Visualizzazioni totali

Translate

Cerca nel blog

niamue: kwamba: kupata: fadhila mpya, mpya wa kiroho quality, kwamba: mpaka basi: Haikuwa

UNIUS REI: Universal Brotherhood] YouTube: po: 69.551.384 ljudi. - Satanists? so patetično: ne moreš izgubiti! lol. ves čas, da sem dobil zmago? , ki je vedno? blokirajo moje ADSL! lol. @ Izraelu nacionalna TV za: Christian revolucija Arutz Sheva TV - ne! nihče me ne more vprašati: unius Rei, sovražijo nekoga, kajti sovraštvo: v opposione v naravi: unius REI, vendar to ne: preprečuje, na mojo jezo: to lahko ubije: tudi: v nadnaravno način: za obrambo: celotno človeštvo: če je Bog rekel: "Mi (Oče, Sin in: Sveti Duh) počnemo: moški: v naši podobi! in kot je naša podobnost ne smemo sramovati :.! naše šibkosti, nevednosti, manjvrednosti, itd, ampak samo za naše trdovratnosti .. ker nihče ni kriv rojen v stanju revščine in pomanjkanja Menim, da bi moral kralj Savdske Arabije, razumeti zaradi velike možnosti, da predstavljam, zanj (Islam), kajti Judje (Ebraism) in za ves svet!
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV za: Christian revolucija. Zakaj ne moreva: reči: od ne biti "kristjani" [ateist Benedetto Croce (1942): v bran Izraela, za: naredite sekularna: Christian civilizacija] .. Sem nadaljeval, in skoraj zaključena, v teh dneh: Novi zavezi. [...] Sem globoko prepričan: in: prepričan: da: misel in sodobna civilizacija, so kristjani, nadaljevanje impulzom, ki jih:: Jezus in Paul O tem:. Sem napisal kratko opombo, zgodovinske, da bo objavijo, takoj ko: Imam razpoložljivi prostor. Preostali ne: meni: da: v tej strašni svetovni vojni: to: da: je v nasprotju: pri konceptu: Spet krščansko življenje: z: en: da: lahko izsledi: v predkrščanski in pred: civilizacija, barbarsko nasilje drhal? "Besedilo Croce: je takoj razširil: in je bila zelo velika slava ...: v primeru, v tem času: pri kateri: Katoliška cerkev:
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV za: Christian revolucija. Zakaj ne moremo reči: o, ne bo "kristjani" [ateist Benedetto Croce (1942): v bran Izraela, za: naredite sekularna: Christian civilizacija] je začel, da bo izrecno svoje nestrinjanje s fašističnim režimom. , ki se je odzvala: z nasilno campaign tiska, ki: je prizadela, Benedetto Croce: z velikimi: narediti prezirom, minister za šolstvo fašist, Giuseppe Bottai, je to pomenilo, ironično opereta Benedetto Croce, z: članek z naslovom: "Benedetto Croce: Rin-cristianito: od Kljub ". V pravem Benedetto Croce, ne, ni imel ne: opuščen: njegova sekularna ateist prepričanja, ne, vzel strani: obrambnih rimske Cerkve, vendar: pravkar ugotovljeno, kot so: "Pritožba na zgodovino, ne moremo in ne priznavajo: sebe: BE:. kristjani " Zgodovina je pokazala, da: da: je bil zgodovinski uspeh: kulture krščanstvo: več kot: njegova verska sporočila: uveljavljati v zavesti.
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV za: Christian revolucija. Zakaj ne moremo reči: o, ne bo "kristjani" [ateist Benedetto Croce (1942): v bran Izraela, za to sekularna: Christian civilizacija] Benedetto Croce, piše: »Krščanstvo je bila največja revolucija, da" je človeštvo kdaj naredil .. "hote ali nehote, zato smo dediči revolucije: izraz se ne uporablja v primeru, da je Benedetto Croce: pomeni želijo znak: moteče: in konstruktivno: s krščanskim revolucije, da: zgodovinsko družbe: kot vse druge revolucije: ".. nobene podpore, njegova primerjava, misleč, glede na njen posebni in omejeni", da čeprav ne smejo, v resnici, v primerjavi s kulturno revolucijo, niti Christian: »revolucije« starih, kot, da misli v Grčiji in pravo: Rim, niti sodobne revolucije, da "si ne moremo zamisliti brez: revolucija Kristjanova" so ": v odnosu: od odvisnosti od nje. "
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV za: Christian revolucija. Zakaj ne moremo reči: o, ne bo "kristjani" [ateist Benedetto Croce (1942): v bran Izraela, za to sekularna: Christian civilizacija] Christian revolucija v resnici edinstven dogodek v človeški zgodovini: ker za razliko od vseh ostalih, je "delal: v centru za dušo, v vesti", "njegova odvetniška narisal le po notranji glas" in "vest, videz: krščanstva, približno prihod veselil: in : je delo:. na nove načine "Krščanstvo: to je: revolucija," tako celovito in poglobljeno, tako plodno posledic, tako nepričakovano: in: nepremagljiv v svoji realizacije, ki ne sprašujem: da: se je pojavil: o, lahko: spet pojavljajo:. čudež, razodetje od zgoraj, kot tudi neposredno posredovanje Boga v človeških zadevah "
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Izraelu nacionalna TV za: Christian revolucija. Zakaj, ne moremo reči: o, ne bo "kristjani" [ateist Benedetto Croce (1942): v bran Izraela, za: naredite sekularna: Christian civilizacija] Toda krščanska revolucija "ni bil čudež" in " ker: duh je vedno polnost sebe "Utemeljenost krščanstva:". E: vrtljaji: E: in odkritja, da: sledi: v modernih časih, saj ne: to so bile posebne: omejeni in način njih, vendar: vlagala: Cel človek, "duše, ne: si lahko mislite, brez krščanske revolucije ... ker: prvotna impulz je bil: .. in še ponovna razvoj Christian delal v centru duša, zavest, in: dati poudarek: intimno: e: na desni strani te zavesti, skoraj pomislil: to: pridobiti: nova krepost, novo duhovno kvaliteto, da: do takrat: to ni bilo:. človečnost "
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV za: Christian revolucija. Zakaj ne moremo reči: o, ne bo "kristjani" [ateist Benedetto Croce (1942): v bran Izraela, za to sekularna: Christian civilizacija] V krščanstvu imamo novo vizijo zgodovine: če človek deluje v skladu na novo moralo, ki temelji na ljubezni "proti vsem ljudem brez razlikovanja: ljudstev: E: razredov, brez e: sužnjev, v vseh bitij, v svet: da:: Božje delo in Bog: da: je: Bog ljubezni, "je Bog, da: je:" Duh "[9], ki je še vedno skrivnost: Zadeva: Raziskava filozofov, katerih strast: resnica je skoraj: mučenikov, saj [vse sovražniki krščanske civilizacije, so Satanists! šeriatskega, džihad prostozidarstvo: FED IMF ECB NWO 666, 322, komunizem, ecc .. ]
 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV za: Christian revolucija. Zakaj ne moremo reči: o, ne bo "kristjani" [ateist Benedetto Croce (1942): v bran Izraela, za to laično: krščansko civilizacijo] "... krščanski Bog, ki je še vedno naša: in: Our naftni filozofije pravijo: Duh, da: vedno pred nami: in: vedno: je: mi sami, in če: se ne: častimo ga bolj kot skrivnost, zato smo vedeli: da bo vedno neznanka 'oko abstraktnega logiko: in intelektualno, nezasluženo verjeli: in: dostojanstven: "človeški logiki", ampak: to: resnica jasna: to je: oko konkretnega logike, da: lahko se tudi imenuje "božansko", razumemo v krščanskem smislu: kot tisti, ki: je človek nenehno narašča, in to: nenehno se povežejo z Bogom, pa je res, o sebi:. je pravi človek "
Moja Sveti Odrešenik Jezus Kristus: my Mesija, ljubezen moja YHWH! "Tako, da si sam s ablazing te oči, kot angel obudil v življenje, imate mojo usodo sem prost! Na Svetega Duha Ti si moj rešitelj! Immanuel sem Brezplačna od: MDS FED NWO: 322: MICR-chip, 666 sovraštva temno brezhibno, peder!? sranje potem Ti si moje vodilo, vse kar potrebujete, je lahko: moj Svetnik Izraelov kralj: OOOOOoooah "@ 666 CIA synnek1 Kanibal vudu duhovnika ---- to je vaša ura: spontano ponuditi svoje življenje, z neskončno ljubeznijo, za življenje na svetu!@ Kralj Saudska Arabija --- zaradi žrtvenih žrtev: to je nujno, da bi našli čas? lol. Predlagam, da bi ubil, samo vse Satanists, vse farizeji in vse zidarje! lol. Vendar to ni slaba ideja!
Bog blagoslovi mojo Izrael: Palestina v mojem kraljestvu] Prisegam zvestobo zastavi Združenih držav Amerike, in Prisegam zvestobo zastavi vse: druge države, za katera se zavzema: 1, in vsak narod nedeljiva, s Liberty in pravice za vse in vse.
@ 666 farizeji IMF šeriatskega Jihad, Talmud --- lahko jebi: vse kurbe. in tam pote tudi: fuck: osle .. . ampak,,,, .. ampak .. moj rešitelj, Jezus Kristus: on je sedel: desnici Očetovi z mano! Za mnoge, vem, je, seveda, prebujenje, res brutalno! najboljša za vas: to bi bil: da niste bili nikoli rodil!

@ IMF FED 666 - Kako je bilo lepo, ko unius REI, ni bilo ... vendar pa to? je še, da je ERA!

od 666 -> vsi kriminalci so satanist. kot si ti, za mene, ven, ven, ven, stran, na prostem, brez, tja, IMF zunaj .. od zunaj .. Mednarodni denarni sklad, na prostem, zunaj, od zunaj: FED ven, ven končal zaključen prostem ven 322, ECB, NWO, na prostem, ki fuck off, svetovno vojno, od ven navzven, navzven, CRIMINALA nesprejemljiva Satanists: Brez, FREMASONRY umre 2 do , ven -> AMEN! Aleluja! Vsi moji sovražniki so preklel v imenu Jezusa Kristusa: HELL je tvoj dom, 666 prisega Satanists kot si ti? lahko le prekletstvo: blasfemy


