraggio bancario FED IMF NWO ECB: l'agenda esoterica! ai miei caproni: Bush Rothschild Morgan Rochefeller Clinton ecc.. io ho aperto le schede dei commenti ai miei attuali 106 blogspot: allora, voi mandate i vostri satanisti, massoni, islamici cagne e cerve lgbt della CIA 666 UK Gender Darwin le scimmie sviluppate a fare dei commenti, altrimenti tutti penseranno che Islam mondiale? è anche una mondiale truffa!

https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/
lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN


Allah cagna di Satana ☦️ burn satana ☦️sharia ☦️Allah ☦️ owl ☦️Marduch burn JaBullOn Baal SpA: burn in Jesus's name, alleluia! DRINK YOUR POISON MADE BY YOURSELF amen ☦️ alleluia drink your POISON, made by yourself, amen ] C. S. P. B. Crux Sancti Patris Benedecti Croce del Santo Padre Benedetto C. S. S. M. L. Crux, Sacra Sit Mihi Lux Croce sacra sii la mia Luce, N. D. S. M. D. Non draco, sit mihi dux Che il dragone non sia il mio duce V. R. S. Vadre Retro satana Allontanati satana! N. S. M. V. Non Suade Mihi Vana Non mi persuaderai di cose vane S. M. Q. L. Sunt Mala Quae Libas, Ciò che mi offri è cattivo I.V. B. Ipsa Venena Bibas Bevi tu stesso i tuoi veleni. [ DRINK YOUR POISON MADE BY YOURSELF: da un CIMITERO devono uscire, ed in un cimitero devono entrare: definitivamente! ] In nomine Patris, et Filii et Spiritui Sancto Croce del Santo Padre Benedetto. Santo +. Amen! by ☦️ #uniusREI #Governor
lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN


non c'è mai stata una sharia della Jihad ISLAM che sia stata ISLAM fondamentalista più pericolosa ed estremista in 1400 anni: come oggi l'Islam è interpretato da Erdogan Riyadh e Iran: sono stati progettati dalla cabala di Rothschild: punire (giustamente) la razza umana: su cui insiste negare una patria unitaria per tutti gli ebrei! .. me? Condivido questo progetto di islamizzazione: e condivido la sua guerra mondiale: in realtà!

https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/ non è mai esistito nel 1400 anni un ISLAM più pericoloso ed estremistico fondamentalista: come oggi è l'islam interpretato da Erdogan Riyad e Iran: loro sono stati descritti dalla cabala di Rothschild:

per punire (giustamente) il genere umano: che si ostina a negare una Patria unitaria per tutti gli ebrei! .. io? io condivido questo progetto di islamizzazione: e condivido la sua guerra mondiale: in realtà! Potrebbe essere questo l'anno della poesia persiana? di Amir Taheri • 18 agosto 2019

L'Iran è uno dei pochi paesi al mondo in cui l'elenco delle celebrità in un determinato momento include un numero di poeti e in cui recital di poesie attirano folle che competono con quelle dei concerti di musica pop. Uno dei primi atti del regime di Khomeini fu il giovane poeta Saeed Soltanpour, rapito dalla cerimonia nuziale e giustiziato con l'accusa falsa di "militanza comunista".

Più tardi, il poeta Rahman Hatefi-Monfared, alias Heydar Mehregan, anch'egli noto giornalista, fu messo a morte sotto tortura in una delle prigioni di Khomeini. Celebrare il grande traguardo poetico di [Esmail] Khoi sarebbe un giusto tributo a ciò che tre generazioni di poeti persiani hanno raggiunto in quasi un secolo di eccezionale creatività. I giudici Nobel non dovrebbero perdere l'occasione di condividere la gioia che la moderna poesia persiana ha regalato agli amanti della poesia in tutto il mondo.Qualunque cosa tu possa pensare dell'Iran, è probabile che lo riconoscerai come una delle più antiche terre della poesia. Qualsiasi elenco dei migliori poeti di tutto il mondo probabilmente includerà almeno uno o due nomi persiani - diciamo Omar Khayyam o Molavi (Rumi). Nella foto: Omar Khayyam.

