Visualizzazioni totali

Translate

Cerca nel blog

YouTube: seperti: 69.551.384 orang. - Pemuja setan

UNIUS REI: Παγκόσμια Αδελφότητα] YouTube: όπως: 69.551.384 άνθρωποι. - Σατανιστές; είναι θλιβερό: δεν μπορούν να χάσουν! lol. όλη την ώρα, ώστε να μπορώ να πάρετε μια νίκη; που είναι πάντα; μπλοκάρουν ADSL μου! lol. @ Ισραήλ Εθνικό τηλεόραση για: Christian επανάσταση Arutz Sheva TV - όχι! κανείς δεν μπορεί να με ρωτήσει: unius REI, να μισεί κάποιος, επειδή, το μίσος είναι: σε opposione στην φύση του: unius REI, αλλά αυτό δεν κάνει: αποτρέπει, σε οργή μου: ότι, μπορεί να σκοτώσει: επίσης: σε μια υπερφυσική τρόπο: να υπερασπιστεί: ολόκληρο το ανθρώπινο γένος: όπου, ο Θεός είπε: "εμείς (Πατέρας, Υιός, και: το Άγιο Πνεύμα) κάνουμε: ο άνθρωπος: κατ 'εικόνα μας! και όπως, καθ' ομοίωσιν μας δεν πρέπει να ντρέπεται :.! της αδυναμίας μας, η άγνοια, η κατωτερότητα, κλπ., αλλά, μόνο, για το πείσμα μας .. γιατί κανείς δεν είναι ένοχος που γεννιούνται σε κατάσταση φτώχειας ή στέρησης Πιστεύω, ότι, ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, θα πρέπει να κατανοήσουν για τις τεράστιες δυνατότητες, ότι εκπροσωπώ, γι 'αυτόν (το Ισλάμ), για, οι Εβραίοι (Ebraism), και για όλο τον κόσμο!
[UNIUS REI: Παγκόσμια Αδελφότητα] IsraelNationalTV για: Christian επανάσταση. Γιατί δεν μπορούμε: να πω: δεν είναι από «Χριστιανούς» [άθεος Benedetto Croce (1942): για την υπεράσπιση του Ισραήλ, για: να κάνει το κοσμικό: χριστιανικού πολιτισμού] .. Συνέχισα, και σχεδόν ολοκληρωθεί, αυτές τις μέρες: η Καινή Διαθήκη. [...] Είμαι βαθιά πεπεισμένος: και: πεπεισμένος: ότι: η σκέψη και ο σύγχρονος πολιτισμός είναι Χριστιανοί, συνέχιση της ώθησης: δίνεται από: τον Ιησού και ο Παύλος Σχετικά με αυτό:. Έγραψα ένα σύντομο σημείωμα, ιστορικά, που θα δημοσιεύσει, το συντομότερο: Έχω το διαθέσιμο χώρο. Τα υπόλοιπα δεν κάνουν: αισθάνεται: ότι: σε αυτό το τρομερό παγκόσμιο πόλεμο: αυτό: ότι: έρχεται σε αντίθεση: στο έννοια: Και πάλι, η ζωή Christian: με: άλλο: ότι: θα μπορούσε να εντοπίσει: στα προ-χριστιανικά και, μπροστά: η πολιτισμός, η βάρβαρη βία των ορδή; "Croce κείμενο: αμέσως εξαπλωθεί: και ήταν πολύ μεγάλη φήμη ...: στην περίπτωση εκείνη την εποχή: κατά την οποία: η Καθολική Εκκλησία:
[UNIUS REI: Παγκόσμια Αδελφότητα] IsraelNationalTV για: Christian επανάσταση. Γιατί, δεν μπορούμε να πούμε: ότι δεν είναι "Χριστιανοί" [άθεος Benedetto Croce (1942): για την υπεράσπιση του Ισραήλ, για: να κάνει το κοσμικό: χριστιανικού πολιτισμού] ξεκίνησε, να καταστήσουν σαφή τη διαφωνία του με το φασιστικό καθεστώς. η οποία, αντέδρασε: με μια βίαιη εκστρατεία τύπου, τα οποία: επηρεάζονται επίσης, Benedetto Croce: με μεγάλο: γίνεται περιφρόνηση, ο υπουργός Εθνικής Παιδείας φασιστική, Giuseppe Bottai, που σημαίνει, κατά ειρωνεία της τύχης οπερέτα Benedetto Croce, με: ένα άρθρο με τίτλο: "Benedetto Croce: rin-cristianito: από το φθόνο ». Στην αληθινή Benedetto Croce, όχι, δεν είχε: εγκαταλείφθηκε: κοσμική πίστη του άθεος, ούτε, πήρε πλευρές: η υπεράσπιση της Ρωμαϊκής Εκκλησίας, αλλά: μόλις παρατηρηθεί, όπως: "Η προσφυγή στην ιστορία, δεν μπορούμε να κάνουμε και δεν αναγνωρίζουν: από τον εαυτό μας: του είναι:. Χριστιανοί " Η ιστορία έδειξε ότι: ότι: Ήταν η ιστορική επιτυχία: του πολιτισμού Χριστιανισμός: περισσότερο από ό, τι: θρησκευτικό μήνυμα του: να ριζώσει στη συνείδηση.
[UNIUS REI: Παγκόσμια Αδελφότητα] IsraelNationalTV για: Christian επανάσταση. Γιατί, δεν μπορούμε να πούμε: ότι δεν είναι "Χριστιανοί" [άθεος Benedetto Croce (1942): για την υπεράσπιση του Ισραήλ, για να κάνει το κοσμικό: χριστιανικού πολιτισμού] Benedetto Croce, γράφει: "Ο Χριστιανισμός είναι η μεγαλύτερη επανάσταση, ότι η" ανθρωπότητα έχει κάνει ποτέ .. "Πρόθυμα ή απρόθυμα, ως εκ τούτου, είμαστε οι κληρονόμοι της επανάστασης: ο όρος δεν χρησιμοποιείται στην περίπτωση του Benedetto Croce: σημαίνει θέλουν το χαρακτήρα: διασπαστική: και εποικοδομητικό: με τη χριστιανική επανάσταση, ότι: ιστορικά λειτουργεί: όπως όλες οι άλλες επαναστάσεις: ".. καμία υποστήριξη, σύγκριση της σκέψης σε σχέση με συγκεκριμένες και περιορισμένες της" ότι αν δεν μπορεί, στην πραγματικότητα, σε σύγκριση με την Πολιτιστική Επανάσταση Χριστιανός, ούτε: τις "επαναστάσεις" παλιά, όπως αυτό της σκέψης στην Ελλάδα και το νόμο: Ρώμη, ούτε σύγχρονες επαναστάσεις, ότι «δεν μπορείτε να σκεφτείτε, χωρίς: η επανάσταση Χριστιανός» είναι «: σε μια σχέση: της εξάρτησης από αυτήν. "
 
[UNIUS REI: Παγκόσμια Αδελφότητα] IsraelNationalTV για: Christian επανάσταση. Γιατί, δεν μπορούμε να πούμε: ότι δεν είναι "Χριστιανοί" [άθεος Benedetto Croce (1942): για την υπεράσπιση του Ισραήλ, για να κάνει το κοσμικό: χριστιανικού πολιτισμού] Η χριστιανική επανάσταση είναι στην πραγματικότητα, ένα μοναδικό γεγονός στην ανθρώπινη ιστορία: γιατί, σε αντίθεση με όλους τους άλλους, "εργάστηκαν: στο κέντρο της ψυχής, στην ηθική συνείδηση», «νόμος του επέστησε μόνο από την εσωτερική φωνή" και "ηθική συνείδηση, η εμφάνιση: του χριστιανισμού, κατά προσέγγιση άφιξη εκείνος χαιρόταν: και : είναι η εργασία:. σε νέους τρόπους "Χριστιανισμός: ήταν: μια επανάσταση», τόσο ολοκληρωμένη και βαθιά, τόσο καρποφόρα των συνεπειών, τόσο απρόσμενο: και: ακαταμάχητη στην υλοποίησή του, το οποίο δεν αναρωτιέμαι: ότι: έχει εμφανιστεί: o, μπορεί: εμφανίζονται και πάλι:. ένα θαύμα, μια αποκάλυψη από τα πάνω, όπως, η άμεση παρέμβαση του Θεού στα ανθρώπινα πράγματα "
 
