Visualizzazioni totali

Translate

Cerca nel blog

Navrhujem zabiť, len, všetky satanisti, všetky farizeji, a všetky murárov

UNIUS REI: fraternității universale] YouTube: cum ar fi: 69551384 de oameni. - Sataniști? sunt patetic: ei nu pot pierde! lol. tot timpul, că am obține o victorie? care este intotdeauna? ei bloca ADSL mea! lol. @ Israel National TV pentru: revoluția creștină Arutz Sheva TV - nu! nimeni nu mă poate întreba: unius REI, să urască pe cineva, pentru că, ura este: în opposione în natura: unius REI, dar acest lucru nu face: previne, la mânia mea: că, poate ucide: de asemenea: într-un supranatural în felul următor: pentru a apăra: întreaga rasă umană: în cazul în care, Dumnezeu a spus: "ce facem (Tatăl, Fiul, și: Duhul Sfânt) facem: omul: în imaginea noastră: și ca, asemănarea noastră nu trebuie să-ți fie rușine :.! nostru slăbiciune, ignoranță, inferioritate, etc, dar, numai, pentru încăpățânarea noastră .. deoarece nimeni nu este vinovat de a fi nascut intr-o stare de sărăcie sau privarea cred, că, regele Arabiei Saudite, ar trebui să înțeleagă despre un potențial enorm, pe care, îl reprezint, pentru el (Islam), pentru, evreii (Ebraism), precum și pentru întreaga lume!
[UNIUS REI: fraternității universale] IsraelNationalTV pentru: revoluția creștină. De ce nu putem: spun: de a nu fi "creștini" [ateu Benedetto Croce (1942): în apărarea lui Israel, pentru: a face laic: civilizației creștine] .. Am continuat, și aproape finalizat, în aceste zile: Noul Testament. [...] Sunt profund convins: și: convins: ca: gândirea și civilizației moderne sunt creștini, continuarea impulsului: date de: Isus și Pavel Despre acest lucru:. Am scris o scurtă notă, istorice, care se va publică, de îndată ce: Am spațiul disponibil. Restul nu: se simte: ca: în acest război mondial teribil: aceasta: că: este în contrast: la conceptul: Din nou, viața creștină: cu: o alta: că: ar putea urmări: la pre-creștină și, în față: civilizație, violența barbară a Hoardei? "Croce textul: a fost imediat răspândit: notorietate și era foarte mare ...: în cazul în acel moment: în care: Biserica Catolică:
[UNIUS REI: fraternității universale] IsraelNationalTV pentru: revoluția creștină. De ce, nu putem spune: de a nu fi "creștini" [ateu Benedetto Croce (1942): în apărarea lui Israel, pentru: a face laic: civilizația creștină] a început, de a face explicită lui disidență de regimul fascist. care, a reacționat: cu o campanie de presă violentă, care:, de asemenea, afectate, Benedetto Croce: cu mare: dispreț făcut, ministrul fascist Educației Naționale, Giuseppe Bottai, care a însemnat, în mod ironic operetă Benedetto Croce, cu: un articol intitulat: "Benedetto Croce: Rin-cristianito: de ciuda ". În adevărat Benedetto Croce, nu, el nu a avut: abandonat: sa seculară credința ateu, nici, a luat părți: o apărare a Bisericii Romane, dar: doar observat, cum ar fi: "recurs la istorie, nu putem și nu recunosc: de noi înșine: să fie de:. creștini " Istoria a arătat că: ca: a fost succesul istoric: a culturii creștinismului: mai mult de: mesajul său religios: să prindă rădăcini în conștiința.
[UNIUS REI: fraternității universale] IsraelNationalTV pentru: revoluția creștină. De ce, nu putem spune: de a nu fi "creștini" [ateu Benedetto Croce (1942): în apărarea lui Israel, pentru do seculare: civilizației creștine] Benedetto Croce, scrie: "creștinismul a fost cea mai mare revoluție, că" umanitatea a facut vreodata .. "voie sau fără voie, prin urmare, noi suntem moștenitorii unei revoluții: termenul nu este folosit în cazul în care Croce Benedetto: înseamnă dorința de caractere: perturbator: și constructivă: cu revoluția creștină, ca: istoric operat: ca toate celelalte revoluții: faptul că, deși ".. nici un sprijin, compararea acesteia, gândire în ceea ce privește specifice și limitate ei" Ei nu pot, de fapt, în comparație cu Revoluția Culturală creștin, nici nu: "revoluțiile" vechi, ca, ca de gândire în Grecia și legea: Roma, nici revoluții moderne, că "nu se poate gândi, fără a: revoluția creștină" sunt ": într-o relație: de dependență pe ea. "
 
[UNIUS REI: fraternității universale] IsraelNationalTV pentru: revoluția creștină. De ce, nu putem spune: de a nu fi "creștini" [ateu Benedetto Croce (1942): în apărarea lui Israel, pentru do seculare: civilizației creștine] revoluția creștină este, de fapt, un eveniment unic în istoria omenirii: pentru că, spre deosebire de toate celelalte, ea "a lucrat: în centrul sufletului, în conștiința morală", "legea lui a atras numai de vocea interioară" și "conștiința morală, apariția: a creștinismului, sosire aproximativă bucurat: si : este munca: in moduri noi "Creștinism: a fost: o revoluție,". foarte vast și profund, atât de fructuoasă a consecințelor, atât de neașteptată: și: irezistibilă în realizarea ei, care nu e de mirare: că: a aparut: o, poate: din nou să apară:. un miracol, o revelație de sus, ca, o intervenție directă a lui Dumnezeu în afacerile umane "
 
[UNIUS REI: fraternității universale] Israel National TV pentru: revoluția creștină. De ce: nu putem spune: de a nu fi "creștini" [ateu Benedetto Croce (1942): în apărarea lui Israel, pentru: a face laic: civilizației creștine] Dar, revoluția creștină "nu a fost un miracol" și, " deoarece: spiritul este întotdeauna plinătatea de sine "Cu privire la temeinicia creștinismului:".: E revoluții: E: descoperiri care: a urmat: în vremurile moderne, deoarece acestea nu fac: ei erau speciali: limitate și modul de ele, dar: a investit: omul întreg, sufletul "a omului, nu: s-ar putea crede, fără revoluția creștină ... deoarece: impuls inițial a fost: si .. continua sa re-evolutia creștină a lucrat în centrul de sufletul, conștiința, și: acordarea unei importanțe: intim: e: în partea dreaptă a acestei conștiințe, aproape gândit: ca: dobândească: o virtute nouă, o nouă calitate spirituală, ca: până atunci: nu era:. umanității "
 