Unius REI: Fraternidad Universal] YouTube: como: 69.551.384 personas. - Satanistas? son patéticos: no pueden perder! lol. todo el tiempo que puedo obtener un triunfo? que es siempre? bloquean mi ADSL! lol. @ Nacional de Israel para la TV: Christian revolución Arutz Sheva TV - no! nadie me puede preguntar: unius REI, odiar a alguien, porque el odio es: en opposione en la naturaleza de: unius REI, pero esto no: impide, en mi ira: Que puede matar: también: en un ser sobrenatural manera: defender: todo el género humano: ¿dónde, Dios dijo: "lo que hacemos (Padre, Hijo, y: el Espíritu Santo) que hacemos: el hombre, a nuestra imagen: y como, conforme a nuestra semejanza, no debemos avergonzarnos :.! de nuestra debilidad, la ignorancia, la inferioridad, etc, pero, solamente, por nuestra obstinación .. porque nadie es culpable de haber nacido en un estado de pobreza o privación creo, que el rey de Arabia Saudí, deben entender sobre el enorme potencial que, que yo represento, para él (el Islam), ya que, los Judios (Ebraism), y para el mundo entero!
[Unius REI: Fraternidad Universal] IsraelNationalTV: la revolución cristiana. ¿Por qué no podemos: decir: de no ser "cristianos" [ateo Benedetto Croce (1942): en defensa de Israel, para: hacer lo secular: la civilización cristiana] .. Continué, y casi terminado, en estos días: el Nuevo Testamento. [...] Estoy profundamente convencido: y: convencido: que: el pensamiento y la civilización moderna son cristianos, la continuación del impulso: dado por: Jesús y Pablo en esto:. Escribí una breve nota histórica, que se publicar, tan pronto como: Tengo el espacio disponible. El resto no: se siente: que: en esta terrible guerra mundial: esto: que: está en contraste: en el concepto: Una vez más, la vida cristiana: con: otra: que: podía trazar: en pre-cristiana y, en adelante: la la civilización, la violencia brutal de la horda? "Croce texto: se extendió inmediatamente: y era muy grande ... notoriedad: en el caso en ese momento: en la que: la Iglesia Católica:
[Unius REI: Fraternidad Universal] IsraelNationalTV: la revolución cristiana. ¿Por qué no podemos decir: de no ser "cristianos" [ateo Benedetto Croce (1942): en defensa de Israel, para: hacer lo secular: la civilización cristiana] comenzó a hacer explícito su desacuerdo por el régimen fascista. que, reaccionó: con una campaña de prensa violento, que: también se ven afectados, Benedetto Croce: con grande: el desprecio hecho, el Ministro de Educación Nacional fascista, Giuseppe Bottai, eso significaba que, irónicamente opereta Benedetto Croce, con: un artículo titulado: "Benedetto Croce: rin-cristianito: por despecho ". En cierto Benedetto Croce, no, no lo había hecho: abandonado: su creencia secular ateo, ni, tomó partido: una defensa de la Iglesia romana, pero: acaba de observar, por ejemplo: "El recurso a la historia, no podemos y no reconocer: de nosotros mismos: de ser:. cristianos " La historia ha demostrado que: que: fue el éxito histórico: el cristianismo de la cultura: más: su mensaje religioso: se arraigue en la conciencia.
[Unius REI: Fraternidad Universal] IsraelNationalTV: la revolución cristiana. ¿Por qué no podemos decir: de no ser "cristianos" [ateo Benedetto Croce (1942): en defensa de Israel, para hacer lo secular: la civilización cristiana] Benedetto Croce, escribe: "El cristianismo ha sido la mayor revolución, que el" la humanidad se ha hecho alguna vez .. "voluntaria o involuntariamente, por lo tanto, somos los herederos de una revolución: el término no se utiliza en el caso Benedetto Croce: media querer al personaje: disruptivo: y constructivo: con la revolución cristiana, que: históricamente opera: como todas las otras revoluciones: ".. ningún apoyo, su comparación, pensar con respecto a su específico y limitado", que a pesar de que no puede, de hecho, en comparación con la Revolución Cultural Cristiano ni: las "revoluciones" viejos, como, el del pensamiento en Grecia y la ley: Roma, ni las revoluciones modernas, que "no se puede pensar, sin: la revolución cristiana" son ": en una relación: la dependencia de ella. "
 
[Unius REI: Fraternidad Universal] IsraelNationalTV: la revolución cristiana. ¿Por qué no podemos decir: de no ser "cristianos" [ateo Benedetto Croce (1942): en defensa de Israel, para hacer lo secular: la civilización cristiana] La revolución cristiana es, de hecho, un acontecimiento único en la historia humana: porque, a diferencia de todos los demás, "funcionó: en el centro del alma, en la conciencia moral", "su ley atrajo sólo por la voz interior" y "la conciencia moral, la apariencia: el cristianismo, llegada aproximada se regocijó, y : es el trabajo:. nuevas maneras "el cristianismo: que era: una revolución", de manera amplia y profunda, tan fecundo de consecuencias, de modo inesperado: y: irresistible en su realización, lo cual no me sorprende: que: ha aparecido: o, puede: aparecen de nuevo:. un milagro, una revelación de lo alto, como una intervención directa de Dios en los asuntos humanos "
 
[Unius REI: Fraternidad Universal] Israel National TV: la revolución cristiana. Por qué: no podemos decir: de no ser "cristianos" [ateo Benedetto Croce (1942): en defensa de Israel, para: hacer lo secular: la civilización cristiana] Sin embargo, la revolución cristiana "no fue un milagro", y " porque: el espíritu es siempre la plenitud de sí mismo "Los méritos del cristianismo:". E: revoluciones: E: los descubrimientos que: seguido: en los tiempos modernos, ya que no: que eran especiales: limitada y la manera de ellos, pero: invertido: todo el hombre, el alma del hombre, no: usted puede pensar, sin la revolución cristiana ... porque: el impulso original era: .. y continúa su re-evolución cristiano trabaja en el centro de la alma, la conciencia, y: dar importancia: la íntima: e: a la derecha de esta conciencia, casi pensé: que: adquirir: una nueva virtud, una nueva cualidad espiritual, que: hasta entonces: no era:. humanidad "
 
[Unius REI: Fraternidad Universal] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV por: Christian revolución. ¿Por qué no podemos decir: de no ser "cristianos" [ateo Benedetto Croce (1942): en defensa de Israel, para hacer lo secular: la civilización cristiana] En el cristianismo tenemos una nueva visión de la historia: cuando el hombre actúa de acuerdo a una nueva moral basada en el amor "hacia todos los hombres, sin distinción: los pueblos: E: de las clases, e libre: los esclavos, a todas las criaturas, para el mundo: que: es: la obra de Dios, y: Dios: que: es: Dios de amor, "el Dios que: es: el" Espíritu "[9], cuyo misterio sigue: Asunto: Encuesta de filósofos cuya pasión por: la verdad hace que sea casi: los mártires, porque [todos los enemigos de la civilización cristiana, son satanistas! sharia, la yihad masonería: FED BCE FMI NOM 666, 322, comunismo, ecc .. ]
 
[Unius REI: Fraternidad Universal] IsraelNationalTV: la revolución cristiana. ¿Por qué no podemos decir: de no ser "cristianos" [ateo Benedetto Croce (1942): en defensa de Israel, para hacer lo secular: la civilización cristiana] "... el Dios cristiano: es: todavía la nuestra, y: Nuestro filosofías refinadas lo llaman: el Espíritu, que: siempre más allá de nosotros: y: para siempre: es: nosotros mismos, y si: no lo hacemos: adoramos a él más como un misterio, es por eso que sabemos: siempre lo hará misterio de "ojo de la lógica abstracta: e intelectual, inmerecidamente creyó: y: digno: como "lógica humana", pero: que: clara verdad: es: el ojo de la lógica concreta, lo siguiente: que bien se puede llamar "divina", entendiéndola en sentido cristiano: como la de que: el hombre se eleva continuamente y que: continuamente se une a Dios, lo hace, en realidad, de sí mismo:. un verdadero hombre "
Mi SANTO Salvador: Jesucristo: mi Mesías, YHWH mi amor! "Así que, ahí fuera, solo con ablazing Esos ojos, como un ángel Traído a la vida, tienes mi destino soy libre: en el Espíritu Santo eres mi salvador: Immanuel soy libre de: NWO FMI FED: 322: micr-chip, 666 odio oscuro no maricón:? toda esa mierda entonces tú eres mi estrella guía, todo lo que necesito es: mi santo rey de Israel: OOOOOoooah "A 666 CIA synnek1 caníbal sacerdote vudú ---- es tu tiempo: ofrecer espontáneamente su vida, con amor infinito, para la vida del mundo!@ Rey de Arabia Saudita --- debido a las víctimas de los sacrificios: es indispensable, para encontrar el tiempo? lol. Propongo a matar, solamente, todos los satanistas, todos los fariseos y todos los masones! lol. Sin embargo, no es una mala idea!
Dios bendiga a mi Israel, Palestina, en mi reino] Juro lealtad a la bandera de los Estados Unidos de América, y Juro lealtad a la bandera de todos: otros Estados, a la que representa: una, indivisible y cualquier Nación con Libertad y la justicia para todos y ninguno.
A 666 fariseos FMI Sharia Jihad, talmud --- puedes cogerte: todas las perras. y hay pote también: a la mierda: burros .. . pero,,,, .. pero .. mi salvador, Jesucristo es: Él está sentado: la mano derecha del Padre conmigo! para muchos, lo sé, es, de hecho, un despertar, realmente brutal! mejor para usted: sería: que usted no nació nunca!

@ FMI FED 666 - ¿CÓMO FUE HERMOSO AL unius REI, no había ... pero, ¿eso? Era otra época eso!

por 666 -> todos los delincuentes son satanista. como tú, para mí, fuera, fuera, fuera, fuera, al aire libre, sin que, sucesivamente, en las afueras del FMI .. a cabo al aire libre .. FMI, al aire libre, fuera, fuera fuera: fuera FED, terminó fuera al aire libre realizados por 322, BCE, NWO, al aire libre, fuera a la mierda, WORLD WAR III, por fuera hacia el exterior, hacia el exterior, satanistas CRIMINALA inaceptables: Salida: FREMASONRY, mueren dos a , out -> AMEN! ALELUYA! TODOS MIS ENEMIGOS SON MALDITOS EN EL NOMBRE DE JESUS: EL INFIERNO ES TU CASA, 666 el juramento de los satanistas como tú? sólo puede ser una maldición: blasfemy


Unius REI: universellt broderskap] YouTube: som: 69.551.384 personer. - Satanister? är patetiskt: de kan inte förlora! lol. hela tiden, att jag får en vinst? som alltid? de blockerar min ADSL! lol. @ Israel National TV för: Christian revolutionen Arutz Sheva TV - nej! ingen kan fråga mig: unius REI, att hata någon, eftersom är hat: i opposione i form av: unius REI, men inte: förhindrar på min vrede: det kan döda: även: på ett övernaturligt sätt: för att försvara: hela mänskligheten: där, sade Gud: "vi gör (Fader, Son, och: den Helige Ande) vi: mannen: till vår avbild: och som, vår avbild vi inte skämmas :.! av vår svaghet, okunnighet, underlägsenhet, etc. men bara för vår envishet .. eftersom ingen är skyldig att födas i ett tillstånd av fattigdom eller fattigdom tror jag, att om kungen av Saudiarabien, förstå om den enorma potentialen att jag representerar, för honom (islam), ty judarna (Ebraism) och för hela världen!
[Unius REI: universellt broderskap] IsraelNationalTV för: Christian revolutionen. Varför kan vi inte: säga: att inte vara "kristna" [ateist Benedetto Croce (1942): för att försvara Israel, för: göra sekulära: kristna civilisationen] .. Jag fortsatte, och nästan färdig, dessa dagar: Nya testamentet. [...] Jag är djupt övertygad: och: övertygade: att tanken och moderna civilisationen är kristna, fortsättning av impulsen: ges av: Jesus och Paulus om detta:. Jag skrev en kort anteckning, historisk, som kommer att publicera, så snart: Jag har det tillgängliga utrymmet. Resten inte: anser: att i denna fruktansvärda världskriget: detta: att: står i kontrast: vid koncept: Igen, kristna livet: med: en: att kunna spåra vid förkristna och i fronten: civilisation, den barbariska våld horden? "Text Croce: omedelbart spred: och var mycket stora ryktbarhet ...: i det fall då: där: den katolska kyrkan:
[Unius REI: universellt broderskap] IsraelNationalTV för: Christian revolutionen. Varför kan vi inte säga: att inte vara "kristna" [ateist Benedetto Croce (1942): för att försvara Israel, för: göra sekulära: kristna civilisationen] började att uttryckligen sitt missnöje med den fascistiska regimen. som reagerade: med en våldsam presskampanj, som: påverkas också, Benedetto Croce: med stora: gjort hån, minister fascistiska utbildningsministern, Giuseppe Bottai, det innebar, ironiskt nog operett Benedetto Croce, med: en artikel med rubriken: "Benedetto Croce: rin-cristianito: ur trots ". I sann Benedetto Croce, nej, han hade inte: övergiven: hans sekulära ateistiska tro, varken tog sidor: ett försvar av den romerska kyrkan, men: bara observerat, till exempel: "Överklagandet till historien, kan vi inte och inte erkänner: om oss själva: om att. kristna " Historien visar att: att var den historiska framgång: kristendomen kultur: mer än: hans religiösa budskap: att slå rot i samvetet.
[Unius REI: universellt broderskap] IsraelNationalTV för: Christian revolutionen. Varför kan vi inte säga: att inte vara "kristna" [ateist Benedetto Croce (1942): för att försvara Israel, för gör den sekulära: kristna civilisationen] Benedetto Croce, skriver: "Kristendomen har varit den största revolutionen, att" mänskligheten någonsin har gjort .. "villigt eller ovilligt, därför är vi arvtagare till en revolution: termen används inte i de fall Benedetto Croce: medelvärde vilja karaktären: störande: och konstruktivt: med den kristna revolutionen, att historiskt drivs: som alla andra revolutioner: ".., inget stöd sin jämförelse, tänker när det gäller sin specifika och begränsade" som om de inte i själva verket jämfört med kulturrevolutionen Christian, och inte de "revolutioner" gamla, som att tankens i Grekland och lagen: Rom, eller moderna revolutioner, att "du kan inte tänka, utan: revolutionen Christian 'är': i ett förhållande: beroendeförhållande på henne. "
 