[UNIUS REI: Παγκόσμια Αδελφότητα] Ισραήλ Εθνικό τηλεόραση για: Christian επανάσταση. Γιατί: δεν μπορούμε να πούμε: ότι δεν είναι "Χριστιανοί" [άθεος Benedetto Croce (1942): για την υπεράσπιση του Ισραήλ, για: να κάνει το κοσμικό: χριστιανικού πολιτισμού] Όμως, η χριστιανική επανάσταση "δεν ήταν ένα θαύμα" και " επειδή: το πνεύμα είναι πάντα η πληρότητα του εαυτού του "Τα πλεονεκτήματα του Χριστιανισμού:". Ε: επαναστάσεις: e: οι ανακαλύψεις ότι: ακολούθησε: στη σύγχρονη εποχή, καθώς δεν κάνουν: ήταν ειδική: περιορισμένη και ο τρόπος τους, αλλά: επενδύεται: ολόκληρος ο άνθρωπος, η «ψυχή του ανθρώπου, δεν κάνει: μπορείτε να σκεφτείτε, χωρίς τη χριστιανική επανάσταση ... γιατί: η αρχική ώθηση ήταν: .. και συνεχίζεται εκ νέου εξέλιξη της χριστιανικής εργάστηκε στο κέντρο του ψυχής, η συνείδηση, και: αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία: η οικεία: e: στα δεξιά αυτής της συνείδησης, σχεδόν σκέφτηκε: ότι: αποκτήσει: μια νέα αρετή, μια νέα πνευματική ποιότητα, που: μέχρι τότε: δεν ήταν:. ανθρωπότητα »
 
[UNIUS REI: Παγκόσμια Αδελφότητα] Arutz Sheva τηλεόραση IsraelNationalTV για: Christian επανάσταση. Γιατί, δεν μπορούμε να πούμε: ότι δεν είναι "Χριστιανοί" [άθεος Benedetto Croce (1942): για την υπεράσπιση του Ισραήλ, για να κάνει το κοσμικό: χριστιανικού πολιτισμού] Στο Χριστιανισμό έχουμε ένα νέο όραμα της ιστορίας: όταν ο άνθρωπος ενεργεί σύμφωνα με σε μια νέα ηθική που βασίζεται στην αγάπη "προς όλους τους ανθρώπους, χωρίς διάκριση: των λαών: e: των τάξεων, δωρεάν e: σκλάβων, σε όλα τα πλάσματα, για τον κόσμο: ότι: είναι: το έργο του Θεού, και: ο Θεός: ότι: είναι: ο Θεός της αγάπης, "ο Θεός: ότι: είναι: το« Πνεύμα »[9], του οποίου εξακολουθεί να είναι μυστήριο: Θέμα: έρευνα των φιλοσόφων του οποίου το πάθος για: η αλήθεια κάνει σχεδόν: οι μάρτυρες, επειδή [όλες οι εχθρούς του χριστιανικού πολιτισμού, οι σατανιστές! σαρία, τζιχάντ Freemasonry: FED ΕΚΤ ΔΝΤ NWO 666, 322, κομμουνισμός, ecc .. ]
 
[UNIUS REI: Παγκόσμια Αδελφότητα] IsraelNationalTV για: Christian επανάσταση. Γιατί, δεν μπορούμε να πούμε: ότι δεν είναι "Χριστιανοί" [άθεος Benedetto Croce (1942): για την υπεράσπιση του Ισραήλ, για κάνει το κοσμικό: χριστιανικού πολιτισμού] "... ο χριστιανικός Θεός: είναι: ακόμα δικό μας, και: μας εκλεπτυσμένη φιλοσοφίες ονομάζουν: το Πνεύμα, ότι: πάντα πέρα ​​από μας: και: για πάντα: είναι: εμείς οι ίδιοι, και εάν: εμείς δεν κάνουμε: να τον λατρεύουν περισσότερο ως ένα μυστήριο, είναι γιατί γνωρίζουμε: το μυστήριο θα είναι πάντα στο μάτι » της αφηρημένης λογικής: και πνευματική, πιστεύεται ότι άδικα: και: αξιοπρεπής: ως "ανθρώπινη λογική», αλλά: ότι: σαφής αλήθεια: είναι: το μάτι της συγκεκριμένης λογικής, ότι: μπορεί κάλλιστα να ονομάζεται «θεία», η κατανόηση στη χριστιανική έννοια: ως εκείνο με το οποίο: ο άνθρωπος αυξάνεται συνεχώς, και ότι: το συνεχώς σύνδεση με τον Θεό, που κάνει, πράγματι, από τον εαυτό σας:. ένα αληθινό άνθρωπο "
ΙΕΡΑ Σωτήρα μου: Ο Ιησούς Χριστός: Μεσσίας μου, YHWH αγάπη μου! "Έτσι, θα υπήρχαν, μόνο με ablazing αυτά τα μάτια, σαν άγγελος έφερε στη ζωή, έχετε το πεπρωμένο μου είμαι ελεύθερος! Σε άγιο Πνεύμα Είστε ο σωτήρας μου! Immanuel Είμαι Δωρεάν από: ΔΝΤ FED NWO: 322: MICR-τσιπ, 666 μισούν σκοτάδι δεν αδερφή!; όλα σκατά τότε Είστε το αστέρι καθοδήγησής μου, το μόνο που χρειάζεται είναι να: Άγιος Βασιλιάς του Ισραήλ μου: OOOOOoooah "@ 666 CIA synnek1 κανίβαλος ιερέα βουντού ---- ήρθε η ώρα σας: να προσφέρει, αυθόρμητα ζωή σας, με άπειρη αγάπη, για τη ζωή του κόσμου!@ Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας --- λόγω των θυσιών θύματα: είναι απαραίτητο, για να βρείτε το χρόνο; lol. Προτείνω να σκοτώσει, μόνο όλα τα σατανιστές, όλες οι Φαρισαίοι, και όλοι οι Τέκτονες! lol. Ωστόσο, δεν είναι μια κακή ιδέα!