[UNIUS REI: fraternității universale] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV pentru: revoluția creștină. De ce, nu putem spune: de a nu fi "creștini" [ateu Benedetto Croce (1942): în apărarea lui Israel, pentru do seculare: civilizației creștine] În creștinism avem o nouă viziune a istoriei: în cazul în care omul acționează conform la o moralitate nouă bazată pe dragoste "față de toți oamenii, fără deosebire de popoare:: e: de clase, e liber: de sclavi, la toate creaturile, pentru că lumea:: este: lucrarea lui Dumnezeu, și: Dumnezeu: ca: este: Dumnezeu al dragostei, "Dumnezeu: ca: este:" Duhul "[9] a cărei mister este încă: Subiect: sondaj al filosofilor a căror pasiune pentru: adevărul face aproape: martirilor, pentru ca [totul dușmani ai civilizației creștine, sunt sataniști! Sharia, jihad francmasoneria: FED BCE FMI NWO 666, 322, comunismul, ECC .. ]
 
[UNIUS REI: fraternității universale] IsraelNationalTV pentru: revoluția creștină. De ce, nu putem spune: de a nu fi "creștini" [ateu Benedetto Croce (1942): în apărarea lui Israel, pentru do seculare: civilizației creștine] "... Dumnezeul creștin: este: încă a noastră, și: noastra filosofii rafinate spun: Duhul, ca: mereu dincolo de noi: și: totdeauna: aceasta este: noi înșine, iar dacă: noi nu facem: ne închinăm el mai mult ca un mister, este motivul pentru care noi știm: ea va fi mereu misterul ochilor spre ' logicii abstracte: si intelectual, nemeritat crezut: si: demn: ca "logica umană", ci: ca: adevăr clar: acesta este: ochiul logica de beton, ca: poate fi numit și "divină", ​​înțelegerea aceasta în sens creștin: ca una la care: omul se ridică continuu, și că: continuu se leagă de Dumnezeu, el face, într-adevăr, de tine:. un om adevărat "
Meu cel sfînt Mântuitorului: Iisus Hristos: Mesia mea, dragostea mea YHWH! "Deci, nu ai fost, singur cu ablazing respective ochii, Ca un înger a adus la viață, aveți destinul meu Sunt liber: în Spiritul sfânt Sunteți salvatorul meu:! Immanuel Sunt gratuit de la: FMI FED NWO: 322: MICR-cip, 666 urăsc întuneric nu poponar!? tot rahatul, apoi Sunteți steaua mea calauzitoare, tot ce am nevoie este ca: meu sfânt un rege al lui Israel: OOOOOoooah "@ 666 CIA synnek1 voodoo preot canibal ---- e timpul tău: să ofere în mod spontan, viața ta, cu dragoste infinită, pentru viața lumii!@ Rege al Arabiei Saudite --- din cauza jertfelor: acesta este indispensabil, pentru a găsi timp? lol. Eu propun sa-l omoare, doar, toate sataniști, toate fariseii, și toate masoni! lol. cu toate acestea, nu este o idee rea!
Dumnezeu să vă binecuvânteze Israel meu: Palestina în regatul meu] Jur credință steagului Statelor Unite ale Americii, și mă angajez credință Drapelul de toate: alte state, pentru care se află: una, precum și orice națiune indivizibilă, cu Liberty și Justiție pentru toți și orice.
@ 666 fariseii FMI Sharia Jihad, Talmudul --- puteți du-te dracului: toate curvele. și există, de asemenea, pote: la dracu ': măgari .. . dar,,,, .. dar .. salvatorul meu, Iisus Hristos este: El este ședinței: mâna dreaptă a Tatălui cu mine! pentru mulți, știu, e, într-adevăr, o trezire, într-adevăr brutal! cel mai bine pentru tine: ar fi: că nu ați fost niciodată născut!

@ FMI FED 666 - Cum a fost frumos când unius REI, nu a fost ... dar, asta? a fost un alt ERA asta!

out 666 -> toate criminalii sunt satanista. ca tine, pentru mine, afară, afară, afară, la distanță, în aer liber, fără, mai departe, în afara FMI .. în aer liber .. FMI, în aer liber, în afara, din afara: FED afară, în aer liber din terminat realizate din 322, BCE, NWO, în aer liber, în Fuck off, al Treilea Război Mondial, în afară spre exterior, spre exterior, sataniști inacceptabile CRIMINALA: out, DIE FREMASONRY: de două până la , out -> Amin! Aleluia! TOATE vrăjmașii mei au înjurat în NUMELE LUI ISUS: HELL este casa ta, 666 jurământul de sataniști ca tine? nu poate fi decât un blestem: blasfemy