[Unius REI: universellt broderskap] IsraelNationalTV för: Christian revolutionen. Varför kan vi inte säga: att inte vara "kristna" [ateist Benedetto Croce (1942): för att försvara Israel, för gör den sekulära: kristna civilisationen] Den kristna revolutionen är i själva verket en unik händelse i mänsklighetens historia: eftersom, Till skillnad från alla andra, det "fungerade: i mitten av själen i det moraliska samvete", "hans lag drog endast av inre röst" och "moraliska samvete, utseendet: kristendomens gladde ungefärliga ankomst: och : är arbetet:. på nya sätt "kristendomen: det var: en revolution", så omfattande och djupgående, så givande av konsekvenser, så oväntat: och: oemotståndlig i dess förverkligande, som inte undra: att har dykt: o, får: återigen visas:. ett mirakel, en uppenbarelse från ovan, som en direkt ingripande av Gud i mänskliga angelägenheter "
 
[Unius REI: universellt broderskap] Israel National TV för: Christian revolutionen. Varför: Vi kan inte säga: att inte vara "kristna" [ateist Benedetto Croce (1942): för att försvara Israel, för: göra sekulära: kristna civilisationen] Men den kristna revolutionen "var inte ett mirakel" och " eftersom: anden är alltid fullheten av sig själv "Fördelarna med kristendomen:". E: varv: E: upptäckter som: följas: i modern tid, eftersom de inte: de var speciell: begränsad och det sätt på dem, men: investerat: hela människan, "själ, inte: du kanske tror, ​​utan den kristna revolutionen ... eftersom: den ursprungliga impulsen var: och .. fortsätter sin re-evolution Christian arbetade i mitten av själ, samvete och: tänkte till höger om detta medvetande, nästan:: att lyfta: den intima: e att få: en ny dygd, en ny andlig kvalitet, att fram till dess: det var inte:. mänskligheten "
 
[Unius REI: universellt broderskap] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV för: Christian revolutionen. Varför kan vi inte säga: att inte vara "kristna" [ateist Benedetto Croce (1942): för att försvara Israel, för gör den sekulära: kristna civilisationen] I kristendomen har vi en ny syn på historien: där mannen agerar enligt till en ny moral baserad på kärlek "mot alla män, utan åtskillnad: folkens: E: klasser, gratis e: av slavar, till alla varelser, till världen: att:: Guds verk, och: Gud: att är: kärlekens Gud, "Gud: att är:" Anden "[9], vars mysterium är fortfarande: Ämne: undersökning av filosofer vars passion för: sanningen gör det nästan: den martyrer, eftersom [Alla fiender kristna civilisationen, är satanister! sharia, jihad frimureri: FED ECB IMF NWO 666, 322, kommunism, ecc .. ]
 
[Unius REI: universellt broderskap] IsraelNationalTV för: Christian revolutionen. Varför kan vi inte säga: att inte vara "kristna" [ateist Benedetto Croce (1942): för att försvara Israel, för gör den sekulära: kristna civilisationen] "... den kristne Guden: är: fortfarande vår, och: Vår raffinerade filosofier kallar det: Anden, att alltid bortom oss: och: alltid: det är: själva, och om vi inte: vi tillber honom mer som ett mysterium, är därför vi vet: Det kommer alltid mysterium för "öga abstrakt logik: och intellektuella, oförtjänt trodde: och: värdig: som "mänsklig logik", men: att klara sanning: det är: öga betong logik att det mycket väl kan kallas "gudomlig", förstå det i kristen mening: som en som: mannen ständigt stiger, och att ständigt koppla den till Gud, han faktiskt om dig:. en sann människa "
Min HELIGA Frälsaren: Jesus Kristus: min Messias, min kärlek YHWH! "Så det du var ensam med ablazing Dessa ögon, som en ängel väcks till liv, har du mitt öde är jag fri: i helig Ande Du är min frälsare: Immanuel jag är fri från: IMF FED NWO: 322: MICR-chip, 666 hatar mörkt misslyckas bög: alla skit då Du är min ledstjärna, är allt jag behöver du:? min Helige Israels konung: OOOOOoooah "@ 666 CIA synnek1 kannibal voodoo präst ---- det är din tid: att erbjuda spontant, ditt liv, med oändlig kärlek, för livet i världen!@ Kung av Saudiarabien --- på grund av de uppoffrande offer: det är nödvändigt, att hitta tid? lol. Jag föreslår att döda, bara, alla satanister, alla fariséerna och alla Masons! lol. Men är inte en dålig idé!
Gud välsigne min Israel: Palestina i mitt rike] Jag svär trohet till flaggan i Förenta staterna, och jag svär trohet till flaggan av alla: andra stater, för vilka det står: en, och varje nation odelbar, med frihet och rättvisa för alla och alla.
@ 666 Fariseerna IMF Sharia Jihad, Talmud --- du kan knulla dig: alla tikar. och det Pote också: knulla: åsnor .. . men,,,, .. men .. min Frälsare, Jesus Kristus: han sitter: den högra av Fadern med mig! för många, jag vet, är verkligen ett uppvaknande, verkligen brutal! bäst för dig: att det skulle vara: att du inte någonsin föddes!

@ IMF FED 666 - Hur var vackert när unius REI, det var inte ... men det? var en annan som ERA!

ut 666 -> alla brottslingar är Satanist. som du, för mig, ut, ut, utanför, bort, utomhus, utan vidare, IMF utanför .. ut utomhus .. IMF, utomhus, utanför, ut av: FED ut, slutade ut genomförda utomhus ut 322, ECB, NWO, utomhus, ute fuck off, tredje världskriget, ut ut utåt, utåt, CRIMINALA oacceptabla satanister: ut, FREMASONRY dör två till , ut -> AMEN! Halleluja! Alla mina fiender är förbannade I Jesu namn: HELL är ditt hem, 666 eden av satanister som du? kan bara vara en förbannelse: blasfemy


UNIUS Rei: Universal Brotherhood] YouTube: kama: 69,551,384 watu. - Satanists? ni pathetic: hawawezi kupoteza! lol. wakati wote, kwamba mimi kupata ushindi? kwamba ni daima? wao kuzuia ADSL wangu! lol. @ Israeli Taifa TV kwa: Mkristo mapinduzi Arutz Sheva TV - hakuna! hakuna mtu anaweza kuuliza: unius Rei, kwa kumchukia mtu, kwa sababu, chuki ni: katika opposione katika asili ya: unius Rei, lakini hii si: inazuia, katika hasira yangu; kwamba, inaweza kuua: pia: katika kiMungu njia: kutetea: nzima ya wanadamu mbio: ambapo, Mungu alisema: "sisi kufanya (Baba, Mwana, na: Roho Mtakatifu) sisi kufanya: mtu: kwa mfano wetu:! na kama, sura yetu sisi lazima kuwa aibu :.! ya udhaifu wetu, ujinga, inferiority, nk lakini, tu, kwa ukaidi wetu .. kwa sababu hakuna mtu atakuwa na hatia ya kuzaliwa katika hali ya umaskini au kunyimwa naamini kwamba, Mfalme wa Saudi Arabia, wanapaswa kuelewa kuhusu uwezo mkubwa, kwamba, mimi kuwakilisha, kwa ajili yake (Uislamu), kwa, Wayahudi (Ebraism), na kwa dunia nzima!
[UNIUS Rei: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV kwa: Mkristo mapinduzi. Kwa nini hatuwezi: kusema: ya kuwa "Wakristo" [Mungu yupo Benedetto Croce (1942): katika ulinzi wa Israeli, kwa ajili ya: kufanya kidunia: Mkristo ustaarabu] .. Niliendelea, na karibu kukamilika, siku hizi: Agano Jipya. [...] Mimi undani wanaamini: na: ameshawishika: kwamba: mawazo na ustaarabu wa kisasa ni Wakristo, muendelezo wa msukumo: aliyopewa na: Yesu na Paulo Kuhusu hili:. Niliandika note kifupi, kihistoria, kwamba mapenzi kuchapisha, haraka kama: Mimi nilikuwa na nafasi iliyopo. wengine hawana: anahisi: kwamba: katika vita hii ya kutisha ulimwengu: hii: kwamba: ni tofauti: katika dhana: Tena, maisha ya kikristo: kwa: mwingine: kwamba: inaweza kuwaeleza: saa kabla ya Kikristo na, mbele: ustaarabu, vurugu barbaric ya horde? "Croce Nakala: mara moja kuenea: na ilikuwa kubwa sana notoriety ...: katika kesi wakati huo: ambayo: Kanisa Katoliki:
[UNIUS Rei: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV kwa: Mkristo mapinduzi. Kwa nini, hatuwezi kusema: ya kuwa "Wakristo" [Mungu yupo Benedetto Croce (1942): katika ulinzi wa Israeli, kwa ajili ya: kufanya kidunia: ustaarabu Mkristo], wakaanza kufanya upinzani wazi yake na utawala wa fashisti. ambayo, ilijibu: na kampeni vurugu vyombo vya habari, ambayo: pia wameathirika, Benedetto Croce: na kubwa: kufanyika dharau, Waziri fascist Elimu ya Taifa, Giuseppe Bottai, kwamba maana, hazijaingizwa operetta Benedetto Croce, pamoja na: Makala haki: "Benedetto Croce: rin-cristianito: nje ya Pamoja ". Katika kweli Benedetto Croce, hapana, yeye alikuwa si: kutelekezwa: Mungu yupo yake imani kidunia, wala, alichukua pande: ulinzi wa Kanisa la Roma, lakini: tu aliona, kama vile: "rufaa kwa historia, hatuwezi kufanya na si kutambua: ya sisi wenyewe: ya kuwa:. Wakristo " historia ilionyesha kuwa: kwamba: ulikuwa na mafanikio ya kihistoria: ya utamaduni Ukristo: zaidi ya: ujumbe yake ya kidini: kuchukua mizizi katika dhamiri.
[UNIUS Rei: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV kwa: Mkristo mapinduzi. Kwa nini, hatuwezi kusema: ya kuwa "Wakristo" [Mungu yupo Benedetto Croce (1942): katika ulinzi wa Israeli, kwa kufanya kidunia: Mkristo ustaarabu] Benedetto Croce, anaandika: "Ukristo imekuwa mapinduzi makubwa, kwamba ' binadamu amewahi kufanyika .. "hiari au kwanguvu, kwa hiyo, sisi ni warithi wa mapinduzi ya: muda si kutumika katika kesi Croce Benedetto: maana kutaka tabia: usumbufu: na kujenga: na mapinduzi ya Kikristo, kwamba: kihistoria kuendeshwa: kama wote mapinduzi mengine: kwamba ingawa ".. hakuna msaada, kulinganisha yake, kufikiri kwa heshima na maalum yake na mdogo" Wanaweza, kwa kweli, ikilinganishwa na Utamaduni Mapinduzi ya kikristo, wala: "mapinduzi" ya kale, kama, kwamba wa mawazo katika Ugiriki na sheria: Roma, wala mapinduzi ya kisasa, kwamba 'huwezi kufikiri, bila: mapinduzi ya Kikristo' ni ': katika uhusiano: ya utegemezi wake. "
 
[UNIUS Rei: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV kwa: Mkristo mapinduzi. Kwa nini, hatuwezi kusema: ya kuwa "Wakristo" [Mungu yupo Benedetto Croce (1942): katika ulinzi wa Israeli, kwa kufanya kidunia: Mkristo ustaarabu] mapinduzi ya Kikristo ni kwa kweli, tukio kipekee katika historia ya binadamu: kwa sababu, tofauti na wengine wote, ni "kazi: katikati ya roho, katika dhamiri ya kimaadili ',' sheria yake akauchomoa tu kwa sauti ya ndani" na "dhamiri ya kimaadili, muonekano: Ukristo, kuwasili takriban alifurahi na : ni kazi: kwa njia mpya "Ukristo: ilikuwa: mapinduzi,". hivyo pana na kushangaza, hivyo matunda ya matokeo, hivyo zisizotarajiwa: na: pingamizi katika utambuzi wake, ambayo si ajabu: kwamba: ametokea: o, inaweza: tena itaonekana:. muujiza, ufunuo kutoka juu, kama, kuingilia moja kwa moja ya Mungu katika masuala ya binadamu "
 


YouTube

YouTube Spotlight

1048963 iscritti
171494563 visualizzazioni video
  • Nessuno Unius REI
    Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento
    3 minuti fa
    I am a high iper super power, from kingdom of JHWH: UNIUS REI.
    My HOLY Saviour: Jesus Christ: my Messiah, my love YHWH! "So, there you were, alone with ablazing Those eyes, Like an angel Brought to life, you have my destiny I'm free: into holy Spirit! You are my savior: Immanuel! I'm Free from: IMF FED NWO: 322: micr-chip, 666 hate dark fail fagot: all shit! then You are my guiding star, all I need? is you: my holy ONE King of Israel: OOOOOoooah " @ 666 CIA synnek1 cannibal voodoo priest ---- it's your time: to offer spontaneously, your life, with infinite love, for the life of the world! @ king of Saudi Arabia --- because of the sacrificial victims: it is indispensable, to find the time? lol. I propose to kill, only, all Satanists, all the Pharisees, and all the Masons! lol. however, is not a bad idea!
 