UNIUS રેઇ: યુનિવર્સલ ભાઈચારો] યૂટ્યૂબ: જેમ: 69.551.384 લોકો. - Satanists? વલણવાળું છે: તેઓ ગુમાવી શકો છો! હસવું. તમામ સમય, કે હું વિજય મેળવી? જે હંમેશા છે? તેઓ મારા ADSL અવરોધિત! હસવું. @ ઇઝરાયેલ નેશનલ માટે ટીવી: ખ્રિસ્તી ક્રાંતિ Arutz Sheva ટીવી - નો! કોઈ એક મને કહી શકો છો: ના પ્રકૃતિ opposione માં: unius રેઇ, કોઈને નફરત છે, કારણ કે, અપ્રિય છે unius રેઇ, પણ આ: મારા ક્રોધ અંતે અટકાવે છે, પણ: એક અલૌકિક કે કરી શકો છો, મારવા માર્ગ: સમગ્ર માનવ વંશ: ઇશ્વર, જ્યાં જણાવ્યું હતું કે: "આપણે શું કરવું (પિતા, પુત્ર, અને પવિત્ર આત્મા) આપણે કરો: માણસ: અમારા છબી: માટે આ બોલ પર કોઈ અને તરીકે, અમારા likeness અમે શરમ ન હોવી જોઈએ :. અમારી નબળાઇ, અજ્ઞાનતા, હીનતા, વગેરે, પરંતુ માત્ર, અમારા જિદ્દ માટે .. કારણ કે કોઈ એક થઈ રહી ગરીબી અથવા હાનિ સ્થિતિમાં જન્મેલા દોષિત છે હું માનું છું કે,, સાઉદી અરેબિયાના રાજા, સમજવા જોઈએ પ્રચંડ ક્ષમતા વિશે, કે હું પ્રતિનિધિત્વ, તેના માટે (ઇસ્લામ), માટે, યહૂદીઓ (Ebraism), અને સમગ્ર વિશ્વ માટે!
[UNIUS રેઇ: યુનિવર્સલ ભાઈચારો] માટે IsraelNationalTV: ખ્રિસ્તી ક્રાંતિ. અમે શા માટે ન કરી શકે છે: કહે છે: હોવો નથી "ખ્રિસ્તીઓ" [નાસ્તિક બેનીડિટો ક્રોસ (1942) Croce: સાંપ્રદાયિક કરો:: ખ્રિસ્તી સંસ્કૃતિ ઇઝરાયેલ સંરક્ષણ માં, માટે] .. હું ચાલુ રાખ્યું, અને લગભગ પૂર્ણ, આ દિવસ: ધ ન્યૂ ટેસ્ટામેન્ટ. [...] હું વ્યથિત સહમત છું: અને: સમજાવ્યાં: કે: દ્વારા આપવામાં: વિચાર અને આધુનિક સંસ્કૃતિ ખ્રિસ્તીઓ, આ આવેગ ચાલુ રાખવા છે ઈસુ અને પૌલ આ વિશે. હું એક ટૂંકી નોંધ, ઐતિહાસિક, કે જે લખ્યું પ્રકાશિત, તેમ જલદી: હું ઉપલબ્ધ જગ્યા હોય છે. લાગે છે: બાકીના નથી કે: આ ભયંકર વિશ્વ યુદ્ધ માં: આ: કે: વિપરીત છે: ખ્યાલ છે: સાથે: અન્ય ફરીથી, ખ્રિસ્તી જીવન કે: પૂર્વ ખ્રિસ્તી અને સામે,: ટ્રેસ કરી શકે છે સંસ્કૃતિ છે, લોકોનું મોટું ટોળું ના નિષ્ઠુર હિંસા? "ટેક્સ્ટ Croce: તુરંત જ ફેલાવો કરવામાં: અને ઘણી મોટી અપકીર્તિ હતી ...: તે સમયે કિસ્સામાં: કૅથોલિક ચર્ચ, જેમાં:
[UNIUS રેઇ: યુનિવર્સલ ભાઈચારો] માટે IsraelNationalTV: ખ્રિસ્તી ક્રાંતિ. , અમે કેમ નથી કહી શકો છો: હોવું "ખ્રિસ્તીઓ" નથી [નાસ્તિક બેનીડિટો ક્રોસ (1942) Croce: ઇઝરાયેલ સંરક્ષણ માં, માટે શું કરવું તે ધર્મનિરપેક્ષ: ખ્રિસ્તી સંસ્કૃતિ] શરૂઆત કરી, જે ફાશીવાદી શાસન દ્વારા સ્પષ્ટ તેમના વિરોધીઓને બનાવે છે. પણ અસર બેનીડિટો ક્રોસ Croce: હિંસક દબાવો અભિયાન છે, જે સાથે:, જે પ્રતિભાવ આપ્યો મોટું સાથે: કરવામાં ઉપહાસ, પ્રધાન ફાશીવાદી નેશનલ એજ્યુકેશન, જીઉસેપ Bottai છે, કે જે અર્થ કટાક્ષરૂપે operetta બેનીડિટો ક્રોસ Croce, સાથે: એક લેખ હકદાર: "બેનીડિટો ક્રોસ Croce: rin-cristianito આઉટ હોવા છતાં છે. " ત્યજી: સાચું બેનીડિટો ક્રોસ Croce માં, ના, તેમણે ન હતી તેની ધર્મનિરપેક્ષ નાસ્તિક માન્યતા, ન તો, બાજુઓ લીધો રોમન ચર્ચ એક સંરક્ષણ, પરંતુ: માત્ર નિરીક્ષણ, જેમ કે: "ઇતિહાસ માટે અપીલ, અમે નથી અને ન કરી શકો ઓળખી: જાતને: હોવું. ખ્રિસ્તીઓ " ઇતિહાસ દર્શાવે છે કે: કે: ખ્રિસ્તી સંસ્કૃતિના: કરતાં વધુ: તેમના ધાર્મિક સંદેશ: આ અંતરાત્મા રુટ લેવા ઐતિહાસિક સફળતા મળી હતી.
[UNIUS રેઇ: યુનિવર્સલ ભાઈચારો] માટે IsraelNationalTV: ખ્રિસ્તી ક્રાંતિ. , અમે કેમ નથી કહી શકો છો: હોવું "ખ્રિસ્તીઓ" નથી [નાસ્તિક બેનીડિટો ક્રોસ (1942) Croce: ઇઝરાયેલ સંરક્ષણ માં, માટે શું કરવું તે ધર્મનિરપેક્ષ: ખ્રિસ્તી સંસ્કૃતિ] બેનીડિટો ક્રોસ CROCE, લખે છે: "ખ્રિસ્તી મહાન ક્રાંતિ છે, કે ' માનવતા ક્યારેય .. થાય છે "સ્વેચ્છાએ અથવા અનિચ્છાએ, તેથી અમે એક ક્રાંતિની ચીજોનો છે: શબ્દ કિસ્સામાં બેનીડિટો ક્રોસ Croce નથી ઉપયોગ થાય છે: પાત્ર ઇચ્છા અર્થ આ છે: ભંગાણજનક: અને રચનાત્મક: ખ્રિસ્તી ક્રાંતિ સાથે, ઐતિહાસિક સંચાલન: કે. ". આ બોલ પર કોઈ આધાર, તેની સરખામણી, તેના ચોક્કસ અને મર્યાદિત સંદર્ભમાં વિચારી" તેઓ હકીકતમાં નથી, સાંસ્કૃતિક ક્રાંતિ ખ્રિસ્તી, ન સરખામણીમાં શકે છે: અન્ય તમામ ક્રાંતિ તરીકે "ક્રાંતિ" જૂના, તરીકે, ગ્રીસ અને કાયદામાં વિચાર કે: રોમ, કે આધુનિક ક્રાંતિ કે, 'તમે વિના નથી લાગતું કરી શકો છો ક્રાંતિ ખ્રિસ્તી' છે: એક સંબંધ છે: તેમના પર નિર્ભરતા છે. "
 