Qualunque cosa tu possa pensare dell'Iran, è probabile che lo riconoscerai come una delle più antiche terre della poesia. Qualsiasi elenco dei migliori poeti di tutto il mondo probabilmente includerà almeno uno o due nomi persiani - diciamo Omar Khayyam o Molavi (Rumi). Goethe credeva che la poesia avesse raggiunto l'apice della bellezza con Hafez di Shiraz. Conosco solo due paesi,

l'Iran e la Russia, dove la poesia trova ancora un pubblico di massa e i poeti potrebbero raggiungere lo status di celebrità. Chiedi a qualsiasi iraniano quali sono le persone che più ammirano e probabilmente ascolterai un elenco di poeti: da Ferdowsi e Saadi secoli fa a Iraj Mirza e Forugh Farrokhzad più recentemente. Per il medio iraniano, il poeta non è solo un creatore di bellezza ma anche il guardiano della coscienza della nazione. L'Iran è uno dei pochi paesi al mondo in cui l'elenco delle celebrità in un determinato momento include un numero di poeti e in cui recital di poesie attirano folle che competono con quelle dei concerti di musica pop. Continua a leggere l'articolo

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN


there has never been a ISLAM Jihad sharia that be more dangerous and extremist fundamentalist ISLAM in 1400 years: as today is Islam interpreted by Erdogan Riyadh and Iran: they were designed by Rothschild's kabbalah: to punish (rightly) the human race: which insists on denying a unitary homeland for all Jews! .. me? I share this project of Islamization: and I share his world war: actually!

https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/

non è mai esistito in 1400 anni un ISLAM più pericoloso ed estremistico fondamentalista: come oggi è l'islam interpretato da Erdogan Riyad e Iran: loro sono stati progettati dalla kabbalah di Rothschild: per punire (giustamente) il genere umano: che si ostina a negare una Patria unitaria per tutti gli ebrei! .. io? io condivido questo progetto di islamizzazione: e condivido la sua guerra mondiale: in realtà! Could this Be the Year of Persian Poetry? by Amir Taheri • August 18, 2019Iran is one of few countries in the world where the list of celebrities at any given time includes a number of poets and where poetry recitals draw crowds that compete with those of pop-music concerts. One of the first acts of Khomeini's regime was to have the young poet Saeed Soltanpour, abducted from his wedding ceremony, and executed on a spurious charge of "Communist militancy." Later, the poet Rahman Hatefi-Monfared, alias Heydar Mehregan, also a noted journalist, was put to death under torture in one of Khomeini's prisons. Celebrating [Esmail ] Khoi's great poetical achievement would be a fit tribute to what three generations of Persian poets have achieved during almost a century of exceptional creativity. Nobel judges should not miss the opportunity to share the joy that modern Persian poetry has given lovers of poetry all over the world.

Whatever you may think of Iran, you are likely to acknowledge it as one of the oldest homelands of poetry. Any list of top poets from all over the world is likely to include at least one or two Persian names -- say Omar Khayyam or Molavi (Rumi). Pictured: Omar Khayyam.

Whatever you may think of Iran, you are likely to acknowledge it as one of the oldest homelands of poetry. Any list of top poets from all over the world is likely to include at least one or two Persian names -- say Omar Khayyam or Molavi (Rumi). Goethe believed that poetry has reached its peak of beauty with Hafez of Shiraz. I know of only two countries, Iran and Russia, where poetry still finds a mass audience and poets could attain celebrity status.

Ask any Iranian who the persons they most admire are and you are likely to hear a list of poets -- from Ferdowsi and Saadi centuries ago to Iraj Mirza and Forugh Farrokhzad more recently.

For the average Iranian, the poet is not only a creator of beauty but also the guardian of the nation's conscience. Iran is one of few countries in the world where the list of celebrities at any given time includes a number of poets and where poetry recitals draw crowds that compete with those of pop-music concerts. Continue Reading Article
lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAn


I musulmani hanno bruciato più di 15.000 chiese negli ultimi 10 anni: e in ARAB LEAGUE non è possibile ripristinare le chiese: dall'Egitto Giordania e Siria! L'estinzione dei cristiani in Medio Oriente no, nessun anticristo Putin Trump Ursula Von Hitler interverrà contro l'ARAB LEAGUE no, nessun anticristo Ursula Von Hitler interverrà contro la LEGA ARABA mussulmani hanno bruciato più di 15000 Chiese negli ultimi 10 anni: e nella LEGA ARABA non è possibile procedere al restauro delle Chiese: fuori di Egitto Giordania e Siria! L'estinzione dei cristiani in Medio Oriente di Giulio Meotti • 18 agosto 2019 "Non credo in queste due parole [diritti umani],

non ci sono diritti umani. Ma nei paesi occidentali, ci sono diritti degli animali. In Australia si prendono cura delle rane .... Consideraci come rane, noi ' Lo accetterò: proteggici, così possiamo rimanere nella nostra terra ". - Metropolita Nicodemo, arcivescovo siriaco ortodosso di Mosul, Registro cattolico nazionale. "Quelle persone sono le stesse che sono venute qui molti anni fa.