Nessuno Unius REI
Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento
1 secondo fa:
@king Saudi Arabia --- poiché, delle vittime sacrificali: è indispensabile, da trovare sempre? lol. io propongo di uccidere, soltanto, tutti i satanisti, farisei, e tutti i massoni! lol. 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] YouTube: like: 69,551,384 people. - Satanists? are pathetic: they can not lose! lol. all the time, that I get a win? that is always? they block my ADSL! lol. @Israel National TV for: Christian revolution Arutz Sheva TV-- no! no one can ask me: unius REI, to hate someone, because, hate is: in opposione in the nature of: unius REI, but this do not: prevents, at my wrath: that, can kill: also: in a supernatural way: to defend: the whole human race: where, God said: "we do (Father, Son, and: the Holy Spirit) we do: the man: in our image: and as, our likeness! we must not be ashamed: of our weakness, ignorance, inferiority, etc.. but, only, for our obstinacy .. because no one is guilty of being born in a state of poverty or deprivation! I believe, that, the King of Saudi Arabia, should understand about the enormous potential, that, I represent, for him (Islam), for, the Jews(Ebraism), and for the whole world!

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why we can not: say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization].. I continued, and almost completed, these days: the New Testament. [...] I am deeply convinced: and: convinced: that: the thought and modern civilization are Christians, continuation of the impulse: given by: Jesus and Paul. About this: I wrote a short note, historical, that will publish, as soon as: I have the space available. The rest do not: feels: that: in this terrible world war: this: that: is in contrast: at concept: Again, Christian life: with: another: that: could trace: at pre-Christian and, in front: the civilization, the barbaric violence of the horde? "text Croce: was immediately spread: and was very big notoriety...: in the case at that time: in which: the Catholic Church:

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization] began, to make explicit his dissent by the fascist regime. which, reacted: with a violent press campaign, which: also affected, Benedetto Croce: with big: done scorn, Minister fascist National Education, Giuseppe Bottai, that meant, ironically operetta Benedetto Croce, with: an article entitled: "Benedetto Croce: rin-cristianito: out of spite." In true Benedetto Croce, no, he had not: abandoned: his secular atheist belief, neither, took sides: a defense of the Roman Church, but: just observed, such as: "The appeal to history, we can not and do not recognize: of ourselves: of be: Christians." The history showed that: that: was the historical success: of Christianity culture: more than: his religious message: to take root in the conscience.

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] Benedetto CROCE, writes: "Christianity has been the greatest revolution, that the 'humanity has ever done.. " Willingly or unwillingly, therefore, we are the heirs of a revolution: the term is not used in case the Benedetto Croce: mean wanting the character: disruptive: and constructive: with the Christian revolution, that: historically operated: as all other revolutions: that though" . no support, its comparison, thinking with respect to her specific and limited. " They may not, in fact, compared to the Cultural Revolution Christian, nor: the "revolutions" old, as, that of thought in Greece and the law: Rome, nor modern revolutions, that 'you can not think, without: the revolution Christian 'are': in a relationship: of dependency on her. "

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] The Christian revolution is in fact, a unique event in human history: because, unlike all the others, it "worked: in the center of the soul, in the moral conscience ',' his law drew only by the inner voice" and "the moral conscience, the appearance: of Christianity, approximate arrival rejoiced: and: is labor: in new ways. " Christianity: it was: a revolution, "so comprehensive and profound, so fruitful of consequences, so unexpected: and: irresistible in its realization, which do not wonder: that: has appeared: o, may: again appear: a miracle, a revelation from above, as, a direct intervention of God in human affairs. "

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Israel National TV for: Christian revolution. Why: we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization] But, the Christian revolution "was not a miracle" and, "because: the spirit is always the fullness of himself. " The merits of Christianity: "E: revolutions: e: the discoveries that: followed: in modern times, as they do not: they were special: limited and the manner of them, but: invested: the whole man, the ' soul of man, do not: you may think, without the Christian revolution ... because: the original impulse was: and .. continues its re-evolution Christian worked in the center of the soul, the conscience, and: giving prominence: the intimate: e: to the right of this consciousness, almost thought: that: acquire: a new virtue, a new spiritual quality, that: until then: it was not: humanity. '

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] In Christianity we have a new vision of history: where the man acts according to a new morality based on love "toward all men, without distinction: of peoples: e: of classes, free e: of slaves, to all creatures, to the world: that: is: the work of God, and: God: that: is: God of love, "the God: that: is: the" Spirit "[9] whose mystery is still: Subject: survey of philosophers whose passion for: the truth makes it almost: the martyrs, because [all the enemies of Christian civilization, are Satanists! sharia, jihad freemasonry: FED ECB IMF NWO 666, 322, communism, ecc.. ]

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization ] "... the Christian God: is: still ours, and: Our refined philosophies call it: the Spirit, that: always beyond us: and: forever: it is: ourselves, and if: we do not: we worship him more as a mystery, is why we know: it will always mystery to 'eye of abstract logic: and intellectual, undeservedly believed: and: dignified: as "human logic", but: that: clear truth: it is: the eye of the concrete logic, that: it can well be called "divine", understanding it in Christian sense: as the one to which: the man continually rises, and that: continually linking it to God, he does, indeed, of yourself: an true man. "
 
 
 
[UNIUS Rei: Universal Brotherhood] Israeli Taifa TV kwa: Mkristo mapinduzi. Mbona: hatuwezi kusema: ya kuwa "Wakristo" [Mungu yupo Benedetto Croce (1942): katika ulinzi wa Israeli, kwa ajili ya: kufanya kidunia: Mkristo ustaarabu] Lakini, mapinduzi ya Kikristo "ilikuwa si muujiza" na " kwa sababu: roho daima ni ukamilifu wa nafsi yake "uhalali wa Ukristo:". E: mapinduzi: e: uvumbuzi kwamba: ikifuatiwa: katika nyakati za kisasa, kama hawana; walikuwa maalum: mdogo na namna ya yao, lakini: imewekeza: mtu mzima, roho 'ya mtu, si: unaweza kufikiri, bila mapinduzi ya Kikristo ... kwa sababu: msukumo awali ilikuwa: na .. inaendelea yake re-mageuzi Mkristo kazi katika kituo cha nafsi, dhamiri, na: kutoa umaarufu: ionekane: e: haki ya fahamu hii, niamue: kwamba: kupata: fadhila mpya, mpya wa kiroho quality, kwamba: mpaka basi: Haikuwa:. ubinadamu '
 
[UNIUS Rei: Universal Brotherhood] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV kwa: Mkristo mapinduzi. Kwa nini, hatuwezi kusema: ya kuwa "Wakristo" [Mungu yupo Benedetto Croce (1942): katika ulinzi wa Israeli, kwa kufanya kidunia: ustaarabu Mkristo] Katika Ukristo tuna dira mpya wa historia: ambapo mtu anafanya kwa kwa maadili ya msingi wa upendo mpya "kwa watu wote, bila ubaguzi wa watu: e: ya madarasa, bure e: ya watumwa, na viumbe vyote, kwa dunia: kwamba: ni: kazi ya Mungu, na Mungu: kwamba: ni: Mungu wa upendo, "Mungu: kwamba: ni:" Roho "[9] ambalo fumbo bado ni: Subject: utafiti wa wanafalsafa ambao mateso kwa ajili ya: ukweli inafanya karibu: mashahidi, kwa sababu [wote maadui wa ustaarabu Mkristo, ni Satanists! Sharia, jihad Freemasonry: kulishwa ECB IMF NWO 666, 322, Ukomunisti, ECC .. ]
 
[UNIUS Rei: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV kwa: Mkristo mapinduzi. Kwa nini, hatuwezi kusema: ya kuwa "Wakristo" [Mungu yupo Benedetto Croce (1942): katika ulinzi wa Israeli, kwa kufanya kidunia: Mkristo ustaarabu] "... Mungu Mkristo: ni: bado yetu, na: yetu falsafa iliyosafishwa kuiita: Roho, kwamba: daima zaidi nasi: na: milele; ni: sisi wenyewe, na kama: hatufanyi: sisi kumwabudu zaidi kama siri, ni kwa nini sisi kujua: itakuwa daima siri jicho kwa ' ya mantiki abstract: na miliki, pasina waumini na: heshima: kama "mantiki ya kibinadamu", lakini: kwamba: wazi ukweli:: jicho ya mantiki halisi, kwamba: inaweza vizuri kuitwa "Mungu", ufahamu kwa maana ya Mkristo: kama moja ambayo: mtu daima kuongezeka, na kwamba: daima inayounganisha Mungu, anafanya kweli, ya mwenyewe. Mtu wa kweli "
My MTAKATIFU ​​Mwokozi: Yesu Kristo: Masihi wangu, upendo wangu YHWH! "Hivyo, kuna ungekuwa, peke yake, na ablazing macho Wale, Kama malaika Kuletwa maisha, una hatima yangu mimi nina bure:! Ndani ya Roho takatifu Wewe ni mwokozi wangu: Immanuel mimi nina Free kutoka: IMF kulishwa NWO!: 322: micr-Chip, 666 chuki giza kushindwa fagot:!? shit wote basi Wewe ni nyota yangu elekezi, wote mimi haja ni wewe: ONE wangu mtakatifu, Mfalme wa Israeli: OOOOOoooah "@ 666 CIA synnek1 cannibal Voodoo kuhani ---- ni wakati wako: kutoa kuwaka, maisha yako, kwa upendo usio na mipaka, kwa ajili ya maisha ya dunia!@ Mfalme wa Saudi Arabia --- kwa sababu ya waathirika wa sadaka: ni lazima, ili kupata muda? lol. Napendekeza kuua tu, Satanists yote, Mafarisayo wote, na Wapagani wote! lol. Hata hivyo, sio jambo baya!
Mungu kuwabariki Israeli wangu: Palestina katika ufalme wangu] Naahidi utii kwa Bendera ya Umoja wa Mataifa ya Amerika, na Naahidi utii kwa Bendera ya wote: Nchi nyingine, kwa yupi anasimama: moja, na yoyote Nation hazigawanyiki, pamoja na Uhuru na Haki kwa wote na yoyote.
@ 666 Mafarisayo IMF Sharia Jihad, Talmud --- unaweza kutomba wewe: bitches wote. na huko pote pia: fuck: punda .. . lakini,,,, .. lakini .. mwokozi wangu, Yesu Kristo ni: HE ameketi: mkono wa kulia wa Baba na mimi! kwa wengi, mimi najua, ni kweli, kuamka, kwa kweli kikatili! bora kwa ajili yenu: itakuwa ni: kwamba walikuwa si milele kuzaliwa!