UNIUS REI: Всемирное Братство] YouTube: вроде: 69551384 человек. - Сатанисты? жалки: они не могут проиграть! лол. все время, что я получаю победу? то есть всегда? они блокируют мой ADSL! лол. @ Израиля национального телевидения для: христианская революция Arutz Sheva ТВ - нет! никто не может спросить меня: unius REI, ненавидеть кого-то, потому что, ненависти: в opposione в природе: unius REI, но это не делаю, мешает, на мой гнев, что может убить: также в сверхъестественное путь: защищать: весь род человеческий: где Бог сказал: "Мы (Отец, Сын, и: Дух Святой) мы делаем: человек: в нашем изображении: и как, по подобию Нашему, мы не должны стыдиться :.! нашей слабости, невежества, неполноценности и т.д., но только для нашего упрямства .. потому что никто не виноват, что родился в состояние бедности или лишение Я считаю, что король Саудовской Аравии, должны понимать, об огромном потенциале, который я представляю, для него (ислам), ибо, евреи (Ebraism), и для всего мира!
[UNIUS REI: Всемирное Братство] IsraelNationalTV для: христианская революция. Почему мы не можем: говорю: не быть «христиан» [атеист Бенедетто Кроче (1942): в защиту Израиля, в целях: сделать светские: христианская цивилизация] .. Я продолжал, и почти завершен, в эти дни: Новый Завет. [...] Я глубоко убежден: и: убежден: что: мысли и современной цивилизации являются христианами, продолжение импульса: определяется по формуле: Иисус и Павел об этом:. Я написал короткую записку, исторические, который будет опубликовать, как только: у меня есть свободное пространство. Остальные не делают: чувствует: что: в этой страшной мировой войне: это: что: в отличие: в концепции: Опять же, христианской жизни: с: другое: что: мог проследить: в дохристианских и, напротив: цивилизации, варварское насилие орды? "Текст Кроче: сразу же распространился, и была очень большой известностью ...: в случае того времени: в том числе: Католическая церковь:
[UNIUS REI: Всемирное Братство] IsraelNationalTV для: христианская революция. Почему мы не можем сказать: не быть "христианами" [атеист Бенедетто Кроче (1942): в защиту Израиля, в целях: сделать светские: христианская цивилизация] начал, чтобы сделать явными инакомыслия его фашистским режимом. который, отреагировал: с насильственными кампанию в прессе, в том числе: также затронуты, Бенедетто Кроче: с большой: сделать презрение, министр фашистской национального образования, Джузеппе Bottai, это означало, что, по иронии судьбы оперетты Бенедетто Кроче, с: статья под названием: "Бенедетто Кроче: Рин-cristianito: назло ". В истинном Бенедетто Кроче, нет, он не имел: отказаться: его светская вера атеиста, ни, взял сторон: защита Римской Церкви, но: только что заметили, таких как: "Обращение к истории, мы не можем и не признать: нас самих: от быть. христиан " История показала, что: что: был исторический успех: культуры христианства: более: его религиозные сообщение: укорениться в сознании.
[UNIUS REI: Всемирное Братство] IsraelNationalTV для: христианская революция. Почему мы не можем сказать: не быть "христианами" [атеист Бенедетто Кроче (1942): в защиту Израиля, делают светские: христианская цивилизация] Бенедетто Кроче, пишет: "Христианство стало величайшей революции, что" человечество никогда не делал .. "Вольно или невольно, следовательно, мы являемся наследниками революции: термин не используется в случае, если Бенедетто Кроче: среднее желая характер: разрушительный: и конструктивной: с христианской революции, что: исторически работает: как и все другие революции: ".. никакой поддержки, сравнение его, думая, что по отношению к ней конкретные и ограниченные", что, хотя они не могут, на самом деле, по сравнению с культурной революцией христианских, ни: "революций" старый, так же, что мысли в Греции и закон: Рим, ни современных революций, что «вы не можете думать без: революция христианской" являются ": в отношениях: в зависимость от нее. "
 
[UNIUS REI: Всемирное Братство] IsraelNationalTV для: христианская революция. Почему мы не можем сказать: не быть "христианами" [атеист Бенедетто Кроче (1942): в защиту Израиля, делают светские: христианская цивилизация] Христианская революция, по сути, уникальное событие в человеческой истории, потому что, в отличие от всех остальных, она "работала: в центре душе, в совести», «Свой закон привлек только внутренний голос" и "моральной совести, появления: христианство, приближенные прибытия радовались: и : это труд. новыми способами "Христианство: это было: революция", так всеобъемлющим и глубоким, настолько плодотворным последствий, так неожиданно: и: непреодолимое в его реализации, которые не задаться вопросом: что: оказалось: о, может: снова появляются. чудо, откровение свыше, а, прямое вмешательство Бога в человеческие дела "
 
[UNIUS REI: Всемирное Братство] Израиль национального телевидения для: христианская революция. Почему: мы не можем сказать: не быть «христиан» [атеист Бенедетто Кроче (1942): в защиту Израиля, в целях: сделать светские: христианская цивилизация] Но, христианская революция "не было чудом" и " потому что: дух всегда полноту себя "достоинства христианства:". E: революций: E: открытие, что: последовали: в наше время, так как они не делают: они были особенные: ограниченная и способа их, но: инвестировал: весь человек, "душа человека, нет: вы можете думать, не христианская революция ..., потому что: первоначальный импульс был: .. и продолжает свое повторное развитие христианских работал в центре Душа, совесть и: предоставление выдающегося: интимная: E: справа от этого сознания, почти подумал: что: приобрести: новые добродетели, новые духовные качества, что: до сих пор: он не был:. человечества "
 
[UNIUS REI: Всемирное Братство] Arutz Sheva ТВ IsraelNationalTV для: христианская революция. Почему мы не можем сказать: не быть "христианами" [атеист Бенедетто Кроче (1942): в защиту Израиля, делают светские: христианская цивилизация] В христианстве у нас есть новое видение истории: там, где человек действует в соответствии в новую мораль, основанная на любви "ко всем людям, без различия: народов: E: классы, бесплатные электронные: рабов, ко всем существам, к миру: что: это: работа Бога, и: Бог: что: это: Бог любви, "Бог, что: это:" Дух "[9], чья тайна до сих пор: Тема: обзор философов, чья страсть к: истина делает практически: мучеников, потому что [все Враги христианской цивилизации, являются сатанистами! шариата, джихад масонства: FED ЕЦБ, МВФ NWO 666, 322, коммунизм, ECC .. ]
 