[UNIUS રેઇ: યુનિવર્સલ ભાઈચારો] માટે IsraelNationalTV: ખ્રિસ્તી ક્રાંતિ. , અમે કેમ નથી કહી શકો છો: હોવું "ખ્રિસ્તીઓ" નથી [નાસ્તિક બેનીડિટો ક્રોસ (1942) Croce: ઇઝરાયેલ સંરક્ષણ માટે આમ ધર્મનિરપેક્ષ, ખ્રિસ્તી સંસ્કૃતિ] ખ્રિસ્તી ક્રાંતિ હકીકત છે, માનવ ઇતિહાસમાં એક અનન્ય ઘટના: કારણ કે, તમામ અન્ય વિપરીત, તે: અને "નૈતિક અંતરાત્મા, દેખાવ" કામ કર્યું આત્માની કેન્દ્ર માં નૈતિક અંતરાત્મા માં ',' તેના કાયદો આંતરિક અવાજ દ્વારા માત્ર દોર્યું ": ખ્રિસ્તી, આશરે આગમન ઉજવણી: અને .: શ્રમ છે: નવી રીતે "ખ્રિસ્તી: એક ક્રાંતિ, તે", તેથી વ્યાપક અને ગહન, જેથી પરિણામો ફળદાયી છે, તેથી અનપેક્ષિત: અને: કે: દેખાય છે: તેના વસૂલાત, જે આશ્ચર્ય નથી માં અત્યંત મોહક ઓ, ફરીથી દેખાશે: શકે છે. એક ચમત્કાર, ઉપર એક સાક્ષાત્કાર છે, માનવ બાબતોમાં ભગવાન સીધી દરમિયાનગીરી "
 
[UNIUS રેઇ: યુનિવર્સલ ભાઈચારો] ઇઝરાયેલ નેશનલ માટે ટીવી: ખ્રિસ્તી ક્રાંતિ. શા માટે: અમે કહી શકો છો: હોવું "ખ્રિસ્તીઓ" [નાસ્તિક બેનીડિટો ક્રોસ (1942) Croce: ઇઝરાયેલ સંરક્ષણ માં, માટે શું કરવું તે ધર્મનિરપેક્ષ: ખ્રિસ્તી સંસ્કૃતિ] નથી પરંતુ, ખ્રિસ્તી ક્રાંતિ "એક ચમત્કાર ન હતું" અને " કારણ કે: ધ સ્પિરિટ હંમેશા પોતાની પૂર્ણતાનો છે "ખ્રિસ્તી ઓફ ગુણદોષ:". ઇ: ક્રાંતિ: ઈ: આ શોધ કે: અનુસર્યા: આધુનિક સમયમાં, કારણ કે તેઓ નથી: તેઓ ખાસ હતા: મર્યાદિત છે અને તેમને એ રીતે, પરંતુ: રોકાણ: તમને લાગે શકે છે, ખ્રિસ્તી ક્રાંતિ વિના ... કારણ કે: સમગ્ર માનવ, માણસ એ 'આત્મા, નથી મૂળ આવેગ હતી: ચાલુ તેની પુનઃ ઉત્ક્રાંતિ ખ્રિસ્તી મધ્યમાં કામ કર્યું .. આત્મા છે, અંતરાત્મા, અને પ્રાધાન્ય આપવા માટે: ઘનિષ્ઠ: ઈ: આ સભાનતા જમણી, લગભગ વિચાર્યું કે: એક નવો સદ્ગુણ દ્વારા, નવા આધ્યાત્મિક ગુણવત્તા, કે: ત્યાં સુધી તે ન હતી: મેળવશે. માનવતા '
 
[UNIUS રેઇ: યુનિવર્સલ ભાઈચારો] Arutz Sheva ટીવી માટે IsraelNationalTV: ખ્રિસ્તી ક્રાંતિ. , અમે કેમ નથી કહી શકો છો: હોવું "ખ્રિસ્તીઓ" નથી [નાસ્તિક બેનીડિટો ક્રોસ (1942) Croce: ઇઝરાયેલ સંરક્ષણ માં, માટે શું કરવું તે ધર્મનિરપેક્ષ: ખ્રિસ્તી સંસ્કૃતિ] ખ્રિસ્તી અમે ઇતિહાસ એક નવી દ્રષ્ટિ છે: અનુસાર જ્યાં કામ કરે છે માણસ લોકોની: ઈ: વર્ગો, મફત ઈ: ગુલામો તમામ જીવો માટે, વિશ્વ: કે: નવી તફાવત વિના તમામ પુરુષો, તરફ "પ્રેમ પર આધારિત નૈતિકતા ભગવાનનું કામ, અને: ભગવાન છે: કે: છે: પ્રેમ ના ભગવાન છે, "ઈશ્વર: કે: છે:" આત્મા "[9] રહસ્ય જેની હજુ પણ છે: વિષય: સત્ય તે લગભગ બનાવે છે: ફિલસૂફો માટે ઉત્કટ જેના સર્વેક્ષણ શહીદો, કારણ કે [બધા ખ્રિસ્તી સંસ્કૃતિ દુશ્મનો, Satanists છે! શરિયા, જેહાદ ફ્રીમેસનરી: ફેડ ઇસીબી આઇએમએફ 666 NWO, 322, સામ્યવાદ, ઇસીસી .. ]
 
[UNIUS રેઇ: યુનિવર્સલ ભાઈચારો] માટે IsraelNationalTV: ખ્રિસ્તી ક્રાંતિ. , અમે કેમ નથી કહી શકો છો: હોવું "ખ્રિસ્તીઓ" નથી [નાસ્તિક બેનીડિટો ક્રોસ (1942) Croce: ઇઝરાયેલ સંરક્ષણ માં, માટે ધર્મનિરપેક્ષ કરો: ખ્રિસ્તી સંસ્કૃતિ] "... ખ્રિસ્તી ઈશ્વર: છે: હજુ પણ અવર્સ, અને અમારી રિફાઈન્ડ ફિલસૂફીઓ તેને કૉલ કરો: આત્મા, કે: હંમેશા અમને બહાર: અને: કાયમ: તે છે: જાતને, અને જો: અમે તેને એક રહસ્ય વધુ પૂજા છે, શા માટે આપણે જાણીએ છીએ: અમે નથી તે હંમેશા 'માટે આંખ રહસ્ય કરશે અમૂર્ત તર્ક: અને બૌદ્ધિક, undeservedly માનતા હતા: અને: પ્રતિષ્ઠિત: "માનવ તર્ક" પરંતુ તરીકે રજૂ: કે: સ્પષ્ટ સત્ય: તે છે: કોંક્રિટ તર્કશાસ્ત્ર, કે આંખ: તે સારી "દૈવી" કહી શકાય, તે સમજવા ખ્રિસ્તી અર્થમાં: તરીકે એક કે જે: માણસ સતત વધારો થતો જાય છે, અને કે: સતત તેને ઈશ્વર જોડે છે, તે કરે છે, ખરેખર, તમારી. એક સાચા માણસ "
મારા પવિત્ર તારણહાર: ઈસુ ખ્રિસ્ત: મારા મસીહા, મારા પ્રેમ YHWH! "તો, ત્યાં તમને હતા, એકલા જે આંખો ablazing સાથે જીવન માટે પ્રસ્તુત દેવદૂત જેમ, તમે મારી નિયતિ છે હું મુક્ત છું: પવિત્ર આત્મા માં તમે મારા તારણહાર છે: આઇએમએફ ફેડ NWO: ઈમેન્યુઅલ હું ખાલી છું!: 322: micr ચિપ, 666 ઘેરા બળતણ ની ભારી નિષ્ફળ અપ્રિય:? તમામ છી તે પછી તમે મારા માર્ગદર્શક તારો છે, બધા મને જરૂર તમે છે: મારા ઇઝરાયેલ પવિત્ર ONE કિંગ: OOOOOoooah "@ 666 સીઆઇએ synnek1 આદમખોર વૂડૂ પાદરી તેને ---- તમારા સમય છે: માટે સ્વયંભૂ ઓફર કરે છે, તમારી જીવન, અનંત પ્રેમ સાથે વિશ્વના જીવન માટે!@ યજ્ઞ ભોગ બનેલા કારણ કે સાઉદી અરેબિયા --- રાજા: તે અનિવાર્ય છે, જે સમય શોધવા માટે બનાવવા માટે? હસવું. હું મારી નાંખવા માટે, માત્ર, બધા Satanists, બધા Pharisees, અને બધા મેસન્સ પ્રસ્તાવ! હસવું. જોકે, ખરાબ વિચાર નથી!