E le abbiamo accettate. Siamo le persone originali in questa terra.

Le abbiamo accettate, abbiamo aperto loro le porte e ci spingono a essere minoranze nella nostra terra, poi i rifugiati nella nostra terra. E questo sarà con te se non ti sveglierai. " - Metropolitan Nicodemus. "Le minacce ai panda provocano più emozioni" delle minacce all'estinzione dei cristiani in Medio Oriente. - Amin Maalouf, autore franco-libanese, Le Temps. La maggior parte delle chiese cristiane a Mosul e nei dintorni, in Iraq, sono state profanate o distrutte dall'ISIS. Nella foto: il campanile pesantemente danneggiato della chiesa di San Giovanni (Mar Yohanna) nella città di Qaraqosh, vicino a Mosul, il 16 aprile 2017. Converti, paga o muori.

Cinque anni fa quella fu la "scelta" che lo Stato islamico (ISIS) diede ai cristiani di Mosul, allora la terza città più grande dell'Iraq: o abbracciare l'Islam, sottomettersi a una tassa religiosa o affrontare la spada. L'ISIS ha quindi contrassegnato le case cristiane con la lettera araba ن (N), la prima lettera della parola araba "Nasrani" ("Nazareno" o "cristiano"). I cristiani spesso non potevano prendere altro che gli abiti sulla schiena e fuggire da una città che aveva ospitato i cristiani per 1.700 anni.

Due anni fa, l'ISIS fu sconfitto a Mosul e il suo califfato fu schiacciato. Gli estremisti, tuttavia, erano riusciti a "purificare" i cristiani. Prima della nascita dell'ISIS, c'erano più di 15.000 cristiani lì.

Nel luglio 2019, l'organizzazione benefica cattolica, Aid to the Church in Need, ha rivelato che solo circa 40 cristiani sono tornati. Non molto tempo fa, Mosul aveva "celebrazioni natalizie senza cristiani".
lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Muslims have burned more than 15,000 churches in the last 10 years: and in the ARAB LEAGUE it is not possible to restore the churches: out of Egypt Jordan and Syria!

The Extinction of Christians in the Middle East no, no antichrist Putin Trump Ursula Von Hitler will intervene against the ARAB LEAGUE no, nessun anticristo Ursula Von Hitler interverrà contro la LEGA ARABA mussulmani hanno bruciato più di 15000 Chiese negli ultimi 10 anni: e nella LEGA ARABA non è possibile procedere al restauro delle Chiese: fuori di Egitto Giordania e Siria!

The Extinction of Christians in the Middle East by Giulio Meotti • August 18, 2019

"I don't believe in these two words [human rights], there are no human rights. But in Western countries, there are animal rights. In Australia they take care of frogs....

Look upon us as frogs, we'll accept that — just protect us so we can stay in our land." — Metropolitan Nicodemus, the Syriac Orthodox archbishop of Mosul, National Catholic Register. "Those people are the same ones who came here many years ago.

And we accepted them. We are the original people in this land. We accepted them, we opened the doors for them, and they push us to be minorities in our land, then refugees in our land.

And this will be with you if you don't wake up." — Metropolitan Nicodemus.

"Threats to pandas cause more emotion" than threats to the extinction of the Christians in the Middle East. — Amin Maalouf, French-Lebanese author, Le Temps. Most Christian churches in and around Mosul, Iraq were desecrated or destroyed by ISIS. Pictured: The heavily damaged bell tower of Saint John's Church (Mar Yohanna) in the town town of Qaraqosh, near Mosul, on April 16, 2017.

Convert, pay or die. Five years ago, that was the "choice" the Islamic State (ISIS) gave to Christians in Mosul, then Iraq's third-largest city: either embrace Islam, submit to a religious tax or face the sword. ISIS then marked Christian houses with the Arabic letter ن (N),

the first letter of the Arabic word "Nasrani" ("Nazarene," or "Christian") . Christians could often take no more than the clothes on their back and flee a city that had been home to Christians for 1,700 years.