[UNIUS REI: Всемирное Братство] IsraelNationalTV для: христианская революция. Почему мы не можем сказать: не быть "христианами" [атеист Бенедетто Кроче (1942): в защиту Израиля, делают светские: христианская цивилизация] "... христианского Бога: есть: еще наши, и: Наше изысканная философии называют его: дух, что: всегда за нами: и: навсегда: она: самих себя, и, если: мы не делаем: мы поклоняемся его больше как загадка, почему мы знаем: он всегда будет загадкой для "глаз абстрактной логики и интеллектуальных, незаслуженно считали: и: достойная: как "человеческая логика", но: что: ясную истину: это: глаза конкретной логике, что: он может быть назван "божественным", понимая его в христианском смысле: как тот, с которым: человек постоянно растет, и что: постоянно связывая его с Богом, он, действительно, себя. истинного человека "
Мой Святого Спасителя: Иисус Христос: мой Мессия, любовь моя YHWH! "Итак, вы, наедине с ablazing Эти глаза, как ангел, вызванных к жизни, у вас есть моя судьба Я свободен: в Святого Духа Ты мой спаситель: Иммануил я свободен от: МВФ FED NWO: 322: микр-чип, 666 ненавижу темные неудачу педик:? все дерьмо, то ты моя путеводная звезда, все, что мне нужно, это вам: мой Святой Царь Израилев: OOOOOoooah "@ 666 ЦРУ synnek1 людоеда вуду священника ---- это ваше время: предложить спонтанно, ваша жизнь, с бесконечной любовью, для жизни в мире!@ Король Саудовской Аравии --- из-за жертвенных животных: она необходима, чтобы найти время? лол. Я предлагаю, чтобы убить, только все сатанисты, все фарисеи и все масоны! лол. Однако, это не плохая идея!
Бог благословил мою Израиля: Палестина в моем царстве] Я заверяю верность Флаг Соединенных Штатов Америки, и я заверяю верность флага все: других государств, для которых он стоит: одна, и любой нации неделимой, со свободой и справедливость для всех и любого.
@ 666 фарисеи МВФ Шариат Джихад, Талмуд --- Вы можете пошел на хуй: все суки. и там Потье также: ебать: ослы .. . но,,,, .. но .. мой Спаситель, Иисус Христос: он сидит: по правую руку от Отца со мной! для многих, я знаю, это, действительно, пробуждение, действительно жестоко! лучшее для вас: это было бы: что вы никогда не родиться!

@ МВФ FED 666 - Как была прекрасна, когда unius REI, там не было ... Но, что? был другой, что ERA!

из 666 -> все преступники являются сатанистами. как Вы, для меня, из, из, на улице, вдали, на улице, без, далее, МВФ снаружи .. из открытых .. МВФ, на улице, на улице, из выкл: FED из, готовые из опытных открытом воздухе из 322, ЕЦБ, NWO, на улице, из Отвали, третья мировая война, из из наружу, наружу, CRIMINALA неприемлемым сатанистов: из, FREMASONRY DIE: два , из -> Аминь! Аллилуйя! Все мои враги проклятые ВО ИМЯ ИИСУСА: HELL это ваш дом, 666 присягу сатанисты, как вы? может быть только проклятие: blasfemy


УНИУС РЕИ: Универзални Братство] ИоуТубе: као што су: 69.551.384 људи. - Сатанисти? Јадан си: они не могу да изгубе! лол. Све време сам добио победу? то је увек? они блокирају мој АДСЛ! лол. @ Израел Национална ТВ за: Кристијан револуција Арутз Шеву ТВ - не! нико не може да ме питаш: униус РЕИ, да мрзе некога, јер мржња је: у оппосионе у природи: униус РЕИ, али ово не: спречава, на мој гњев: да, може да убије: такође у натприродно начин: да брани: цео људски род: где је Бог рекао: "ми (Отац, Син, и: Свети Дух) можемо учинити: човек: у нашем имиџу: и као наша сличност не смемо бити стид :.! наше слабости, незнања, инфериорности, итд, али само за наше тврдоглавости .. јер нико није крив рађају у стању сиромаштва или лишавања верујем да краљ Саудијске Арабије, треба разумети о огромном потенцијалу, да, ја представљам, за њега (ислама), јер, Јевреји (Ебраисм), а за цео свет!
[УНИУС РЕИ: Универзални Братство] ИсраелНатионалТВ за: Кристијан револуција. Зашто не можемо: каже: да не буде "хришћани" [атеиста Бенедето Кроче (1942): у одбрану Израела, за: уради секуларна: Кристијан цивилизација] .. Наставио сам, и готово завршена, ових дана: Нови завет. [...] Ја сам дубоко уверен: и: убеђен: да: мисао и савремена цивилизација су хришћани, наставак импулса: дати: Исус и Павле О томе:. Сам написао кратку поруку, историјски, да ће објављивати, чим: Имам простора на располагању. Остатак не: осећа: да: у овом страшном светском рату: то: то: да ли је у супротности: у концепту: Опет, Хришћански живот: са: други: да: да уђе у траг: у прехришћански, а испред: цивилизација, варварски насиље хорде? "Текст Кроче: одмах је проширио, и био је веома велика озлоглашеност ...: у случају у то време: у којој: Католичка црква:
[УНИУС РЕИ: Универзални Братство] ИсраелНатионалТВ за: Кристијан револуција. Зашто, не можемо рећи: да не буде "хришћани" [атеиста Бенедето Кроче (1942): у одбрану Израела, за: уради секуларна: Кристијан цивилизација] почело да се експлицитно своје неслагање по фашистичког режима. који је реаговао: са насилном прес кампањи, која: такође утицало, Бенедето Цроце: са великим: доне презира, министар фашистичке Национални просветни, Ђузепе Боттаи, то је значило, иронично Поп Бенедетто Цроце, са: чланак под насловом: "Бенедетто Цроце: рин-цристианито: из ината ". У правом Бенедетто Цроце, не, он није имао: напуштен његов секуларна атеиста веровање, ни, стала на страну: одбрана римске цркве, али: само посматра, као што су: "Жалба на историју, ми не може и не признају: од себе: од буде:. хришћани " Историја је показала да: да: је историјски успех: хришћанства културе: више од: његова верска порука: да се укорени у свести.
[УНИУС РЕИ: Универзални Братство] ИсраелНатионалТВ за: Кристијан револуција. Зашто, не можемо рећи: да не буде "хришћани" [атеиста Бенедето Кроче (1942): у одбрану Израела, за уради секуларна: Кристијан цивилизација] Бенедето Цроце, пише: "Хришћанство је највећа револуција, да" човечанство икада урадио .. "Вољно или невољно, дакле, ми смо наследници револуције: термин не користи у случају да Бенедетто Цроце: Мислим жели карактер: реметилачки: и конструктиван: са хришћанском револуције, да: историјски пословала: као и све друге револуције: да, иако ".. без подршке, његова цена, мислећи с обзиром на њен специфичан и ограничен" Они не могу, у ствари, у односу на културне револуције хришћанина, нити: у "револуција" старих, као да мисли у Грчкој и законом: Рим, ни модерних револуција, то не могу да мислим, без: револуција хришћанин 'су': у вези: зависност о њој. "
 