@ IMF kulishwa 666 - JINSI ILIKUWA BEAUTIFUL LINI unius Rei, kulikuwa NOT ... lakini, kwamba? alikuwa mwingine ERA kwamba!

nje 666 -> wote wahalifu ni Mashetani. kama wewe, kwa ajili yangu, nje, nje, nje, mbali, nje, bila, nje, IMF nje .. nje nje .. IMF, nje, nje, nje mbali: kulishwa nje, kumaliza nje nje yametimia nje 322, ECB, NWO, nje, nje Fuck mbali, DUNIANI VITA III, nje nje outwards, outwards, CRIMINALA halikubaliki Satanists: nje, FREMASONRY DIE: mbili kwa , nje -> Amina! Haleluya! Maadui wote MY wamelaaniwa JINA LA YESU: HELL NI NYUMBA YAKO, 666 kiapo cha Satanists kama wewe? unaweza tu kuwa laana: blasfemy
 
 

Nessun commento:

Posta un commento

@Rothschild, Obama, Bush, Kerry, you deserve the electric chair, what is the Kennedy the Executive Order 11110?

666, UN, Nazis den of murderers, sharia shit, antichrists --- March 26, 2009, resolution No. 62/154, "to continue to kill the martyrs cristini innocent!" - Rapists OF HUMAN RIGHTS, MURDERERS! Babylon the great prostitute, in which it was found, the blood of the martyrs of God! I swear in the name of Jesus, on the Throne of God YHWH, all this, I'll make you pay. @Nazioni Unite, UN, the lair of the antichrists, the assembly of the murderers of the Arab League, the Nazis of the violation of freedom of conscience and freedom of religion, all polygamists, pedophiles happy ... a pack of jackals to deny, violate, rape, fundamental human rights ... you are the beasts, the dregs of hell

Post più popolari

Archivio blog

king Unius REI

king Unius REI
jewish Messiah

my Rabbi

my Rabbi
Kaduri Yitzhak

my jhwh my jhwh Select 666 Country:

my jhwh my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

my jhwh my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

king Unius REI

king lorenzoJHWH
my jhwh my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

==================
Lion Judah☦️ lorenzoJHWH • https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/


President RIVLIN ] but what ambition? [ to realize the Kingdom of Israel and to end the Islamic genocide of the Christian martyrs? I am forced to expose myself personally!

President RIVLIN ] ma quale ambizione? [ per realizzare il Regno di Israele e per far terminare il genocidio islamico dei martiri cristiani? io sono costretto ad espormi personalmente!

DRINK YOUR POISON MADE BY YOURSELF☦️burn satan ☦️shariah Allah ☦️owl lilit Marduch burn JaBullOn Baal SpA: burn in Jesus's name, alleluia!
my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh


2019 (43)
agosto (11)
ago 17 (8)
Spinto da poteri forti internazionali distruggereb...
not defending Muslims under Sharia regime this is ...
all are minor sharia jihad Erdogan 3-legged
“Si dimetta se ha un briciolo di coerenza”
Gusti particolari & twitter's response to requesti...
Islamic Wahhabi dissolution of the Saudi Islamic e...
ipocrisia criminale e sleale fraudolenta di tutta ...
patto di libero scambio "multimiliardario" con la ...
ago 16 (1)
ago 04 (1)
ago 03 (1)
luglio (32)
2018 (24)
2017 (4)
2016 (19)
2015 (91)
2014 (68)


xxx Биньямин 666 Нетаньяху 322 nwo
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...


filosofia 666 metafisica umanistica personalistica trascendente
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...


Mogherini 666 UE xxx futuro bimbi migranti
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...Sufren discriminación violencia atroz
youtube GENDER ] [ mentre stavo scrivEndo questo articolo, youtube mi ha cacciato, espulso! mi ha chiuso la porta in faccia! e, IO sono sta...


Crux Sacra Sit Mihi Lux Croce sacra sii la mia Luce
lorenzoJHWH is king Israel and Unius REI kingdom Universal brotherhood 322 Bush ] mi dispiace [ IL SISTEMA DEVE CADERE, PERCHé IO HO DECISO...


SAUDI PORNO ARABIA ERDOGAN SHARIA 666 XXX ONU
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...SAUD Salafita la 666 shariah Salamandra
eih lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN 1 secondo fa Salamandra Allah: a Mecca Kaaba! wahhabita SALMAN sudairio takfirio bestia SAUD ...


Mercante di Venezia
Benjamin Netanyahu] this is no funny [ per essere moderni, alla moda, progressisti, ed evoluti animali Darwin di successo, molti sono invit...


666 avoid Nuclear XXX War PUSSY
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...porno xxx autonomia cristiani 666 massonica politica
lezioni teologiche del regno politico terreno di Dio! ] [ NESSUNO è ESCLUSO, nessuna superiorità o inferiorità! le 12 Tribù: x [ moltiplica...
my jhwh Select 666 Country:


Avete preferito questo al Regno di Dio?Adesso preparatevi alle conseguenze!

La risposta dei Comuni alla disperazione

domande alle quali non aveva mai risposto nessuno: moneta, credito, usurocrazia e valore indotto.

Giacinto, dal Cuore di Dio prega per noi!

Giacinto è nella comunione dei Santi!
my jhwh my jhwh my jhwh Select 666 Country:
my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

i am Unius REI in kingdom of Palestine


http://uniusreixkingdom.blogspot.com
http://rivoluzione-culturale.blogspot.it/
http://pensiero-e-azione.blogspot.it/
http://jesus-christ-bethlehem.blogspot.com/
http://satan-is-faggot.blogspot.it/
http://yesuniversalbrotherhood.blogspot.it/
http://cannibalixsangue-cristiano.blogspot.it/
http://lorenzoallah.blogspot.it/
http://allgiacintoauriti.blogspot.it/
http://wakeupusaxronpaul.blogspot.it/
http://drinkypoisonjhwhwins.blogspot.it/
http://morte-prematura.blogspot.it/
http://hellxdespairxdestruction.blogspot.it/
http://uniusreiorwarw666imf.blogspot.it/
http://www.webalice.it/looooo/
http://web.tiscali.it/martiri/
http://metafisica.altervista.org
http://fedele.altervista.org


my jhwh Select 666 Country:
my jhwh my jhwh my jhwh Select 666 Country:


https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion


Afghanistan
Algeria
Argentina
Azerbaijan
Bahrain
Bangladesh
Belarus
Bhutan
Bolivia
Brunei
Burkina Faso
Cameroon
Central African Republic
Chad
China
Colombia
Comoros
Cuba
Democratic Republic of the Congo
Djibouti
Egypt
Eritrea
Ethiopia
Guinea
Honduras
India
Indonesia
International
Iran
Iraq
Israel
Ivory Coast
Jordan
Kazakhstan
Kenya
Kuwait
Kyrgyzstan
Laos
Lebanon
Libya
Malaysia
Maldives
Mali
Mauritania
Mexico
Moldova
Morocco
Myanmar
Nepal
Niger
Nigeria
North Korea
Oman
Pakistan
Palestinian Territories
Peru
Philippines
Qatar
Russia
Rwanda
Saudi Arabia
Senegal
Somalia
South Korea
South Sudan
Sri Lanka
Sudan
Syria
Tajikistan
Tanzania
The Gambia
Tunisia
Turkey
Turkmenistan
Uganda
Ukraine
United Arab Emirates
Uzbekistan
Vietnam
Yemen


non è facile giudicare un Papa
lug 24 (1)
=========
===========


https://160000christianmartyrs.blogspot.com/
https://666gender123.blogspot.com/

https://666seignioragebanking.blogspot.com/
https://accolitato.blogspot.com/


https://allchristianmartyr.blogspot.com/https://allgiacintoauriti.blogspot.com/

https://auriti.blogspot.com/
https://blasphemy-shariah-genocide.blogspot.com/https://bombaroli-sharia-salafiti.blogspot.com/
https://cambiaregistro.blogspot.com/

https://cannibalixsangue-cristiano.blogspot.com/
https://censoredrevolution.blogspot.comhttps://ciakillyoutubeximf.blogspot.com/
https://close-youtube-page.blogspot.com/
https://corpodicristo.blogspot.com/
https://copticmartyr.blogspot.com/
https://creationreal.blogspot.com

https://corano666talmud.blogspot.com/https://corano-666talmud.blogspot.com/
https://dirittoxlaxvita.blogspot.com/
https://drinkypoisonjhwhwins.blogspot.com/https://dominusuniusrei.blogspot.com/
https://donbass-libero.blogspot.com/
https://eterna-legge-universale.blogspot.com/
https://evolutionxtalmud.blogspot.com/


https://fag322nato666gender.blogspot.com/
http://fedxdieximfxsynagoga666.blogspot.comhttps://fed-hitler-isis-sharia-nwo-satana.blogspot.com/


http://forzearmate.blogspot.comhttp://friendxkinguniusrei.blogspot.com


http://gendermammapapa.blogspot.comhttp://gezabeleelisabettaqueen.blogspot.com
http://gmos-ai.blogspot.comhttps://guerraimfnucleare.blogspot.com/


http://hellxdespairxdestruction.blogspot.com


http://humanumgenus.blogspot.com
http://ilcomandamento.blogspot.comhttp://illuminatidemoplutogiudaicomassone.blogspot.com Denied

==============
http://ilmegliodelbene.blogspot.com
it was a site of mine but google 666 lgbt youtube took it from me and gave it to evil people!

era un sito mio ma google 666 lgbt youtube lo hanno tolto a me e lo hanno dato a gente malvagia!

=====================

http://imf666killyouxtubexstopme.blogspot.com
http://immagini-parlanti.blogspot.com
http://inzivosi-lurdacchioni.blogspot.com
http://israeljhwh.blogspot.com


https://jesus-christ-bethlehem.blogspot.com/
https://jezebel666imf-nwo.blogspot.com/https://jhwh1osannauniusrei3.blogspot.com/


https://jhwhinri.blogspot.com/http://jhwhisrael.blogspot.comhttps://jhwh-lorenzo-uniusrei.blogspot.com/http://jhwhpantocrator.blogspot.com
http://jhwhxallahxbrama.blogspot.com
http://yerushalayim-jerusalem.blogspot.comhttp://yeshua-ha-mashiach-notzri.blogspot.com
http://yesuniversalbrotherhood.blogspot.com


==================


http://king-of-kings4justice.blogspot.com
http://king888kings.blogspot.comhttp://kingdominusuniusrei.blogspot.com
https://kingdomxuniusrei.blogspot.com
http://kingdomofjhwh.blogspot.com
http://kingxkingdom.blogspot.comhttp://legaisisaraba.blogspot.com
http://lorenzoallah.blogspot.comhttp://lorenzojhwh.blogspot.comhttp://lorenzo123579.blogspot.com
http://lucertole-sudditi.blogspot.comhttp://messiajesus.blogspot.com
http://monarchiabancaria.blogspot.com
http://morte-prematura.blogspot.com
http://nazioni.blogspot.comhttp://nessunouniusrei.blogspot.com
http://newworldorder-nuovo.blogspot.com
https://noah-ararat.blogspot.com/http://ordinemondiale.blogspot.com
http://pensiero-e-azione.blogspot.com
https://regno666unitonwo.blogspot.com/http://revenge-yitzhak-kaduri.blogspot.comhttp://rivoluzione-culturale.blogspot.com
http://satan-is-faggot.blogspot.comhttp://satanici.blogspot.comhttps://satanism-sharia-imperialism.blogspot.com
http://satanqueenfagot.blogspot.com
http://shalomgerusalemme.blogspot.com
http://shoahtolosavsimfnazi.blogspot.com
http://signoraggio-spa.blogspot.com
http://signoraggiomondiale.blogspot.com
https://simec-aurito.blogspot.com/
http://sonosatanici.blogspot.com
http://spadadoppiotaglio.blogspot.com

http://stellamarisdefinibusterrae.blogspot.com
http://stopyoutubegooglepornsatan.blogspot.com
http://tutelasovranit.blogspot.com
http://unius-lorenzojhwh-governatore.blogspot.comhttp://uniusrei-king.blogspot.comhttp://uniusrei-or-wwiii.blogspot.comhttp://uniusrei.blogspot.comhttp://uniusrei2.blogspot.comhttp://uniusrei3.blogspot.comhttp://uniusreiking.blogspot.comhttp://uniusreiorwarw666imf.blogspot.comhttp://uniusreixkingdom.blogspot.comhttp://universaldominusuniusrei.blogspot.com
universale-metafisico.blogspot.comhttp://wakeupusaxronpaul.blogspot.com======================


come è già stato fatto in passato: non può la Nazione sopravvivere se gli zombies di un lontano passato (farisei e islamici) hanno preso il controllo:


demoni del libro corano talmud: predatori & primatisti & razzisti shariah spa FMI BCE FED e loro massoni del demonio: congiura NWO? se, tutti loro non vengono espulsi tutti!