Two years ago, ISIS was defeated in Mosul and its Caliphate crushed. The extremists, however, had succeeded in "cleansing" the Christians. Before the rise of ISIS, there were more than 15,000 Christians there. In July 2019, the Catholic charity, Aid to the Church in Need, disclosed that only about 40 Christians have come back. Not long ago, Mosul had "Christmas celebrations without Christians".lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
antichrist Ursula Von Hitler] Macron France not only wants to return the "Mona Lisa",

but, it has begun to move the borders, you want to annex a piece of "mare nustrum" with the signature of those traitors of the Democratic Party and Gentiloni! so what if we did an EU to hurt us?

you sat on a pig: Rothschild-Prodi-Soros-Grillo: that you can't even imagine it!https://voxnews.info/2019/08/18/salvini-o-si-governa-o-si-vota-diretta-video/#comment-25512 antichrist Ursula Von Hitler ] la Francia di Macron non solo vuole restituire la "Gioconda", ma, si è messo a spostare i confini, si vuole annettere un pezzo di "mare nustrum" con la firma di quei traditori del partito democratico e Gentiloni!

allora se abbiamo fatto una UE per danneggiarci tra di noi? tu ti sei seduta sopra un maiale: Rothschild-Prodi-Soros-Grillo: che non te lo puoi neanche immaginare!

https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/


lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
the ARAB LEAGUE UN OCI Russia USA EU: the antichrist Ursula Von Hitler? are the supporters: of the sharia jihad monsters of 1400 years ago, they are the first responsible for having prevented the normal and peaceful conviction among the peoples! they have made human rights impossible!

and then, all those who criticize Israel? they should not complain if they are filled with prostitutes: Nigerian mafia, Satanist cannibals, lgbt, etc ... and they are also filled with Islamic terrorism, in fact, when the Imams teach: that, the Koran is an Increate Word: then they cannot say to Muslims:

"on the good you do: because Islam is a religion of peace!" in fact Imam Erdogan himself says it: but then, he has no success: and every night he thinks about how to realize again the Ottoman Empire!

he said to me: "Sicily belongs to Turkey"

https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/LEGA ARABA ONU OCI Russia USA UE: l'anticristo Ursula Von Hitler? sono i supporter: dei mostri jihad sharia di 1400 anni fa, loro sono i primi responsabili di aver impedito la normale e pacifica convicenza tra i popoli! loro hanno reso impossibile i diritti umani! e poi, tutti quelli che criticano Israele? non si dovrebbero lamentare se si riempiono di prostitute: mafia nigeriana, cannibali satanisti, lgbt, ecc.. e si riempiono anche di terrorismo islamico, infatti, quando gli Imam insegnano: che, il corano è una Parola Increata: poi non possono dire ai mussulmani:

"su fate i buoni: perché Islam è una religione di pace!" infatti Imam Erdogan si lui lo dice: ma poi, non ha successo: e pensa tutte le notti a come realizzare nuovamente tutt'impero ottomano!

proprio lui disse a me: "la Sicilia appartiene alla Turchia"


lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
KING UniusREI Agosto 19, 2019 alle 6:33 am Islamic Jihad says Israel’s latest terrorist intercept means war

worldisraelnews com/islamic-jihad-says-israels-latest-terrorist-intercept-means-war

for the human rights of Erdogan the sharia NAZI Empire Ottoman genocide? NATO CHINA RUSSIA UN EU? they have nothing to say about jihad!

in fact they all know that the Koran is an INCREATED Word that cannot be interpreted! Thus, we too should refer, to defend ourselves, to this legal and legitimate and portentous word of Allah-Manitù! also because the Palestinians feel besieged (too poor people)

and they can’t wait for their siege to be removed to go and slaughter all the Israelis: or to go and quickly find the “God Manitù, in the green prairies”


Bin SALMAN will have to answer to me personally, about his corrupt religion Bin SALMAN dovrà rispondere a me personalmente, circa la sua corrotta religione per i diritti umani di Erdogan l’ottomano NATO CINA RUSSIA ONU UE? loro non hanno niente da dire circa la jihad!

infatti sanno tutti che il Corano è una Parola INCREATA che non può essere interpretata!

Così, anche noi dovremmo fare riferimento, per difenderci, a questa legale e legittima e portentosa parola di Allah-Manitù! anche perché i Palestinesi si sentono assediati (poverini) e non vedono l’ora che il loro assedio sia rimosso per andare a sgozzare tutti gli israeliani: oppure per andare a trovare velocemente il

“Dio Manitù, nelle verdi praterie”

https://voxnews.info/2019/08/18/salvini-o-si-governa-o-si-vota-diretta-video/#comment-25511

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Yes! all paranoids: religious jihad sharia maniacs: crazy serial murderers, slave trades dhimmis dalit goyims, contemptible dictators? they are almost all protected by #Putin and they develop ballistic missiles ... because like #Erdogan they know they are the scum of the scum: and they must arm themselves well! in effect, Putin the bolscevick Comunist crazy:

he tells everyone that his weapons are better, but then, he himself does not believe it to himself:

to this his statement fake affirmation: and of couse he wants to be defended by all bad contemptible ones, all togheter!!