[УНИУС РЕИ: Универзални Братство] ИсраелНатионалТВ за: Кристијан револуција. Зашто, не можемо рећи: да не буде "хришћани" [атеиста Бенедето Кроче (1942): у одбрану Израела, за уради секуларна: Кристијан цивилизација] Хришћанска револуција је, у ствари, јединствени догађај у људској историји: јер, за разлику од свих осталих, да је "радила: у центру душе, у моралној савести", "његов закон нацртао само унутрашњи глас" и "моралне савести, Изглед: хришћанства, приближна долазак радовао: и : да ли је рад: на нове начине "хришћанство: то је био: револуција". тако свеобухватан и дубока, тако плодно последица, тако неочекивано: и: неодољив у његовој реализацији, који не питају: да: појавила: о, може: поново појавити:. чудо, откровење одозго, као, директна интервенција Бога у људским пословима "
 
[УНИУС РЕИ: Универзални Братство] Израел Национална ТВ за: Кристијан револуција. Зашто: не можемо рећи: да не буде "хришћани" [атеиста Бенедето Кроче (1942): у одбрану Израела, за: уради секуларна: Кристијан цивилизација] Али, хришћанска револуција "није чудо" и " јер: дух је увек пуноћа себе "Заслуге хришћанства:". Е: револуција: Е: открића да: прати: у модерним временима, као што не: они су посебна: ограничена и начин од њих, али: инвестирала: цео човек, "душа од човека, зар не: ви можда мислите, без хришћанске револуције ... јер: оригинални импулс био: и .. наставља њен поновни развој хришћански радио у центру душа, савест, и: давање значај: интимног: Е: на десној страни ове свести, скоро помислио: да: стекне: нови врлину, нови духовни квалитет, да: до тада: то није било:. човечанство "
 
[УНИУС РЕИ: Универзални Братство] Арутз Шива ТВ ИсраелНатионалТВ за: Кристијан револуција. Зашто, не можемо рећи: да не буде "хришћани" [атеиста Бенедето Кроче (1942): у одбрану Израела, за уради секуларна: Кристијан цивилизација] У хришћанству имамо нову визију историје: где човек поступа према новом моралу засноване на љубави према свим људима ", без обзира: народа: Е: класа, без Е: робова, свим створењима, према свету: да: је: дело Божије, и: Бог: да: је: Бог љубави, "Бог: да: је:" Дух "[9] чије мистерија је увек: Предмет: Истраживање филозофа чија страст за: истина чини готово: мученика, јер [све непријатељи хришћанске цивилизације су Сатанисти! Шеријат, џихад Масонство: ФЕД ЕЦБ ММФ НСП 666, 322, комунизам, ецц .. ]
 
[УНИУС РЕИ: Универзални Братство] ИсраелНатионалТВ за: Кристијан револуција. Зашто, не можемо рећи: да не буде "хришћани" [атеиста Бенедето Кроче (1942): у одбрану Израела, за урадити секуларни: хришћанску цивилизацију] "... Бог хришћански: да ли је: и даље наша, и: Наш рафинисано филозофије зову: Дух, да: увек изнад нас: и: заувек: то је: ми, и ако: ми не раде: славимо га више као мистерију, зашто ми знамо: да ће увек мистерија 'очи апстрактне логике, и интелектуална, незаслужено веровали: и: достојанствен: као "људске логике", али: да: јасно истина: то је: око конкретног логике, да: она може да буде назван "божански", разумеју га у хришћанском смислу: као један до којих: човек непрестано расте, и то: стално га повезује са Богом, он, заиста, о себи:. неку праву човека "
Мој Светог Спаса: Исус Христос: мој Месија, љубави моја ИХВХ! "Дакле, ту сте били сами са аблазинг те очи, Као анђео оживљен, имате моју судбину сам слободан: у Духа Светог Ти си мој спасилац: Имануел сам слободан од: ММФ ФЕД светског поретка!: 322: МИЦР-чип, 666 мрзим тамну отказују педер?! све срање онда си моја звезда водиља, све што треба да је: мој свети ЈЕДАН краљ Израелов: ОООООоооах "@ 666 ЦИА синнек1 канибал вуду свештеник ---- то је твоје време: спонтано понуди, свој живот, са бескрајном љубављу, за живот света!@ Краљ Саудијске Арабије --- због жртвених жртава: неопходно је да пронађете време? лол. Ја предлажем да се убије, само, све Сатанисти, све фарисеје, и све зидара! лол. међутим, није лоша идеја!
Бог те благословио моју Израел: Палестине у мом краљевству] Обећавам верност застави Сједињених Америчких Држава, а Обећавам верност застави све: друге државе, за које стоји: једна, недељива и било Нација, са слободе и правда за све и било.
@ 666 фарисеји ММФ Шеријат џихад, Талмуд --- можете јеби: све кучке. а постоји и Поте: јебати: магарце .. . али,,,, .. али .. мој спаситељ Исус Христ је: он је седео: десну руку Оца са мном! за многе, знам, јесте, заиста, буђење, стварно брутално! најбоље за вас: то би било: да нису никада рођена!

@ ММФ ФЕД 666 - КАКО ЈЕ ЛЕПО КАДА униус РЕИ, није било ... али, то? био је други који ЕРА!