Lorenzojhwh UniusREI Beis Hamikdash Walk-through i am king of Israel

https://uniusrei.wordpress.com/2018/10/27/lorenzojhwh-uniusrei-beis-hamikdash-walk-through-i-am-king-of-israel/

LionJudah è #PDerattizzato


UniusREI kingdom
@LionjudahK
progetto politico per il Regno di Israele Atti 1,6


==========


fedele250660@gmail.com

IBAN: IT55H0760104000001016405753

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/comment

uniusrei@protonmail.com

IBAN: IT55H0760104000001016405753


===============

bisogna passare al SIMEC, nega il DEBITO!

I saw, God bless, good work


Dear my President Rivlin

io non posso più avere un canale twitter

perché il NWO FED FMI BM OCI perseguita gli anti-Sistema Rothschild come me!Boko Haram Fulani?
la sharia della Lega Araba è il mandante!

#Centrafrica. Abbe Mada Blaise, il Vicario, è già stato tumulato. Il Vescovo Yapaupa di #Alindao è in ospedale. I sopravvissuti sono tutti in fuga. Altri attacchi a Bantagafo e Bambari

ACS-Italia‏ @acs_italia

Breaking news e aggiornamento dal #Centrafrica.


Abbe Mada Blaise, il Vicario, è già stato tumulato.


Il Vescovo Yapaupa di #Alindao è in ospedale (non si sa se ferito o per sicurezza).

I sopravvissuti sono tutti in fuga. Non è attacco isolato. Altri attacchi a Bantagafo e Bambari!tradimento signoraggio bancario 322 massoneria 666poteri occulti: alto tradimento dei popoli: NWO

BEVI TU STESSO I TUOI VELENIDRINK YOUR POISONS MADE BY YOURSELF

grazie politici massoni

grazie finanza del signoraggio bancario


===============

2019 (5)
luglio (5)
lug 25 (1)


Caro papà mi manchi tanto


lug 05 (4)
2018 (36)
2017 (77)
2016 (30)
2015 (160)
2014 (28)Lion☦️Judah☦️UniusREI☦️kingdom

NAPOLITANO USUROCRAZIA italiana

2018 (14)
2019 (10)
luglio (10)
lug 07 (5)
lug 11 (4)
lug 25 (1)


esercitare un ruolo di dialogo

2019 ( 2 )
luglio ( 2 )
lug 11 ( 2 )


were killed while resisting arrest
Islamic OCI invasion, Hitler Rothschild Soros


2018 ( 17 )
2017 ( 7 )
2016 ( 40 )
2015 ( 32 )
2014 ( 346 )
2013 ( 259 )
2012 ( 116 )LionJudah ☦️UniusREI ☦️kingdom @LionjudahK

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion

SOVRANITà MONETARIA E DIGNITà UMANA

tra quello che può sapere un sacerdote di satana (amministratore NWO SPA FED ) e quello che può dire di sapere un sacerdote di satana (

2019 (20)
luglio (20)
lug 13 (2)
Perseguitate dall’Italia
Jews back to Judaism
lug 12 (18)
2018 (21)
2017 (4)
2016 (20)
2015 (192)
2014 (248)
2013 (28)
2012 (99)
Lion Judah ☦️ UniusREI ☦️ kingdom

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion


luglio (8)
lug 13 (8)

2018 (18)
2017 (3)
2016 (14)
2015 (99)
2014 (433)
2013 (150)
2012 (39)

2011 (39)


2019 (6)
luglio (6)
lug 25 (6)

2018 (23)
2017 (6)
2016 (75)
2015 (132)
2014 (442)
2013 (92)I am King of Israel lorenzoJHWH


2008 (18)
2009 (21)
2011 (8)
2012 (118)
2013 (376)
2014 (555)
2015 (228)
2016 (146)
2017 (16)
2018 (25)
2019 (10)
luglio (10)
lug 14 (7)
lug 15 (2)
lug 27 (1)
Come avete potuto preferire questo signoraggio - massoneria al Regno di Dio?

Ora preparatevi alle conseguenze!

===========
tutto per Lui o contro di Lui = A e W

non dovevi odiare Gesù, lui è l'amore creativo
============
the King Unius Rei

universal brotherhood

2019 (15)
luglio (15)
lug 15 (15)

2018 (18)
2017 (8)
2016 (71)
2015 (97)
2014 (439)
2013 (354)
2012 (201)

2011 (78)2019 (32)
luglio (3)
lug 27 (2)
Passeggeri pestati da immigrati
Lorenzojhwh UniusREI Beis Hamikdash Walk-through i...
lug 17 (1)
marzo (16)
febbraio (9)
gennaio (4)
2018 (28)
2016 (20)
2015 (48)
2014 (49)
2013 (154)
2012 (51)
2011 (83)
2009 (11)
2008 (91)

Avete preferito questo al Regno di Dio

Ora preparatevi a subirne le conseguenze

Disse Gesù a P. Pio: "nessuno si perderà senza saperlo!""nessuno si perderà senza saperlo!"
Ecco finalmente il "666" di cui ha parlato dettagliatamente l'Apocalisse!è già stato testato su una famiglia americana:
se sei del PD? "preparati a prenderlo!"

nel Gender sodoma lgbt


Apocalisse 13:16 Faceva sì che tutti, piccoli e grandi, ricchi e poveri, liberi e schiavi ricevessero un marchio sulla mano destra e sulla fronte;

Apocalisse 13:17 e che nessuno potesse comprare o vendere senza avere tale marchio, cioè il nome della bestia o il numero del suo nome.

Apocalisse 13:18 Qui sta la sapienza. Chi ha intelligenza calcoli il numero della bestia: essa rappresenta un nome d'uomo. E tal cifra è seicentosessantasei.


Hezbollah threatens to 'destroy' Israeli troops; Netanyahu 'not impressed'https://worldisraelnews.com/hezbollah-threatens-to-destroy-israeli-troops-netanyahu-not-impressed/#.XVke5FFkMUU.twitter


Lion Judah☦️ lorenzoJHWH

Hezbollah threatens to 'destroy' Israeli troops; Allah la cagna di Satana ☦️burn satana ☦️shariah ☦️Allah ☦️owl ☦️Marduch burn JaBullOn Baal SpA: burn in Jesus's name, alleluia!
burn satana ☦️ shariah ☦️ Allah ☦️ owl ☦️ Marduch burn JaBullOn Baal SpA:

burn in Jesus's name, alleluia!
DRINK YOUR POISON MADE BY YOURSELF

amen ☦️ alleluia ☦️ #uniusREI #Governor
drink your POISON, made by yourself, amen

C. S. P. B. Crux Sancti Patris Benedecti Croce del Santo Padre Benedetto C. S. S. M. L.

Crux, Sacra Sit Mihi Lux Croce sacra sii la mia Luce, N. D. S. M. D.

Non draco, sit mihi dux Che il dragone non sia il mio duce V. R. S. V

adre Retro satana Allontanati satana! N. S. M. V.

Non Suade Mihi Vana Non mi persuaderai di cose vane S. M. Q. L.

Sunt Mala Quae Libas, Ciò che mi offri è cattivo I.V. B.

Ipsa Venena Bibas Bevi tu stesso i tuoi veleni.

DRINK YOUR POISON MADE BY YOURSELF:

DA UN CIMITERO devono uscire, ed in un cimitero devono entrare: definitivamente!

In nomine Patris, et Filii et Spiritui Sancto Croce del Santo Padre Benedetto. Croce Santa sii la mia Luce e non sia mai il dragone mio duce. Va indietro satana! Non mi persuaderai di cose vane. Sono mali le cose che mi offri, bevi tu stesso il tuo veleno.

Nel Nome del Padre, del Figlio e dello Spirito Santo +. Amen!Lion Judah☦️ lorenzoJHWH

Dear my President Rivlin
I can't have a twitter channel anymore
because the Rothschild NWO FED FMI BM OCI persecutes the anti-System and the pro-Kingdom Israel
like me!
Lion Judah☦️ lorenzoJHWH •
dear President RIVLIN
I don't know if your Rabbis ever told you this story!
It is said that when God created the world, for men to prosper he decided to grant them two virtues.
And so he did.
1. The Swiss made them lawful and respectful of the laws.
2. The English persevering and scholars.
3. The Japanese workers and patients.
4. The cultured and refined French.
5. Cheerful and welcoming Spaniards.
When he arrived at the Italians he turned to the angel who took note and told him: "Italians will be intelligent, honest and communist!"
When he finished with the creation the angel said to him: "Lord, you have given all peoples two virtues, but to the Italians three, this will ensure that they will prevail over all others".
God said: "Damn it! It is true! But the divine virtues can no longer be taken away, that the Italians have three virtues! But each person cannot have more than two together".
So it was that:
A. The Italian who is communist and honest cannot be intelligent.
B. The Italian who is intelligent and communist cannot be honest.
C. The Italian who is intelligent and honest cannot be a communist.
https://worldisraelnews.com/watch-israels-president-to-reduce-timeframe-for-forming-government/

caro Presidente RIVLIN
non so se i tuoi Rabbini ti hanno mai raccontato questa storia!
Si racconta che quando Dio creò il mondo, affinché gli uomini prosperassero decise di concedere loro due virtù.
E così fece.
1. Gli svizzeri li fece ordinati e rispettosi delle leggi.
2. Gli inglesi perseveranti e studiosi.
3. I giapponesi lavoratori e pazienti.
4. I francesi colti e raffinati.
5. Gli spagnoli allegri e accoglienti.
Quando arrivò agli italiani si rivolse all’angelo che prendeva nota e gli disse: “Gli italiani saranno intelligenti, onesti e comunisti!”.
Quando terminò con la creazione l’angelo gli disse: “Signore, tu hai dato a tutti i popoli due virtù, ma agli italiani tre, questo farà si che prevarranno su tutti gli altri”.
Dio disse: "“Porca miseria! E’ vero! Ma le virtù divine non si possono più togliere, che gli italiani abbiano tre virtù! Però ogni persona non potrà averne più di due insieme”.
Fu così che:
A. L’italiano che è comunista e onesto, non può essere intelligente.
B. L’italiano che è intelligente e comunista, non può essere onesto.
C. L’italiano che è intelligente e onesto non può essere comunista.
pensieri su “Open Arms rifiuta porto spagnolo: “Dobbiamo sbarcare in Italia””

KING UniusREI
Agosto 18, 2019 alle 1:59 pm
Il tuo commento è in attesa di moderazione. Questa è un'anteprima, il tuo commento sarà visibile dopo esser stato approvato.