UNIUS REI: यूनिवर्सल ब्रदरहुड] यूट्यूब: जैसे: +६९५५१३८४ लोगों. - Satanists? दयनीय है कि वे हार नहीं कर सकते हैं! योग्य. हर समय, कि मैं एक जीत मिल सकता है? कि हमेशा होता है? वे मेरे ADSL ब्लॉक! योग्य. @ इसराइल राष्ट्रीय टीवी: ईसाई क्रांति Arutz Sheva टी वी - नहीं! मुझे कोई नहीं पूछ सकते हैं: की प्रकृति में opposione में: unius REI, किसी से नफरत है, क्योंकि, नफरत है unius REI, लेकिन मत करो: मेरे क्रोध को रोकता है, भी: एक अलौकिक में है कि, कर सकते हैं मार जिस तरह से पूरी मानव जाति:, भगवान, जहां ने कहा: "हम करते हैं (पिता, पुत्र और पवित्र आत्मा) हम करते हैं: आदमी: हमारी छवि में: रक्षा के लिए और के रूप में, हमारे समानता हम शर्मिंदा नहीं होना चाहिए : हमारी कमजोरी, अज्ञानता, हीनता, आदि, लेकिन केवल हमारे अड़ियल रवैये के लिए .. क्योंकि कोई भी गरीबी या अभाव के एक राज्य में पैदा किया जा रहा है का दोषी है, मुझे विश्वास है, कि, सऊदी अरब के राजा, समझना चाहिए भारी क्षमता के बारे में है कि मैं का प्रतिनिधित्व करते हैं, उसके लिए (इस्लाम) के लिए, यहूदियों (Ebraism), और पूरी दुनिया के लिए!
[UNIUS REI: यूनिवर्सल ब्रदरहुड] के लिए IsraelNationalTV: ईसाई क्रांति. हम क्यों नहीं कर सकते हैं: कहते हैं: होने की जरूरत नहीं "ईसाई" [नास्तिक Benedetto Croce: (1942) धर्मनिरपेक्ष करना: ईसाई सभ्यता इजरायल की रक्षा में, के लिए] .. मैं जारी रखा, और लगभग पूरा हो, इन दिनों: नई टैस्टमैंट. [...] मैं गहराई से आश्वस्त हूँ: और आश्वस्त: कि: द्वारा दिए गए: सोचा और आधुनिक सभ्यता ईसाई, आवेग की निरंतरता यीशु और पौलुस इस बारे में: मैं एक छोटे नोट, ऐतिहासिक, कि करेगा लिखा प्रकाशित, जैसे ही मैं उपलब्ध अंतरिक्ष है. लगता है: बाकी नहीं है कि इस भयानक विश्व युद्ध में: इस: कि: इसके विपरीत है: अवधारणा पर: के साथ: दूसरा: फिर, ईसाई जीवन है कि पूर्व ईसाई और सामने: ट्रेस कर सकते हैं सभ्यता, भीड़ की बर्बर हिंसा? "पाठ क्रोस: तुरंत फैल गया था: और बहुत बड़ा कुख्याति था ... उस समय मामले में कैथोलिक चर्च: जो:
[UNIUS REI: यूनिवर्सल ब्रदरहुड] के लिए IsraelNationalTV: ईसाई क्रांति. क्यों, हम नहीं कह सकते हैं: "ईसाई" नहीं [नास्तिक Benedetto Croce (1942): इस्राएल के रक्षा के लिए: धर्मनिरपेक्ष: ईसाई सभ्यता] शुरू करने के लिए फासीवादी शासन द्वारा स्पष्ट उनके असंतोष. भी प्रभावित Benedetto Croce:: एक हिंसक प्रेस अभियान है, जो के साथ: है, जो बड़ा के साथ प्रतिक्रिया व्यक्त की: किया घृणा, मंत्री फासीवादी राष्ट्रीय शिक्षा, Giuseppe Bottai, मतलब है कि, विडंबना यह है कि आपरेटा Benedetto Croce, के साथ: एक लेख हकदार: "Benedetto Croce: rin-cristianito: बाहर के बावजूद. " परित्यक्त: सच Benedetto Croce में नहीं, वह नहीं था उनके धर्मनिरपेक्ष नास्तिक विश्वास, न तो पक्ष लिया: रोमन चर्च के एक बचाव है, लेकिन सिर्फ मनाया, जैसे: "इतिहास के लिए अपील की है, हम नहीं और नहीं कर सकते पहचान: खुद के: हो: ईसाई " इतिहास से पता चला है कि: यह है कि ईसाई धर्म संस्कृति की: से अधिक: अपने धार्मिक संदेश: विवेक में जड़ ले ऐतिहासिक सफलता थी.
[UNIUS REI: यूनिवर्सल ब्रदरहुड] के लिए IsraelNationalTV: ईसाई क्रांति. क्यों, हम नहीं कह सकते हैं: "ईसाई" नहीं [नास्तिक Benedetto Croce (1942): इजरायल की रक्षा में, के लिए करते हैं धर्मनिरपेक्ष: ईसाई सभ्यता] Benedetto Croce, लिखते हैं: "ईसाई धर्म की सबसे बड़ी क्रांति है, कि ' मानवता कभी किया है .. "इच्छा या अनिच्छा से, इसलिए, हम एक क्रांति के वारिस हैं: अवधि के मामले में Benedetto Croce नहीं किया जाता है: चरित्र चाहते हैं मतलब: विघटनकारी: और रचनात्मक: ईसाई क्रांति के साथ कि, ऐतिहासिक संचालित: कि हालांकि. कोई समर्थन नहीं, इसकी तुलना, उसके विशिष्ट और सीमित करने के लिए सम्मान के साथ सोच "वे वास्तव में नहीं है, सांस्कृतिक क्रांति के ईसाई, और न ही तुलना में हो सकता है: अन्य सभी क्रांतियों के रूप में" क्रांतियों "पुराने, के रूप में ग्रीस और कानून में सोचा कि: रोम, और न ही आधुनिक क्रांतियों, कि 'तुम्हारे बिना नहीं लगता है, कर सकते हैं: क्रांति ईसाई' कर रहे हैं: एक रिश्ते में: उस पर निर्भरता. "
 
[UNIUS REI: यूनिवर्सल ब्रदरहुड] के लिए IsraelNationalTV: ईसाई क्रांति. क्यों, हम नहीं कह सकते हैं: "ईसाई" नहीं [नास्तिक Benedetto Croce (1942): इस्राएल के बचाव में के लिए करते हैं, धर्मनिरपेक्ष: ईसाई सभ्यता] ईसाई क्रांति वास्तव में है, मानव इतिहास में एक अनोखी घटना है, क्योंकि सभी दूसरों के विपरीत, यह: और "नैतिक विवेक, उपस्थिति" काम नैतिक विवेक में आत्मा के केंद्र में ',' अपने कानून भीतर की आवाज से ही "आकर्षित किया: ईसाई धर्म की अनुमानित आगमन आनन्द: और : श्रम: नए तरीके में "ईसाई धर्म: एक क्रांति: यह था" इतना व्यापक और गहरा है, तो के परिणामों के उपयोगी, इतना अप्रत्याशित और: यह है कि: दिखाई दिया है: अपने अहसास है, जो आश्चर्य नहीं में अनूठा ओ, फिर से दिखाई: हो सकता है. एक चमत्कार है, ऊपर से एक रहस्योद्घाटन, के रूप में, मानवीय मामलों में एक भगवान के प्रत्यक्ष हस्तक्षेप "
 