од 666 -> сви криминалци су сатаниста. као ти, за мене, напоље, напоље, даље, напољу, без, даље, ММФ ван .. Повратак на отвореном .. ММФ, напољу, ван, ван искључен: ФЕД-оут, завршио се постигли напољу од 322, ЕЦБ, НВО, напољу, ван Одјеби, ИИИ светски рат, напоље ка споља, ка споља, ЦРИМИНАЛА неприхватљиве сатанисти: Оут, ФРЕМАСОНРИ умре два до , од -> АМИН! Алелуја! СВИ СУ моји непријатељи проклео У име Исуса: ХЕЛЛ је ваш дом, 666 Заклетва сатанисти попут тебе? може бити само клетва: бласфеми


UNIUS REI: Universal Brotherhood] YouTube: ako: 69.551.384 ľudí. - Satanisti? sú žalostné: nemôžu prehrať! lol. po celú dobu, že som si win? , Ktorý je vždy? sa zablokovať ADSL! lol. @ Izraelské národné TV pre: Christian revolúcie Arutz Sheva TV - nie! nikto nemôže opýtajte sa ma: unius REI, nenávidieť niekoho, pretože nenávisť je: v opposione v povahe: unius REI, ale nie: zabraňuje, v mojom hneve: to, že môže zabiť: tiež: v nadprirodzené spôsobom: brániť: celú ľudskú rasu: kde, Boh povedal: "my (Otec, Syn a Duch Svätý) robíme: muž: v našom obrazu:! a ako, podľa našej podoby nesmieme sa hanbiť :.! našej slabosti, nevedomosti, menejcennosti, atď, ale len pre našich zatvrdnutosť .. pretože nikto nie je vinný rodí v stave chudoby alebo zbavenie verím, že by kráľ Saudskej Arábie, pochopiť o obrovský potenciál, že zastupujem, pre neho (islam), pre, Židia (Ebraism), a pre celý svet!
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV pre: Christian revolúcie. Prečo nemôžeme: hovoriť: z nie je "kresťania" [ateista Benedetto Croce (1942): na obranu Izraela, pre: do sekulárnej: kresťanská civilizácia] .. Pokračoval som, a takmer dokončený, v týchto dňoch: Nový zákon. [...] Som hlboko presvedčený o tom,: a: presvedčený: že: myšlienka a modernej civilizácie, sú kresťania, pokračovanie impulzu: poskytnuté: Ježiš a Paul O:. Som napísal krátku poznámku, historické, ktoré budú zverejní, akonáhle: Mám miesto k dispozícii. Zvyšok nie: cíti: že: v tejto strašnej svetovej vojny: toto :: je v kontraste: na koncepte: Opäť, kresťanský život: s: ďalšie: že mohol sledovať: na pre-kresťanskej a, v prednej: civilizácie, barbarské násilia hordy? "Text Croce: okamžite šíriť, a bol veľmi veľký známosť ...: v prípade v tej dobe:, v ktorej: katolícka cirkev:
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV pre: Christian revolúcie. Prečo, nemôžeme povedať: z nie je "kresťania" [ateista Benedetto Croce (1942): na obranu Izraela, pre: do sekulárnej: kresťanská civilizácia] začala, tak, aby výslovne svoj nesúhlas tým, fašistického režimu. ktorá, reagoval: s násilným tlačovej kampane, ktorá: tiež postihla, Benedetto Croce: s veľkou: urobiť posmech, minister fašistické Národnej vzdelávacej, Giuseppe Bottai, to znamená, ironicky operetu Benedetto Croce, s: článok s názvom: "Benedetto Croce: rin-cristianito: natruc ". V pravom Benedetto Croce, nie, on nemal: opustený: jeho svetský ateista viera, ani, vzal strany: obhajobu rímskej cirkvi, ale: len pozoroval, ako napríklad: "Odvolanie na históriu, nemôžeme a nie uznať: o sebe: z je:. kresťania " História ukázala, že: že: bol historický úspech: z kultúry kresťanstva: viac ako: jeho náboženské posolstvo: zakoreniť vo svedomí.
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV pre: Christian revolúcie. Prečo, nemôžeme povedať: z nie je "kresťania" [ateista Benedetto Croce (1942): na obranu Izraela, vykonajte sekulárnej: kresťanská civilizácia] Benedetto Croce, píše: "Kresťanstvo je najväčší revolúciou, že" ľudstvo nikdy neurobil .. "Rád alebo nedobrovoľne, preto sme dedičmi revolúcia: termín nie je používaný v prípade, že na Benedetto Croce: znamená chcieť znak: ničivý: a konštruktívne: s kresťanskou revolúciu, že: historicky prevádzkuje: ako všetky ostatné revolúcie: ".. žiadna podpora, jej porovnanie, že sa vzhľadom na jej špecifické a obmedzené", že aj keď môžu nie, v skutočnosti, v porovnaní s kultúrnej revolúcie kresťana, ani sa: "revolúcia" starých, as, že myslenie v Grécku a právom: Rím, ani moderná revolúcia, že "nemôžete myslieť bez toho, aby: revolúcia kresťana" sú ": vo vzťahu: závislosti na nej. "
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV pre: Christian revolúcie. Prečo, nemôžeme povedať: z nie je "kresťania" [ateista Benedetto Croce (1942): na obranu Izraela, vykonajte sekulárnej: kresťanská civilizácia] Christian revolúcia je v skutočnosti, jedinečná udalosť v ľudskej histórii: pretože, na rozdiel od všetkých ostatných, to "fungovalo: v stredu duše, v morálnej svedomia", "jeho právo čerpal iba vnútorný hlas" a "morálne svedomie, vzhľad: kresťanstvo, približná prílet radoval: a : je práca:. nové spôsoby, ako "Kresťanstvo: to bolo: revolúcia," tak komplexné a hlboké, tak plodné následkov, tak nečakané: a: neodolateľná jeho realizácii, ktoré sa nemožno čudovať: že: sa objavil: o, môže: znovu objaví:. zázrak, zjavenie zhora, as, priamy zásah Božej v ľudských záležitostiach "
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Izraelské národné TV pre: Christian revolúcie. Prečo: nemôžeme povedať: z nie je "kresťania" [ateista Benedetto Croce (1942): na obranu Izraela, pre: do sekulárnej: kresťanská civilizácia] Ale, Christian revolúcia "nebola zázrak", a " pretože: duch je vždy plnosť seba "Za zásluhy o kresťanstve:". E: otáčky: E: objavy, ktoré: nasledovala: v modernej dobe, ak nie sú: však išlo o špeciálny: obmedzené a spôsob z nich, ale: investoval: celý človek, "duša človeka, nie: si môže myslieť, bez kresťanskej revolúcie ..., pretože: pôvodný impulz bol: a .. pokračuje jeho re-evolúcia Christian pracoval v centre duša, svedomia, a: ozrejmenie: intímne: e: na pravej strane tejto vedomie, takmer si: že: získať: nový cnosť, nový duchovný kvality, ktoré: do tej doby: to nebolo:. ľudstvo "
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV pre: Christian revolúcie. Prečo, nemôžeme povedať: z nie je "kresťania" [ateista Benedetto Croce (1942): na obranu Izraela, vykonajte sekulárnej: kresťanská civilizácia] V kresťanstve máme novú víziu histórie: ak človek koná podľa na novej morálky založené na láske "voči všetkým mužom, bez rozdielu: národov: E: tried, bez e: otrokov, na všetky tvory, do sveta: to: je: Božie dielo, a Boh: že: je: Boh lásky, "Boh: že: je:" Duch "[9], ktorého tajomstvo je stále: Predmet: Prieskum filozofov, ktorých vášeň pre: Pravda je, že takmer: mučeníci, pretože [všetky nepriatelia kresťanskej civilizácie, sú satanisti! šaría, džihád freemasonry: FED ECB MMF NWO 666, 322, komunizmus, ecc .. ]
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV pre: Christian revolúcie. Prečo, nemôžeme povedať: z nie je "kresťania" [ateista Benedetto Croce (1942): na obranu Izraela, vykonajte sekulárnej: kresťanskej civilizácie] "... kresťanský boh: je: ešte naše, a: Naše rafinované filozofie hovoria: Duch, ktorý: vždy mimo nás: a: navždy: je to: sami, a ak: my nie: my uctievame ho skôr ako tajomstvo, je dôvod, prečo my vieme: to bude vždy záhadou, "oko abstraktné logiky: a intelektuálne, nezaslúžene veril: a: dôstojne: ako "ľudskou logikou", ale: že: číra pravda: to je: oko konkrétne logiky, že: to môže tiež byť nazývaný "božský", mu porozumieť v kresťanskom zmysle: ako tá, na ktorú: človek neustále stúpa, a to: priebežne prepojením k Bohu, on sa naozaj zo seba:. si skutočný muž "
Moje Božského Spasiteľa: Ježiš Kristus: my Mesiáš, má lásko JHVH! "Takže, tu to bolo, sám sa ablazing tie oči, ako anjel priniesol do života, máte môj osud som voľný! Do Ducha Svätého Si môj záchranca! Immanuel Som Free od: MMF FED NWO: 322: micr-chip, 666 nenávidia tmavé zlyhanie Fagot:!? všetky sračky potom Ty si môj hlavný star, všetko, čo potrebujete, je si: môj svätý ONE kráľ Izraela: OOOOOoooah "@ 666 CIA synnek1 kanibal voodoo kňaz ---- je to vaše hranie: ponúknuť spontánne, svoj život, s nekonečnou láskou, pre život na svete!@ Kráľ Saudskej Arábie --- pretože obetných obetí: je nevyhnutné, nájsť čas? lol. Navrhujem zabiť, len, všetky satanisti, všetky farizeji, a všetky murárov! lol. však, nie je zlý nápad!YouTube