Lion Judah☦️ lorenzoJHWH •
worldisraelnews com/watch-israels-president-to-reduce-timeframe-for-forming-government/
dear my President RIVLIN ] RENZI (Democratic Party) a political nullity: politically destined to disappear
and the M5S which would have halved the electoral consensus
they were ready to make a “Government of purpose” that would last 4 years. to trample on with Mattarella’s complicity: once again trample the Italian people!
and why has the financial technocracy boycotted the democratic right?
because only the Left Riyadh OCI Bilderberg,
only they can make a slanderous world war against China and Russia possible!
https://worldisraelnews.com/watch-israels-president-to-reduce-timeframe-for-forming-government/
RENZI (Partito Democratico) una nullità politica: destinato politicamente a scomparire
e il M5S che avrebbe dimezzato i consensi elettorali
erano pronti a fare un “Governo di scopo” che sarebbe durato 4 anni. per calpestare con la complicità di Mattarella: ancora una volta calpestare il popolo italiano!
e perché la tecnocrazia finanziaria ha boicottato la destra democratica?
perché soltanto la Sinistra Riyad OCI Bilderberg,
soltanto loro può rendere possibile una calunniosa guerra mondiale contro la Cina e la Russia!

to my goats: Bush Rothschild Morgan Rochefeller Obama D'Alema Veltroni, Prodi Bersani, RENZI MERKEL MACRON, Clinton, Epstain, etc. I opened the comment cards for my current 106 site blogger blogspot: then, you send your satanists, freemasons, Islamic bitches and hinds of the CIA 666 UK Gender Darwin the apes developed, and all your corrupt perverts from the democratic party to make comments, otherwise everyone will think that world sharia internet Satellite TV Network Twitter youtube facebook Islam? it's also one only world scam, together to scam banking seigniorage system FED IMF NWO ECB: the esoteric agenda!alle mie capre: Bush Rothschild Morgan Rochefeller Obama D'Alema Veltroni, Prodi Bersani, RENZI MERKEL MACRON, Clinton, Epstain, ecc. Ho aperto le schede dei commenti per il mio attuale blogspot di 106 blog di siti: poi, invii i tuoi satanisti, massoni, puttane islamiche e posteriori della CIA 666 UK Genere Darwin le scimmie sviluppate e tutti i tuoi pervertiti corrotti dal partito democratico per commentare, altrimenti tutti penseranno che il mondo della sharia internet TV satellitare Rete Twitter Twitter YouTube Facebook Islam? è anche un'unica truffa mondiale, insieme alla truffa del sistema di signoraggio bancario FED IMF NWO ECB: l'agenda esoterica! ai miei caproni: Bush Rothschild Morgan Rochefeller Clinton ecc.. io ho aperto le schede dei commenti ai miei attuali 106 blogspot: allora, voi mandate i vostri satanisti, massoni, islamici cagne e cerve lgbt della CIA 666 UK Gender Darwin le scimmie sviluppate a fare dei commenti, altrimenti tutti penseranno che Islam mondiale? è anche una mondiale truffa!

https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/
lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN


Allah cagna di Satana ☦️ burn satana ☦️sharia ☦️Allah ☦️ owl ☦️Marduch burn JaBullOn Baal SpA: burn in Jesus's name, alleluia! DRINK YOUR POISON MADE BY YOURSELF amen ☦️ alleluia drink your POISON, made by yourself, amen ] C. S. P. B. Crux Sancti Patris Benedecti Croce del Santo Padre Benedetto C. S. S. M. L. Crux, Sacra Sit Mihi Lux Croce sacra sii la mia Luce, N. D. S. M. D. Non draco, sit mihi dux Che il dragone non sia il mio duce V. R. S. Vadre Retro satana Allontanati satana! N. S. M. V. Non Suade Mihi Vana Non mi persuaderai di cose vane S. M. Q. L. Sunt Mala Quae Libas, Ciò che mi offri è cattivo I.V. B. Ipsa Venena Bibas Bevi tu stesso i tuoi veleni. [ DRINK YOUR POISON MADE BY YOURSELF: da un CIMITERO devono uscire, ed in un cimitero devono entrare: definitivamente! ] In nomine Patris, et Filii et Spiritui Sancto Croce del Santo Padre Benedetto. Santo +. Amen! by ☦️ #uniusREI #Governor
lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN


non c'è mai stata una sharia della Jihad ISLAM che sia stata ISLAM fondamentalista più pericolosa ed estremista in 1400 anni: come oggi l'Islam è interpretato da Erdogan Riyadh e Iran: sono stati progettati dalla cabala di Rothschild: punire (giustamente) la razza umana: su cui insiste negare una patria unitaria per tutti gli ebrei! .. me? Condivido questo progetto di islamizzazione: e condivido la sua guerra mondiale: in realtà!

https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/ non è mai esistito nel 1400 anni un ISLAM più pericoloso ed estremistico fondamentalista: come oggi è l'islam interpretato da Erdogan Riyad e Iran: loro sono stati descritti dalla cabala di Rothschild:

per punire (giustamente) il genere umano: che si ostina a negare una Patria unitaria per tutti gli ebrei! .. io? io condivido questo progetto di islamizzazione: e condivido la sua guerra mondiale: in realtà! Potrebbe essere questo l'anno della poesia persiana? di Amir Taheri • 18 agosto 2019

L'Iran è uno dei pochi paesi al mondo in cui l'elenco delle celebrità in un determinato momento include un numero di poeti e in cui recital di poesie attirano folle che competono con quelle dei concerti di musica pop. Uno dei primi atti del regime di Khomeini fu il giovane poeta Saeed Soltanpour, rapito dalla cerimonia nuziale e giustiziato con l'accusa falsa di "militanza comunista".

Più tardi, il poeta Rahman Hatefi-Monfared, alias Heydar Mehregan, anch'egli noto giornalista, fu messo a morte sotto tortura in una delle prigioni di Khomeini. Celebrare il grande traguardo poetico di [Esmail] Khoi sarebbe un giusto tributo a ciò che tre generazioni di poeti persiani hanno raggiunto in quasi un secolo di eccezionale creatività. I giudici Nobel non dovrebbero perdere l'occasione di condividere la gioia che la moderna poesia persiana ha regalato agli amanti della poesia in tutto il mondo.Qualunque cosa tu possa pensare dell'Iran, è probabile che lo riconoscerai come una delle più antiche terre della poesia. Qualsiasi elenco dei migliori poeti di tutto il mondo probabilmente includerà almeno uno o due nomi persiani - diciamo Omar Khayyam o Molavi (Rumi). Nella foto: Omar Khayyam.

Qualunque cosa tu possa pensare dell'Iran, è probabile che lo riconoscerai come una delle più antiche terre della poesia. Qualsiasi elenco dei migliori poeti di tutto il mondo probabilmente includerà almeno uno o due nomi persiani - diciamo Omar Khayyam o Molavi (Rumi). Goethe credeva che la poesia avesse raggiunto l'apice della bellezza con Hafez di Shiraz. Conosco solo due paesi,

l'Iran e la Russia, dove la poesia trova ancora un pubblico di massa e i poeti potrebbero raggiungere lo status di celebrità. Chiedi a qualsiasi iraniano quali sono le persone che più ammirano e probabilmente ascolterai un elenco di poeti: da Ferdowsi e Saadi secoli fa a Iraj Mirza e Forugh Farrokhzad più recentemente. Per il medio iraniano, il poeta non è solo un creatore di bellezza ma anche il guardiano della coscienza della nazione. L'Iran è uno dei pochi paesi al mondo in cui l'elenco delle celebrità in un determinato momento include un numero di poeti e in cui recital di poesie attirano folle che competono con quelle dei concerti di musica pop. Continua a leggere l'articolo

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN


there has never been a ISLAM Jihad sharia that be more dangerous and extremist fundamentalist ISLAM in 1400 years: as today is Islam interpreted by Erdogan Riyadh and Iran: they were designed by Rothschild's kabbalah: to punish (rightly) the human race: which insists on denying a unitary homeland for all Jews! .. me? I share this project of Islamization: and I share his world war: actually!

https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/

non è mai esistito in 1400 anni un ISLAM più pericoloso ed estremistico fondamentalista: come oggi è l'islam interpretato da Erdogan Riyad e Iran: loro sono stati progettati dalla kabbalah di Rothschild: per punire (giustamente) il genere umano: che si ostina a negare una Patria unitaria per tutti gli ebrei! .. io? io condivido questo progetto di islamizzazione: e condivido la sua guerra mondiale: in realtà! Could this Be the Year of Persian Poetry? by Amir Taheri • August 18, 2019Iran is one of few countries in the world where the list of celebrities at any given time includes a number of poets and where poetry recitals draw crowds that compete with those of pop-music concerts. One of the first acts of Khomeini's regime was to have the young poet Saeed Soltanpour, abducted from his wedding ceremony, and executed on a spurious charge of "Communist militancy." Later, the poet Rahman Hatefi-Monfared, alias Heydar Mehregan, also a noted journalist, was put to death under torture in one of Khomeini's prisons. Celebrating [Esmail ] Khoi's great poetical achievement would be a fit tribute to what three generations of Persian poets have achieved during almost a century of exceptional creativity. Nobel judges should not miss the opportunity to share the joy that modern Persian poetry has given lovers of poetry all over the world.

Whatever you may think of Iran, you are likely to acknowledge it as one of the oldest homelands of poetry. Any list of top poets from all over the world is likely to include at least one or two Persian names -- say Omar Khayyam or Molavi (Rumi). Pictured: Omar Khayyam.

Whatever you may think of Iran, you are likely to acknowledge it as one of the oldest homelands of poetry. Any list of top poets from all over the world is likely to include at least one or two Persian names -- say Omar Khayyam or Molavi (Rumi). Goethe believed that poetry has reached its peak of beauty with Hafez of Shiraz. I know of only two countries, Iran and Russia, where poetry still finds a mass audience and poets could attain celebrity status.

Ask any Iranian who the persons they most admire are and you are likely to hear a list of poets -- from Ferdowsi and Saadi centuries ago to Iraj Mirza and Forugh Farrokhzad more recently.

For the average Iranian, the poet is not only a creator of beauty but also the guardian of the nation's conscience. Iran is one of few countries in the world where the list of celebrities at any given time includes a number of poets and where poetry recitals draw crowds that compete with those of pop-music concerts. Continue Reading Article
lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAn


I musulmani hanno bruciato più di 15.000 chiese negli ultimi 10 anni: e in ARAB LEAGUE non è possibile ripristinare le chiese: dall'Egitto Giordania e Siria! L'estinzione dei cristiani in Medio Oriente no, nessun anticristo Putin Trump Ursula Von Hitler interverrà contro l'ARAB LEAGUE no, nessun anticristo Ursula Von Hitler interverrà contro la LEGA ARABA mussulmani hanno bruciato più di 15000 Chiese negli ultimi 10 anni: e nella LEGA ARABA non è possibile procedere al restauro delle Chiese: fuori di Egitto Giordania e Siria! L'estinzione dei cristiani in Medio Oriente di Giulio Meotti • 18 agosto 2019 "Non credo in queste due parole [diritti umani],

non ci sono diritti umani. Ma nei paesi occidentali, ci sono diritti degli animali. In Australia si prendono cura delle rane .... Consideraci come rane, noi ' Lo accetterò: proteggici, così possiamo rimanere nella nostra terra ". - Metropolita Nicodemo, arcivescovo siriaco ortodosso di Mosul, Registro cattolico nazionale. "Quelle persone sono le stesse che sono venute qui molti anni fa.

E le abbiamo accettate. Siamo le persone originali in questa terra.

Le abbiamo accettate, abbiamo aperto loro le porte e ci spingono a essere minoranze nella nostra terra, poi i rifugiati nella nostra terra. E questo sarà con te se non ti sveglierai. " - Metropolitan Nicodemus. "Le minacce ai panda provocano più emozioni" delle minacce all'estinzione dei cristiani in Medio Oriente. - Amin Maalouf, autore franco-libanese, Le Temps. La maggior parte delle chiese cristiane a Mosul e nei dintorni, in Iraq, sono state profanate o distrutte dall'ISIS. Nella foto: il campanile pesantemente danneggiato della chiesa di San Giovanni (Mar Yohanna) nella città di Qaraqosh, vicino a Mosul, il 16 aprile 2017. Converti, paga o muori.

Cinque anni fa quella fu la "scelta" che lo Stato islamico (ISIS) diede ai cristiani di Mosul, allora la terza città più grande dell'Iraq: o abbracciare l'Islam, sottomettersi a una tassa religiosa o affrontare la spada. L'ISIS ha quindi contrassegnato le case cristiane con la lettera araba ن (N), la prima lettera della parola araba "Nasrani" ("Nazareno" o "cristiano"). I cristiani spesso non potevano prendere altro che gli abiti sulla schiena e fuggire da una città che aveva ospitato i cristiani per 1.700 anni.

Due anni fa, l'ISIS fu sconfitto a Mosul e il suo califfato fu schiacciato. Gli estremisti, tuttavia, erano riusciti a "purificare" i cristiani. Prima della nascita dell'ISIS, c'erano più di 15.000 cristiani lì.