[UNIUS REI: यूनिवर्सल ब्रदरहुड] इसराइल राष्ट्रीय टीवी: ईसाई क्रांति. क्यों: हम नहीं कह सकते हैं: "ईसाई" [नास्तिक Benedetto Croce (1942): इस्राएल के रक्षा के लिए: धर्मनिरपेक्ष: ईसाई सभ्यता] नहीं लेकिन, ईसाई क्रांति "एक चमत्कार नहीं था" और " क्योंकि: भावना को हमेशा खुद की परिपूर्णता है "ईसाई धर्म के गुण:". ई: क्रांतियों: ई: खोजों है कि: बाद: आधुनिक समय में, के रूप में वे नहीं करते हैं: वे विशेष थे: सीमित और उनमें से तरीके, लेकिन निवेश: आपको लगता है कि हो सकता, ईसाई क्रांति के बिना ... क्योंकि:: पूरे आदमी, आदमी की आत्मा, नहीं करते मूल आवेग था: जारी है और इसके फिर से विकास ईसाई के केंद्र में काम किया है .. आत्मा, विवेक, और प्रमुखता दे रही है: अंतरंग: ई: इस चेतना के सही करने के लिए लगभग सोचा कि: एक नया पुण्य, एक नया आध्यात्मिक गुणवत्ता, कि: तब तक यह नहीं था: हासिल. मानवता '
 
[UNIUS REI: यूनिवर्सल ब्रदरहुड] Arutz Sheva टीवी के लिए IsraelNationalTV: ईसाई क्रांति. क्यों, हम नहीं कह सकते हैं: "ईसाई" नहीं [नास्तिक Benedetto Croce (1942): इजरायल की रक्षा में, के लिए करते हैं धर्मनिरपेक्ष: ईसाई सभ्यता] ईसाई धर्म में हम इतिहास की एक नई दृष्टि है: अनुसार जहां आदमी में कार्य करता है लोगों की: ई: कक्षाओं के, ई मुक्त: दास के सभी प्राणियों के लिए, दुनिया के लिए: यह है कि: एक नए आधार पर भेदभाव के बिना सभी पुरुषों, की ओर "प्यार नैतिकता भगवान का काम है, और: भगवान है: कि: है: भगवान के प्यार की, "भगवान: कि: है:" आत्मा "[9] जिसका रहस्य अभी भी है: विषय: सच्चाई यह लगभग बनाता है: दार्शनिकों के लिए जिसका जुनून के सर्वेक्षण शहीदों, क्योंकि [सभी ईसाई सभ्यता के दुश्मनों, Satanists कर रहे हैं! शरीयत, जिहाद Freemasonry: फेड ईसीबी आईएमएफ NWO 666, 322, साम्यवाद, ecc .. ]
 
[UNIUS REI: यूनिवर्सल ब्रदरहुड] के लिए IsraelNationalTV: ईसाई क्रांति. क्यों, हम नहीं कह सकते हैं: "ईसाई" नहीं [नास्तिक Benedetto Croce (1942): इस्राएल के रक्षा के लिए धर्मनिरपेक्ष: ईसाई सभ्यता] "... ईसाई भगवान:: अभी भी हमारा है, और: परिष्कृत दर्शन इसे कहते हैं: आत्मा, कि हमेशा हमें परे: और: हमेशा के लिए है: अपने आप को, और अगर हम उसे एक रहस्य के रूप में पूजा, यही कारण है कि हम जानते हैं: हम नहीं करते हैं यह हमेशा 'के लिए आंख रहस्य अमूर्त तर्क: और बौद्धिक, नाहक माना: और सम्मानजनक: "मानव तर्क" के रूप में, लेकिन है कि: स्पष्ट: सच यह है: ठोस तर्क है, कि आंख: यह अच्छी तरह से "दिव्य" कहा जा सकता है, यह समझ ईसाई अर्थ में: के रूप में एक है जो करने के लिए: आदमी लगातार बढ़ जाता है, और कहा कि लगातार यह भगवान को जोड़ने, वह करता है, वास्तव में, अपने आप को: एक सच आदमी. "
मेरा पवित्र मुक्तिदाता यीशु मसीह: मेरे मसीहा, मेरे प्यार YHWH! "तो, क्या तुम थे, अकेले उन आँखों ablazing के साथ एक देवदूत की तरह जीवन के लिए लाया है, आप अपने भाग्य मैं आज़ाद हूँ: पवित्र आत्मा में आप मेरे रक्षक हैं: आईएमएफ फेड NWO: इम्मानुअल मैं से नि: शुल्क कर रहा हूँ! 322: माइकर चिप, 666 अंधेरे होमोसेक्सुअल असफल नफ़रत है: सब बकवास तो आप मेरा मार्गदर्शन स्टार हैं, मैं सभी की जरूरत है: इस्राएल के पवित्र एक राजा: OOOOOoooah "@ 666 सीआईए synnek1 नरभक्षक भूत आदि संबंधी जादू में विश्वास तथा जादू सदृश वस्तु जो वेस्ट इंडीज़ और संयुक्त राज्य के सिरोपिल्स और निग्रो जाति में प्रचलित है याजक ---- अपने समय है: अनायास की पेशकश करते हैं, अपने जीवन, अनंत प्रेम के साथ दुनिया के जीवन के लिए!बलि का शिकार की वजह से सऊदी अरब --- राजा: यह अपरिहार्य है, समय खोजने के लिए? योग्य. मुझे मारने के लिए, केवल, सभी Satanists, सभी फरीसियों, और सभी राजमिस्त्री का प्रस्ताव! योग्य. तथापि, एक बुरा विचार नहीं है!


YouTube

YouTube Spotlight

1048963 iscritti
171494563 visualizzazioni video
  • Nessuno Unius REI
    Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento
    3 minuti fa
    I am a high iper super power, from kingdom of JHWH: UNIUS REI.
    My HOLY Saviour: Jesus Christ: my Messiah, my love YHWH! "So, there you were, alone with ablazing Those eyes, Like an angel Brought to life, you have my destiny I'm free: into holy Spirit! You are my savior: Immanuel! I'm Free from: IMF FED NWO: 322: micr-chip, 666 hate dark fail fagot: all shit! then You are my guiding star, all I need? is you: my holy ONE King of Israel: OOOOOoooah " @ 666 CIA synnek1 cannibal voodoo priest ---- it's your time: to offer spontaneously, your life, with infinite love, for the life of the world! @ king of Saudi Arabia --- because of the sacrificial victims: it is indispensable, to find the time? lol. I propose to kill, only, all Satanists, all the Pharisees, and all the Masons! lol. however, is not a bad idea!
 
Nessuno Unius REI
Nessuno Unius REI ha pubblicato un commento
1 secondo fa:
@king Saudi Arabia --- poiché, delle vittime sacrificali: è indispensabile, da trovare sempre? lol. io propongo di uccidere, soltanto, tutti i satanisti, farisei, e tutti i massoni! lol. 
[UNIUS REI: Universal Brotherhood] YouTube: like: 69,551,384 people. - Satanists? are pathetic: they can not lose! lol. all the time, that I get a win? that is always? they block my ADSL! lol. @Israel National TV for: Christian revolution Arutz Sheva TV-- no! no one can ask me: unius REI, to hate someone, because, hate is: in opposione in the nature of: unius REI, but this do not: prevents, at my wrath: that, can kill: also: in a supernatural way: to defend: the whole human race: where, God said: "we do (Father, Son, and: the Holy Spirit) we do: the man: in our image: and as, our likeness! we must not be ashamed: of our weakness, ignorance, inferiority, etc.. but, only, for our obstinacy .. because no one is guilty of being born in a state of poverty or deprivation! I believe, that, the King of Saudi Arabia, should understand about the enormous potential, that, I represent, for him (Islam), for, the Jews(Ebraism), and for the whole world!