YouTube Spotlight

1048963 iscritti
171494563 visualizzazioni video
  • Nessuno Unius REI
    Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento
    3 minuti fa
    I am a high iper super power, from kingdom of JHWH: UNIUS REI.
    My HOLY Saviour: Jesus Christ: my Messiah, my love YHWH! "So, there you were, alone with ablazing Those eyes, Like an angel Brought to life, you have my destiny I'm free: into holy Spirit! You are my savior: Immanuel! I'm Free from: IMF FED NWO: 322: micr-chip, 666 hate dark fail fagot: all shit! then You are my guiding star, all I need? is you: my holy ONE King of Israel: OOOOOoooah " @ 666 CIA synnek1 cannibal voodoo priest ---- it's your time: to offer spontaneously, your life, with infinite love, for the life of the world! @ king of Saudi Arabia --- because of the sacrificial victims: it is indispensable, to find the time? lol. I propose to kill, only, all Satanists, all the Pharisees, and all the Masons! lol. however, is not a bad idea!
 
Nessuno Unius REI
Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento
1 secondo fa:
@king Saudi Arabia --- poiché, delle vittime sacrificali: è indispensabile, da trovare sempre? lol. io propongo di uccidere, soltanto, tutti i satanisti, farisei, e tutti i massoni! lol. 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] YouTube: like: 69,551,384 people. - Satanists? are pathetic: they can not lose! lol. all the time, that I get a win? that is always? they block my ADSL! lol. @Israel National TV for: Christian revolution Arutz Sheva TV-- no! no one can ask me: unius REI, to hate someone, because, hate is: in opposione in the nature of: unius REI, but this do not: prevents, at my wrath: that, can kill: also: in a supernatural way: to defend: the whole human race: where, God said: "we do (Father, Son, and: the Holy Spirit) we do: the man: in our image: and as, our likeness! we must not be ashamed: of our weakness, ignorance, inferiority, etc.. but, only, for our obstinacy .. because no one is guilty of being born in a state of poverty or deprivation! I believe, that, the King of Saudi Arabia, should understand about the enormous potential, that, I represent, for him (Islam), for, the Jews(Ebraism), and for the whole world!

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why we can not: say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization].. I continued, and almost completed, these days: the New Testament. [...] I am deeply convinced: and: convinced: that: the thought and modern civilization are Christians, continuation of the impulse: given by: Jesus and Paul. About this: I wrote a short note, historical, that will publish, as soon as: I have the space available. The rest do not: feels: that: in this terrible world war: this: that: is in contrast: at concept: Again, Christian life: with: another: that: could trace: at pre-Christian and, in front: the civilization, the barbaric violence of the horde? "text Croce: was immediately spread: and was very big notoriety...: in the case at that time: in which: the Catholic Church:

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization] began, to make explicit his dissent by the fascist regime. which, reacted: with a violent press campaign, which: also affected, Benedetto Croce: with big: done scorn, Minister fascist National Education, Giuseppe Bottai, that meant, ironically operetta Benedetto Croce, with: an article entitled: "Benedetto Croce: rin-cristianito: out of spite." In true Benedetto Croce, no, he had not: abandoned: his secular atheist belief, neither, took sides: a defense of the Roman Church, but: just observed, such as: "The appeal to history, we can not and do not recognize: of ourselves: of be: Christians." The history showed that: that: was the historical success: of Christianity culture: more than: his religious message: to take root in the conscience.