Putin is just a cowardly scared rabbit Bolshevik

of Shit Putin is just a cowardly scared rabbit

Putin is just a cowardly scared rabbit bolscevico di Merda Putin è soltanto un codardo coniglio impaurito si!

tutti i paranoici: maniaci religiosi: assassini seriali pazzi, dittatori spregevoli? sono quasi tutti protetti da Putin e loro sviluppano missili balistici... perché come Erdogan sanno di essere la feccia della feccia: e si devono armare bene! in effetti, Putin dice a tutti che le sue armi sono migliori, ma poi, lui stesso non ci crede: a questa sua affermazione: e vuole farsi difendere dagli spregevoli!!

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN 12 ore fa
Israel’s interior minister: Tlaib hates Israel more than she loves her grandmother

http://disq.us/t/3hksruc

all those who are caught up in an ideology (evolutionism) or dogmatic religion? they could never be intellectually honest! therefore it is not possible to find honesty in a: sodomite, communist Freemason or an Islamic one today!

tutti coloro che sono presi da una ideologia (evoluzionismo) o religione dogmatica? loro non potrebbero mai essere onesti intellettualmente! quindi non è possibile trovare onestà in un: sodomita, massone comunista o in un islamico oggi!

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Lion Judah☦️ lorenzoJHWH • https://worldisraelnews.com/israels-interior-minister-tlaib-hates-israel-more-than-she-loves-her-grandmother/

Bin SALMAN] no true minister of God: he could use telepathy: because the supernatural everything: it is always IDOLATRIA! BUT this is really surprising: even a man in mortal sin: and full of demons like you, who spiritually would be impeded (if anyone man, and whatever woman, and whatever other, he reflects on my words? Then, of course he will understand all the rest of my underlying speech; made by me!) this is what you must understand:

1. I cannot take too much advantage of the patience and courage of these Israelis who are hosting me with so much risk of their safety!

2. nothing about: hypocritical, false, untruthful; selfish, unfair, factious, interested, partial exists in Unius REI, because in the purity of its ideals? he is purer than a diamond! at CONTRARY?

sure, I would certainly not have been able to pass through all the voodoo priests of CIA UK NWO NATO Dracula Sodoma Satan all voodoo supernatural superhumans that you fear so much: so much!


Bin SALMAN ] nessun vero ministro di Dio: potrebbe usare la telepatia:

perché il soprannaturale tutto: è sempre IDOLATRIA! MA questo è veramente sorprendente: anche un uomo in peccato mortale: e pieno di demoni come te, che spiritualmente lui ne sarebbe impedito ( se chiunque e comunque e qualunque riflette sulle mie parole?

poi, certo lui comprenderà tutto il resto del discorso sottinteso; da me!) tu è questo che tu devi capire:

1. io non posso troppo approfittare della pazienza e del coraggio di questi israeliani che mi ospitano con tanto rischio della loro incolumità!

2. nulla di: ipocrita, falso, menzognero; egoistico, ingiusto, fazioso, interessato, parziale esiste in Unius REI, perché nella purezza dei suoi ideali? lui è più puro di un diamante!

CONTRARIAMENTE? certo, io non avrei certo potuto attraversare indenne tutti i sacerdoti voodoo di satana della CIA i superuomini soprannaturali che tu tanto temi: così tanto!

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
RIVLIN President ] [ you have no debt of gratitude with Rothschild! you see what he did to you with his NWO! https://worldisraelnews.com/netanyahu-under-fire-from-politicians-as-terror-attacks-rise/ non hai debiti di gratitudine con Rothschild! tu vedi cosa vi ha fatto con il suo NWO!

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Netanyahu under fire from politicians as terror attacks rise

https://worldisraelnews.com/netanyahu-under-fire-from-politicians-as-terror-attacks-rise/#.XVl3PaPQC7o.twitter

there are no magic formulas against Palestinian terrorists of the international jihad Erdogan: as a definitive and effective solution there is only their JHWH the King why: I am not a Jew and I can hit hard!

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN


Lion Judah☦️ lorenzoJHWH •

https://worldisraelnews.com/netanyahu-under-fire-from-politicians-as-terror-attacks-rise/

Bin SALMAN ] everyone knows I care about you! .. and in this my affection for you: no, there is no human logic: but this is only a divine logic! and no one could tell me that: I have use a delicate progression that lasted 13 years: to avoid any form of violence against your interests!

lo sanno tutti che io ci tengo a te!

.. e in questo affetto mio per te: no, non c'é una logica umana: ma questa è una logica soltanto divina! e nessuno potrebbe dirmi che: io non ho usato una delicata progressione che è durata 13 anni: per evitare qualsiasi forma di violenza contro i tuoi interessi!

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion universale-metafisico blogspot