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why we can not: say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization].. I continued, and almost completed, these days: the New Testament. [...] I am deeply convinced: and: convinced: that: the thought and modern civilization are Christians, continuation of the impulse: given by: Jesus and Paul. About this: I wrote a short note, historical, that will publish, as soon as: I have the space available. The rest do not: feels: that: in this terrible world war: this: that: is in contrast: at concept: Again, Christian life: with: another: that: could trace: at pre-Christian and, in front: the civilization, the barbaric violence of the horde? "text Croce: was immediately spread: and was very big notoriety...: in the case at that time: in which: the Catholic Church:

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization] began, to make explicit his dissent by the fascist regime. which, reacted: with a violent press campaign, which: also affected, Benedetto Croce: with big: done scorn, Minister fascist National Education, Giuseppe Bottai, that meant, ironically operetta Benedetto Croce, with: an article entitled: "Benedetto Croce: rin-cristianito: out of spite." In true Benedetto Croce, no, he had not: abandoned: his secular atheist belief, neither, took sides: a defense of the Roman Church, but: just observed, such as: "The appeal to history, we can not and do not recognize: of ourselves: of be: Christians." The history showed that: that: was the historical success: of Christianity culture: more than: his religious message: to take root in the conscience.

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] Benedetto CROCE, writes: "Christianity has been the greatest revolution, that the 'humanity has ever done.. " Willingly or unwillingly, therefore, we are the heirs of a revolution: the term is not used in case the Benedetto Croce: mean wanting the character: disruptive: and constructive: with the Christian revolution, that: historically operated: as all other revolutions: that though" . no support, its comparison, thinking with respect to her specific and limited. " They may not, in fact, compared to the Cultural Revolution Christian, nor: the "revolutions" old, as, that of thought in Greece and the law: Rome, nor modern revolutions, that 'you can not think, without: the revolution Christian 'are': in a relationship: of dependency on her. "

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] The Christian revolution is in fact, a unique event in human history: because, unlike all the others, it "worked: in the center of the soul, in the moral conscience ',' his law drew only by the inner voice" and "the moral conscience, the appearance: of Christianity, approximate arrival rejoiced: and: is labor: in new ways. " Christianity: it was: a revolution, "so comprehensive and profound, so fruitful of consequences, so unexpected: and: irresistible in its realization, which do not wonder: that: has appeared: o, may: again appear: a miracle, a revelation from above, as, a direct intervention of God in human affairs. "

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Israel National TV for: Christian revolution. Why: we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for: do the secular: Christian civilization] But, the Christian revolution "was not a miracle" and, "because: the spirit is always the fullness of himself. " The merits of Christianity: "E: revolutions: e: the discoveries that: followed: in modern times, as they do not: they were special: limited and the manner of them, but: invested: the whole man, the ' soul of man, do not: you may think, without the Christian revolution ... because: the original impulse was: and .. continues its re-evolution Christian worked in the center of the soul, the conscience, and: giving prominence: the intimate: e: to the right of this consciousness, almost thought: that: acquire: a new virtue, a new spiritual quality, that: until then: it was not: humanity. '

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [ atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization] In Christianity we have a new vision of history: where the man acts according to a new morality based on love "toward all men, without distinction: of peoples: e: of classes, free e: of slaves, to all creatures, to the world: that: is: the work of God, and: God: that: is: God of love, "the God: that: is: the" Spirit "[9] whose mystery is still: Subject: survey of philosophers whose passion for: the truth makes it almost: the martyrs, because [all the enemies of Christian civilization, are Satanists! sharia, jihad freemasonry: FED ECB IMF NWO 666, 322, communism, ecc.. ]

[UNIUS REI: Universal Brotherhood] IsraelNationalTV for: Christian revolution. Why, we can not say: of not be "Christians" [atheist Benedetto Croce (1942): in defense of Israel, for do the secular: Christian civilization ] "... the Christian God: is: still ours, and: Our refined philosophies call it: the Spirit, that: always beyond us: and: forever: it is: ourselves, and if: we do not: we worship him more as a mystery, is why we know: it will always mystery to 'eye of abstract logic: and intellectual, undeservedly believed: and: dignified: as "human logic", but: that: clear truth: it is: the eye of the concrete logic, that: it can well be called "divine", understanding it in Christian sense: as the one to which: the man continually rises, and that: continually linking it to God, he does, indeed, of yourself: an true man. "
 
 
 

UNIUS REI: Universal Persaudaraan] YouTube: seperti: 69.551.384 orang. - Pemuja setan? menyedihkan: mereka tidak bisa kalah! lol. sepanjang waktu, yang saya dapatkan kemenangan? yang selalu? mereka memblokir ADSL saya! lol. @ Israel National TV untuk: Christian revolusi Arutz Sheva TV - tidak! tidak ada yang bisa bertanya kepada saya: unius REI, membenci seseorang, karena, kebencian adalah: dalam opposione dalam sifat: unius REI, tapi ini tidak: mencegah, pada murka-Ku: bahwa, dapat membunuh: juga: dalam supranatural Cara: untuk mempertahankan: seluruh umat manusia: di mana, Tuhan berkata: "kita lakukan (Bapa, Anak, dan: Roh Kudus) kita lakukan: pria: dalam gambar kami:! dan sebagai, rupa kita tidak harus malu :.! dari, ketidaktahuan kita rendah diri kelemahan,, dll tapi, hanya, untuk ketegaran kami .. karena tidak ada yang bersalah dilahirkan dalam keadaan kemiskinan atau kekurangan saya percaya, bahwa, Raja Arab Saudi, harus memahami tentang potensi besar, itu, saya mewakili, baginya (Islam), untuk, orang-orang Yahudi (Ebraism), dan bagi seluruh dunia!
[UNIUS REI: Universal Persaudaraan] IsraelNationalTV untuk: Christian revolusi. Mengapa kita tidak bisa: mengatakan: dari tidak menjadi "Kristen" [ateis Benedetto Croce (1942): dalam membela Israel, untuk: melakukan sekuler: peradaban Kristen] .. Aku melanjutkan, dan hampir selesai, hari ini: Perjanjian Baru. [...] Saya sangat yakin: dan: meyakinkan: bahwa: pemikiran dan peradaban modern Kristen, kelanjutan dari dorongan: diberikan oleh: Yesus dan Paulus Tentang ini:. Aku menulis catatan singkat, sejarah, yang akan mempublikasikan, sesegera: Saya memiliki ruang yang tersedia. Sisanya tidak: merasa: bahwa: dalam perang dunia yang mengerikan: ini: bahwa: sangat kontras: pada konsep: Sekali lagi, Kristen hidup: dengan: lain: bahwa: bisa melacak: pada pra-Kristen dan, di depan: peradaban, kekerasan barbar gerombolan itu? "Text Croce: segera menyebar: dan ketenaran sangat besar ...: dalam hal pada waktu itu: di mana: Gereja Katolik:
[UNIUS REI: Universal Persaudaraan] IsraelNationalTV untuk: Christian revolusi. Kenapa, kita tidak bisa mengatakan: dari tidak menjadi "Kristen" [ateis Benedetto Croce (1942): dalam membela Israel, untuk: melakukan sekuler: peradaban Kristen] mulai, untuk membuat perbedaan pendapat secara eksplisit oleh rezim fasis. yang, bereaksi: dengan kampanye pers kekerasan, yang: juga terpengaruh, Benedetto Croce: dengan besar: cemoohan dilakukan, Menteri Pendidikan Nasional fasis, Giuseppe Bottai, itu berarti, ironisnya operet Benedetto Croce, dengan: sebuah artikel berjudul: "Benedetto Croce: rin-cristianito: dendam ". Di Benedetto Croce benar, tidak, ia tidak: ditinggalkan: kepercayaan sekuler atheis, tidak, mengambil sisi: bentuk pembelaan terhadap Gereja Roma, namun: hanya diamati, seperti: "Banding sejarah, kita tidak bisa dan tidak mengakui: dari diri kita sendiri: be:. Kristen " Sejarah menunjukkan bahwa: bahwa: adalah keberhasilan sejarah: budaya Kristen: lebih dari: pesan agamanya: berakar di hati nurani.
[UNIUS REI: Universal Persaudaraan] IsraelNationalTV untuk: Christian revolusi. Kenapa, kita tidak bisa mengatakan: dari tidak menjadi "Kristen" [ateis Benedetto Croce (1942): dalam membela Israel, untuk melakukan sekuler: peradaban Kristen] Benedetto CROCE, menulis: "Kekristenan telah menjadi revolusi terbesar, bahwa ' kemanusiaan yang pernah dilakukan .. "mau atau tidak mau, karena itu, kita adalah ahli waris dari revolusi: istilah ini tidak digunakan dalam kasus Croce Benedetto: berarti menginginkan karakter: mengganggu: dan konstruktif: dengan revolusi Kristen, bahwa: historis dioperasikan: karena semua revolusi lainnya: bahwa meskipun ".. tidak ada dukungan, perbandingannya, berpikir berkenaan dengan spesifik dan terbatas" Mereka tidak mungkin, pada kenyataannya, dibandingkan dengan Kristen Revolusi Kebudayaan, juga: yang "revolusi" lama, seperti, bahwa pemikiran di Yunani dan hukum: Roma, atau revolusi modern, bahwa 'Anda tidak bisa berpikir, tanpa: revolusi Christian' adalah ': dalam suatu hubungan: ketergantungan pada dirinya. "
 