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] Benedetto CROCE, writes: "Christianity has been the greatest revolution, that the 'humanity has ever done.. " Willingly or unwillingly, therefore, we are the heirs of a revolution: the term is not used in case the Benedetto Croce: mean wanting the character: disruptive: and constructive: with the Christian revolution, that: historically operated: as all other revolutions: that though" . no support, its comparison, thinking with respect to her specific and limited. " They may not, in fact, compared to the Cultural Revolution Christian, nor: the "revolutions" old, as, that of thought in Greece and the law: Rome, nor modern revolutions, that 'you can not think, without: the revolution Christian 'are': in a relationship: of dependency on her. "

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] The Christian revolution is in fact, a unique event in human history: because, unlike all the others, it "worked: in the center of the soul, in the moral conscience ',' his law drew only by the inner voice" and "the moral conscience, the appearance: of Christianity, approximate arrival rejoiced: and: is labor: in new ways. " Christianity: it was: a revolution, "so comprehensive and profound, so fruitful of consequences, so unexpected: and: irresistible in its realization, which do not wonder: that: has appeared: o, may: again appear: a miracle, a revelation from above, as, a direct intervention of God in human affairs. "

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Israel National TV for: Christian revolution. Why: we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization] But, the Christian revolution "was not a miracle" and, "because: the spirit is always the fullness of himself. " The merits of Christianity: "E: revolutions: e: the discoveries that: followed: in modern times, as they do not: they were special: limited and the manner of them, but: invested: the whole man, the ' soul of man, do not: you may think, without the Christian revolution ... because: the original impulse was: and .. continues its re-evolution Christian worked in the center of the soul, the conscience, and: giving prominence: the intimate: e: to the right of this consciousness, almost thought: that: acquire: a new virtue, a new spiritual quality, that: until then: it was not: humanity. '

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] In Christianity we have a new vision of history: where the man acts according to a new morality based on love "toward all men, without distinction: of peoples: e: of classes, free e: of slaves, to all creatures, to the world: that: is: the work of God, and: God: that: is: God of love, "the God: that: is: the" Spirit "[9] whose mystery is still: Subject: survey of philosophers whose passion for: the truth makes it almost: the martyrs, because [all the enemies of Christian civilization, are Satanists! sharia, jihad freemasonry: FED ECB IMF NWO 666, 322, communism, ecc.. ]

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization ] "... the Christian God: is: still ours, and: Our refined philosophies call it: the Spirit, that: always beyond us: and: forever: it is: ourselves, and if: we do not: we worship him more as a mystery, is why we know: it will always mystery to 'eye of abstract logic: and intellectual, undeservedly believed: and: dignified: as "human logic", but: that: clear truth: it is: the eye of the concrete logic, that: it can well be called "divine", understanding it in Christian sense: as the one to which: the man continually rises, and that: continually linking it to God, he does, indeed, of yourself: an true man. "
 
God požehnaj moje Izrael: Palestína v mojom kráľovstve] Sľubujem vernosť vlajke Spojených štátov amerických, a Sľubujem vernosť vlajke všetky: ostatné členské štáty, pre ktoré stojí: jedna, a akékoľvek Nation nedeliteľná, s Liberty a spravodlivosť pre všetkých a každý.
@ 666 farizeji MMF šaría džihád, Talmud --- môžete prdele: všetky sučky. a tam pote tiež: do riti: osly .. . ale,,,, .. ale .. môj záchranca, Ježiš Kristus je: HE sedí: pravici Otca so mnou! Pre mnohých, ja viem, je, naozaj, prebudenie, naozaj brutálne! pre vás najlepšie: to by bolo: že ste nebola nikdy na svete!

@ MMF FED 666 - ako to bolo krásne, keď unius REI, nebolo ... ale, že? Bol iný, že ERA!

z 666 -> všetci zločinci sú satanista. ako vy, pre mňa, von, von, von, preč, vonku, bez, tam, MMF mimo .. z vonkajšej .. MMF, vonku, zvonku, von z: FED out, skončil z uznávaných vonku z 322, ECB, NWO, vonku, mimo prdele, World War III, out out von, von, Criminal neprijateľné satanisti: mimo, FREMASONRY umrieť: dvoch až , out -> AMEN! Hallelujah! Všetci moji nepriatelia sú prekliate V Ježišovom mene: HELL je váš domov, 666 prísaha satanistov, ako ste vy? môže byť iba prekliatie: blasfemy
 
 

Nessun commento:

king Unius REI

king Unius REI
jewish Messiah

my Rabbi

my Rabbi
Kaduri Yitzhak

my jhwh my jhwh Select 666 Country:

Re dei Re, Signore dei Signori Unius REI, governatore universale

my jhwh my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

Re di Israele

Re di Israele
e di Palestina: Unius Rei

my jhwh my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

☦️burn satan ☦️shariah Allah ☦️owl lilit Marduch burn JaBullOn Baal SpA: burn in Jesus's name, alleluia!

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

Nella forza dei popoli per il riscatto della sovranità ferita

Nella forza dei popoli per il riscatto della sovranità ferita
il signoraggio deruba la sovranità costituzionale!

500 cristiani al giorno muoiono ancora oggi

500 cristiani al giorno muoiono ancora oggi
il massacro silenzioso dei cristiani (Antonio Socci)

300.000.000 di cristiani sono considerati criminali a causa della loro fede.

300.000.000 di cristiani sono considerati criminali a causa della loro fede.
500 di loro ogni giorno perdono la vita

DIO SANTO, FORTE E IMMORTALE.

DIO SANTO, FORTE E IMMORTALE.
ABBI PIETÀ di NOI e del MONDO INTERO!

la più grande truffa del genere umano! A dei privati S.p.A.

la più grande truffa del genere umano! A dei privati S.p.A.
in cambio di carta, diamo le nostre vite!

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh


i am Unius REI in kingdom of Palestine