Nel luglio 2019, l'organizzazione benefica cattolica, Aid to the Church in Need, ha rivelato che solo circa 40 cristiani sono tornati. Non molto tempo fa, Mosul aveva "celebrazioni natalizie senza cristiani".
lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Muslims have burned more than 15,000 churches in the last 10 years: and in the ARAB LEAGUE it is not possible to restore the churches: out of Egypt Jordan and Syria!

The Extinction of Christians in the Middle East no, no antichrist Putin Trump Ursula Von Hitler will intervene against the ARAB LEAGUE no, nessun anticristo Ursula Von Hitler interverrà contro la LEGA ARABA mussulmani hanno bruciato più di 15000 Chiese negli ultimi 10 anni: e nella LEGA ARABA non è possibile procedere al restauro delle Chiese: fuori di Egitto Giordania e Siria!

The Extinction of Christians in the Middle East by Giulio Meotti • August 18, 2019

"I don't believe in these two words [human rights], there are no human rights. But in Western countries, there are animal rights. In Australia they take care of frogs....

Look upon us as frogs, we'll accept that — just protect us so we can stay in our land." — Metropolitan Nicodemus, the Syriac Orthodox archbishop of Mosul, National Catholic Register. "Those people are the same ones who came here many years ago.

And we accepted them. We are the original people in this land. We accepted them, we opened the doors for them, and they push us to be minorities in our land, then refugees in our land.

And this will be with you if you don't wake up." — Metropolitan Nicodemus.

"Threats to pandas cause more emotion" than threats to the extinction of the Christians in the Middle East. — Amin Maalouf, French-Lebanese author, Le Temps. Most Christian churches in and around Mosul, Iraq were desecrated or destroyed by ISIS. Pictured: The heavily damaged bell tower of Saint John's Church (Mar Yohanna) in the town town of Qaraqosh, near Mosul, on April 16, 2017.

Convert, pay or die. Five years ago, that was the "choice" the Islamic State (ISIS) gave to Christians in Mosul, then Iraq's third-largest city: either embrace Islam, submit to a religious tax or face the sword. ISIS then marked Christian houses with the Arabic letter ن (N),

the first letter of the Arabic word "Nasrani" ("Nazarene," or "Christian") . Christians could often take no more than the clothes on their back and flee a city that had been home to Christians for 1,700 years.

Two years ago, ISIS was defeated in Mosul and its Caliphate crushed. The extremists, however, had succeeded in "cleansing" the Christians. Before the rise of ISIS, there were more than 15,000 Christians there. In July 2019, the Catholic charity, Aid to the Church in Need, disclosed that only about 40 Christians have come back. Not long ago, Mosul had "Christmas celebrations without Christians".lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
antichrist Ursula Von Hitler] Macron France not only wants to return the "Mona Lisa",

but, it has begun to move the borders, you want to annex a piece of "mare nustrum" with the signature of those traitors of the Democratic Party and Gentiloni! so what if we did an EU to hurt us?

you sat on a pig: Rothschild-Prodi-Soros-Grillo: that you can't even imagine it!https://voxnews.info/2019/08/18/salvini-o-si-governa-o-si-vota-diretta-video/#comment-25512 antichrist Ursula Von Hitler ] la Francia di Macron non solo vuole restituire la "Gioconda", ma, si è messo a spostare i confini, si vuole annettere un pezzo di "mare nustrum" con la firma di quei traditori del partito democratico e Gentiloni!

allora se abbiamo fatto una UE per danneggiarci tra di noi? tu ti sei seduta sopra un maiale: Rothschild-Prodi-Soros-Grillo: che non te lo puoi neanche immaginare!

https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/


lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
the ARAB LEAGUE UN OCI Russia USA EU: the antichrist Ursula Von Hitler? are the supporters: of the sharia jihad monsters of 1400 years ago, they are the first responsible for having prevented the normal and peaceful conviction among the peoples! they have made human rights impossible!

and then, all those who criticize Israel? they should not complain if they are filled with prostitutes: Nigerian mafia, Satanist cannibals, lgbt, etc ... and they are also filled with Islamic terrorism, in fact, when the Imams teach: that, the Koran is an Increate Word: then they cannot say to Muslims:

"on the good you do: because Islam is a religion of peace!" in fact Imam Erdogan himself says it: but then, he has no success: and every night he thinks about how to realize again the Ottoman Empire!

he said to me: "Sicily belongs to Turkey"

https://worldisraelnews.com/images-show-iran-satellite-launch-looms-despite-us-criticism/LEGA ARABA ONU OCI Russia USA UE: l'anticristo Ursula Von Hitler? sono i supporter: dei mostri jihad sharia di 1400 anni fa, loro sono i primi responsabili di aver impedito la normale e pacifica convicenza tra i popoli! loro hanno reso impossibile i diritti umani! e poi, tutti quelli che criticano Israele? non si dovrebbero lamentare se si riempiono di prostitute: mafia nigeriana, cannibali satanisti, lgbt, ecc.. e si riempiono anche di terrorismo islamico, infatti, quando gli Imam insegnano: che, il corano è una Parola Increata: poi non possono dire ai mussulmani:

"su fate i buoni: perché Islam è una religione di pace!" infatti Imam Erdogan si lui lo dice: ma poi, non ha successo: e pensa tutte le notti a come realizzare nuovamente tutt'impero ottomano!

proprio lui disse a me: "la Sicilia appartiene alla Turchia"


lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
KING UniusREI Agosto 19, 2019 alle 6:33 am Islamic Jihad says Israel’s latest terrorist intercept means war

worldisraelnews com/islamic-jihad-says-israels-latest-terrorist-intercept-means-war

for the human rights of Erdogan the sharia NAZI Empire Ottoman genocide? NATO CHINA RUSSIA UN EU? they have nothing to say about jihad!

in fact they all know that the Koran is an INCREATED Word that cannot be interpreted! Thus, we too should refer, to defend ourselves, to this legal and legitimate and portentous word of Allah-Manitù! also because the Palestinians feel besieged (too poor people)

and they can’t wait for their siege to be removed to go and slaughter all the Israelis: or to go and quickly find the “God Manitù, in the green prairies”


Bin SALMAN will have to answer to me personally, about his corrupt religion Bin SALMAN dovrà rispondere a me personalmente, circa la sua corrotta religione per i diritti umani di Erdogan l’ottomano NATO CINA RUSSIA ONU UE? loro non hanno niente da dire circa la jihad!

infatti sanno tutti che il Corano è una Parola INCREATA che non può essere interpretata!

Così, anche noi dovremmo fare riferimento, per difenderci, a questa legale e legittima e portentosa parola di Allah-Manitù! anche perché i Palestinesi si sentono assediati (poverini) e non vedono l’ora che il loro assedio sia rimosso per andare a sgozzare tutti gli israeliani: oppure per andare a trovare velocemente il

“Dio Manitù, nelle verdi praterie”

https://voxnews.info/2019/08/18/salvini-o-si-governa-o-si-vota-diretta-video/#comment-25511

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Yes! all paranoids: religious jihad sharia maniacs: crazy serial murderers, slave trades dhimmis dalit goyims, contemptible dictators? they are almost all protected by #Putin and they develop ballistic missiles ... because like #Erdogan they know they are the scum of the scum: and they must arm themselves well! in effect, Putin the bolscevick Comunist crazy:

he tells everyone that his weapons are better, but then, he himself does not believe it to himself:

to this his statement fake affirmation: and of couse he wants to be defended by all bad contemptible ones, all togheter!!

Putin is just a cowardly scared rabbit Bolshevik

of Shit Putin is just a cowardly scared rabbit

Putin is just a cowardly scared rabbit bolscevico di Merda Putin è soltanto un codardo coniglio impaurito si!

tutti i paranoici: maniaci religiosi: assassini seriali pazzi, dittatori spregevoli? sono quasi tutti protetti da Putin e loro sviluppano missili balistici... perché come Erdogan sanno di essere la feccia della feccia: e si devono armare bene! in effetti, Putin dice a tutti che le sue armi sono migliori, ma poi, lui stesso non ci crede: a questa sua affermazione: e vuole farsi difendere dagli spregevoli!!

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN 12 ore fa
Israel’s interior minister: Tlaib hates Israel more than she loves her grandmother

http://disq.us/t/3hksruc

all those who are caught up in an ideology (evolutionism) or dogmatic religion? they could never be intellectually honest! therefore it is not possible to find honesty in a: sodomite, communist Freemason or an Islamic one today!

tutti coloro che sono presi da una ideologia (evoluzionismo) o religione dogmatica? loro non potrebbero mai essere onesti intellettualmente! quindi non è possibile trovare onestà in un: sodomita, massone comunista o in un islamico oggi!

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Lion Judah☦️ lorenzoJHWH • https://worldisraelnews.com/israels-interior-minister-tlaib-hates-israel-more-than-she-loves-her-grandmother/

Bin SALMAN] no true minister of God: he could use telepathy: because the supernatural everything: it is always IDOLATRIA! BUT this is really surprising: even a man in mortal sin: and full of demons like you, who spiritually would be impeded (if anyone man, and whatever woman, and whatever other, he reflects on my words? Then, of course he will understand all the rest of my underlying speech; made by me!) this is what you must understand:

1. I cannot take too much advantage of the patience and courage of these Israelis who are hosting me with so much risk of their safety!

2. nothing about: hypocritical, false, untruthful; selfish, unfair, factious, interested, partial exists in Unius REI, because in the purity of its ideals? he is purer than a diamond! at CONTRARY?

sure, I would certainly not have been able to pass through all the voodoo priests of CIA UK NWO NATO Dracula Sodoma Satan all voodoo supernatural superhumans that you fear so much: so much!


Bin SALMAN ] nessun vero ministro di Dio: potrebbe usare la telepatia:

perché il soprannaturale tutto: è sempre IDOLATRIA! MA questo è veramente sorprendente: anche un uomo in peccato mortale: e pieno di demoni come te, che spiritualmente lui ne sarebbe impedito ( se chiunque e comunque e qualunque riflette sulle mie parole?

poi, certo lui comprenderà tutto il resto del discorso sottinteso; da me!) tu è questo che tu devi capire:

1. io non posso troppo approfittare della pazienza e del coraggio di questi israeliani che mi ospitano con tanto rischio della loro incolumità!

2. nulla di: ipocrita, falso, menzognero; egoistico, ingiusto, fazioso, interessato, parziale esiste in Unius REI, perché nella purezza dei suoi ideali? lui è più puro di un diamante!

CONTRARIAMENTE? certo, io non avrei certo potuto attraversare indenne tutti i sacerdoti voodoo di satana della CIA i superuomini soprannaturali che tu tanto temi: così tanto!

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
RIVLIN President ] [ you have no debt of gratitude with Rothschild! you see what he did to you with his NWO! https://worldisraelnews.com/netanyahu-under-fire-from-politicians-as-terror-attacks-rise/ non hai debiti di gratitudine con Rothschild! tu vedi cosa vi ha fatto con il suo NWO!

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Netanyahu under fire from politicians as terror attacks rise

https://worldisraelnews.com/netanyahu-under-fire-from-politicians-as-terror-attacks-rise/#.XVl3PaPQC7o.twitter

there are no magic formulas against Palestinian terrorists of the international jihad Erdogan: as a definitive and effective solution there is only their JHWH the King why: I am not a Jew and I can hit hard!

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN


Lion Judah☦️ lorenzoJHWH •

https://worldisraelnews.com/netanyahu-under-fire-from-politicians-as-terror-attacks-rise/

Bin SALMAN ] everyone knows I care about you! .. and in this my affection for you: no, there is no human logic: but this is only a divine logic! and no one could tell me that: I have use a delicate progression that lasted 13 years: to avoid any form of violence against your interests!

lo sanno tutti che io ci tengo a te!

.. e in questo affetto mio per te: no, non c'é una logica umana: ma questa è una logica soltanto divina! e nessuno potrebbe dirmi che: io non ho usato una delicata progressione che è durata 13 anni: per evitare qualsiasi forma di violenza contro i tuoi interessi!

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion universale-metafisico blogspot