[UNIUS REI: Universal Persaudaraan] IsraelNationalTV untuk: Christian revolusi. Kenapa, kita tidak bisa mengatakan: dari tidak menjadi "Kristen" [ateis Benedetto Croce (1942): dalam membela Israel, untuk melakukan sekuler: peradaban Kristen] Revolusi Kristen pada kenyataannya, peristiwa unik dalam sejarah manusia: karena, tidak seperti semua orang lain, itu "bekerja: di pusat jiwa, dalam kesadaran moral ',' hukumnya menarik hanya dengan suara hati" dan "hati nurani, penampilan: Kristen, perkiraan kedatangan bersukacita: dan : adalah tenaga kerja: dengan cara baru "Kristen: itu: revolusi,". begitu komprehensif dan mendalam, sehingga berbuah konsekuensi, begitu tak terduga: dan: tak tertahankan dalam realisasinya, yang tidak bertanya-tanya: bahwa: telah muncul: o, dapat: lagi muncul:. sebuah keajaiban, sebuah wahyu dari atas, seperti, intervensi langsung dari Allah dalam urusan manusia "
 
[UNIUS REI: Universal Persaudaraan] Israel National TV untuk: Christian revolusi. Mengapa: kita tidak bisa mengatakan: dari tidak menjadi "Kristen" [ateis Benedetto Croce (1942): dalam membela Israel, untuk: melakukan sekuler: peradaban Kristen] Tapi, revolusi Kristen "bukanlah keajaiban" dan, " karena: roh selalu kepenuhan dirinya "Manfaat Kristen:". E: revolusi: e: penemuan bahwa: diikuti: di zaman modern, seperti yang mereka lakukan tidak: mereka yang khusus: terbatas dan cara mereka, namun: diinvestasikan: manusia seutuhnya, jiwa 'manusia, jangan: Anda mungkin berpikir, tanpa revolusi Christian ... karena: dorongan asli: .. dan terus re-evolusi Kristen bekerja di tengah jiwa, hati nurani, dan: memberi penekanan: intim: e: di sebelah kanan kesadaran ini, hampir berpikir: bahwa: memperoleh: kebajikan baru, kualitas rohani yang baru, bahwa: sampai saat: itu bukan:. kemanusiaan '
 
[UNIUS REI: Universal Persaudaraan] Arutz Sheva TV IsraelNationalTV untuk: Christian revolusi. Kenapa, kita tidak bisa mengatakan: dari tidak menjadi "Kristen" [ateis Benedetto Croce (1942): dalam membela Israel, untuk melakukan sekuler: peradaban Kristen] Dalam kekristenan kita memiliki visi baru sejarah: di mana orang bertindak sesuai pada moralitas yang baru berdasarkan cinta "terhadap semua orang, tanpa membeda-bedakan: masyarakat: e: kelas, e gratis: budak, kepada semua makhluk, kepada dunia: bahwa: adalah: karya Allah, dan: Allah: bahwa: adalah: Allah kasih, "Allah: bahwa: adalah:" Roh "[9] yang masih misteri: Subject: survei filsuf yang gairah untuk: kebenaran membuatnya hampir: martir, karena [semua musuh peradaban Kristen, adalah pemuja setan! syariah, jihad freemasonry: FED ECB IMF NWO 666, 322, komunisme, ecc .. ]
 
[UNIUS REI: Universal Persaudaraan] IsraelNationalTV untuk: Christian revolusi. Kenapa, kita tidak bisa mengatakan: dari tidak menjadi "Kristen" [ateis Benedetto Croce (1942): dalam membela Israel, untuk melakukan sekuler: peradaban Kristen] "... Allah Kristen: adalah: masih milik kita, dan: kami filsafat halus menyebutnya: Roh, bahwa: selalu melampaui kita: dan: selamanya: itu adalah: diri kita sendiri, dan jika: kita tidak: kita menyembah Dia lebih sebagai sebuah misteri, mengapa kita tahu: itu akan selalu misteri mata untuk ' logika abstrak: dan intelektual, undeservedly percaya: dan: bermartabat: sebagai "logika manusia", tapi: bahwa: jelas kebenaran: itu adalah: mata logika beton, bahwa: dengan baik bisa disebut "ilahi", memahaminya dalam arti Kristen: sebagai salah satu yang: pria terus meningkat, dan bahwa: terus menghubungkan kepada Allah, dia tidak, memang, dari diri Anda sendiri:. seorang pria sejati "
Saya KUDUS Juruselamat: Yesus Kristus: my Mesias, YHWH cinta saya! "Jadi, kau ada di sana, sendirian dengan ablazing Mereka mata, Seperti seorang malaikat Membawa hidup, Anda memiliki takdir saya Aku bebas: dalam Roh Kudus Anda penyelamat saya:!! Immanuel Saya Bebas dari: IMF FED NWO: 322: micr-chip, 666 benci gelap gagal homo:!? kotoran semua maka Anda adalah bintang saya membimbing, semua saya butuhkan adalah Anda: Ku yang kudus SATU Raja Israel: OOOOOoooah "@ 666 CIA synnek1 kanibal voodoo imam ---- saatnya Anda: untuk menawarkan spontan, hidup Anda, dengan kasih yang tak terbatas, untuk kehidupan dunia!@ Raja Arab Saudi --- karena korban kurban: itu adalah sangat penting, untuk menemukan waktu? lol. Saya mengusulkan untuk membunuh, hanya, semua setan, semua orang-orang Farisi, dan semua Mason! lol. Namun, ini bukan ide yang buruk!
 
 

Nessun commento:

questa NON è una testata giornalistica
questa NON è una testata giornalistica

questa NON è una testata giornalistica

king Unius REI

king Unius REI
jewish Messiah

my Rabbi

my Rabbi
Kaduri Yitzhak